24 Ιουλίου-8 Αυγούστου Η Πανσέληνος του Υδροχόου πνέει άνεμο ελευθερίας

Avatar photo Mari Giova 23/07/2021
 24 Ιουλίου  Η Πανσέληνος του Υδροχόου απελευθερώνει και αλλάζει.
Ποια ζώδια θα ζήσουν την καταιγίδα του καλοκαιριού και
ποια θα ταξιδέψουν σε αυτό που πάντα αναζητούσαν;

Το μήνυμα της Σελήνης:

Νιώσε την δική σου ελευθερία, αγκάλιασε κάθε μυστική σου ανάγκη.

Η Πανσέληνος στον ανεξάρτητο Υδροχόο στις 24 Ιουλίου ολοκληρώνει έναν κύκλο και  φέρνει επαναστατική διάθεση και ανάγκη απελευθέρωσης στη ψυχολογία και στη διάθεση όλων. Τονίζει την ανάγκη για ελευθερία και επαναστατικές αλλαγές . Οι άνθρωποι θα θελήσουν ν’ αγκαλιάσουν τις ιδιαιτερότητές τους, ακόμα κι αν ως τώρα τις έκρυβαν.

Η ανάγκη για ένωση σε μια ομάδα  με κοινές ιδέες και όνειρα θα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Κοινότητες που ζούσαν στο περιθώριο της κοινωνίας, τώρα θα ξεκινήσουν να συσπειρώνονται και να διεκδικούν το δικαίωμά τους στην ελευθερία και την αποδοχή.

Νέα επιστημονικά επιτεύγματα, θεαματικές ανακαλύψεις στο διάστημα, την αστροφυσική αλλά και νέοι νόμοι περιορισμού της ελευθερίας των λαών . Έλεγχοι στο διαδίκτυο και πιο αυστηροί νόμοι. Οι λαοί επαναστατούν και ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους. Τα σοσιαλιστικά κόμματα ελέγχονται από το Νόμο με πολλές αντιδράσεις. Αποκαλύπτονται σοβαρά μυστικά πολιτικών. Ξυπνάνε γεγονότα  από το παρελθόν της 26ης Ιουλίου 2018 πιθανόν να ανοίξουν πληγές. Ισχυρές ‘ηλεκτρικές’ καταιγιστικές πυρκαγιές και φαινόμενα κεραυνών σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Φωτιές από ηλεκτροφόρες εκρήξεις και κεραυνούς. 

Οι αεροπορικές εταιρείες  περνάνε πιο αυστηρούς ελέγχους ή πιο αυστηρούς νόμους. Κίνδυνος αεροπειρατείας και ναυαγίου.  

Τα ζώδια που είναι πιο τυχερά από το ολόγιομο φεγγάρι στις 24 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου είναι

οι Δίδυμοι του Μαΐου και οι Ζυγοί του Οκτωβρίου αλλά και οι  Παρθένοι των τελευταίων ημερών!

Η μαγεία της Πανσελήνου θα ανοίξει νέους δρόμους για αυτά τα τρία ζώδια.

Astronote Καραδοκεί η σύνοδος της Πανσελήνου  με τον Πλούτωνα, ευτυχώς αρκετά μακρινή αλλά υπαρκτή, να δείχνει τις ριζικές αλλαγές, που πρέπει το κάθε ζώδιο να ξεπεράσει αλλά κυρίως όσοι ανήκουν ή έχουν σημαντικούς πλανήτες στο 3ο δεκαήμερο ή την 24-26 μοίρα των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων. Οι  Κριοί που έχουν γενέθλια μετά τις 14, οι Ζυγοί  μετά τις 18 Οκτωβρίου, οι Καρκίνοι μετά τις 16 Ιουλίου και οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί  μετά τις15 Ιανουαρίου χαμηλώστε τους τόνους!

Ποια ζώδια θα ζήσουν την καταιγίδα του καλοκαιριού και ποια θα ταξιδέψουν σε αυτό που πάντα αναζητούσαν;

 

Κριός Η πανσέληνος του Ιουλίου από τις 24 έως τις 8 Αυγούστου σας επηρεάζει κυρίως στον τομέα που έχει να κάνει με τους φίλους και την ερωτική σας ζωή. Ενώ θέλετε, να χαρείτε, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε τέλος πάντων και εσείς  σαν ένας έφηβος υπάρχει μία εμπλοκή από το τομέα των φίλων ή των γνωριμιών.

Ίσως και κάποια οικογενειακά πρέπει η επαγγελματικές υποχρεώσεις να εμποδίσουν την δημιουργική σας έκφραση αλλά και την ερωτική σας διάθεση.

Πιο ευνοημένοι θα είναι οι Κριοί του Μαρτίου, γεννημένοι κυρίως από 20 έως 25 Μαρτίου, με λίγη προσπάθεια και κυρίως με πολλή συζήτηση, επικοινωνία ή ακόμα και μικρές αποδράσεις θα μπορέσετε να ισορροπήσετε και τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά και την ερωτική σας έκφραση και διάθεση και έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι αλλά πιο πολύ εσείς!

 

Ταύρος  Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου με επιρροή ως τις 8 Αυγούστου, σας επηρεάζει στον τομέα της καριέρας, των επαγγελματικών σας σχεδίων, των κοινωνικών υποχρεώσεων, ακόμα και μιας οικογενειακής γιορτής, ενός γάμου που γίνεται στην οικογένεια.

Μία ανειλημμένη υποχρέωση που έχετε αναλάβει- ιδιαίτερα οι Ταύροι που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο μέχρι και την 1η Μαΐου–  πιθανόν να σας καταπιέσει ή να χρειαστεί ν’ αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που θα θέλατε, αυτές τις μέρες της ξεγνοιασιάς και του καλοκαιριού.

Στα επαγγελματικά σας πάλι θα χρειαστεί να βαδίσετε με οργανωμένο σχέδιο ή να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα κάποια εμπόδια.  Πολλοί  που έχετε δουλέψει πολύ σκληρά, εάν κάνετε λίγο υπομονή είναι πολύ πιθανόν να καταξιωθείτε και ν’ αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Θέλει όμως, πολύ προσεκτικό χειρισμό και να βρείτε τη σωστή ισορροπία και τη χρυσή τομή ανάμεσα στα πρέπει αλλά και στις επιθυμίες σας, τίποτα δεν σας χαρίζεται. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικοί.

Ενώ οι Ταύροι  πού είστε γεννημένοι από τις 6 Μαΐου και μετά  ευτυχώς θα είσαστε πιο απελευθερωμένοι διανύοντας περίοδο  ριζικών αλλαγών.

Επαναστατείτε και για πρώτη φορά ίσως στη ζωή σας θα κάνετε μία ριζική αλλαγή που θα επηρεάσει και την κοινωνική σας θέση αλλά και την επαγγελματική σας κατάσταση.

Ακολουθείστε αυτό που χρειάζεστε αλλά θυμηθείτε, να  προχωρήσετε στην πορεία των αλλαγών  με ένα σχέδιο καλά οργανωμένο, που θα στηρίζεται στις μέχρι τώρα εμπειρίες σας.

 

Δίδυμοι  Η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 Ιουλίου με επιρροή έως τις 8 Αυγούστου  είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και δημιουργική για τους αέρινους Διδύμους. Πιο πολύ ευνοείτε ο τομέας της επικοινωνίας  αλλά και τα ταξίδια.

Οι πιο ευνοημένοι οι Δίδυμοι του Μαΐου, μπορείτε να πετύχετε πραγματικά ένα μεγάλο ταξίδι σε ένα μαγευτικό προορισμό και να περάσετε υπέροχα, αρκεί να το έχετε  οργανώσει.

Χαμογελάστε πλατιά, γιατί εσείς οι Δίδυμοι είστε από τα πιο τυχερά ζώδια και μπορείτε πραγματικά να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε σε μακρινές χώρες, ακόμα και να γνωρίσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, να αναβιώσετε μία παλιά ερωτική  ιστορία που ποτέ δεν ξεχάσατε ή να σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία, για να φτιάξετε τη ζωή σας με όποιο τρόπο εσείς ονειρεύεστε!

Οι αγοραπωλησίες, οι συμφωνίες, τα συμβόλαια και τα μεγάλα σχέδια ευνοούνται ιδιαίτερα, αρκεί να είστε οργανωμένοι και να τολμήσετε με πίστη αλλά και με ωριμότητα να προχωρήσετε μπροστά.

Πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει και χτίζετε, οικοδομείτε, πρώτα μέσα σας, μία άλλη πνευματική διάσταση και οπτική αλλά και για τη ζωή σας μία άλλη πραγματικότητα πολύ καλύτερη!

 

Καρκίνος  Είστε το ζώδιο που η Σελήνη και οι φάσεις της- η πανσέληνος και η νέα Σελήνη- πάντοτε σας επηρεάζουν. Το φεγγάρι είναι ο δικός σας κυβερνήτης , το δικό σας φως. Καθοδηγεί πολλές φορές τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Στην πανσέληνο του Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου, θα πρέπει να ξεπεράσετε μία μελαγχολική διάθεση που πιθανόν να σας επηρεάσει ή ακόμα και μία κυκλοθυμία.

Μοιάζει αυτό το φεγγάρι να ξυπνάει και να φωτίζει τα πιο βαθιά και κρυμμένα μυστικά σας. Προσέξτε λοιπόν, να μην αποκαλυφθούν αυτά τα μυστικά σε ανθρώπους που δεν θέλετε.

Οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις, οτιδήποτε αφορά ταμεία, εφορία, τραπεζικά δάνεια ή οικονομικά που χειρίζεστε μαζί με άλλους ανθρώπους- του συνεργάτη ή του συντρόφου σας, πιθανόν να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Είστε σε περίοδο που καλείστε να τα τακτοποιήσετε με πολλή προσοχή και οργάνωση. Συμβουλευτείτε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν κάποιον έμπειρο ειδικό και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Γιατί η σύνοδος της πανσελήνου με τον Κρόνο δείχνει ότι θα χρειαστεί οργάνωση, εμπειρία και σύνεση.

Κάντε λίγες μέρες υπομονή και η επιρροή της πανσελήνου όσο εξασθενεί, Θα βελτιώνεται και η διάθεσή σας. Προσέξτε από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 25, μετά σταδιακά θα αρχίσετε  ψυχολογικά και συναισθηματικά, να νιώθετε καλύτερα.

Σίγουρα θα σας απασχολήσουν εκκρεμότητες με συνεργασίες ή με τον σύντροφό σας. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση και μην αφήνετε υπόνοιες και αμφιβολίες.

Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να φροντίσετε άτομο της οικογένειας.

Να θυμάστε ότι μέχρι τις 28 Ιουλίου, ακόμα και αν αυτό το φεγγάρι σας πιέζει μπορείτε να βρείτε λύση μέσα από την επικοινωνία σας με ανθρώπους που έχουν γνώση στα ζητήματα που σας απασχολούν.

 

 

Λέων  Χρόνια πολλά αγαπημένα Λιοντάρια, ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο στις 24 Ιουλίου αντικρίζει τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Φωτίζονται λοιπόν, όλα τα δικά σας θέλω από τη μία μεριά και από την άλλη τα προβλήματα, οι εκκρεμότητες που αφορούν μία μακροχρόνια σημαντική σχέση της ζωής σας- μία σχέση προσωπική που μπορεί να είναι ένας γάμος ή μία σημαντική επαγγελματική σας συνεργασία.

Αυτή η πανσέληνος λοιπόν φωτίζει από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου, τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και σας καλεί να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες που έχετε με σημαντικούς άλλους ανθρώπους στη ζωή σας.

Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη ειδικά σε ότι αφορά το κομμάτι μιας επαγγελματικής συνεργασίας.  Επηρεάζεστε και θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί οι Λέοντες του Ιουλίου, μια και αυτή η πανσέληνος γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο. Όμως και οι Λέοντες που είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί λόγω του Κρόνου και του Ουρανού, που αυτή η πανσέληνος έστω και πιο εξασθενημένα ενεργοποιεί. Τα προβλήματα που εκκρεμούσαν σε μία σημαντική συνεργασία σας κυρίως επαγγελματική ή σε μία σχέση σας  Θα διογκωθούν, θα μεγεθυνθούν και θα προκαλέσουν μία αναταραχή και στη ζωή σας και στα γεγονότα αλλά και στην ψυχολογία σας. Μην φοβηθείτε να φτάσετε το μαχαίρι ως το κόκκαλο αλλά πρωτίστως εξετάστε μέσα από ειδικούς συμβούλους και οργανώστε κάθε σας κίνηση. Τα λάθη αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο να τα ξεπεράσετε. Γι’ αυτό βασιστείτε στην εμπειρία σας και φερθείτε με ωριμότητα. Τα καλά νέα είναι ότι ο πλανήτης Άρης που έφερνε από τη μία ερωτισμό αλλά και δράση αλλά και κάποια ένταση ή κάποιο άγχος στις 30 Ιουλίου θα φύγει από το δικό σας ζώδιο και θα σας αφήσει να ηρεμήσετε.

Έσοδα αλλά και ευχάριστα έξοδα είναι στα γεγονότα που θα ζήσετε αρκεί να τα χαρείτε! Οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί κοντά στις 3 Αυγούστου, ετοιμαστείτε να ζήσετε εκπλήξεις και να έρθει στη ζωή σας μία απρόβλεπτη κεραυνοβόλα αλλαγή που θα σας φέρει πολλά έσοδα και νέες  σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες!

Μυστικές κινήσεις αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες αποκαλύπτονται σε αυτήν την Πανσέληνο. θυμηθείτε η επιρροή της Σελήνης ξεκινάει από τις 23 Ιουλίου και φτάνει ως τις 8 Αυγούστου με τη νέα Σελήνη.

 

Παρθένος  Αγαπημένοι Παρθένοι είστε το ζώδιο της λογικής και της οργάνωσης και αυτή η Πανσέληνος  με κάποιο τρόπο ζητάει αυτό ακριβώς από εσάς, να οργανώσετε, να ξεκαθαρίσετε τα περιττά και να βάλετε ένα πρόγραμμα μιας πιο υγιούς καθημερινότητας.

Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου  δείχνει ότι σας έχει πιέσει η ρουτίνα και οι εργασιακές υποχρεώσεις. Κάποιοι από σας πιθανόν να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τις εργασιακές σχέσεις αλλά και τις συνθήκες στη δουλειά. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με άλλους συναδέλφους σας ή υπαλλήλους.

Πολλοί από σας θα ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ψυχοσωματικά προβλήματα μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα πιο υγιεινής διατροφής και ξεκούρασης- μην αφήσετε καμία ενόχληση ή ακόμα και λεπτομέρεια στην τύχη.

θα χρειαστεί να είστε συνεπείς και συνετοί σε θέματα εργασιακά, σε δημόσιες υπηρεσίες, στην καθημερινότητά σου αλλά κυρίως στη φροντίδα της υγείας.

Κάποιοι άνθρωποι που θεωρούσατε φίλους θα σας δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο. Χαμογελάστε και  Θυμηθείτε ότι η Αφροδίτη είναι εδώ και λίγες μέρες στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία και λάμψη, γιατί όχι και ομορφιά. Ευκαιρία λοιπόν, να συγκεντρώσετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας!!

 

Ζυγός   Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτού του φεγγαριού.

Ετοιμαστείτε λοιπόν από τις 24 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου που φτάνει η επιρροή αυτής της πανσελήνου, να ζήσετε στιγμές κάτω από το σεληνόφως γεμάτες έρωτα, όμορφες στιγμές χαράς με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους.

Βέβαια κάποιοι από σας ακριβώς επειδή αυτή η πανσέληνος θα μεγενθύνει τα συναισθήματά σας κυρίως προς τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας θα δείξει και τα προβλήματα ή τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Αν η προσωπική σας ζωή με το σύντροφό σας είναι γνήσια και σας δίνει πραγματική χαρά, τότε θα ζήσετε το ερωτικό πάθος μέσα από ένα ερωτικό καβγαδάκι ή θα δεσμευθείτε επίσημα. Όσοι όμως από εσάς έχετε βαλτώσει μέσα σε μία σχέση ή καταπιέζετε τη σχέση σας, τότε θα πάρετε την απόφαση ν’ απελευθερωθείτε και να ζήσετε, όπως εσείς επιθυμείτε.

Ό,τι και αν αποφασίσετε, το φεγγάρι θα οδηγεί τα βήματά σας στο δρόμο για την προσωπική σας ολοκλήρωση και χαρά.

Σκορπιός  Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 24 Ιουλίου με επιρροή ως τις 8 Αυγούστου, σηματοδοτεί ξεκαθαρίσματα με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στον οικογενειακό τομέα της ζωής σας.

Η επικοινωνία σας με συγγενικά σας πρόσωπα ή άτομα από το περιβάλλον σας ακόμα και γείτονες σας μπορεί να συναντήσει πρόβλημα ή αστάθμητους παράγοντες. Μοιάζει να χωρίζεστε ανάμεσα σε υποχρεώσεις οικογενειακές αλλά και στην ανάγκη σας να προβληθείτε κοινωνικά σε εκδηλώσεις η να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στη δουλειά σας.

Ιδιαίτερα οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου αλλά και εσείς που είσαστε γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου, Θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να βαδίσετε με βάση την εμπειρία σας, να διδαχθείτε από τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας είτε αυτοί είναι συνεργάτες ή ο σύντροφός σας.

Διαχειριστείτε σωστά τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και φροντίστε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που σας χρειάζονται. Προβλήματα με την ακίνητη περιουσία σας ή το χώρο του σπιτιού ακόμα και της επαγγελματικής σας στέγης μπορεί να προκύψουν και εσείς θα πρέπει να λειτουργήσετε με σοφία και πυροσβεστικά!

 

 

Τοξότης   Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου με μέγιστη επιρροή ως τις 8 Αυγούστου, φωτίζει νέους δρόμους, ταξίδια, μικρές αποδράσεις και θέματα επικοινωνίας.

Αναθεωρείτε  παλιά σας σχέδια και συμφωνίες ή συμβόλαια. Το μυστικό σε αυτήν την πανσέληνο είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, εάν χρειαστεί να αγοράσετε ή να υπογράψετε μία συμφωνία, τότε θα πρέπει πραγματικά να το έχετε κοιτάξει και ερευνήσει με κάθε λεπτομέρεια και αφού πρώτα έχετε συμβουλευτεί ειδικούς.

Παλιές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο αυτό μπορεί να αφορά προβλήματα με άτομα συγγενικά ή από το περιβάλλον σας ακόμα και γείτονες σας αλλά μπορεί να αφορά και το μέσο μεταφοράς σας το αυτοκίνητο ή ακόμα και τα μέσα επικοινωνίας, ιδιαίτερα οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο θα σας απασχολήσουν.

Ο Ήλιος καθώς περνούν οι μέρες και εξασθενεί η επιρροή της πανσελήνου, θα φωτίσει μεγάλα σχέδια και θα σας βοηθήσει να  τα πραγματοποιήσετε.

 

Αιγόκερως Η Πανσέληνος γίνεται στο γειτονικό σας ζώδιο του Υδροχόου και από τις 24 Ιουλίου ως τις 8 Αυγούστου δίνει έμφαση στον τομέα των οικονομικών σας θεμάτων.

Οικονομικά που αφορούν μία επαγγελματική σας συνεργασία ή αυτά που χειρίζεστε μαζί με το σύντροφό σας, αυτό το φεγγάρι ήρθε για να σας δείξει τι πρέπει να κρατήσετε, τι αξίζει πραγματικά με βάση την εμπειρία και τη λογική σας αλλά και τι είναι αυτό που πρέπει είτε να περιορίσετε ή να αφήσετε για να απελευθερωθείτε πρώτα εσείς.

Οι αλλαγές θα είναι κυρίως  δημιουργικές που σας δίνουν έναν αέρα ελευθερίας και γιατί όχι την εμπειρία ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας πολύ δημιουργικής επιχείρησης.

Το κλειδί για όλα θα είναι να επικοινωνήσετε, συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και ν’ ακούσετε ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας, την διαίσθησή σας- αυτή τη φωνούλα μέσα σας που σας λέει, πολλές φορές σοφά, τι πρέπει να κάνετε!

 

Υδροχόος Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου με μέγιστη επιρροή ως τις 8 Αυγούστου, πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο!

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, θα χρειαστεί να προστατεύσετε τα μυστικά σας και να κρατήσετε ισορροπία στις μακροχρόνιες σχέσεις ζωής είτε με το σύντροφό σας είτε με έναν σημαντικό συνεργάτη.

Πιο έντονα επηρεάζεστε οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας- του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου και όσοι είστε στις αρχές Φεβρουαρίου λόγω του Κρόνου και του Ουρανού.

Μυστικά αλλά και παρασκήνιο και ενέργειες που γίνονταν πίσω από την πλάτη σας, τώρα εμφανίζονται μπροστά σας και οι αλήθειες αποκαλύπτουν.

Ήρθε λοιπόν, η στιγμή να κρίνετε,  να αξιολογήσετε αλλά και να φροντίσετε θέματα υγείας. Μην αφήσετε κάτι στην τύχη που μπορεί να είναι μία μικρή ενόχληση, ίσως κάποια ψυχοσωματικά να σας απασχολήσουν, φροντίστε άτομα της οικογένειάς σας.

Οργανώστε καλύτερα και με μεγαλύτερη προσοχή τα θέματα που αφορούν την εργασία σας αλλά και πιθανές εκκρεμότητες με το δημόσιο και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Το φεγγάρι σας φορτίζει ψυχολογικά και συναισθηματικά, δίνει έμφαση στα δικά σας θέλω αλλά και στα πρέπει και στους περιορισμούς που υπάρχουν έξω από σας. Αν ακούσετε την ψυχή σας μαζί με τη φωνή της εμπειρίας τότε πραγματικά μπορείτε να χτίσετε πάνω σε υγιή βάσεις!

 

Ιχθύες  Το φως του φεγγαριού από τις 24 Ιουλίου έως τις  8 Αυγούστου γίνεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στα μυστικά σας συναισθήματα που έχετε κρύψει βαθιά μέσα σας, στο κομμάτι της ψυχής σας που έχει πληγωθεί, σε στιγμές πού δεν έχουν σταματήσει ποτέ να υπάρχουν αλλά και σε παρασκηνιακές ενέργειες που αποκαλύπτονται.

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα και αυτή είναι η στιγμή, για να αντιμετωπίσετε  φόβους και  ανασφάλειες, η ψυχολογία σας θα είναι επιβαρυμένη και τα όνειρά σας επώδυνα. θυμηθείτε να αγκαλιάσετε ότι φοβάστε και πιο πολύ το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

θα νιώθετε μόνοι αλλά έχετε την προστασία μιας ανώτερης δύναμης προσευχηθείτε, διαλογιστείτε, φροντίστε το μυαλό και την ψυχή σας. Ξεκουραστείτε, περπατήστε στη φύση και στη θάλασσα, ξορκίστε τα τραύματα του παρελθόντος.  Μόνο έτσι θα απελευθερώσετε την ενέργεια και την ψυχή σας. Από τις 26 Ιουλίου θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα αντικρίζοντας το φως!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *