Αύγουστος… παιχνίδια έρωτα, εξουσίας και ανατροπών!

Avatar photo Mari Giova 01/08/2021
Ποιες μέρες η  ‘θεά Τύχη‘  ποντάρει  στο ζώδιό σου
και ποιες καλύτερα να χαλαρώσεις δίπλα στο κύμα;

Το μήνυμα του Aυγούστου:

Ρούφηξε κάθε σταγόνα χαράς και επιτυχίας με πάθος!

Ο Αύγουστος του 2021 θα είναι ένας μήνας ξεχωριστός με έντονες εναλλαγές και διακυμάνσεις, περιπέτειες, απρόσμενες αλλαγές αλλά και ανατροπές. Μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να φέρει μια υπέροχη ευκαιρία ή να δώσει εκρηκτικές καταστάσεις σε σχέσεις αλλά και σε θέσεις ηγετών ή δυνατών αντρών με ισχύ.

Ξεκινάει με φόρα και με ένταση που δείχνουν οι πλανητικές συγκρούσεις από την 1η του μέρα  ως την Κυριακή  8 Αυγούστου  το μεσημέρι. Πιο πολύ πρέπει να προσέχουν και να ενεργούν με σύνεση αλλά και να είναι έτοιμοι για αλλαγές τα σταθερά ζώδια Ταύροι 28/4-5/5, Λέοντες 30/7- 8/8, Σκορπιοί 30/10-8/11 και Υδροχόοι 27/1- 4/2.  

Η Νέα Σελήνη ξεκινάει το ταξίδι της στις 8 Αυγούστου  στον λαμπερό Λέοντα γεμίζοντας τις μέρες όλων με την ενέργεια του καλοκαιριού και της ξενοιασιάς, μέρες και νύχτες φλερτ, χαράς και διασκέδασης, κεραυνοβόλου έρωτα αλλά και μεγάλων ανατροπών με  σοβαρά γεγονότα αλλά και σχέσεις που δεν δίνουν πια ζεστασιά και ανάσες ελευθερίας και χαράς.

Ήλιος και Σελήνη μαζί στον θρόνο του Λέοντα  χαρίζουν στιγμές χαράς και έρωτα 

ως τις 22 Αυγούστου που γίνεται η μαγευτική αυγουστιάτικη  πανσέληνος !

Ένα ολόλαμπρο φεγγάρι που θα συναντήσει τον πλανήτη της τύχης και των μεγάλων ευκαιριών, τον Δία στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου.

Η πρόοδος και τα επιτεύγματα σε παγκόσμιο ερευνητικό επίπεδο θα είναι θεαματικά αλλά και στην απλή ζωή των ανθρώπων η χαρά, η αισιοδοξία και τα όνειρα θα επιστρέψουν και θα δώσουν νέες ελπίδες, λύσεις και ευκαιρίες.

Ακούστε τις προβλέψεις στην εκπομπή Dr.No με τον Βασίλη Νομικό στον “Επικοινωνία 94FM”

Τα ξεκινήματα της Νέας Σελήνης από τις 8 Αυγούστου  ολοκληρώνονται με την θεαματική Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22, που φέρνει άνεμο μεγάλης τύχης και ελπίδας.

Μυστικό τύχης: Τα μεγάλα σχέδια που ξεκινάνε τώρα, θα δείξουν τους καρπούς τους με νέες ευκαιρίες και αφθονία τον Δεκέμβριο του 2021.

Πιο ευνοημένοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη, το ζώδιο ή τον Ωροσκόπο τους στην τριπλότητα του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών.

Ξαφνικούς έρωτες και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες ανάλογα με το ζώδιο και τους προσωπικούς πλανήτες θα φέρουν τον Αύγουστο οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ουρανό -των κεραυνοβόλων αλλαγών και τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που ξεκινάει την ζωή και συμβολίζει την απόλυτη ένωση και την αναγέννηση, όταν όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει… Κι όμως, ακριβώς εκεί στο τέλος, όλα ξεκινάνε από την αρχή με περισσότερο πείσμα και πάθος  και με μια αρχαία ενστικτώδη δύναμη ανάγκης για ζωή και έρωτα!

Στο παγκόσμιο σκηνικό, σημαντικοί άντρες στην πολιτική και στην τέχνη πλήττονται με επίκεντρο 1-8, 15, 17 και 31 Αυγούστου ή κινδυνεύουν να χάσουν την δύναμη ή την θέση τους. Η κλιματική αλλαγή είναι πλέον φανερή και οι ηγέτες κρατών θα αναγκαστούν σε ειδικά μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.

 Η αξιοπιστία των προβλέψεων της Αστρολογίας επιβεβαιώθηκε γι’ άλλη μια φορά, στο άρθρο του Ιουλίου

– πατήστε εδώ για όλες τις προβλέψεις που επαληθεύτηκαν!!! Ένα εύστοχο απόσπασμα  από τον Ιούλιο:

‘Μεγάλα γεωφυσικά και  έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα που θα προβληματίσουν τους επιστήμονες.’

AstroNote Η 24ο και  25ο  μοίρα των παρορμητικών ζωδίων παραμένει και για αυτόν τον μήνα, μια μοίρα που θα κρίνει  τι θα μείνει και τι θα φύγει. Όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες ζουν μια ριζική αλλαγή που ξεκίνησε από την Άνοιξη. Στις μοίρες αυτές ανήκουν οι Κριοί που έχουν γενέθλια 14-17 Απριλίου, οι Καρκίνοι 16-19 Ιουλίου, οι Ζυγοί 18-20 και οι Αιγόκεροι 15-17 Ιανουαρίου. Βρες τους δικούς σου προσωπικούς πλανήτες εδώ   

 

Κριός  Παίζετε με την φωτιά του έρωτα, επικίνδυνα παιχνίδια!

Καλωσορίστε τον Αύγουστο! θα είναι για το δικό σας ζώδιο ένας πολύ δημιουργικός και ερωτικός μήνας.

Σίγουρα τις μέρες της έντασης μπορεί να προκύψουν προβλήματα με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να ανακαλύψετε πως ενώ θέλετε να αφεθείτε στην χαρά του καλοκαιριού κάποιοι φίλοι ή θέματα της δουλειάς δεν σας αφήνουν να απολαύσετε όσα έχετε.

Λίγη υπομονή και οργάνωση ειδικά τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, για να ξεπεράσετε κάθε τρικλοποδιά όχι της τύχης αλλά των άλλων. Η ίδια συμβουλή αφορά τους γονείς με τα παιδιά, τους ερωτευμένους με τον ερωτικό σύντροφο και τους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες με την εργασία τους.

Θυμηθείτε μετά τις πρώτες μέρες η πίεση φεύγει και θα ζήσετε στιγμές αγάπης, έρωτα, διασκέδασης και  δημιουργίας. Διασκεδάστε, ανανεώστε τις σχέσεις σας και απογειωθείτε στον ουρανό του Αυγούστου.

Για τους εργασιομανείς η καθημερινότητά σας αλλάζει θετικά και σας δίνονται νέες ευκαιρίες για έσοδα αλλά και προσέλκυση νέων πελατών ή μπόνους! Γενικά το κλίμα ακόμα και στα απλά καθημερινά ή εργασιακά σας θέματα βελτιώνεται.

Οι μέρες που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες:

1-6 και 11-14 Αυγούστου.

 Μέρες δημιουργίας:

16, 17, 19, 20-22, 23, 30 και 31 Αυγούστου

 

Ταύρος   Μετά την βροχή όλα μοιάζουν πιο όμορφα!

Αύγουστος ένας μήνας που τουλάχιστον μετά την πρώτη βδομάδα υπόσχεται να σας αποζημιώσει για όλα τα εμπόδια, τις αλλαγές ή την κούραση των προηγούμενων μηνών.

Οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα, ακόμα και θέματα στέγης ή χώρου  σας πιέζουν και θέλετε να νιώσετε αέρα ελευθερίας και αλλαγών. Ναι εσείς οι σταθεροί Ταύροι, που  αγαπάτε την ρουτίνα σας , τώρα σταδιακά θα ακολουθήσετε αλλαγές. Πιο πολύ επηρεάζεστε από το κύμα των καινούριων συνθηκών οι  Ταύροι 28/4-5/5.

Ακολουθήστε την ροή , τις νέες συνθήκες και θα βγείτε νικητές. Η Πανσέληνος τις ημέρες κοντά στις 22 δείχνει ένα σημαντικό όνειρο ή επαγγελματικό στόχο σας που πραγματοποιείται ή έστω γίνεται μια καλή αρχή.

Θα ζήσετε στιγμές χαράς με την οικογένεια και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ο έρωτας, η διασκέδαση, η τέχνη και η δημιουργικότητά σας θα είναι στο επίκεντρο του Αυγούστου.

Μέρες προσοχής, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός :

1-8, 10 και 25 Αυγούστου.

Μέρες ευκαιριών, αναγέννησης και  ξαφνικού έρωτα:

3 και 11, 20, 22, 23 και 26 Αυγούστου !

 

Δίδυμοι  Τα φεγγάρια του Αυγούστου λάμπουν για σας!

Εύχομαι να μπορούσα να σας δείξω, για πόσα πράγματα αξίζει να χαμογελάτε αυτήν την χρονιά και αυτόν τον Αύγουστο…

Ναι, ξέρω πως έχετε πολλά στο πανέξυπνο μυαλό σας και πολλές φορές το βράδυ σκέφτεστε τόσα πολλά που δεν μπορείτε να ηρεμήσετε. Με τον πλανήτη της δράσης και της έντασης σε κόντρα με το ζώδιό σας πιθανόν να χρειαστεί να λύσετε θέματα στην οικογένεια ή στο σπίτι. Όμως κρατήστε αυτό, ο Αύγουστος και τα φεγγάρια του συνωμοτούν για να βρείτε λύσεις, να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο, να αλλάξετε και να περάσετε στιγμές γιορτής και χαράς με αγαπημένους ανθρώπους.

Από τις 16 Αυγούστου ως το τέλος του μήνα η Αφροδίτη από τον τομέα του έρωτα, της αγάπης και της χαράς σας κάνει πάλι παιδιά!

Ζήστε τις όμορφες στιγμές με τα παιδιά, τους φίλους ή το ερωτικό  σας ταίρι,  κάντε μεγάλα σχέδια , ταξίδια μακρινά και χαρείτε την αγάπη και την έμπνευση που θα σας δοθεί…

Οι πιο δημιουργικές μέρες:

12, 13, 20, 21, 22, 23 και 26 Αυγούστου

Η 9η Αυγούστου είναι ξεχωριστή και αναποφάσιστη

κρύβει και ευκαιρίες αλλά και πιθανή ένταση.

Ημέρες πίεσης:

1- 7, 10, 24 και 25 Αυγούστου

 

 

Καρκίνος  Μια σχέση ζωής αλλάζει και γίνεται πιο δυνατή!

Τον Αύγουστο δημιουργείτε νέες επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Ταξίδια, ραντεβού και νέες γνωριμίες σας ανανεώνουν. Ένας μήνας με πολλές εναλλαγές αλλά και ευκαιρίες για εσάς. . Αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη σχέση σας αλλά και στην οικονομική σας ζωή.

 

Οικονομικές εκκρεμότητες τις πρώτες 8 μέρες του Αυγούστου σας απασχολούν και βρίσκετε τις λύσεις  μετά τις 8,  μέσα από τη βοήθεια φίλων ή σημαντικών γνωριμιών.

Ανοιχτείτε στους γύρω σας μέσα από συζητήσεις, ραντεβού, συναντήσεις, μικρές διαδρομές και αποδράσεις στη φύση.   Μέσα από την επικοινωνία μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους που θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα ή ακόμα και ομάδες ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν στους στόχους και στα όνειρά σας.

Οι ημέρες κοντά στη μαγική πανσέληνο του Αυγούστου είναι μέρες που κρύβουν ευκαιρίες για το δικό σας ζώδιο, όταν ο δικός σας κυβερνήτης  η Σελήνη ολόγιομη συναντά τον πλανήτη της τύχης τον Δία και σας βοηθά να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, να λύτρωσετε την ψυχή σας από ανασφάλειες και φοβίες, να βρείτε και να νιώσετε αυτό που θα σας κάνει να χαμογελάτε.

Μετά τις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη από το Ζυγό φέρνει χαρούμενες στιγμές και γιορτές αλλά και αγαπημένους ανθρώπους στο σπίτι και στην οικογένειά σας και είναι μία καλή ευκαιρία ν’ ανανεώσετε το χώρο σας ή την επαγγελματική σας στέγη και να ανοίξετε το σπίτι και την ζωή  σας σε ανθρώπους που αγαπάτε.

Δημιουργικές μέρες: 

3, 20, 21,  22 , 23 Αυγούστου

Ημέρες πίεσης:

  2, 4, 6, 10, 12, 19, 25 και 31.

 

Λέων   Σαν μικροί Θεοί γελάτε και παίζετε με τον έρωτα, το φως και την δύναμη της εξουσίας!

Χρόνια πολλά λαμπερά Λιοντάρια!! Είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και των μεγάλων αλλαγών και το ξέρετε πολύ καλά.

Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ήλιος μαζί με τη Σελήνη φοράει το στέμμα του και σας λούζει με τη μοναδική λάμψη του. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα σε σας και εσείς το απολαμβάνετε. Ο Αύγουστος ήρθε και εσείς σαν τον Θεό Έρωτα  παίζετε με τα βέλη σας … διαλέξτε τον στόχο και σημαδέψτε ψηλά και σταθερά, γιατί αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες και ανθρώπους στην ζωή σας.

Ο Ερμής μέχρι τις 11 Αυγούστου σας δίνει την ανάγκη να ταξιδέψετε, να συζητήσετε, ν’ αγοράσετε πολυτελή αντικείμενα και να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μέσα από σημαντικές γνωριμίες χαράζετε νέα πορεία και επαγγελματική κατεύθυνση. Οι ευκαιρίες για αλλαγές, κέρδη και ένα χρυσό συμβόλαιο θα είναι πολλές και σημαντικές αυτόν τον μήνα- κυρίως μετά τις 11- για αυτό αξιοποιήστε την τύχη σε κάθε σας βήμα.

Ξέρετε καλά πως αυτή η χρονιά σας δυσκόλεψε και ξεκαθάρισε συμμάχους και σχέσεις μέσα από ανατροπές. Οι πρώτες 8 μέρες του Αυγούστου χρειάζονται την εμπειρία που αποκτήσατε και προσεκτικούς χειρισμούς, πιο πολύ για εσάς που έχετε γενέθλια από  30/7 ως 8/8.

Ξεπερνώντας επαγγελματικές δυσκολίες- που ήδη έχετε αφήσει πίσω σας- φτάνετε σε μια ισχυρή συμμαχία και σχέση ζωής με αποκορύφωμα τις μέρες κοντά στην θεαματική Πανσέληνο στις 22!

Μέσα από αλλαγές και ισχυρή στρατηγική τολμάτε θεαματικές αλλαγές  και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας.

Δημιουργικές μέρες:

3, 11, 17, 20-23 και 26 Αυγούστου.

Ημέρες απαιτήσεων:

 1, 2, 4-8, 10, 15, 17 και 31 Αυγούστου.

Παρθένος  Παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και προχωράτε δυναμικά μπροστά!

Έφτασε ο μήνας που όλα όσα προετοιμάζετε ή κρύβετε βαθιά μέσα σας, τώρα είναι έτοιμα για να γεννηθούν στο φως. Τώρα είστε εσείς οι ίδιοι έτοιμοι για να παρουσιάσετε τα ταλέντα, τα χαρίσματα και τα συναισθήματά σας. Μη φοβάστε, να εκτεθείτε στους άλλους.

Λάμπετε, γοητεύετε και πείθετε με συμμάχους τρεις σημαντικούς πλανήτες στο ζώδιό σας αυτόν τον μήνα, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Άρη. Πολλά γεγονότα, δυνατή ενέργεια και ζωτικότητα αλλά και αλλαγές που είστε έτοιμοι να κάνετε και σας οδηγούν σε νέες λεωφόρους ευκαιριών. Ανοίξτε τα φτερά σας, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε με ανθρώπους με άλλη κουλτούρα. Ανοίξτε τον κύκλο των ενδιαφερόντων σας, δημοσιεύστε το έργο σας, αξιοποιήστε τις νέες τεχνολογίες, οργανώστε την καθημερινότητά σας και την εργασία σας αλλά μην ξεχνάτε, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να ξεκουράζεστε. Γιατί ακόμα και τον Αύγουστο πολλοί από σας έχετε το μυαλό σας σε υποχρεώσεις και στη δουλειά.

Ο Άρης όλο τον μήνα στο ζώδιο σας σας γεμίζει ενέργεια.  Εκτονώστε την ενέργειά σας σε φυσική κίνηση, ερωτισμό και σπορ, γιατί όσοι δεν δραστηριοποιηθείτε δημιουργικά πιθανόν να βγάλετε την ένταση ή το άγχος σας σε ανθρώπους που δεν σας φταίνε.

Τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο- στις 22 Αυγούστου ένας σημαντικός στόχος σας θα πραγματοποιηθεί. Για άλλους θα είναι ένας στόχος στην εργασία σας, μία σημαντική συμφωνία και για αρκετούς από σας θα είναι  όμορφες εκπλήξεις στο χώρο του σπιτιού ή με την οικογένειά σας.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που μπορείτε να γιατρέψετε τις πληγές, τους φόβους ακόμα και τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Βρείτε τρόπους να εκφράσετε τους βαθύτερους πόθους σας και τις ανάγκες σας σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και θα ζήσετε στιγμές λύτρωσης και θεραπείας των παλιών τραυμάτων.

Ημέρες προκλήσεων αλλά και πίεσης είναι

1, 4-7, 24, 25 Αυγούστου.

Δημιουργικές μέρες  

2, 3, 20, 22,  26 -29 Αυγούστου.

 

Ζυγός   Επιστρέφετε  στο προσκήνιο και γοητεύετε!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που κρύβει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του στο δεύτερο μισό του.

Το παρασκήνιο που υπάρχει είναι έντονο και είναι σημαντικό να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας μέχρι τις 15 Αυγούστου. Προετοιμάστε το έδαφος, συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους, κλείστε μυστικά ραντεβού και όταν είναι όλα έτοιμα, βγείτε δυναμικά μπροστά!

Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί 18-20 Οκτωβρίου  αντιμετωπίζετε απρόβλεπτες αλλαγές. Βαδίστε με προσοχή και σοφία.

Μεγάλα όνειρα και στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, ανοίγοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσα από σημαντικές φιλίες.  Βγείτε έξω, διασκεδάστε, δείξτε τα χαρίσματά σας, γοητεύστε και φλερτάρετε. Ως τις 24 Αυγούστου μπορείτε να πετύχετε ό,τι ονειρεύεστε, αρκεί να το πιστέψετε και να εκφραστείτε ελεύθερα και με αισιοδοξία.

Μέρες δημιουργίας και ευκαιριών:

3, 11, 22, 23, 30 και 31 Αυγούστου.

Μέρες προκλήσεων:

6, 10, 13,19, 26 και  28 Αυγούστου.

 

Σκορπιός  Συγκεντρώνετε βλέμματα θαυμασμού και μαγνητίζετε την επιτυχία!

Ο Αύγουστος ξεκινάει δυναμικά με σημαντικές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Οικογενειακές ευθύνες σας προβληματίζουν και εσείς καλείστε, να βρείτε στην ισορροπία ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας.

Φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους που σας χρειάζονται αλλά μην αφήσετε τις ευκαιρίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο

για σημαντικές γνωριμίες και για να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Τίποτα δεν σας χαρίζεται, όμως, εσείς ξέρετε να αναγεννιέστε ακόμα και όταν κάτι τελειώνει και να μεταμορφώνετε τη ζωή σας στον δικό σας παράδεισο!

Ένας στόχος ή ένα μεγάλο όνειρο σας έρχεται πιο κοντά μέσα από νέες γνωριμίες, σημαντικούς φίλους και συλλογική δουλειά.

Ανοιχτείτε προς τους άλλους, τολμήστε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και τους συμμάχους που χρειάζεστε.

Οι Σκορπιοί που είστε γεννημένοι τέλη Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου, περνάτε διαδικασία ριζικών αλλαγών σε μακροχρόνιες σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, με επίκεντρο την πρώτη βδομάδα.

Στις 22 Αυγούστου με το ολόγιομο φεγγάρι θα νιώσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα που έχετε ανάγκη. Ευνοείτε η καριέρα, οι φίλοι και η επικοινωνία.

Οι Σκορπιοί του 3ου Δεκαημέρου έχετε  την διαίσθηση και την μαγεία του Ποσειδώνα αλλά και την δύναμη του Πλούτωνα.

Μέρες πίεσης

  1, 2, 4-9, 10, 13, 14, 17 Αυγούστου

 Μέρες τύχης

3, 11, 19 – 26 Αυγούστου!

 

Τοξότης   Σαν γνήσιοι Τοξότες σημαδεύετε με τα βέλη σας την επιτυχία!

Πιστέψτε το και θα γίνει, ο Αύγουστος σας δίνει όλες τις ευκαιρίες, για να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, καινούργιους πολιτισμούς, διαφορετικές κουλτούρες, να επικοινωνήσετε και να συζητήσετε τις ιδέες σας, να προβάλλετε τα επαγγελματικά σας χαρίσματα, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας ακόμα και να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων ή να θεραπεύσετε οικονομικές πληγές.

Τον Αύγουστο μπορείτε να βρείτε λύσεις και συμμάχους και μετά τις 16  μέσα από φίλους, σημαντικούς ανθρώπους, συλλογική δουλειά, να κατακτήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

Η πανσέληνος του Αυγούστου στις 22 μπορεί να σηματοδοτήσει μία σημαντική συνάντηση, ένα ταξίδι που θα ανοίξει νέους ορίζοντες, μία σημαντική αγοραπωλησία και ένα συμβόλαιο ζωής και επιτυχίας.

Η μόνη σκιά του Αυγούστου θα είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του ανταγωνισμού που πιθανόν να σας αγχώσει σε θέματα καριέρας, να ανοίξει παλιές πληγές σε οικογενειακά θέματα και να σας κάνει περισσότερο ανασφαλείς. Το μυστικό για να εκφράσετε  δημιουργικά την ενέργεια του Άρη, είναι να δράσετε και να ενεργήσετε με τόλμη, οργάνωση και θάρρος προβάλλοντας τις ικανότητές σας στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο.

Αλλάζει η καθημερινότητα και οι συνήθειες σας.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι μετά τις 8 Δεκεμβρίου, είστε αυτοί που πρέπει να προσέξετε την απατηλή χρυσόσκονη και να βγάλετε τα ροζ γυαλιά.

Μέρες ευκαιριών

 3, 20, 21, 22 και 23 Αυγούστου

Μέρες προσοχής 

10, 17, 24 και 25

Αιγόκερως  Ξεπερνώντας τον φόβο δημιουργείτε νέες συνθήκες.

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου βγάζει στην επιφάνεια τους κρυφούς σας φόβους και τις προσωπικές σας ανασφάλειες. Οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό σταματάνε τα σχέδια σας και είναι στο δικό σας χέρι, να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας και να ξεπεράσετε προσωπικές σας ανασφάλειες.  Αξιοποιήσετε νέα δεδομένα μέσα από αλλαγές.

Ευνοούνται μακρινά ταξίδια,  η επικοινωνία σας με ανθρώπους από άλλες χώρες και μεγάλα σχέδια και όνειρα. Μην φοβηθείτε να ακολουθήσετε τη νέα εποχή, αξιοποιήστε κάθε δημιουργική αλλαγή, για να βελτιώσετε τις συνθήκες στη δουλειά σας.

Ανοιχτείτε στους άλλους, χρησιμοποιείστε τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους, ζητήστε τις συμβουλές των ειδικών σε θέματα που σας προβληματίζουν.

θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να λύσετε νομικά προβλήματα ή συγκρούσεις με συγγενείς.

Πολλοί Αιγόκεροι θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία για να ζήσετε έναν δυνατό και ξαφνικό έρωτα πέρα από πρέπει και συμβάσεις..!

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 16 Αυγούστου και μετά προβάλετε τα επαγγελματικά σας χαρίσματα, τις ικανότητές σας και συγκεντρώνετε βλέμματα θαυμασμού σε κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.


Η 25ο , 26ο   μοίρα του ζωδίου σας είναι μια μοίρα που θα κρίνει τι θα μείνει στη ζωή σας. Όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες σας σε αυτές τις μοίρες και οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 15-17 Ιανουαρίου ζείτε μια ριζική αλλαγή που ξεκίνησε πριν μήνες αλλά αυτόν τον μήνα θα βρείτε λύσεις.

Μέρες ευκαιριών

3, 11, 20, 21, 22 και 23 Αυγούστου

Μέρες προσοχής

1,2, 12, 13,16, 25 και 31.

Υδροχόος   Σαν ακροβάτες σε τεντωμένο σκοινί, στο τέλος αξίζει το χειροκρότημα!

Οι πρώτες 8 μέρες είναι για ‘έμπειρους παίκτες’ και θα χρειαστείτε υπομονή και καλή ισορροπία, σαν  ν’ ακροβατείτε σε ένα τεντωμένο σκοινί και χωρίς δίχτυ ασφαλείας… Στο τέλος οι ικανότητες και η εμπειρία σας θα φέρουν το χειροκρότημα! Την μεγαλύτερη πρόκληση θα περάσουν οι Υδροχόοι  από 27/1 ως  4/2.

Η μαγευτική Πανσέληνος του Αυγούστου με επίκνετρο τη νύχτα της 22ης Αυγούστου  θα σας δώσει την λύση και την ευκαιρία να λάμψετε και να πετύχετε τον θαυμασμό.

Αξίζει ο κόπος και το ταξίδι, άλλωστε ο Αύγουστος είναι μια μικρογραφία του 2021 με κεραυνοβόλες αλλαγές που φέρνουν τα πάνω κάτω αλλά και την λύση που απελευθερώνει… ανάμεσα στις ανάγκες και τα συναισθήματα των σημαντικών άλλων και τις δικές σας επιθυμίες και όνειρα.  Δείτε κατάματα την αλήθεια, κρατήστε την ουσία  και  αλλάξτε ριζικά τις συνθήκες της ζωής  σας.

Ο Ουρανός μετά τις 19 σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά, σας κάνει να αναθεωρείτε και να επιστρέφετε σε ό,τι σας δίνει ασφάλεια.

Ξεκαθαρίστε τα οικονομικά σας και  βρείτε νέους τρόπους κέρδους και εργασίας. Τολμήστε να κάνετε ριζικές αλλαγές στο δεύτερο μισό του Αυγούστου.  Κάτω από την επιρροή της μαγικής πανσελήνου και με τη συμμαχία της Αφροδίτης μπορείτε να πετύχετε κάθε σας στόχο και να έχετε μία δεύτερη ευκαιρία!

Η επικοινωνία και τα ταξίδια στο εξωτερικό, η γοητεία σας και η πειθώ σας μαζί με την εμπειρία σας μπορούν να βάλουν νέες βάσεις στη ζωή σας.

Μέρες πίεσης

1,2, 4-8, 12, 13 ,16, 25, 28 και 31

Μέρες τύχης

  3, 20, 21, 22 και 23 Αυγούστου

 

Ιχθύες  Με σημαντικούς συντρόφους χτίζετε μία νέα πραγματικότητα!

Ο Αύγουστος θα είναι για σας μήνας σποράς σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών.

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου κρύβει έντονες υποχρεώσεις και πιέσεις στην εργασία ή στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε την ψυχοσωματική σας υγεία, ξεκουραστείτε, ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Φορτίστε την ενέργειά σας θετικά μέσα από τους κραδασμούς της φύσης, απελευθερωθείτε από τοξικά συναισθήματα, σχέσεις και αναμνήσεις που σας κρατάνε πίσω.

θα σας δοθούν ευκαιρίες μέσα από διαδρομές, συζητήσεις και μηνύματα για μία ανανέωση, μία σημαντική προσωπική  ή επαγγελματική σας σχέση.

Ο Άρης όλο τον Αύγουστο απαιτεί από σας, να κρατήσετε την ισορροπία ανάμεσα στα δικά σας θέλω και στις ανάγκες των άλλων.

Μέσα από τους άλλους και μία δική σας δημιουργική και εμπνευσμένη ιδέα μπορείτε να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες. Οι  ημέρες γύρω από τη μαγική πανσέληνο, στις 22 Αυγούστου, προετοιμάζουν μία νέα εποχή στην καριέρα και στην κοινωνική σας καταξίωση.

Ανανεωθείτε, αλλάξτε και επικοινωνήστε είναι ο δικός σας δρόμος της Χαράς!

 

Μέρες πίεσης

9, 10, 15, 18, 19, 24 και 25.

Μέρες δημιουργίας 

2, 3, 20, 22,  26 -29 Αυγούστου

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *