Η μεγαλύτερη Υπερπανσέληνος και η Φωτιά που αποκαλύπτει την αλήθεια & τον σκοπό 5 ζωδίων!

Avatar photo Mari Giova 13/07/2022

Η πιο δυνατή Υπερπανσέληνος του 2022 συγκλονίζει & αποκαλύπτει την αλήθεια! 

Ποια ζώδια επηρεάζονται και συναντούν το απρόβλεπτο και η ενεργειακή τεχνική της Φωτιάς που απελευθερώνει!

 

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου του μυθικού Αιγόκερου

Στον χρόνο χτίσε τα όνειρά σου, κρατώντας το δικό σου φως!

Ο χρόνος δείχνει ποιος σκοπός και ποια φιλοδοξία

σε παίρνει μακριά από την ανάγκη σου για ζεστασιά.

Κράτησε τον πόθο της καρδιάς σου και

άφησε να φύγει ό,τι εμποδίζει τον αληθινό σου σκοπό.

 

Η Υπερ Πανσέληνος του Ιουλίου θα είναι στο αποκορύφωμά της στις 13 Ιουλίου στις 21.37 και θα δείχνει πιο μεγάλη και λαμπερή με το φως της ακόμα πιο δυνατό. Η επιρροή της φτάνει ως τις 27 Ιουλίου και επηρεάζει αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Ποια φιλοδοξία και ποιος στόχος ή ποια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική μας εμποδίζει από την δική μας ατόφια ευτυχία; Σε αρμονία με τον Ουρανό και το δεσμό του Πεπρωμένου στον Ταύρο αυτή η Πανσέληνος δείχνει πού βρίσκεται η μεγάλη αλλαγή που απελευθερώνει τα 12 ζώδια! Διαβάστε εδώ τα 12 ζώδια αναλυτικά.

 

Το σύμβολο του Αιγόκερου, του μυθικού πλάσματος με κεφάλι κριαριού ή κατσικιού και ουρά ψαριού, που σκαρφαλώνει στις πιο απόκρημνες κορυφές και βυθίζεται στα βάθη του Ωκεανού, 
φέρνει μέσα από το Φως της Πανσελήνου τα μυστικά και την αλήθεια, την αποκάλυψη και την αναγέννηση που οδηγεί στην κορυφή τον καθένα ξεχωριστά στο δικό του πεπρωμένο!

 

Ευνοούνται οι αλλαγές που στηρίζονται στην εμπειρία και την αλήθεια. Η Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο φέρνοντας σταθεροποίηση, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια στις σχέσεις.

Τα ζώδια της Γης οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα κερδίσουν μέσα από μια αλλαγή ή στη συνάντηση με το απρόσμενο!

Από τις 13 Ιουλίου ως τις 27 η δύναμη της Πανσελήνου οδηγεί στο ξεπέρασμα των πιέσεων και των ορίων μέσα από την τόλμη των αλλαγών και την αλήθεια του χρόνου. Εκεί που ο Ήλιος και η θάλασσα, ο ουρανός και τα αστέρια γλυκαίνουν το χαμόγελό μας.

 

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας στο ζώδιο του Καρκίνου σε αντίθεση με την Πανσέληνο δείχνει πόσο αποκαλυπτική μπορεί να γίνει η συζήτηση με τον εαυτό μας ή τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας.

Είναι η δεύτερη Yπερπανσέληνος του 2022 πιο κοντά στην γη, στο περίγειο σε αρμονία με τον Ποσειδώνα δίνει φτερά στα όνειρα, σε σύνοδο με τον σκοτεινό αποκαλυπτικό Πλούτωνα μεταμορφώνει και αναγεννά μέσα από μια δυνατή φωτιά όλα τα ζώδια, για έναν σκοπό της ζωής τους.

Μέσα από την φωτιά της ζωής- γέννησης και του Τέλους, ξεπηδά ο μυθικός Φοίνικας και δίνει φτερά στα όνειρα των ανθρώπων.

Ο σκοτεινός Πλούτωνας κρατάει το κλειδί αυτού του κύκλου του παλιού και του νέου, και αυτός ο πλανήτης δείχνει το τέλος, την μάχη και την φωτιά. Μια φωτιά που μέσα από τις στάχτες της αναγεννιέται η καρδιά και η δύναμη όλων για να μεταμορφώσει τις Μοίρες και την ζωή των ανθρώπων.

 

Το τελετουργικό της Φωτιάς.

Άφησε να φύγει ό,τι σε κρατά πίσω και απελευθέρωσε το δικό σου φως!

Όλα τα ζώδια μπορούν να απελευθερωθούν από τα τραύματα και τις σκιές του παρελθόντος με ‘το τελετουργικό της Φωτιάς’ τη νύχτα της Πανσελήνου και την επόμενη.

Για την τεχνική αυτή, θα χρειαστούμε ένα στυλό, χαρτί,  ένα γυάλινο ή μεταλλικό μπολ γεμάτο με νερό, μία μικρή λαβίδα ή τσιμπιδάκι για να μην καείτε και  φυσικά έναν αναπτήρα ή σπίρτα.

Ξεκινάμε καθαρίζοντας και εξαγνίζοντας ενεργειακά τον χώρο μας καίγοντας λιβάνι ή βότανα και αιθέρια έλαια από φασκόμηλο, δεντρολίβανο ό,τι έχουμε στον κήπο και στο σπίτι μας με σεβασμό πάντα στη φύση.  Όταν κόβουμε ένα λουλούδι, ένα βότανο για να το χρησιμοποιήσουμε παίρνουμε μόνο τόσο όσο χρειαζόμαστε και πάντοτε ευχαριστούμε το δέντρο και την γη που μας το  Χάρισε.

 

Στη συνέχεια  καθόμαστε χαλαρά κοντά στο πάτωμα σε ένα χαλί, κλείνουμε τα μάτια, αν θέλουμε ακούμε την αγαπημένη μας χαλαρή μελωδία και απελευθερώνουμε το μυαλό μας από όλες τις έγνοιες της καθημερινότητας.  Συγκεντρωνόμαστε στην αναπνοή μας και στους ήχους της μουσικής η του περιβάλλοντος γύρω μας.

 

Όταν νιώσουμε έτοιμοι, χωρίς να πιέζουμε όμως, τον εαυτό μας, αυθόρμητα  γράφουμε πάνω στο χαρτί τα πρόσωπα η τις εμπειρίες που μας έχουν πληγώσει και θέλουμε να απελευθερώσουμε από μέσα μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.  Τα  γράφουμε αρκετά αραιά και ξεχωριστά το ένα από το άλλο, για να μπορούμε μετά να τα κόψουμε ξεχωριστά και να περάσουμε στην επόμενη διαδικασία.

Αφού κόψουμε τις λέξεις από τις εμπειρίες ή τα πρόσωπα που μας έχουν πληγώσει κρατάμε την καθεμία ξεχωριστά με το τσιμπιδάκι για να μην καούμε, και το καίμε πάνω από το μπολ με το νερό.  Καθώς καίγεται, νιώθουμε πραγματικά να απελευθερώνουμε και να αφήνουμε να φύγουν από μέσα μας, τα συναισθήματα, τον θυμό, την λύπη που μας έχουν προξενήσει.

 

Τελικά ευχαριστούμε το στοιχείο της φωτιάς σαν ενέργεια της φύσης, για την απελευθέρωση και τη δύναμη και πετάμε τις στάχτες.  Δεν υπάρχει τίποτα πια συμβολικά και ενεργειακά, να μας πληγώνει μέσα μας.

 

Στο τέλος καθαρίζουμε τον χώρο μας και πετάμε το νερό, κάνουμε ένα μπάνιο και κάτω απ’ το τρεχούμενο νερό νιώθουμε πραγματικά, να φεύγει η παλιά ενέργεια και να απελευθερώνουμε, από το σώμα το μυαλό και την ψυχή μας, τις τραυματικές εμπειρίες.

 

Τώρα είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι να βάλουμε χαρούμενη, δυνατή μουσική και να χορέψουμε κάτω από το φως της Πανσελήνου γιορτάζοντας το καλοκαίρι αλλά και το δικό μας εσωτερικό και Φωτεινό εαυτό.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Στην Ελλάδα η Πανσέληνος με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 13 Ιουλίου επηρεάζει με ισχυρά γεγονότα την Κυβέρνηση και τις τελικές αποφάσεις της.

Παγκόσμια αποκαλύψεις ανατρέπουν κυβερνήσεις και ισχυρά πρόσωπα.

 

 

Πέντε ζώδια και όσοι έχουν τον ωροσκόπο ή την Σελήνη τους σε αυτά

θ’ αλλάξουν για πάντα.   

 

Ταύρος   Ακολουθήστε την ευκαιρία και αλλάξτε.

Μια μεγάλη και απρόσμενη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας, αρκεί να ανοίξετε την πόρτα και να τολμήσετε μια μεγάλη αλλαγή. Δείτε πέρα από τα στενά όρια του περίγυρου, κοιτάξτε μακριά, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε και αναζητήστε ανθρώπους που σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται αδράξτε την.

 

 

Παρθένος   Χρειάζεται λίγο θάρρος και όλα αρχίζουν ξανά!

Ο Ερμής, ο Άρης και ο Ουρανός είναι σύμμαχοι σε μελλοντικά σχέδια, μεγάλα ταξίδια, μια μεγάλη απρόσμενη σχέση ζωής ή ακόμα και μια νέα προοπτική σε άλλη χώρα, σπουδές και όμορφες περιπέτειες. Είναι στο χέρι σας να κατακτήσετε τη ζωή που θέλετε. Πρώτα όμως πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις που ήδη έχετε και να κρατήσετε μόνο αυτές που αξίζουν. Ό,τι δεν προχώρησε ως τώρα ήρθε η ώρα να το αφήσετε να φύγει για να προχωρήσετε εσείς ελεύθεροι στα όνειρά σας!

 

 

Σκορπιός   Μια απόφαση υπογράφει τις εξελίξεις!

Είστε οι κυβερνήτες της ζωής σας και πλέον είστε έτοιμοι να αφήσετε όσα σας κρατάνε πίσω. Μια φιλοδοξία ένας σκοπός σας αλλάζει και αναγεννάτε ή βάζετε τέλος, για να προχωρήσετε στα όνειρα της ψυχής σας!

Μπορείτε να χαράξετε το δικό σας δρόμο που οδηγεί στη δημιουργία μιας αναγεννημένης ζωής.

 

 

Αιγόκερως    Η αυγή έρχεται πάντα μετά το πιο βαθύ σκοτάδι.

Η ΥπερΠανσέληνος στις 13 Ιουλίου στο δικό σας ζώδιο σας θυμίζει την αξία των συντρόφων και συμμάχων.

Ένας στόχος σας, ένα όνειρο στηρίζετε στην συλλογική δουλειά, σε σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες και σε φίλους. Για να γίνει μια υγιής αρχή μετά τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας χρειάζεται να θυμηθείτε την πηγή της πίστης σας στα όνειρά σας και να καθαρίσετε στόχους, φιλοδοξίες και σχέσεις όχι μόνο προσωπικές αλλά και επαγγελματικές.

Το πιο σημαντικό όμως να κρατήσετε το μυθικό κομμάτι του σύμπαντος και του κόσμου σας , την ψυχή και τα όνειρά σας.

 

 

Ιχθύες   Η εμπειρία μαζί με την δημιουργία αλλάζουν τον κόσμο σας. 

Οι στόχοι και ο κύκλος των φίλων και των σημαντικών γνωριμιών με την δημιουργικότητα, την εμπειρία του χρόνου αλλά και τα όνειρά σας. Η έμπνευσή σας μαζί με την ωριμότητα και την λογική θα σας απογειώσουν. Δείτε την εικόνα πολύπλευρα και ξεκαθαρίστε τα δικά σας λάθη αλλά και τις σχέσεις που θέλετε να αναγεννήσετε ή να τερματίσετε.

Η ευκαιρία χρειάζεται κόπο και ωριμότητα για να αποδώσει καρπούς! Στις 16 και 17 Ιουλίου ακολουθήστε την έμπνευσή σας, την αγάπη και τη δημιουργία.

 

©Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *