Η μοναδική Νέα Σελήνη στην Πύλη των Λεόντων 8/8  φέρνει καταιγίδα αλλαγών και νέων ευκαιριών στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 07/08/2021
Αστρολογικές προβλέψεις  με οδηγό τη νέα Σελήνη και επιρροή από 8/8 ως 22/8.
Το μήνυμά της: Να είσαι Εσύ! Ο μοναδικός, υπέροχος, φωτεινός  εαυτός σου!

Ήλιος και Σελήνη μαζί  και όλα ξεκινάνε απ’ την αρχή! Ό,τι δεν είναι αληθινό θα φύγει, για ν’ απελευθερώσει ενέργεια και ‘χώρο’ στο καινούριο που γεννιέται μαζί με το νέο φεγγάρι στον ουρανό!

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8/8, στην Πύλη των Λεόντων, στις 16ο του βασιλιά στον ζωδιακό, του Λέοντα! Το φαινόμενο κορυφώνεται στις 16.50 ώρα Ελλάδας  αλλά η μαγική δύναμή του κρατάει 15 ημέρες. Συμβολίζει αλλαγές και ανατροπές με γεγονότα και  αποτελέσματα που θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Ήλιος και Σελήνη στον ζωδιακό θρόνο του Λέοντα γράφουν μια καινούρια αρχή, μια αρχή μετά από ένα τέλος και  ένα ταξίδι αναζήτησης της χαράς.

Τι συμβολίζει όμως, η Νέα Σελήνη;

Ένα νέο κύκλο αλλαγών που ξεκινάει από το τέλος καταστάσεων και σχέσεων που έμοιαζαν σταθερές αλλά δεν ήταν.  Πάντα το φεγγάρι που γεννιέται και μεγαλώνει 15 μέρες ως την πανσέληνο, φωτίζει έναν καινούριο κύκλο συναισθημάτων, ονείρων, στόχων και γεγονότων, μια νέα ‘σπορά’ στην ζωή όλων!

Όταν ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη στον ουρανό, μια ευχή γεννιέται στη γη και όλα αρχίζουν ξανά !

Από τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι, όταν πρωταντίκρυζαν  τη Σελήνη στον ουρανό να γεννιέται, έλεγαν μυστικές ευχές για πλούτο, καλή τύχη, έρωτα.  Όλοι, όταν ήμασταν παιδιά θυμόμαστε την γιαγιά μας να μας συμβουλεύει ‘ όταν δεις το φεγγάρι να γεννιέται στον ουρανό, να εύχεσαι  Όπως μεγαλώνει το φεγγάρι και γεμίζει έτσι κι εγώ να γεμίζω με ομορφιά, αγάπη και πλούτη …’

Η ημερομηνία 8/8 ,που φέτος εμφανίζεται το νέο φεγγάρι, θεωρείται τυχερή και ονομάζεται η Πύλη των Λεόντων, φέρνοντας σε όποιον την ενεργοποιήσει δύναμη, εύνοια και δόξα.

Είναι σημαντικό ν’ ακολουθήσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο, αυτή  την παλιά  συμβουλή στη σύγχρονη εποχή και ν’ αφεθούμε λίγο, να πιστέψουμε στην μαγεία του φεγγαριού … Πώς;

Μπορούμε  να γράψουμε σ’ ένα χαρτί τους στόχους, τα όνειρα και τις ευχές μας και κάθε πρωί πριν ξεκινήσουμε την μέρα μας, να τους διαβάζουμε με επιμονή και πίστη!

Τα χρώματα που είναι ιδανικά για την ενδυνάμωση της ενέργειάς μας, όλες οι αποχρώσεις που παίρνει ο Ήλιος κυβερνήτης ‘πλανήτης’ του ζωδίου της Νέας Σελήνης, τα χρώματα του Ήλιου  από κίτρινο ως φωτεινό κόκκινο και πορτοκαλί σε συνδυασμό με το ασημί- γκρί  του φεγγαριού.

Τα ιδανικά κοσμήματα από Χρυσό του Ήλιου και Ασήμι της Σελήνης μπορούν να συγχρονίσουν την ενέργεια, όποιου τα φοράει στην γέμιση του φεγγαριού από 8 ως 22 Αυγούστου.

Ποιες ευχές ταιριάζουν ιδανικά στο ζώδιο αυτής της ξεχωριστής Νέας Σελήνης;

Ευχές πηγαίου έρωτα, χαράς, δημιουργίας για επιχειρήσεις και για τέχνη, για τα παιδιά και την ανεμελιά του εσωτερικού μας παιδιού μαζί με την απελευθέρωση και τον αυθορμητισμό, την ανάγκη για ξενοιασιά και  γνήσια αληθινά συναισθήματα. Ευχές γενναιοδωρίας και αυτοεκτίμησης!

Η σύγχρονη θετική ψυχολογική ενδυνάμωση-life coaching- εκφράζεται ιδανικά αυτές τις ημέρες με μια πρόταση κλειδί!

 

Διάλεξε τη δική σου πρόταση χαράς με οδηγό τη Νέα Σελήνη:

 

Απελευθερώνομαι και ζω με χαρά ό,τι αγαπώ.

Ακούω το παιδί μέσα μου και αφήνομαι στην ανεμελιά και τα παιχνίδια του έρωτα και της ζωής.

Ζω τώρα και κάθε μέρα μια νέα αρχή.

Κάθε μέρα είναι μια  νέα ευκαιρία χαράς και δημιουργίας.

Αγαπώ και εμπιστεύομαι ό,τι με κάνει να χαμογελώ.

Είμαι ασφαλής ακόμα και όταν αφήνομαι στην ανεμελιά των στιγμών.

 

 

Η αξιοπιστία της Αστρολογίας μπορεί ν’ αξιολογηθεί, αποσπάσματα από 3 άρθρα μου:
 

‘Ξυπνάνε γεγονότα  από το παρελθόν της 26ης Ιουλίου 2018 πιθανόν να ανοίξουν πληγές. Ισχυρές ‘ηλεκτρικές’ καταιγιστικές πυρκαγιές και φαινόμενα κεραυνών σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Φωτιές από ηλεκτροφόρες εκρήξεις και κεραυνούς.‘    Όλο το άρθρο εδώ.

‘Ο Αύγουστος του 2021 …Μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη … να δώσει εκρηκτικές καταστάσεις σε σχέσεις αλλά και σε θέσεις ηγετών ή δυνατών αντρών με ισχύ. 

Ξεκινάει με φόρα και με ένταση που δείχνουν οι πλανητικές συγκρούσεις από την 1η του μέρα  ως την Κυριακή  8 Αυγούστου  το μεσημέρι.

Στο παγκόσμιο σκηνικό, σημαντικοί άντρες στην πολιτική και στην τέχνη πλήττονται με επίκεντρο 1-8, 15, 17 και 31 Αυγούστου ή κινδυνεύουν να χάσουν την δύναμη ή την θέση τους. Η κλιματική αλλαγή είναι πλέον φανερή και οι ηγέτες κρατών θα αναγκαστούν σε ειδικά μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.

‘…και τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που ξεκινάει την ζωή … και την αναγέννηση, όταν όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει… Κι όμως, ακριβώς εκεί στο τέλος, όλα ξεκινάνε από την αρχή με περισσότερο πείσμα και πάθος  και με μια αρχαία ενστικτώδη δύναμη ανάγκης για ζωή …’

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Πατήστε εδώ για όλες τις προβλέψεις που επαληθεύτηκαν  από τον Ιούλιο:

‘Μεγάλα γεωφυσικά και  έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα που θα προβληματίσουν τους επιστήμονες.’

 

 

Το μήνυμα της μαγικής Σελήνης στο τυχερό και αιώνιο διπλό 8/8 της πύλης των Λεόντων για το δικό σου ζώδιο:

 

Κριός   Ερωτικά μπερδέματα και ‘φιλικοί’ διαξιφισμοί! 

Βγάλτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, εκφράστε τα ταλέντα σας. Το νέο φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία  να εκφραστείτε, φανερώνοντας τα συναισθήματά σας  στους ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαράς, φλερτ και διασκέδασης. Όμως μη μπερδέψετε φίλους με μια σχέση σας, γιατί κάποιος θα πληγωθεί και ίσως είναι αυτός που αγαπάτε.

Έξοδα και ανασφάλειες δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο, το μυστικό είναι  να οργανωθείτε καλύτερα και να ζητήσετε βοήθεια καλών φίλων ή ομάδων με κοινούς στόχους. Αφεθείτε σε παιχνίδια που  σας ξαναδείχνουν πώς είναι να χαίρεστε με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού. ‘Παίξτε’ με την δημιουργική σας διάθεση, είναι ευκαιρία  να την διοχετεύσετε σε μια δική σας ενασχόληση, ένα χόμπι ή την αγάπη σας στην Τέχνη.

Μέρες δημιουργικές με προσπάθεια 8 και 9  Αυγούστου ως το απόγευμα.

Μέρες προσοχής 12-14 Αυγούστου.

 

 

Ταύρος   Το σπίτι και η οικογένεια χρειάζονται την προσοχή σας.

Οι Ταύροι από 29 Απριλίου ως 7 Μαΐου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θέματα με την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας και να βρείτε ισορροπία με επαγγελματικές υποχρεώσεις και εργασιακά ζητήματα που σας πιέζουν.

Ευκαιρίες έρχονται από τις 12 Αυγούστου με τη νέα θέση του Ερμή να σας ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας, αγοραπωλησιών, συμφωνιών και οικονομικών.

Σύμμαχοί σας οι δύο αιώνιοι εραστές του Ζωδιακού, Αφροδίτη και Άρης στον ‘οίκο’ του έρωτα, των παιδιών, της χαράς και της δημιουργίας!  Έρχεστε πιο κοντά και ζείτε στιγμές χαράς και δημιουργίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Οι καλλιτέχνες και οι επιχειρηματίες Ταύροι μπορούν να πετύχουν σημαντικούς στόχους.

Μέρες πίεσης 8 και 14 Αυγούστου.

Μέρες αναγέννησης, δημιουργίας και αγάπης 11 και 12 Αυγούστου.

 

 

Δίδυμοι   Επιστρέφετε σε ό,τι σας δίνει δύναμη, φροντίστε τις ρίζες σας.

Φροντίστε θέματα επικοινωνίας με το περιβάλλον σας, συγγενείς αλλά και την οικογένεια ή το σπίτι σας. Αν δεν προσέξετε κάποιοι  θα ενοχληθούν. Μην αφήσετε νομικές εκκρεμότητες σε συμφωνίες, σχέδια και συμβόλαια.

Ένα ταξίδι με την οικογένεια σας φέρνει πιο κοντά και σας αναζωογονεί αλλά φροντίστε κάθε λεπτομέρεια πριν ξεκινήσετε, για να προλάβετε παράπονα ή καθυστερήσεις.  

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για ν’ ανανεώσετε ή να κάνετε σέρβις στα μέσα επικοινωνίας σας, το τηλέφωνο ή το αυτοκίνητό σας.

Προσοχή στην ένταση που φέρνει ο Άρης σε εσάς που είστε γεννημένοι από 25 Μαΐου ως 2 Ιουνίου.

Στις 12 Αυγούστου ως τις 29, ο δικός σας ‘κυβερνήτης’ πλανήτης, ο Ερμής περνάει από τον Λέοντα στην Παρθένο και σας δείχνει την σημασία των δικών σας ανθρώπων, του σπιτιού ή του πατρικού σας. Μια επίσκεψη στον τόπο των παιδικών σας χρόνων, ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα.

Μέρες προσοχής ακόμα και στις λεπτομέρειες 8-10.

Ενώ μόνο για τους Διδύμους του Μαΐου και 12, 13 Αυγούστου.

Μέρες δημιουργίας 11,12, 13 Αυγούστου και το πρωί του Σαββάτου 14 .

 

 

Καρκίνος    Ζητάτε  ασφάλεια σ’ έναν κόσμο που αλλάζει.

Η Νέα Σελήνη δείχνει  μια νέα αρχή και ξεκαθάρισμα στόχων προσωπικών και οικονομικών αλλά το πιο σημαντικό της μήνυμα για το δικό σας ζώδιο είναι να κρατήσετε την ουσία και ό,τι αξίζει αληθινά.  

Η δική σας  Σελήνη από τις 8- 22 Αυγούστου τονίζει την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια  και οικονομική σταθερότητα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει απρόσμενα.

Καλύτερα μην μπερδέψετε τρίτους σε οικονομικές σας υποθέσεις αλλά αν χρειαστεί να το κάνετε τότε λειτουργήστε με σύνεση, για να μην προκύψουν πιθανές διαμάχες και εντάσεις. Η λύση θα έρθει κοντά στην Πανσέληνο στις 22 Αυγούστου.

Μέρες πίεσης 8, 10, 13 και 14 Αυγούστου.

Μέρες δημιουργίας 11, 12 και 15 Αυγούστου.

Αργά το βράδυ στις 13 κρύβει  δυνατά  συναισθήματα.

 

Λέων  Σημαντικές εξελίξεις χρειάζονται δυναμικές αποφάσεις.

Μυστικά συναισθήματα, όνειρα και σχέδια περνάνε από το αμυδρό φως της νύχτας και των κρυφών πόθων στο λαμπερό φως του ΄Ηλιου !

Ήρθε η μαγική στιγμή να εκφράσετε όλα όσα κρύβατε μέσα σας – ήρθαν οι μέρες από τις 8 ως τις 22 Αυγούστου- να περάσετε την μαγική πύλη των Λεόντων, να αναγεννηθείτε και να συγκεντρώσετε τα φώτα και τα βλέμματα πάνω σας.

Μοιάζει σαν να ανοίγει μια πύλη, που ενώνει τον αόρατο και μυστικό κόσμο της ψυχής σας, τα όνειρα, τις επιθυμίες και τους πόθους σας με τον ορατό πραγματικό κόσμο της ζωής σας.

Η διαδρομή δεν είναι εύκολη, χρειάζεται εμπειρία, γνώση, η σοφία των μαθημάτων και των λαθών που κάνατε, ακόμα και η συνειδητοποίηση των επιλογών σας. Οι άνθρωποι που εσείς επιλέξατε στον χρόνο ως συντρόφους, συνεργάτες και συμμάχους θα είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν ή θα σας εμποδίσουν, λειτουργώντας ανατρεπτικά ανάλογα με την ποιότητά τους. Ξεκαθαρίζετε την ήρα από το στάρι, απελευθερώνεστε από τοξικές σχέσεις ή συνεργασίες και παίρνετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας!

Σκεφτείτε πως  οι πιο σημαντικές επιθυμίες σας, αυτές που γεννιόνται στην καρδιά σας, μαγνητίζουν την εύνοια του Ήλιου και της Σελήνης και επιτέλους αναδύονται στην επιφάνεια και φωτίζονται.

Astrotip  Θα σας βοηθήσουν, να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και το θάρρος σας, οι ενεργειακές τεχνικές της νέας Σελήνης. Διαβάστε τις και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

Μέρες πίεσης Κυριακή 8 Αυγούστου  ειδικά οι πρωινές ώρες,  14 και 15 Αυγούστου.

Μέρες δημιουργίας  9,11,12 και 13 Αυγούστου.

 

Παρθένος   Βαθιά συναισθήματα και μυστικά σας αναστατώνουν.

Ενώ το πλανητικό φαινόμενο της εβδομάδας γίνεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας, τα συναισθήματα που έχετε κρύψει δυναμώνουν και σας προκαλούν ψυχική αναστάτωση. Αντιμετωπίστε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, φροντίστε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας αλλά κυρίως επιτρέψτε στον εαυτό σας, να αφεθεί στις διακοπές του καλοκαιριού.

Χρειάζεστε ξεκούραση αλλά ειδικά εσείς οι Παρθένοι του Αυγούστου και των αρχών Σεπτεμβρίου έχετε άγχη και μια εσωτερική ανησυχία, που μπορεί να οδηγήσει σε μια περαστική ευτυχώς ένταση ή ρήξη και για άλλους σε αναζήτηση λύσης  οικονομικών και εργασιακών θεμάτων. Στις 12 και 13 Αυγούστου ενεργήστε με σύνεση.

Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα και φυλάξτε καλά κρυμμένα τα μυστικά σας, γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο.

Ο Ερμής περνάει στις 12 Αυγούστου στο ζώδιό σας και μαθαίνετε πολλές ειδήσεις που σας αφορούν. Από τις 12 λοιπόν, επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και αξιοποιήστε επαγγελματικές και κοινωνικές ευκαιρίες!

Μέρες πίεσης  8, 9 και το πρωί στις 10 Αυγούστου.

12 και 13  μόνο για τους Παρθένους που έχουν γενέθλια από 30 Αυγούστου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Μέρες δημιουργίας και αρμονίας  11, 12 και 15 Αυγούστου.

 

Ζυγός  Ευκαιρίες μέσα από  νέες γνωριμίες και σημαντικούς φίλους.

 

Ένας νέος κύκλος δράσης και σημαντικών γνωριμιών ή φίλων ξεκινάει για σας και φαίνεται να υπόσχεται κοινωνική και επαγγελματική προβολή. Πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε ανασφάλειες δικές σας και να βρείτε ισορροπία με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά και τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είναι σημαντικό να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στα όνειρα και στα πρέπει, όπως είναι αναγκαίο για την επιτυχία σας, να πιστέψετε στις ικανότητες και στα όπλα που διαθέτετε.

Οργανώστε τον χρόνο και τις προτεραιότητές σας και γοητεύστε τους γύρω σας. Μπορείτε και το αξίζετε! Η τύχη σας πλησιάζει ακόμα περισσότερο από 16-22 του μήνα. Τολμήστε.

Μέρες πίεσης  10 Αυγούστου και 13 ως τις 8.30μμ.

Μέρες δημιουργίας ευκαιριών  9, 11,12  και 15 Αυγούστου

Στις 13 Αυγούστου τυχερές οι ώρες μετά τις 9 το βράδυ όταν η Σελήνη από τον Ζυγό κάνει αρμονική όψη με τον Δία.

 

Σκορπιός   Κατακτητές της κορυφής!

Όταν κάτι τελειώνει, πάντα κάτι άλλο αρχίζει πιο δυνατά με περισσότερη σοφία από τα μαθήματα της ζωής.

Πολλοί Σκορπιοί του Οκτωβρίου και των αρχών Νοεμβρίου ήδη περάσατε αλλαγές και ανατροπές. Η Νέα Σελήνη από τις 8 ως τις 22 Αυγούστου τονίζει τους στόχους σας με έμφαση στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση.

Προβλήματα που χρονίζουν στο σπίτι, την επαγγελματική στέγη ή με την οικογένεια χρειάζονται οργάνωση και προσοχή όπως και ο γάμος ή μια σημαντική συνεργασία. Βρείτε την χρυσή τομή και γρήγορα- κοντά στις 22- θα αποζημιωθείτε. 

Μέρες  ετοιμότητας  8, 9 και 13, 14 Αυγούστου

Μέρες δημιουργίας ευκαιριών 11, 12 και 15 Αυγούστου.

 

 

Τοξότης   Νέα ταξίδια και σχέδια ζωής ανοίγονται μπροστά σας!

Πάντα είστε η χαρά της ζωής και μαγνητίζετε την τύχη με το χαμόγελό σας. Η νέα Σελήνη, από τις 8/8 και για δεκαπέντε μέρες, σας δίνει νέες ευκαιρίες μέσα από ταξίδια αλλά και την επικοινωνία  με άλλους ανθρώπους.

Ανοίξτε τους ορίζοντες σας  και κοιτάχτε μακριά και ψηλά. Με την εμπειρία και την σωστή τεχνική μπορείτε να πετύχετε ακόμα και τον πιο μακρινό στόχο. Νέες γνώσεις, καινούριοι δρόμοι επικοινωνίας, σπουδές ευνοούνται όχι μόνο για λίγο αλλά και για το μέλλον, αρκεί τώρα να κάνετε την αρχή.

Επαγγελματικά θέλετε να πετύχετε περισσότερα και με πολλή δουλειά και λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρετε.

 Ο Άρης κάνει πιο μαχητικούς αλλά και με περισσότερη ένταση, εσάς που είστε από 27 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου.

Γιορτές και κοινωνικές ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ευνοούνται.

Μέρες απατηλές  10, 11 μόνο το πρωί  και 15 Αυγούστου.

Μέρες ευκαιριών 8, 9, 12 και 13  Αυγούστου.

 

Αιγόκερως  Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει !

Πιστέψτε στον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη πλανήτη σας- τον Κρόνο, σας καλεί να πιστέψετε στην αξία και τα ταλέντα σας. Να πιστέψετε στην δύναμη και τις ικανότητές σας και να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει.

Με τη Νέα Σελήνη ξεκινάει ένας νέος κύκλος  που αναθεωρείτε και ξεκαθαρίζετε τι έχει αξία για εσάς και τι χρειάζεστε, για να νιώσετε ασφαλείς.

Οικονομικές, φορολογικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες ήρθε η ώρα τώρα, να τακτοποιηθούν, ακόμα και αν χρειαστεί να βρείτε βοήθεια από ειδικούς. Μια σημαντική βοήθεια, λύση και υποστήριξη πλησιάζει τις ημέρες κοντά στις 22.   

Από τις 12 Αυγούστου ο Ερμής ευνοεί ταξίδια, συμφωνίες και συμβόλαια, συζητήσεις και άνοιγμα του κύκλου γνωριμιών αλλά και των γνώσεων σας!

Μέρες πίεσης  8, 12 και 13  Αυγούστου

Μέρες ευκαιριών  9,10, 11 και 15 Αυγούστου.

 

Υδροχόος   Νέος κύκλος σημαντικών σχέσεων!

Αυτοί που μένουν και αυτοί που φεύγουν είναι ο ιδανικός στίχος, για να περιγράψει τον κύκλο 15 ημερών της Νέας Σελήνης ως τις 22 Αυγούστου.

Ξεκαθαρίζει η ζωή σας και κρατάτε μόνο τους ανθρώπους και τις συνθήκες που είναι σημαντικές, για να προχωρήσετε. Είναι μια σημαντική ευκαιρία να αποφασίσετε οριστικά τους συντρόφους και τους συμμάχους σας και ποια είναι η αφετηρία και οι στόχοι σας.

Μια τέτοια ευκαιρία που απαιτεί θάρρος και αλήθεια δεν μπορεί να είναι εύκολη συνθήκη, μπορεί να γίνει όμως, η αλλαγή που χρειάζεστε, όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον.

Θέματα στέγης, σπιτιού και οικογένειας αλλά και σχέσεων δοκιμάζονται πιο έντονα για τους Υδροχόους 1ου και 2ου δεκαημέρου, με επίκεντρο τους Υδροχόους από 27 Ιανουαρίου ως 8 Φεβρουαρίου.

Εσείς του 3ου δεκαημέρου απολαύστε την τύχη και την αισιοδοξία που σας φέρνει ο Δίας.

Μέρες πίεσης και υποχρεώσεων 8 και 14  Αυγούστου.

Μέρες δημιουργίας  11, 12 και 13 Αυγούστου.

 

 

Ιχθύες  Δημιουργήστε μια νέα μέρα με την δύναμη της  Σελήνης !

Είστε το ζώδιο των μεγάλων δημιουργών και καλλιτεχνών , είστε ιδιοφυίες σε ό,τι χρειάζεται έμπνευση και φαντασία.

Αφουγκραστείτε το πνεύμα της εποχής και με την φλόγα της δημιουργίας της Νέας Σελήνης μπορείτε να μεταμορφώσετε την απλή καθημερινότητά σας, τον εργασιακό σας χώρο σε ένα δικό σας όμορφο σκηνικό.

 Μπορείτε τώρα να εκφράσετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας, να δώσετε λάμψη και φως στην κάθε σας μέρα, να δημιουργήσετε νέες συνήθειες και μικρές αλλαγές που γίνονται πιο μεγάλες.

Ουσιαστικά ο κύκλος του φεγγαριού σας βοηθά να εκφραστείτε μέσα από την εργασία, την προσφορά και την δημιουργία με νέους τρόπους.

Θα είναι εύκολο; Καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη γι’ αυτό είναι σημαντικό να φροντίσετε σημαντικές σχέσεις και συμμαχίες. Στην ανάγκη να χαμηλώσετε την ένταση με τους άλλους, προσέξτε τι θα πείτε και σε ποιον γιατί υπάρχει και το παρασκήνιο που δρα υπόγεια. Ειδικά εσείς οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, δηλ. οι του Φεβρουαρίου και   λίγο των αρχών Μαρτίου. Αξίζει τον κόπο.

Φροντίστε θέματα υγείας δικά σας και των γύρω σας ή ακόμα και θέματα με δημόσιες υπηρεσίες.

Μέρες απατηλές   8-10, 12, 13 Αυγούστου.

Μέρες δημιουργίας 11, 14 και 15 Αυγούστου

 

 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *