4~10 Ιουλίου Ζήλεια & πάθος, απρόσμενες ευκαιρίες & εκπλήξεις για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 04/07/2022
Female,Face,,Space,And,Zodiac,Signs,And,Planets,Symbols.

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινά για τα 12 ζώδια.

Ποιες μέρες η ένταση κορυφώνεται και

ποιες οι αλλαγές και οι εκπλήξεις ξαναφέρνουν την χαρά;!

 

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με υποχρεώσεις και πίεση,

συνεχίζει δυναμικά και φέρνει ερωτικά καβγαδάκια,

ενώ στο τέλος της κρύβει ευκαιρίες μέσα από τολμηρές αλλαγές

και αναπάντεχες συναντήσεις που εκπλήσσουν!

 

Η Αφροδίτη σε ένταση με τον Άρη προκαλούν στην αρχή της εβδομάδας ως τις 6 Ιουλίου παιχνίδια έρωτα, εκρήξεις ζήλειας, τσακωμούς αλλά στο τέλος κλείνουν την εβδομάδα με μια όμορφη και απρόσμενη έκπληξη!

 

Δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές ξεκινάνε στις 5 Ιουλίου.

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας αφήνει τους ανέμελους Διδύμους και επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου ως τις 19 Ιουλίου. Θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης μας γινόμαστε όλοι λίγο πιο διαισθητικοί και ευαίσθητοι, σκεφτόμαστε πιο πολύ όλους όσους αγαπάμε και θέλουμε να προστατεύσουμε, ενώ οι συζητήσεις και τα ταξίδια γίνονται πιο παρορμητικά και συναισθηματικά.

Την ίδια μέρα στις 5 Ιουλίου, ο Άρης θα αφήσει τον δυναμικό Κριό και θα επισκεφθεί τον πιο σταθερό αλλά και πεισματάρη Ταύρο, όπου θα παραμείνει ως τις 19 Αυγούστου. Η δράση όλων θα γίνει πιο νωχελική και φυσικά ιδανική για διακοπές και την ραστώνη του καλοκαιριού αλλά θα προκαλέσει και την ανάγκη για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

 

Ποια ζώδια ηρεμούν και ποια θα μπουν στον χορό της έντασης;

Επομένως από τις 5 Ιουλίου θα αρχίσουν να παίρνουν ανάσες οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αλλά θα αρχίσουν να πιέζονται περισσότερο Ταύροι του Απρίλη, Λέοντες του Ιουλίου, Σκορπιοί του Οκτωβρίου και Υδροχόοι του Ιανουαρίου.

 

Η αστρολογική ατζέντα της εβδομάδας.

Ευνοϊκές μέρες για σχέσεις, ταξίδια και ευκαιρίες.

5 Ιουλίου ο Ερμής σε αρμονία με τον Άρη αλλάζουν ζώδια και ευνοούν συζητήσεις και συμφωνίες για μια νέα αρχή. Θα θέλουμε να εκφράσουμε δυναμικά και με πράξεις συναισθήματα αλλά και παράπονα, προκαλώντας την ανάγκη όλων για συναισθηματική ασφάλεια τουλάχιστον ως τις 19 Ιουλίου.

8 ως και 10 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ήλιο  φέρνοντας εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις και σταθεροποίηση, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια σε  Διδύμους και Ζυγούς.

Μαζί και τα ζώδια της φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, τα ζώδια της Αφροδίτης οι Ταύροι και του Ουρανού οι Υδροχόοι κάπου θα κερδίσουν μέσα από μια αλλαγή ή απρόσμενη συνάντηση.

 

Μέρες έντασης.

4 και 6 Ιουλίου. Οι ρήξεις, η βία, οι ανατροπές, τα σκάνδαλα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στην Τέχνη, τον Πολιτισμό και τους καλλιτέχνες θα είναι στην κορύφωσή τους. Ενώ μεγάλες συναυλίες ή καλλιτεχνικά γεγονότα με νεαρά άτομα, θα πρέπει να έχουν οργανωθεί πολύ προσεχτικά για να αποφευχθούν κίνδυνοι.

Αεροπορικά θέματα και ταξίδια χρειάζονται προσοχή.

 

 

Κριός    Αρκεί ένα μήνυμα, για να σας προκαλέσει ζήλεια.

Από τις 5 Ιουλίου ως τις 19 Αυγούστου θα θέλετε σταθερές σχέσεις και οικονομική ασφάλεια. Η αρχή θα είναι πιο επεισοδιακή, γιατί μια συνάντηση ή μια συζήτηση θα προκαλέσει την επικοινωνία σας.

Προσέξτε μόνο από τις 3- 6 Ιουλίου την έκρηξη ζήλειας. Μετά ηρεμείτε και εστιάζεστε στην διεκδίκηση της ασφάλειας και σταθερότητας.

Η επικοινωνία με τους γύρω σας, συζητήσεις, μηνύματα και φλερτ συναντήσεις και συμφωνίες, μικρά ταξίδια και γνωριμίες σας ανανεώνουν, σας προκαλούν να ενδώσετε στο παιχνίδι του έρωτα και σας δίνουν ανάσες ξεγνοιασιάς.

 

Ταύρος   Έτοιμοι για δράση, αποκαλύψεις και διεκδικήσεις.

Η αρχή της εβδομάδας φέρνει ένταση και αποκαλύψεις, όλα όσα ήταν μυστικά και παρασκηνιακά σταδιακά θα αποκαλυφθούν. Φερθείτε διπλωματικά και φυλαχτείτε από μυστικά και παρασκήνιο.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους  μετά τις 7 Ιουλίου απελευθερώνει την εύνοιά της και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, τονίζει οικονομικές υποθέσεις και έσοδα από συμφωνίες, εμπόριο και διαφήμιση της δουλειάς σας. Είστε έτοιμοι και έτοιμες να ξοδέψετε για την ομορφιά σας και μικρά ταξίδια που θα σας δώσουν ανάσες χαράς!

Μηνύματα θαυμασμού σας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι   Προστατεύστε μυστικά και πόθους!

Η Αφροδίτη σας βοηθά να λάμψετε, να γοητεύσετε και τελικά να πετύχετε τον στόχο σας. Να είστε πιο προσεχτικοί σε φιλικές σχέσεις και συλλογική δουλειά κοντά στις 6 Ιουλίου. Προσέξτε γιατί ένας φίλος λειτουργεί παρασκηνιακά. Μην εμπιστεύεστε μυστικά.

Αλλαγές στην εμφάνισή σας σάς κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς και το φλερτ σας χαρίζει τα χαμόγελα που αξίζετε!

 

Καρκίνος   Ευκαιρία για ταξίδια και συναντήσεις!

Από τις 5 Ιουλίου ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας χαρίζει συναντήσεις, μηνύματα και ταξίδια και ταυτόχρονα ο Άρης ενεργοποιεί τα όνειρα που μοιράζεστε μαζί με φίλους ή άτομα με κοινά οράματα.

Μυστικά ραντεβού ή οικονομικές συμφωνίες που ακόμα δεν ανακοινώνονται, προετοιμάζουν όλα όσα θα συμβούν το καλοκαίρι. Προσέξτε μόνο ένα μυστικό 3-6 Ιουλίου.

 

Λέων   Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Ξεκινάει ένα διάστημα έντονης κοινωνικότητας και επαγγελματικών διεκδικήσεων και φιλοδοξιών. Από τη μια θα πιέζεστε και από την άλλη να θυμάστε πως στο τέλος της εβδομάδας σας περιμένει μια ευκαιρία , μια σημαντική και χρήσιμη γνωριμία αλλά για πολλούς θα είναι μια όμορφη έκπληξη από έναν σύντροφο ζωής.

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας, ένα συμβόλαιο, μία συμφωνία για ένα μεγάλο ταξίδι και σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με την στήριξη σημαντικών φίλων ή του κύκλου γνωριμιών σας.

Ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί σε μια παρέα ή ένα ταξίδι με φίλους. Προσέξτε να δράσετε στις τυχερές ημέρες!

 

Παρθένος   Τολμήστε νέες γνωριμίες.

Ο Ερμής από τις 5 Ιουλίου βοηθάει την επικοινωνία με φίλους και σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα η νέα θέση του Άρη ως τις 19 Αυγούστου φέρνει μεγάλα σχέδια, ανοίγει τους ορίζοντες σας και προσκαλεί ευκαιρίες μέσα από αλλαγές!

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οι έξοδοι σε κάθε ευκαιρία ευνοούν και το φλερτ ανανεώνει.

 

Ζυγός   Προβάλετε τα ταλέντα σας και πετυχαίνετε!

Η επικοινωνία και η ικανότητα σας να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό σας όπλο. Προσέξτε στην αρχή της εβδομάδας μην προκαλέσετε άθελά σας εντάσεις. Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά, κρατήστε την δυνατά.

 

Σκορπιός    Τα μεγαλόπνοα ταξίδια και τα μελλοντικά σχέδια θα φέρουν ευκαιρίες!

Η επικοινωνία σας θα ευνοηθεί το ίδιο και τα ταξίδια, οι γνωριμίες και οι νέες ευκαιρίες. Από τις 5 Ιουλίου ως τις 19 ο Ερμής σας δίνει πολλούς λόγους για να έρθετε σε επαφή, να εκφραστείτε και να πετύχετε μεγάλα σχέδια.

Μυστικοί έρωτες, κρυφά συναισθήματα, ο ερωτισμός αλλά και ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να βρουν την αρμονία και διεξόδους στο τέλος της εβδομάδας. Ο Άρης απέναντί σας προκαλεί σχέσεις και συνεργασίες για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη.

 

Τοξότης    Προστατεύστε εργασιακές και συντροφικές σχέσεις.

Στην αρχή της εβδομάδας προκαλείτε τη ζήλεια όχι μόνο στις ερωτικές αλλά και στις εργασιακές σας σχέσεις.

Θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με σημαντικές σχέσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, καλύτερα να το κάνετε στις ευνοϊκές μέρες την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.

Θα χρειαστεί ν’ ακούσετε συνεργάτες, συμβούλους ή τον σύντροφό σας, να επικοινωνήσετε και τελικά να πετύχετε την αρμονία.

 

Αιγόκερως    Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις και δράση!

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας στο χώρο της δουλειάς,  στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας αρκεί να βρείτε το χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Θα νιώσετε να φεύγει ένα βάρος από τις 5 Ιουλίου ως τις 19 Αυγούστου που ο Άρης αλλάζει ζώδιο και θα ευνοήσει στόχους, συλλογικότητα, σημαντικές γνωριμίες. Θα είστε πιο ερωτικοί, δημιουργικοί και έτοιμοι να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Ανακαλύπτετε τη δύναμή της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας. Οι ελεύθεροι δέχεστε με ικανοποίηση ένα φλερτ από τον χώρο της δουλειάς ή σε μια καθημερινότητα που αλλάζει!

 

Υδροχόος    Μια αλλαγή μπορεί να απελευθερώσει την καθημερινότητά σας.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ενεργοποιούν τις προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα,  το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της χαράς. Προσέξτε πάρα πολύ με επίκεντρο την Τετάρτη, να μην προκαλέσετε την ζήλεια ή την ένταση.

Χρειάζεστε την ανεμελιά και θα την βρείτε μέσα από την διασκέδαση, το φλερτ και τον έρωτα περισσότερο στο τέλος της εβδομάδας. Ο Ήλιος σε αρμονία με τον κυβερνήτη σας Ουρανό την Κυριακή και για λίγες μέρες φέρνει μια έκπληξη και μια πολύ θετική αλλαγή ακολουθήστε την.  Προσέξτε μόνο τις διπλές σχέσεις και τα ερωτικά μπερδέματα!

 

Ιχθύες    Εκφράστε τον αληθινό σας εαυτό!

Ο Ερμής μαζί με τον Ήλιο ως τις 17 Ιουλίου θα είναι σε αρμονία με το ζώδιο σας. Κάθε μορφή έκφρασης, επικοινωνίας και δημιουργικότητας θα σας φέρει πιο κοντά σε ευτυχισμένες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μιλήστε, δημιουργήστε, δείξτε την αγάπη και τα ταλέντα σας!

Η οικογένεια και οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους πρωταγωνιστούν και στις ευνοϊκές ημερομηνίες όλα μπορούν να ξαναβρούν τον λόγο για να διαρκέσει η αγάπη.

Προσέξτε μόνο κοντά στις 4 ως 6 Ιουλίου μήπως εσείς οι ίδιοι πληγώσετε τους άλλους ή μια ένταση.  θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας μπορούν να βρουν δημιουργική διέξοδο. Η ανανέωση του χώρου σας θα ευνοήσει ένα όμορφο κλίμα.

 

©Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *