Έρωτας και πάθος βάζουν φωτιά στον ουρανό του Ιουλίου!

Avatar photo Mari Giova 01/07/2021
                   Ποια ζώδια κερδίζουν και ποια ρισκάρουν να χάσουν;
Το μήνυμα του Ιουλίου: Τα όνειρα γίνονται αληθινά μαζί
με καλούς συντρόφους!

Ιούλιος ένας μήνας που μπαίνει ‘εκρηκτικά’ αλλά μετά τις 9 Ιουλίου γίνεται επικίνδυνα ερωτικός και άκρως φλογερός!!Στις 10 Ιουλίου μια Νέα Σελήνη στο ‘δικό της’ ζώδιο  στις 18ο μοίρες του  Καρκίνου  δίνει νέα πνοή σε καινούρια ξεκινήματα που κρύβουν δημιουργικές αλλαγές και παραμυθένια όνειρα με το ευνοϊκό τρίγωνο του ρομαντικού Ποσειδώνα και το εξάγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό. Τα ξεκινήματα της Νέας Σελήνης ολοκληρώνονται με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 24 Ιουλίου, που φέρνει άνεμο ελευθερίας και αλλαγών στη ψυχολογία και στη διάθεση όλων.

Οι 2 αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης χέρι χέρι στον βασιλικό Λέοντα ανάβουν φωτιές

στις ανθρώπινες σχέσεις, πυροδοτούν πάθη και έρωτες αλλά ειδικά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου

και μεγάλες εντάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξεις συνεργασιών και χωρισμούς.

Συγκεκριμένα οι μέρες  1-8  πυροδοτούν σοβαρές ανατροπές, άκρατη βία, ρήξεις στις σχέσεις και ατυχήματα. Επαναλαμβάνονται οι ίδιες όψεις σχεδόν Άρη και Αφροδίτη σε σύγκρουση με Κρόνο και Ουρανό που είχαν γίνει Γενάρη και Φλεβάρη του 2021 και είχαν φέρει-όπως και είχα προβλέψει- τα σοβαρά επεισόδια και την βία στο προεδρικό μέγαρο των ΗΠΑ στις αρχές Ιανουαρίου και όχι στις 20 που ήταν η ορκωμοσία.  Μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις που επαληθεύτηκαν στο άρθρο μου εδώ https://marigiova.gr/etisies-provlepseis-2021-tasteria-grafo/ .

Παγκόσμια από 1-8 , 10,11, 16-18 και 24, 25 Ιουλίου περιμένουμε αναταραχές, ανατροπές κυβερνήσεων- ηγετών και επαναστάσεις, τρομοκρατική βία και σοβαρά ατυχήματα. Μεγάλα γεωφυσικά και  έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα που θα προβληματίσουν τους επιστήμονες.

Σε προσωπικό επίπεδο από 1-8 Ιουλίου θα πρέπει να δρουν με σύνεση και υπομονή τα σταθερά ζώδια – Ταύροι που έχουν γενέθλια στις αρχές Μαΐου, Σκορπιοί γεννημένοι στις αρχές Νοέμβρη, Λέοντες των αρχών Αυγούστου και Υδροχόοι των αρχών Φεβρουαρίου. Καλό είναι και όσοι έχετε σημαντικούς πλανήτες στις 11 με 15 μοίρες αυτών των ζωδίων να μην τρέχετε όταν οδηγείτε και να προστατεύσετε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Επιπλέον Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου Δεκαημέρου στην  25ο μοίρα, 16 και 17 ,21 – 25  Ιουλίου διαφυλάξτε τις σημαντικές κατακτήσεις της ζωής σας.

Για όλα τα ζώδια οι πιο θετικές μέρες του Ιουλίου είναι:

12 Ιουλίου για ταξίδια, συμφωνίες και αγορές

13 Ιουλίου – λίγες μέρες πριν και μετά- Αφροδίτη και Άρης ανάβουν ερωτικές φωτιές και πόθους.

15 Ιουλίου Ήλιος και Ποσειδώνας δίνουν δύναμη στα όνειρα, την τέχνη και τα  συναισθήματα.

20 Ιουλίου Ερμής και Ουρανός κρύβουν θετικές εκπλήξεις, ειδήσεις και συναντήσεις.

Επιστημονικά και ιατρικά επιτεύγματα.

24 Ερμής και Ποσειδώνας ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Για όλα τα ζώδια μέρες προσοχής και έντασης:

1-8 Ιουλίου, 11, 14, 16,17,  22-25.

 

Ποια όνειρα φωτίζει ο ουρανός του Ιουλίου για όλα τα ζώδια;

 

Κριός   Αφροδίτη και Άρης ανάβουν φωτιές στην ερωτική σας ζωή.

Έρωτες και φλερτ μέχρι τις 29 Ιουλίου αλλά προσέξτε πάρα πολύ μια σοβαρή ρήξη από 1 ως 9 Ιουλίου  ειδικά όσοι είστε γεννημένοι 1ο δεκαήμερο.

Η Αφροδίτη σας κάνει πιο γοητευτικούς και λαμπερούς! Οι γονείς θα χρειαστεί να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους.

Ο  Ήλιος μαζί με τον Ερμή στον Καρκίνο φωτίζει τον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας, το παρελθόν και τις ρίζες σας. Αναπολείτε την πρώτη εστία, τον τόπο των παιδικών σας χρόνων, αναζητάτε την στοργή από τους δικούς σας ανθρώπους, ξαναγίνεστε παιδιά. Μπορείτε να γυρίσετε στα παλιά και τα γνώριμα, να πάρετε ζεστασιά από τους γονείς και τις ρίζες σας, να φωτίσετε τον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης. Κάποιες μέρες θα το πετύχετε και κάποιες άλλες- από 17 Ιουλίου και 22-25 Ιουλίου, οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και πίεση.

 

Ταύρος   Οικογενειακές συναντήσεις και γιορτές αλλά και μάχες.

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο θα φωτίσει για ένα μήνα, την επικοινωνία σας, συζητήσεις, επαφές, μηνύματα και τηλεφωνήματα , τα ταξίδια και τις διαδρομές, τις σχέσεις σας με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα σας δώσει έμπνευση σε νέες ιδέες, στην προβολή της δουλειάς σας και σε πολλά χαρούμενα πηγαινέλα που θα σας κρατούν σε μια διάθεση κίνησης και εφηβικής ανεμελιάς! Δώστε μια προσοχή μόνο στις μέρες μεταξύ 1-8  Ιουλίου ειδικά όσοι είστε αρχές Μαίου.  Όλες τις υπόλοιπες μέρες χαμογελάστε και ξαναβρείτε πολλές ανέμελες στιγμές…

 

Δίδυμοι    Η επικοινωνία, τα ταξιδάκια και οι συναντήσεις είναι στο αποκορύφωμά τους.

Σημαντική για σας αυτόν τον μήνα με τον Ήλιο στον Καρκίνο, η συναισθηματική και η οικονομική σας ασφάλεια αλλά και η αυτοεκτίμησή σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας, την δική σας αξία και όσους είναι στο πλευρό σας, για να σας στηρίζουν πάντα.

Δώστε μια προσοχή 10,11, 14,15 και 25  Ιουλίου. Οι υπόλοιπες μέρες και ιδιαίτερα η 12 Ιουλίου είναι για να ξαναβρείτε τον χαμένο θησαυρό σας …

 

Καρκίνος  Νέα αρχή και νέα γενεθλιακή χρονιά χαρείτε την λάμψη του Ήλιου!

Αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, αγαπημένα Καρκινάκια χρόνια πολλά! Ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο, λοιπόν, σας δίνει όλη την λάμψη του αλλά τονίζει και τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Σημαντικοί άντρες της ζωής σας, η οικογένεια σας, το σπίτι σας, εσείς οι ίδιοι και τα όνειρά σας, ό, τι σημαίνει για σας ασφάλεια και ζεστασιά, είναι εδώ και σας δείχνουν τον δρόμο, προσέξτε μόνο τις μέρες μεταξύ 22-25 Ιουλίου και  γύρω στις 17 Ιουλίου, μην χάσετε το δικό σας μονοπάτι.

Η καλύτερη πυξίδα είναι η φωνή της καρδιάς…

 

Λέων   Η Αφροδίτη συναντά τον Άρη και ανάβει το ερωτικό πάθος!

Η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιόνται στο δικό σας ζώδιο με αποκορύφωμα την 13η Ιουλίου. Από την αρχή του μήνα μέχρι τις 21 η Αφροδίτη θα σας δίνει σαγήνη και λάμψη αλλά και πολλές ευκαιρίες να πείσετε και να κερδίσετε στον αισθηματικό, καλλιτεχνικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Ταυτόχρονα ο αιώνιος εραστής της, Άρης ενεργοποιεί τον ερωτισμό αλλά και τον δυναμισμό σας.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε σε όλες τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές ακόμα και οικονομικές 1-8 Ιουλίου και στις 16, 17.

Η Πανσέληνος στις 24 απαιτεί να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Ο Ήλιος αυτόν τον μήνα ρίχνει το φως του στο πιο σκοτεινό και μυστικό κομμάτι της ζωής σας… Το χτες ξυπνάει μνήμες, καλά κρυμμένες, φόβους, ανασφάλειες, μυστικά συναισθήματα και σχέσεις που δεν έσβησαν ποτέ. Η φόρτιση κάποιες στιγμές θα είναι μεγάλη, το ίδιο  και η ψυχολογία σας. Κλείστε τους λογαριασμούς σας με το χτες και ετοιμάστε την ζωή σας, για να υποδεχτεί ένα νέο κύκλο από τις 22 Ιουλίου, έναν κύκλο καλύτερο και ομορφότερο απ’ όλα όσα ζήσατε μέχρι τώρα!

 

Παρθένος   Μυστικές συναντήσεις και κρυφές επιθυμίες δυναμώνουν.

Ο τομέας των μυστικών αλλά και του παρασκηνίου δυναμώνει και χρειάζεται σύνεση από 1-8 Ιουλίου για να μην γίνουν αποκαλύψεις που δεν θέλετε αλλά ακόμα και για θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την ψυχολογία σας.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής από τις 12  εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου μαζί του και φέρνει βοήθεια και στήριξη από σημαντικούς φίλους και γνωριμίες ακόμα  και ευκαιρίες για μια συνεργασία ή μια δεύτερη ευακιρία σε μια μακροχρόνια σχέση ή τον γάμο σας. Εξαίρεση οι μέρες κοντά στις 15 και 25.

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα φωτίζει τα όνειρα, τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Μέσα από φίλους, ομάδες και συλλογική δουλειά θα ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και θα βρείτε την στήριξη και την συμπαράσταση που αναζητάτε. Κρατήστε τις ισορροπίες τις πρώτες μέρες αλλά και στις 11, 15, 25 του Ιουλίου. Άλλωστε έχετε όλες τις άλλες μέρες, για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας!

 

Ζυγός   Μεγαλώνει ο κύκλος σημαντικών φίλων και γνωριμιών.

Η Αφροδίτη με τον Άρη τονίζει όνειρα και στόχους μέσα από σημαντικές γνωριμίες. Κάποιοι θα βρείτε τον έρωτα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Προσέξτε όμως οι μέρες 5-8 Ιουλίου κρύβουν πολλή ένταση και ανατροπές.

Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο μοιάζει για σας, με έναν προβολέα που φωτίζει το πιο σημαντικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό μεσουράνημα. Λάμπετε και ακτινοβολείτε όπου βρίσκεστε, στην δουλειά σας, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά αλλά μπορεί να σας ανοίξει και πόρτες για σημαντικές κινήσεις.

Μεγαλύτερη προσοχή και λεπτές ισορροπίες τις ημέρες μεταξύ μεταξύ  1~8 Ιουλίου και 17, 25  Ιουλίου. Όλες τις άλλες μέρες, τολμήστε να σκαρφαλώσετε στην κορυφή και λάψτε πιο δυνατά από ποτέ, σας αξίζει μετά από όσα πετύχατε να ξεπεράσετε!

 

Σκορπιός  Λάμπετε και γοητεύετε με τα ταλέντα σας!

Η Αφροδίτη και ο Άρης λάμπουν για σας και φέρνουν κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Τα φώτα είναι πάνω σας αλλά θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ 1-8 Ιουλίου. Μην ρίξετε λάδι στην φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος ανατροπών΄.

Ο Ήλιος για σας μοιάζει με τα αστέρια στον ουρανό, μακρινά αλλά τόσο όμορφα, μπορείτε να τα αγγίξετε και να πάρετε κάτι από την μαγική τους λάμψη…

Ναι, μπορείτε να σηκώσετε το βλέμμα σας ψηλά και να κατακτήσετε τα όνειρά σας, όσο μακρινά κι αν μοιάζουν, υπάρχουν για να φωτίσουν τον δικό σας ουρανό και να σας ταξιδέψουν εκεί που μόνο η αλήθεια και η αγάπη υπάρχουν… Μην φοβηθείτε από τις δυσκολίες μεταξύ 1~8 Ιουλίου και 17,22 και 25 Ιουλίου. Θυμηθείτε ό, τι αξίζει στη ζωή σας λάμπει μόνο για σας και σας περιμένει να το κατακτήσετε…

 

Τοξότης    Ο έρωτας έρχεται σε ένα μεγάλο ταξίδι και τα όνειρα απελευθερώνονται!

Η Αφροδίτη και ο Άρης ενεργοποιούν τα μεγάλα σχέδια, τα ταξίδια ακόμα κα τον έρωτα από μακριά! Ταυτόχρονα ο Δίας επανέρχεται στο τέλος του μήνα στον τομέα της επικοινωνίας και ξαναφέρνει σκέψεις και ιδέες ακόμα και ανθρώπους στο προσκήνιο για δεύτερη φορά.

Ταξιδιώτες της ζωής και εραστές της ελευθερίας, ο Ήλιος και ο Ερμής από σήμερα και για ένα μήνα φωτίζει τα πιο βαθιά συναισθήματά σας, τους πόθους και τις επιθυμίες σας, τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Όλα τα βαθιά κρυμμένα μυστικά σας τονίζονται μαζί με οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους ανθρώπους της ζωής σας, επαγγελματικής ή προσωπικής.

Προσέξτε, μη κάνετε τους εχθρούς σας πιο δυνατούς, με λάθος ενέργειες από τις 1~8 Ιουλίου και γύρω στις 17 και 25. Φερθείτε έξυπνα κρατώντας μυστικά τα σχέδιά σας και με στρατηγικές κινήσεις κάντε ρουά ματ!

Η παρτίδα είναι δική σας αλλά με τους κατάλληλους συμμάχους, εσείς είστε σε θέση να τους αξιολογήσετε;

 

Αιγόκερως   Φροντίστε τους σημαντικούς ανθρώπους για σας.

Για σας, οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, προσωπικές και επαγγελματικές ζητάνε όλη την προσοχή σας..

Ο Ήλιος και ο Ερμής σας ζητούν να συνεργαστείτε και να εμπιστευτείτε ανθρώπους που είναι χρόνια στη ζωή σας, συντρόφους ή συνεργάτες και να προσπαθήσετε ειλικρινά να τους καταλάβετε.

Η νέα Σελήνη από τις 10 Ιουλίου φέρνει μια ανανέωση ή μια νέα σχέση και συνεργασία.

Από 1~8 Ιουλίου και 17, 25 Ιουλίου οι ισορροπίες κινδυνεύουν να χαθούν. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο και να κρατήσετε αυτούς που είναι χρόνια στη ζωή σας, ακούγοντας τα δικά τους θέλω.

 

Υδροχόος   Δώστε έμφαση  σε μια σημαντική σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Πλάσματα του ουρανού που ζείτε στη γη, προσπαθήστε να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και σε πρόγραμμα. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις θα απαιτούν πολλή από την ενέργειά σας, ζητώντας από σας να προσέξετε την διατροφή και τις καθημερινές σας συνήθειες, στη θέση του άγχους βάλτε την άσκηση και την φροντίδα του εαυτού σας, μπορείτε να υιοθετήσετε μια διαφορετική οπτική στην εργασία και στην υγεία σας με μικρές απλές κινήσεις, το θέμα είναι θα το προσπαθήσετε ή θα κάνετε πάλι τα δικά σας;

Τις ημέρες μεταξύ 1~8 Ιουλίου και  κοντά στις 24  θα δυσκολευτείτε, κάντε ένα διάλειμμα και εκεχειρία, γιατί όλες οι άλλες μέρες είναι δικές σας.

Αλλάξτε τρόπο ζωής, για να αλλάξει και η ίδια σας η ζωή!

 

Ιχθύες    Οι άνεμοι ευνοούν το ταξίδι σας!

Παιδιά του Ποσειδώνα και της θάλασσας, μια ζωή κολυμπάτε σ΄ έναν ωκεανό ευαισθησίας και συναισθημάτων, από σήμερα το καλοκαίρι αρχίζει και στη δική σας ζωή… Δημιουργήστε, αφεθείτε στα φτερά του έρωτα, γεμίστε τις μέρες σας με ό, τι σας δίνει χαρά!! Οι φόβοι και οι ανασφάλειες δεν έχουν καμία θέση κάτω από το φως του Ήλιου, που σηματοδοτεί έναν μήνα χαράς και δημιουργίας για σας. Η τέχνη και νέοι τρόποι έκφρασης εγκαινιάζουν ευτυχισμένες στιγμές.

Από τις  1~8 Ιουλίου και 24 Ιουλίου σύννεφα απειλούν τον ουρανό σας, ακολουθήστε την διαίσθησή σας και κρατηθείτε γερά. Η πορεία ενός καραβιού δεν αλλάζει με ένα ξαφνικό μπουρίνι, αρκεί να κρατάτε το τιμόνι γερά και να έχετε για πυξίδα τα ομορφότερα όνειρά σας… Βίρα τις άγκυρες!!

 

PS  Πλανητικό Υστερόγραφο

Όσο οι μέρες πλησιάζουν πιο κοντά 1-8, 11,15,16, 17 και 22-15 θα παρακολουθήσουμε εικόνες σκληρής βίας, σοβαρών ατυχημάτων και έντονων γεωφυσικών φαινομένων σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Η τρομοκρατία μοιάζει με καζάνι που βράζει. Έξαρση πολεμικών εστιών.

 

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *