Ο Ιούλιος σαν αστέρας εκρήγνυται & γεννά ένα νέο κόσμο & μια νέα αρχή για τα 12 ζώδια!!!

Avatar photo Mari Giova 01/07/2022
Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,In,The,Sky

Ο Ιούλιος σαν αρχέγονο Αστέρι εκρήγνυται  λίγο πριν την ανατολή ενός νέου κόσμου για όλα τα ζώδια!

Ένας καινούριος κόσμος αναδύεται μέσα από τον ωκεανό της συλλογικής Ψυχής προκαλώντας μεγάλες αλλαγές. 

 

Το μήνυμα του Ιουλίου

Η ζωή αλλάζει, όταν εσύ αλλάξεις & ακολουθήσεις ελεύθερα το δικό σου ταξίδι!

Τότε κανένα εμπόδιο, κανένας άνεμος ή τρικυμία δεν θα είναι ικανά να ανακόψουν την πορεία σου. 

Εσύ θα επιλέγεις με τη σοφία της καρδιάς & του πεπρωμένου σου.

 

Στην αρχή, στην καρδιά και το τέλος του Ιουλίου οι όψεις μεταξύ των πλανητών προκαλούν συγκρούσεις και συγκλονιστικές αλλαγές!

Το πιο σημαντικό φαινόμενο όμως, στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου δεν είναι οι συγκρούσεις, είναι μια μοναδική συγκυρία πλανητικών συναντήσεων- Συνόδων του πλανήτη της νέας εποχής Ουρανού, που δεν έχουν ερευνηθεί στην Ιστορία της Αστρολογίας, η μοναδική Σύνοδος Ουρανού, Άρη και Βόρειου Δεσμού Σελήνης στην 18 & 19 μοίρα του Ταύρου!

Μια σπάνια συνάντηση που ανοίγει το πεπρωμένο όλων μέσα από μεγάλες αλλαγές, συνειδητοποίηση της αλήθειας, άνεμο ελευθερίας και διεκδίκησης αυτού που τα ανώτερα όνειρα μας οδηγούν και θα μας επηρεάζει ως τον Νοέμβριο του 2022 αλλά θα εξαπλωθεί ως την Άνοιξη του 2026!

Όταν ο επαναστάτης Ουρανός  θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του στην ενέργεια της νέας εποχής.  Ένα δυνατό σοκ για κάποιους, αλήθεια που αποκαλύπτεται για άλλους αλλά για όλους η συνάντηση με το πιο φωτεινό πεπρωμένο…!

Η 19 μοίρα της συνάντησης αυτών των δυνατών ενεργειών συμβολίζει ‘‘ένα νέο κόσμο που αναδύεται από τον Ωκεανό’’

Εξαιρετικά σημαντικές ημέρες για αυτή την συγκλονιστική αρχή στις 22 Ιουλίου, όταν η Σελήνη ενεργοποιεί την σύνοδο Άρη Ουρανού και Βόρειου Δεσμού ως τις 19 Αυγούστου.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες

4 και 5 Ιουλίου ανοίγει η Πύλη του φωτεινού Σείριου, στις 14° του Καρκίνου, του Αστέρα που από τους αρχαίους πολιτισμούς είχε την δύναμη ενός πνευματικού Ήλιου και συμβολίζει τιμές, δόξα αλλά κυρίως στέλνει μηνύματα σοφίας και καθοδήγησης.

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της δυνατής ενέργειας και ποια ζώδια θα ανακαλύψουν την τύχη και την ευκαιρία για μια νέα αρχή; Διαβάστε το ξεχωριστό άρθρο εδώ!

 

8 ως 13 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ήλιο και η Αφροδίτη με τον Κρόνο φέρνοντας δώρα σε συγκεκριμένα ζώδια.

Με επίκεντρο στις 13 Ιουλίου η δύναμη της Πανσελήνου θα οδηγήσει στο ξεπέρασμα των πιέσεων και των ορίων…

17 Ιουλίου, 23 και 31 Ιουλίου ο Ερμής και ο Ήλιος στην πιο ευνοϊκή ενέργεια του πλανήτη της τύχης του Δία και του Ποσειδώνα.

Ενώ η σύνοδος στον Ταύρο Σελήνης, Άρη, Ουρανού και Βόρειου δεσμού Σελήνης- ο δρόμος του πεπρωμένου, ενεργοποιούν όλα τα ζώδια μέσα από μια αποκάλυψη αλήθειας ακόμα και ένα συνταρακτικό γεγονός.

 

Οι πιο πιεστικές και εκρηκτικές μέρες

  1, 2 και 3, 6 ,14, 15 και 24 ως 28 Ιουλίου.

 

Ο Δίας στην πρώτη φλόγα και την αρχή του ζωδιακού, τον Κριό, από τις 28 Ιουλίου και μέρες νωρίτερα ως τις 27 Οκτωβρίου, επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και προτρέπει να σταματήσουμε λίγο και να ξαναδούμε, να αναθεωρήσουμε τους προσωπικούς και παγκόσμιους Νόμους, τις αξίες και την ανάγκη να φτιάξουμε μια νέα αρχή!!

 

 

Κριός     Τολμήστε να είστε ο αληθινός εαυτός σας!

Ένας σημαντικός μήνας ξεκινάει. Προσέξτε μόνο από τις 3- 6 Ιουλίου την έκρηξη ζήλιας και κοντά στις 26 μετακινήσεις, ταξίδια και την επικοινωνία με νεαρά άτομα και το περιβάλλον σας. Ευτυχώς  μετά τις 7 Ιουλίου και με τη νέα θέση του Άρη ηρεμείτε και εστιάζεστε στην διεκδίκηση της ασφάλειας και σταθερότητας.

Πνέει δυνατός άνεμος αλλαγών, που ακόμα κι αν σας βγάλει από την σταθερότητά σας θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση πιο ουσιαστικών και αυθεντικών αξιών ζωής και ασφάλειας! Να είστε έτοιμοι και να ακολουθήσετε τις αλλαγές μέσα από τις εμπειρίες σας.

 

Ταύρος   Σαν άλλος Οδυσσέας περνάτε μέσα από ωκεανούς για την δική σας Ιθάκη.

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο από τις 5 Ιουλίου ξεκινάει ένα περιπετειώδες ταξίδι γεμάτο ερωτικό πάθος, διεκδίκηση και ζήλεια, ένταση εκρήξεις και τελικά μεγάλες αλλαγές που σας οδηγούν στο δικό σας προορισμό!

Από 1- 6 και 14- 15 Ιουλίου φερθείτε διπλωματικά, φυλαχτείτε από το παρασκήνιο και κρατήστε μυστικά.

Η Αφροδίτη  μετά τις 7 Ιουλίου απελευθερώνει την εύνοιά της και σας βοηθά να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας , τις σημαντικές αξίες και τις σχέσεις σας. Κερδίζετε μέσα από την επικοινωνία και τους γύρω σας αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις, έσοδα από συμφωνίες, εμπόριο και διαφήμιση της δουλειάς σας.

 

Δίδυμοι   Ήρθε η εποχή ν’ ακολουθήσετε το ταξίδι της καρδιάς σας!

Η Αφροδίτη από τις 7 ως τις 13 Ιουλίου σας δίνει λάμψη, πειθώ και γοητεία και σας οδηγεί στην τελική επιτυχία και αρμονία.

Οδηγός και πυξίδα σας θα είναι η διαίσθησή σας και η αλήθεια των συναισθημάτων σας. Η ψυχική σας γαλήνη εξαρτάται από το αν ακούσετε όλα όσα τόσο καιρό ποθείτε και κρύβετε. Την ελευθερία να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και την πηγή της δύναμής σας.

Να είστε πιο προσεχτικοί σε φιλικές σχέσεις και συλλογική δουλειά κοντά στις 6 Ιουλίου και σε εξαπατήσεις 14 και 15 Ιουλίου αλλά και ένταση 25 ως 28 Ιουλίου.

 

Καρκίνος   Στόχοι και σημαντικά πρόσωπα οδηγούν και καθοδηγούν.

Οι επαγγελματικοί στόχοι σταδιακά θ’ αλλάξουν ή θ’ αναθεωρηθούν.  Ενώ από τις 5 Ιουλίου Ερμής και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να πετύχετε επιθυμίες, στόχους και όνειρα μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών,  μία παρέα με φίλους ή ακόμα και την πολιτική.

Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία και αρμονία μετά τις 21 Ιουλίου, όταν οι δύσκολες όψεις απομακρύνονται και η αγάπη ξαναγυρνά!

Μυστικά ραντεβού ή οικονομικές συμφωνίες που ακόμα δεν ανακοινώνονται, προετοιμάζουν όλα όσα θα συμβούν. Προσέξτε μόνο ένα μυστικό 3-6 Ιουλίου και αποφύγετε να πάρετε ρίσκο 13 και 18 έως 20 Ιουλίου.

 

Λέων   Καλωσορίστε τον Ήλιο και το δικό σας καλοκαίρι!

Ο Ιούλιος ως τις 22  είναι μία περίοδος προετοιμασίας ισχυρών αναμνήσεων και μυστικών συναισθημάτων ευαισθησίας, αγάπης και ανασφάλειας. Όσο θα νιώθετε τις αμφιβολίες να σας κατακλύζουν και αν ακόμα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό εμπόδιο σε θέματα υγείας ή εργασιακής καθημερινότητας θυμηθείτε να χαμογελάσετε με την καρδιά σας, όταν ο Ήλιος δικός σας κυβερνήτης, εγκαινιάζει τον μήνα των γενεθλίων σας και μία νέα αρχή από τις 23 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου.

Μαζί με τον Ερμή της επικοινωνίας, των πληροφοριών και των ταξιδιών  από τις 19 στο δικό σας ζώδιο προετοιμάζει μία θεαματική Νέα Σελήνη στις 28 και ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα γεμάτο χαρά έρωτα και δημιουργία που θα κορυφωθεί  τον Αύγουστο!

Εσείς οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου να είστε έτοιμοι για αλλαγές σημαντικές και μεγάλες στον τομέα της καριέρας, της  κοινωνικής σας θέσης και για κάποιους και της οικογένειας.  Κυνηγήστε τις ευκαιρίες στις τυχερές ημέρες!

 

Παρθένος   Ό,τι αγαπάτε σας δίνει την ενέργεια να κατακτήσετε την επιτυχία.

Ο Ερμής ο Άρης και ο Ουρανός φωτίζουν τον δρόμο για να κατακτήσετε τη ζωή που θέλετε να δημιουργήσετε και να ζήσετε! Η 5η Ιουλίου είναι μόνο η αρχή που ο Άρης πλανήτης της δράσης του ερωτισμού, των κατακτήσεων και των διεκδικήσεων σας δίνει όλη τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε, για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις αλλαγές, πολλές φορές απρόβλεπτες, κάποιες κεραυνοβόλες αλλά πάντα ευνοϊκές για το μέλλον σας.

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οι έξοδοι σε κάθε ευκαιρία ευνοούν και το φλερτ ανανεώνει. Θυμηθείτε πως οι στόχοι σας θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν τις ευνοϊκές ημερομηνίες και με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων, μέσα από παρέες, συλλογική δουλειά και  νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός   Αναθεωρείστε τους συμμάχους σας και δράστε με μυστικότητα.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που θα συνειδητοποιήσετε ποιοι αξίζει να είναι στο πλευρό σας ως σύμμαχοι, σύντροφοι και συνεργάτες θα δείτε τα σωστά αλλά και τα λάθος σημεία μακροχρόνιες σχέσεις σας και Θ’ αλλάξετε τον τρόπο που διεκδικείται οικονομικά ερωτικά αλλά κυρίως τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Η μεγαλύτερη αλλαγή και επανάσταση ξεκινά από μέσα σας και θα βρείτε τη δύναμη να κυνηγήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Η επικοινωνία, η ευγένεια και η χαρισματικότητά σας είναι το πιο σημαντικό όπλο σας. Προσέξτε όμως, την πρώτη εβδομάδα και την επιρροή 13 ως 21 Ιουλίου, μην παρασυρθείτε άθελά σας σε εντάσεις που άλλοι προκαλούν.

Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά, κρατήστε την δυνατά.

 

Σκορπιός   Τολμήστε μεγάλες αλλαγές και κυνηγήστε ένα όνειρο ζωής!

Υπάρχουν δύο δρόμοι εσείς πρέπει να επιλέξετε, να αλλάξετε και να απελευθερώσετε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, κρατώντας μόνο αυτές που σας ταιριάζουν και ακολουθώντας έναν δρόμο ανανέωσης και ελευθερίας.

Διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε σημαντικές εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη μιας μακροχρόνιας συνεργασία ή σχέσης.  ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε και θα συζητήσετε ακόμα και ένα ταξίδι εξαρτώνται  από εσάς και την οπτική σας απέναντι στα πράγματα.  μην φοβηθείτε, τολμήστε ένα μεγάλο όνειρό σας που θα σας ανοίξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής επαγγελματική ή προσωπική.

Μην γραπώνεστε από το παρελθόν, προχωρήστε μπροστά.

Ο ερωτισμός στο αποκορύφωμά του. Θυμηθείτε την πηγή που σας δίνει έμπνευση και χαρά!

 

Τοξότης    Δώστε τη μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σας.

Ξεκινάει ένας μήνας που θα φέρει σκέψη και αναθεώρηση για μία ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο.  Από τις 5 Ιουλίου σκέφτεστε έντονα την ασφαλή οικονομική και προσωπική και την ανάγκη σας για σταθερότητα θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και κληρονομικές υποθέσεις.  Ξανασκεφτείτε την αξία των οικογενειακών σχέσεων και τι χρειάζεται για να μιλήσετε παλιά  τραύματα.

Ο δικός σας κυβερνήτης Δίας στο τέλος Ιουλίου θα ακολουθήσει φαινομενικά αναδρομή πορεία και σε όψη σύγκρουσης με τον αυστηρό Κρόνο, θα φέρει δεύτερες σκέψεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις σχέσεις σας και την επικοινωνία σας με άτομα του περιβάλλοντος.

Ένα πιο τυχερό  διάστημα με ταξίδια και μία δεύτερη σημαντική ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας από τις 23 Ιουλίου.  Αδράξτε τις ευκαιρίες και κερδίστε όσα ονειρεύεστε.

 

Αιγόκερως     Μετά το σκοτάδι έρχεται μια νέα φωτεινή μέρα.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα υψηλών απαιτήσεων, εντάσεων και πιέσεων στο οικογενειακό περιβάλλον ή στο χώρο της στέγης και της ακίνητης περιουσίας θα πάρετε βαθιά ανάσα…

Μετά τις 7 Ιουλίου, ο Άρης πλανήτης της δύναμης, της δράσης και του ερωτισμού θα σας αφήσει να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από τη δημιουργία, τον έρωτα και την αγάπη που μοιράζεστε.

Η Πανσέληνος τις ημέρες κοντά στις 13 Ιουλίου, μαζί με κάποιες πιέσεις στις 18 και τις 20 σας θυμίζουν ότι πρέπει να υπολογίζετε την ομαδική δουλειά, σημαντικά πρόσωπα, γνωριμίες και φίλους.

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης σας, περπατήστε και χαρείτε τη φύση και τη θάλασσα, ταξιδέψτε και σύντομα θα ξαναβρείτε τα όνειρα και την ενέργεια που αναζητάτε.

 

Υδροχόος    Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες τώρα που μπορείτε.

Ακόμα κι αν υπάρχουν μικρά εμπόδια, εντάσεις και απογοητεύσεις κάποιες δύσκολες μέρες, θυμηθείτε πως ως τις 17 Ιουλίου η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας των σχέσεων, της διασκέδασης και των οικονομικών θεμάτων είναι ακόμα στο πλευρό σας και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες, για να ομορφύνει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να σας θυμίσει τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας αλλά και τις απολαύσεις της ζωής.

Μετά τις 22 Ιουλίου ο Άρης δυναμώνει την ένταση στο χώρο του σπιτιού της επαγγελματικής στέγης της ακίνητης περιουσίας και πυροδοτεί εκρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις. Οι αλλαγές είναι αναγκαίες και αν τις ακολουθήσετε, θα οδηγηθείτε σε μία νέα πραγματικότητα.

 

Ιχθύες   Αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε, συναντάτε ευκαιρίες!

Η επικοινωνία, ο τρόπος που συζητάτε με τους άλλους, οι σκέψεις σας είναι σε μία διαδικασία αλλαγής αλλά και έντασης.  Χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, για να συνδυάσετε και να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες των γύρω σας.

Μέσα από την αλλαγή έρχεται μία σημαντική ευκαιρία, ένα όμορφο ταξίδι, μία απρόβλεπτη συνάντηση που σας δίνει νέες προοπτικές.  Θα χρειαστεί ν’ αναθεωρήσετε λάθη του παρελθόντος, που ξεκινούν από σας και να βρείτε που μπορείτε να στηριχθείτε, για να προχωρήσετε.

Προσέξτε μόνο κοντά στις 3 ως 6 και 14, 15  Ιουλίου μήπως εσείς οι ίδιοι πληγώσετε τους άλλους ή ακόμα και να προκληθεί μια ένταση.  θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας μπορούν να βρουν δημιουργική διέξοδο. Η ανανέωση του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει σε ένα όμορφο κλίμα.

Το Σαββατοκύριακο στις 16 και 17 Ιουλίου σας δίνει έμπνευση και όμορφες στιγμές γεμάτες έρωτα, αγάπη και δημιουργία.

 

©Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *