Οι τυχερές μέρες του Ιουλίου για όλα τα ζώδια & οι ημερομηνίες σταθμός παγκόσμιων γεγονότων!

Avatar photo Mari Giova 01/07/2022

Ο Ιούλιος φέρνει κεραυνοβόλες αλλαγές, την ανακάλυψη και την αρχή μιας νέας εποχής με την  σπάνια Σύνοδο στην μοίρα ενός νέου κόσμου! 

Συμβουλεύσου την αστρολογική ατζέντα του Ιουλίου και διάλεξε τις πιο ευνοϊκές ημερομηνίες για το δικό σου ζώδιο. Πάρε την τύχη στα χέρια σου.

 

Κανένα εμπόδιο, κανένας άνεμος ή τρικυμία

δεν είναι ικανά να ανακόψουν την πορεία σου.

Εσύ επιλέγεις ποιο αστέρι θα ακολουθήσεις,

με τη σοφία της καρδιάς & του πεπρωμένου σου..!

 

Οι  πλανητικές αλλαγές  και τα φαινόμενα του Ιουλίου

Σε προσωπικό επίπεδο ο Άρης από τον Κριό τονίζει τον εγωισμό και τις παρορμητικές ενέργειες ως τις 4 Ιουλίου και προκαλεί εκρήξεις οργής ή μικροατυχήματα σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.

Δύο σημαντικές αλλαγές πλανητών γίνονται στις 5 Ιουλίου.

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας αφήνει τους ανέμελους Διδύμους και επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου. Θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης μας, ενώ οι συζητήσεις και τα ταξίδια γίνουν πιο παρορμητικά και συναισθηματικά.

Ενώ την ίδια μέρα ο Άρης θα αφήσει τον δυναμικό Κριό και θα επισκεφθεί τον πιο σταθερό αλλά και πεισματάρη Ταύρο και η δράση όλων θα γίνει πιο νωχελική και φυσικά ιδανική για διακοπές και το κυνήγι των απλών απολαύσεων. Θα είναι εύκολο;

Από τις 5 Ιουλίου ως τις 19 Αυγούστου θα αρχίσουν να ανησυχούν, να ποθούν και να διεκδικούν αλλά και να επαναστατούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες 4 και 5 Ιουλίου ανοίγει η Πύλη του φωτεινού Σείριου στις 14ο του Καρκίνου, του Αστέρα που από τους αρχαίους πολιτισμούς είχε την δύναμη ενός πνευματικού Ήλιου και συμβολίζει τιμές, δόξα αλλά κυρίως στέλνει μηνύματα σοφίας και καθοδήγησης.  

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της δυνατής ενέργειας. 

Η επαφή με την φύση, τη θάλασσα, τα συναισθήματα και την διαίσθησή μας. 

Όλα όσα προέρχονται από τη φύση, όπως οι κρύσταλλοι και οι ημιπολύτιμες πέτρες ακόμα και ένα βότσαλο από την αμμουδιά.

Ιδιαίτερα τα λευκά λαμπερά βότσαλα, οι χαλαζίες του χιονιού, φέρνουν μια όμορφη ζεστή και χαρούμενη ενέργεια.  Αν βρείτε ένα τέτοιο βότσαλο αλλά και με οποιοδήποτε κρύσταλλο,  φορτίστε το κάτω από το Φως της Σελήνης και κρατήστε το στα χέρια σας. Κάτω από τον Ήλιο του πρωινού, ευχηθείτε για το δικό σας φωτεινό όνειρο.

Μπορείτε και να γράψετε την ευχή σας σε ένα χαρτί που θα βάλετε κάτω από το όμορφο λευκό βότσαλο ή τον κρύσταλλο που εσείς διαλέξατε!

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , ακολουθείστε αυτό που νιώθετε και αυτοσχεδιάστε ελεύθερα… Είναι η καθαρότητα της καρδιάς και η δύναμη του ονείρου σας ,που ενώνεται μαζί με τον κρύσταλλο και την δύναμη της φύσης, για να σας οδηγήσει στο δικό σας μονοπάτι!

 

8 ως 13 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ήλιο και η Αφροδίτη με τον Κρόνο φέρνοντας εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις και σταθεροποίηση, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια σε  Διδύμους και Ζυγούς.

Μαζί και τα ζώδια της φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, τα ζώδια της Αφροδίτης οι Ταύροι και οι ουράνιοι Υδροχόοι κάπου θα κερδίσουν μέσα από μια αλλαγή ή απρόσμενη συνάντηση.

Με επίκεντρο στις 13 Ιουλίου η δύναμη της Πανσελήνου θα οδηγήσει στο ξεπέρασμα των πιέσεων και των ορίων μέσα από την τόλμη των αλλαγών και την αλήθεια του χρόνου.

17 Ιουλίου ο Ποσειδώνας ανάδρομος και σε αρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή ανασύρει από τα βάθη της ψυχής μας τα όνειρα, την πίστη και όλα όσα χρειαζόμαστε να ακολουθήσουμε, για να ξαναβρούμε τον χαμένο παράδεισο.  Εκεί που ο Ήλιος και η θάλασσα, ο ουρανός και τα αστέρια γλυκαίνουν το χαμόγελό μας.

23 και 31 Ιουλίου ο Ερμής και ο Ήλιος στην πιο ευνοϊκή ενέργεια του πλανήτη της τύχης του Δία ενεργοποιεί τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν πλανήτες μεταξύ 6 και 10 μοίρας αυτών των ζωδίων.

Ενώ η σύνοδος στον Ταύρο Σελήνης, Άρη, Ουρανού και Βόρειου δεσμού Σελήνης- ο δρόμος του πεπρωμένου, ενεργοποιούν όλα τα ζώδια αλλά ιδιαίτερα θετικά Παρθένους και Αιγόκερους Καρκίνους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

Οι όψεις μεταξύ των πλανητών προκαλούν συγκρούσεις και αλλαγές ριζικές.

Το πιο σημαντικό φαινόμενο όμως, στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου δεν είναι οι συγκρούσεις, είναι μια μοναδική συγκυρία πλανητικών συναντήσεων- Συνόδων του πλανήτη της νέας εποχής Ουρανού, που δεν έχουν ερευνηθεί στην Ιστορία της Αστρολογίας, όπως η μοναδική Σύνοδος Ουρανού, Άρη και Βόρειου Δεσμού Σελήνης στην 18 & 19 μοίρα του Ταύρου.

Μια σπάνια συνάντηση που ανοίγει το πεπρωμένο όλων μέσα από μεγάλες αλλαγές, συνειδητοποίηση της αλήθειας, άνεμο ελευθερίας και διεκδίκησης αυτού που τα ανώτερα όνειρα μας οδηγούν και θα μας επηρεάζει ως τον Νοέμβριο του 2022 αλλά θα εξαπλωθεί ως την Άνοιξη του 2026, όταν ο επαναστάτης Ουρανός  θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του στην ενέργεια της νέας εποχής.

 

Ένα δυνατό σοκ για κάποιους, αλήθεια που αποκαλύπτεται για άλλους

αλλά για όλους η συνάντηση με το πιο φωτεινό πεπρωμένο…!

Η 19 μοίρα της συνάντησης αυτών των δυνατών ενεργειών

συμβολίζει ‘‘ένα νέο κόσμο που αναδύεται από τον Ωκεανό’’

Εξαιρετικά σημαντικές ημέρες για αυτή την συγκλονιστική αρχή στις 22 Ιουλίου όταν η Σελήνη ενεργοποιεί την σύνοδο Άρη Ουρανού και Βόρειου Δεσμού ως τις 19 Αυγούστου.

 

Οι πιο πιεστικές και εκρηκτικές μέρες  

1, 2 και 3, 6 Ιουλίου ζήλεια, πάθος και εκπλήξεις!

Η Αφροδίτη σε ένταση με τον Άρη προκαλούν  παιχνίδια έρωτα, εκρήξεις ζήλειας, καβγάδες αλλά στο τέλος φέρνουν μια έκπληξη ή μια απρόσμενη απελευθέρωση και ευκαιρία.

Οι ρήξεις, η παράλογη βία, οι ανατροπές, τα σκάνδαλα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και η Τέχνη, ο Πολιτισμός και οι καλλιτέχνες πλήττονται.

 

Από τις 24 ως τις 28 οι δύσκολες όψεις του Ερμή προκαλούν σοβαρά παγκόσμια γεγονότα. Προσοχή σε αεροπλάνα και μέσα μεταφοράς , νεαρά άτομα και δημοσιογράφους σε επικίνδυνες αποστολές.

Κοντά στις 26 Ιουλίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με την μαύρη Σελήνη δοκιμάζει σχέσεις και προκαλεί γεγονότα που αφορούν την φύση και τις γυναίκες.

Από τις 28 Ιουλίου η Νέα Σελήνη μαζί με δυνατές αλλαγές ως τον Αύγουστο αναζητούν και αποκαλύπτουν την ζεστασιά της αγάπης που άντεξε και που χρειάζεται την δροσιά της χαράς και της ελευθερίας, για να ανθίσει μες στο ζεστό καλοκαίρι.

 Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων και πολιτικών γεγονότων. 

Ο Δίας στην πρώτη φλόγα και την αρχή του ζωδιακού, τον Κριό, από τις 8 Ιουλίου και μέρες νωρίτερα, ως τις 27 Οκτωβρίου, επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και προτρέπει να σταματήσουμε λίγο και να ξαναδούμε, να αναθεωρήσουμε τους προσωπικούς και παγκόσμιους Νόμους, τις αξίες και την ανάγκη να φτιάξουμε μια νέα αρχή!!

Όλα τα κράτη και οι κυβερνήσεις και φυσικά η Μεγάλη Βρετανία που εκφράζεται από τον Κριό, θ’ αναθεωρήσουν Νόμους και θα περάσουν σε μεγάλες αλλαγές, ανατροπές και διορθώσεις. Ίσως το Βrexit και ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον χρειάζονται μια σημαντική αλλαγή ακόμα και ανατροπή που φτάνει ως τον Ιανουάριο του 2023!

Στην Ελλάδα η Πανσέληνος με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 13 Ιουλίου επηρεάζει με ισχυρά γεγονότα την Κυβέρνηση και τις τελικές αποφάσεις της για εκλογές. Ο Ιούλιος προετοιμάζει γεγονότα και η επιρροή του θα φτάσει ως και τον Οκτώβριο με την Πανσέληνο στις 9 Οκτωβρίου ως κομβική Ημερομηνία για την τωρινή Κυβέρνηση και μεγάλες προκλήσεις και εντάσεις.

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή στον Κριό και πολεμά  ως τις 4 Ιουλίου με τον ισχυρό και σκοτεινό Πλούτωνα. Ο Άρης σε όψη παράλογης βίας με τον Πλούτωνα προκαλεί παγιωμένα συμφέροντα ή κυβερνήσεις και εξουσίες άκρατης βίας. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, βία και ατυχήματα.

Οι ΗΠΑ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και γεγονότα βίας ενώ ο κίνδυνος ενός μεγάλου ατυχήματος ή μιας εκρηκτικής επίθεσης παραμονεύει με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 2-4 Ιουλίου.

Η γη , οι πηγές πλούτου της γης και του περιβάλλοντος, τα γεωφυσικά φαινόμενα, η αγροτική πολιτική προκαλούν ισχυρές αναταράξεις και απρόβλεπτα φαινόμενα που οδηγούν σε επαναστάσεις και ανατροπές ως τον Νοέμβριο του 22 και τελικά σταθεροποιούνται ως την Άνοιξη του 2026.

Οι νέες τεχνολογίες και η έρευνα φέρνει μεγάλες ανακαλύψεις. Η σεισμική δραστηριότητα και τα γεωφυσικά φαινόμενα,  θα φέρει παγκόσμια σοβαρά γεγονότα. Αεροπορικά γεγονότα απασχολούν. Το γυναικείο κίνημα θα δείξει την δύναμή του ως τον Αύγουστο με γεγονότα και σημαντικές γυναίκες θα πρωταγωνιστούν.

Σε θρησκευτικά θέματα και σε πολεμικές ενέργειες ή ατυχήματα στον θαλάσσιο χώρο αναζωπύρωση εντάσεων με επίκεντρο 18-22 Ιουλίου.

Το καρμικό ημιτετράγωνο Δία και Κρόνου από τον Ιούλιο αυτόν ως και τον Ιανουάριο του 2023 θα φέρει ισχυρά γεγονότα και ανατροπές Νόμων και Δικαστών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πρεσβείες γίνονται στόχος ανατρεπτικών γεγονότων.

Η ειρήνη είναι στο χέρι μας!

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *