Ας γνωριστούμε...

Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχω την τιμή να ανήκω στους 10 Έλληνες που έχουν πάρει το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.

Πιστεύω στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.

Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Από το 2014 έχω προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog μου.

Τομείς μελέτης

Προσωπικό Ωροσκόπιο

Το δικό σου δακτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν. Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Συναστρία

Επικοινώνησε μαζί μου για να δούμε ποιο είναι το προσωπικό σου ωροσκόπιο και πόσο ταιριάζεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ωριαία αστρολογία

Η ωριαία αστρολογία μας απαντά σε ερωτήματα του παρόντος. Είναι ένα σύστημα πρόβλεψης το οποίο βασίζεται στις τεχνικές που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες και οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι ώστε να έχουν ξεκάθαρες και άμεσες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Feng Shui

Μια διαφορετική πρόταση διακόσμησης. Δώσε άλλο χρώμα και θετική ενέργεια στο χώρο σου με την αρχαία γνώση του σύμπαντος.

 

Ενεργειακές Τεχνικές Αυτοβελτίωσης & Life Coaching

Η γη μας δίνει την ενέργεια και την δύναμη της μέσα από τους πολύτιμους λίθους και οι αστερισμοί των ζωδίων στον ουρανό, δένουν μαγικά με τον κάθε λίθο, χαρίζοντας στον κάτοχο του  προστασία, αρμονία με την συμπαντική σοφία, δύναμη και θετική ενέργεια.

Γενέθλια ανάλυση & προβλέψεις σε βάθος χρόνου

Εξετάζουμε το προσωπικό σου ωροσκόπιο και τις θέσεις των πλανητών για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις.