17~23 Ιουλίου  Στα Όρια η αλήθεια & οι σχέσεις για τα 12 ζώδια !!

Avatar photo Mari Giova 16/07/2022

Σαν δυνατό μελτέμι οι πλανήτες αναταράζουν,

μεταμορφώνουν & προκαλούν τα όρια 

& την αλήθεια στις σχέσεις για όλα τα ζώδια.

 

 

Το μήνυμα των πλανητικών αλλαγών της εβδομάδας

Ακολούθησε το ταξίδι της καρδιάς & του πεπρωμένου σου.

Τότε κανένα εμπόδιο, άνεμος ή τρικυμία

δεν θα είναι ικανά να ανακόψουν την πορεία σου!

 

Μια εβδομάδα δυναμική ξεκινάει και τελειώνει με όνειρα και ευκαιρίες,

ενώ στον πυρήνα της προκαλεί ακραία, δυνατά, ορμητικά συναισθήματα

και παγκόσμια γεγονότα.

 

Ο Πλούτωνας σε όψεις πρόκλησης και μεταμόρφωσης, με τον Ερμή στις 18 και τον Ήλιο στις 20, προκαλεί συγκρούσεις και αλλαγές ριζικές με επιρροή τουλάχιστον 2 ημερών πριν και μετά, σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα δυνατό σοκ για κάποιους, αλήθεια που αποκαλύπτεται για άλλους αλλά για όλους η συνάντηση με το πεπρωμένο…!

Εξαιρετικά σημαντικές ημέρες για αυτή την συγκλονιστική αρχή στις 21 & 22 Ιουλίου, όταν η Σελήνη ενεργοποιεί την σύνοδο Άρη Ουρανού και Βόρειου Δεσμού ως τις 19 Αυγούστου.

 

Οι  πλανητικές αλλαγές  και τα σημαντικά φαινόμενα της εβδομάδας.

Τρεις σημαντικές αλλαγές πλανητών γίνονται τη νέα εβδομάδα 17~23 Ιουλίου.

Η Αφροδίτη, που κυβερνά σχέσεις, οικονομικά και ομορφιά αλλάζει ζώδιο και ταξιδεύει στον Καρκίνο ως τις 11 Αυγούστου, δίνοντας μια πιο ευαίσθητη, οικεία και συναισθηματική νότα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, αφήνει το ζώδιο του Καρκίνου και περνάει στον Λέοντα, στις 19 Ιουλίου ως τις 3 Αυγούστου, δίνοντας μια φλογερή και φωτεινή ενέργεια στη σκέψη, τις συζητήσεις και τα ταξίδια!

Ο Ήλιος από το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου και ως τις 22 Αυγούστου, εγκαινιάζει τον μήνα του Λέοντα και φωτίζει πιο δυνατός από ποτέ, το γνήσιο και το αυθεντικό, τον έρωτα και τη δημιουργία. Η καρδιά θα οδηγεί τα βήματα όλων!

 

Ο Άρης στον σταθερό άξονα σε καρμική όψη με τον Ποσειδώνα

ανοίγει παλιά τραύματα από την έκλειψη Ηλίου του Απριλίου.

Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται και αντιμετωπίζουν προκλήσεις.

Με επίκεντρο 18 – 22 Ιουλίου επανεμφανίζονται παλιά θέματα και παραπλανητικές καταστάσεις ή λάθη, στα ζώδια που ο Άρης κυβερνά Κριούς και Σκορπιούς αλλά και στο ζώδιο του Ποσειδώνα τους Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου.

Ταύροι στα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου, Λέοντες τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου και Υδροχόοι τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις και τελειώστε από σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας δίνουν πια θετική ενέργεια.

Μέρες μεγάλης προσοχής και ξεκαθαρισμάτων 18-20 Ιουλίου σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών και διαδρομών αλλά και ξαφνικών γεγονότων

για Κριούς που έχουν γεννηθεί μετά τις 15 Απριλίου, Καρκίνους μετά τις 17 Ιουλίου, Ζυγούς μετά τις 18 Οκτωβρίου και Αιγόκερους μετά τις 15 Ιανουαρίου.

 

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες

Η Κυριακή 17 Ιουλίου απόλυτα ρομαντική εμπνέει και δημιουργεί όνειρα. Ο Ποσειδώνας ανάδρομος και σε αρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή ανασύρει από τα βάθη της ψυχής μας τα όνειρα, την πίστη και όλα όσα χρειαζόμαστε να ακολουθήσουμε, για να ξαναβρούμε τον χαμένο παράδεισο.  Εκεί που ο Ήλιος και η θάλασσα, ο ουρανός και τα αστέρια γλυκαίνουν το χαμόγελό μας…

Ενώ το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου ο Ερμής σε μια όψη τύχης με τον Δία ευνοεί ταξίδια, συζητήσεις και συμφωνίες και φέρνει ευκαιρίες μέσα από συναντήσεις και μηνύματα!

Ο Ερμής στην πιο ευνοϊκή ενέργεια ενεργοποιεί τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν πλανήτες μεταξύ 6 και 10 μοίρας αυτών των ζωδίων. 

 

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της ενέργειας αυτών των ημερών;

Η επαφή με την φύση, τη θάλασσα, τα συναισθήματα και την διαίσθησή μας αλλά και η χαρά, η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία!

 

Η σύνοδος στον Ταύρο Σελήνης, Άρη, Ουρανού και Βόρειου δεσμού Σελήνης- ο δρόμος του πεπρωμένου, ενεργοποιεί όλα τα ζώδια αλλά ιδιαίτερα θετικά, Παρθένους και Αιγόκερους Καρκίνους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

 

 

 Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων και πολιτικών γεγονότων. 

Το καρμικό ημιτετράγωνο Δία και Κρόνου από τον Ιούλιο αυτόν ως και τον Ιανουάριο του 2023 θα φέρει ισχυρά γεγονότα και ανατροπές Νόμων, σημαντικών Ηγετών, Στρατιωτικών αρχηγών-δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου, θεία δίκη- και Δικαστών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι νόμοι και το νομαθετικό σύστημα θα αλλάξει και θα προκαλέσει ανατροπές!

Οι πρεσβείες γίνονται στόχος ανατρεπτικών γεγονότων.

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε όψη παράλογης βίας με τον Πλούτωνα προκαλεί παγιωμένα συμφέροντα ή κυβερνήσεις και εξουσίες άκρατης βίας. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, βία και σοβαρά ατυχήματα.

Οι ΗΠΑ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και γεγονότα βίας, ενώ ο κίνδυνος ενός μεγάλου ατυχήματος ή μιας εκρηκτικής επίθεσης παραμονεύει.

Η γη, οι πηγές πλούτου της γης και του περιβάλλοντος, τα γεωφυσικά φαινόμενα, η αγροτική πολιτική προκαλούν ισχυρές αναταράξεις και απρόβλεπτα φαινόμενα που οδηγούν σε επαναστάσεις και ανατροπές ως τον Νοέμβριο του 22 και τελικά σταθεροποιούνται ως την Άνοιξη του 2026.

Μεταξύ 20-22 Ιουλίου η σεισμική δραστηριότητα και τα γεωφυσικά φαινόμενα προκαλούν παγκόσμια σοβαρά γεγονότα.

Το γυναικείο κίνημα θα δείξει την δύναμή του ως τον Αύγουστο με γεγονότα και σημαντικές γυναίκες να πρωταγωνιστούν.

Σε θρησκευτικά θέματα και σε πολεμικές ενέργειες ή ατυχήματα στον θαλάσσιο χώρο αναζωπύρωση εντάσεων με επίκεντρο 18-22 Ιουλίου.

Οι ρήξεις, η παράλογη βία, οι ανατροπές σε σημαντικές προσωπικότητες και πολιτικούς, τα σκάνδαλα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στην Τέχνη, τον Πολιτισμό και τους καλλιτέχνες.

 

Κριός    Ξεπερνάτε εμπόδια που βάζουν άλλοι στα όνειρά σας.

Σας απασχολεί το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες σας πιέζουν και πιθανόν να επηρεάζουν το κλίμα στο σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις.

Μεταξύ 18 και 20 Ιουλίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε λάθη και παγίδες από ψυχολογική πίεση και ανασφάλεια.

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 σας φέρνει χαρά ευκαιρίες και αισιοδοξία.

 

 

Ταύρος   Δώστε σημασία και προσοχή σε παλιά θέματα.

Καλοκαίρι και όμως, εσείς φιλοξενείτε τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, του ερωτισμού αλλά και της έντασης στο δικό σας ζώδιο και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε.

Ειδικά οι  Ταύροι του Απρίλη και των αρχών Μαΐου καλύτερα να είστε πιο προσεκτικοί, μια και προβλήματα που είχαν προκύψει στην έκλειψη του Απρίλη επανέρχονται τώρα, για να βρείτε λύσεις.

Οι μέρες μεταξύ 18 και 22 Ιουλίου μπορεί να λειτουργήσουν παραπλανητικά από γνωστούς και φίλους ή να προκύψει μία ανατροπή σε μία συμφωνία η συζήτηση.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ και κυνηγήστε τις ευκαιρίες 23 και 24 Ιουλίου.

 

 

Δίδυμοι   Ακολουθήστε την διαίσθηση και την έμπνευσή σας!

Η Κυριακή στις 17 ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες.

Τις επόμενες μέρες 18-20, θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και διπλωματία, να είστε πιο προσεχτικοί και να αποφύγετε την ένταση. Φερθείτε συνετά στα οικονομικά που αφορούν και άλλους.

Χαμογελάστε το πιο δημιουργικό Σαββατοκύριακο γεμάτο ευκαιρίες και αισιοδοξία, έρχεται στις 23 και 24 Ιουλίου! Προβάλετε τα ταλέντα, τα χαρίσματά σας και λάμψτε!

 

 

Καρκίνος   Στόχοι και σημαντικά πρόσωπα οδηγούν και καθοδηγούν.

Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία και αρμονία μετά τις 21 Ιουλίου που οι δύσκολες όψεις απομακρύνονται και η αγάπη ξαναγυρνά.

Φερθείτε με σοφία και σύνεση και κρατήστε ισορροπίες, αν θέλετε να παραμείνει μια σημαντική σχέση και συνεργασία 18 έως 20 Ιουλίου.

Πιο δυνατά επηρεάζεστε οι Καρκίνοι που έχετε γενέθλια μετά τις 17 Ιουλίου και τα θέματα που θα προκύψουν σε μια σχέση ή συνεργασία είναι πιθανό να διαρκέσουν ή να δείξουν την αλήθεια ως τα επόμενα γενέθλια σας το 2023. Χρόνια πολλά!

 

 

Λέων   Καλωσορίστε τον Ήλιο και το δικό σας καλοκαίρι!

Η Κυριακή είναι μια μέρα που ευνοεί την επαφή σας με τα συναισθήματα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Θυμηθείτε να χαμογελάσετε με την καρδιά σας, όταν ο Ήλιος δικός σας κυβερνήτης, εγκαινιάζει τον μήνα των γενεθλίων σας και μία νέα αρχή από τις 23 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου.

Μαζί με τον Ερμή της επικοινωνίας, των πληροφοριών και των ταξιδιών  από τις 19 στο δικό σας ζώδιο προετοιμάζει ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα γεμάτο χαρά, έρωτα και δημιουργία που θα κορυφωθεί  τον Αύγουστο!

Εσείς οι Λέοντες που έχετε γενέθλια στα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου να προσέξετε λάθη και παγίδες αλλά και ένταση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Να είστε έτοιμοι για αλλαγές σημαντικές και μεγάλες στον τομέα της καριέρας, της  κοινωνικής σας θέσης και για κάποιους και της οικογένειας.

Κυνηγήστε την τύχη και τις ευκαιρίες στις 23 και 24 Ιουλίου!

 

Παρθένος   Κρατήστε το μυστικό σας χαρτί για το τέλος.

Θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε με προσεκτικές κινήσεις θέματα οικονομικών, φορολογικών, κληρονομικών υποθέσεων αλλά και εργασιακές υποθέσεις ή εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες.

Ένα μελλοντικό σας σχέδιο ταξίδι ακόμα και οι σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας σας προβληματίζουν και θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες.  Μην παρασυρθείτε σε λάθη ή παγίδες άλλων.

Εστιάστε στο τέλος της εβδομάδας από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο, που θα μπορέσετε ν’ απολαύσετε προσωπικές, όμορφες στιγμές, μυστικά δυνατά συναισθήματα, ακόμα και να βρείτε λύση σε ό,τι σας απασχολεί.

 

 

Ζυγός    Οι στόχοι σας τελικά υλοποιούνται.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας, προσωπικές και επαγγελματικές, σας απασχολούν και για λίγο μοιάζει να παγώνουν την Αρμονία, που τόσο πολύ χρειάζεστε με τους συνεργάτες, τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα καλύτερα θα έρθουν στο τέλος της εβδομάδας και τότε θα είναι πιο εύκολο να πετύχετε όνειρα, επιθυμίες και στόχους.

Προσέξτε όμως, την επιρροή 18 ως 21 Ιουλίου μην παρασυρθείτε σε διαμάχες στο επαγγελματικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά, κρατήστε την δυνατά.

 

 

Σκορπιός     Είστε ετοιμοπόλεμοι!

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε εμπόδια και καθυστερήσεις, ακόμα και οικογενειακές υποθέσεις, που μπορεί να μπλοκάρουν την καθημερινότητά σας αλλά και την επαγγελματική σας  εξέλιξη.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη σε θέματα υγείας και εργασίας αλλά και δημοσίων υπηρεσιών. Οι μέρες από τις 18 ως τις 22 Ιουλίου κρύβουν παγίδες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Είναι σημαντικό να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας γιατί μία σημαντική ευκαιρία θα έρθει αργά ή γρήγορα μετά τις 22 Ιουλίου και μπορεί να απογειώσει τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας.

Μην φοβηθείτε, τολμήστε ένα μεγάλο όνειρό σας που θα σας ανοίξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής επαγγελματική ή προσωπική.  Μην γραπώνεστε από το παρελθόν προχωρήστε μπροστά.

 

 

Τοξότης   Αδράξτε τις ευκαιρίες και κερδίστε όσα ονειρεύεστε.

Ο δικός σας κυβερνήτης Δίας σε καρμική όψη με τον αυστηρό Κρόνο θα φέρει δεύτερες σκέψεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις σχέσεις σας και την επικοινωνία σας με άτομα του περιβάλλοντός σας. Μπορεί να αποφασίσετε μια σημαντική αλλαγή, μια μετακόμιση ακόμα και μια οριστική ρήξη.

Ουσιαστικά αυτή η όψη επηρεάζει όλο τον μήνα και θα επανέλθει πιο έντονα τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο. Επομένως ό,τι εμφανιστεί τώρα ως κατάσταση, πρόβλημα ή σχέση θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Ένα πιο τυχερό  διάστημα με ταξίδια και μία δεύτερη σημαντική ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας μετά τις 22 Ιουλίου, όταν τα χαμόγελα επιστρέφουν!   

 

 

Αιγόκερως    Μετά την ρήξη, η αγάπη θυμίζει τι αξίζει!

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την λογική και την γνωστή ψυχραιμία σας, γιατί κάποιες πιέσεις από τις 18 ως τις 20 Ιουλίου θα σας θυμίσουν ότι πρέπει να υπολογίζετε την ομαδική δουλειά, σημαντικά πρόσωπα, γνωριμίες και φίλους.

Επιπλέον με επίκεντρο τις 20 και 22 Ιουλίου, θα πρέπει να αποδείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο,  ότι τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και ειλικρινή απέναντί τους. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και αποφύγετε παγίδες και σχόλια που μπορεί να σας βλάψουν.

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης σας, περπατήστε και χαρείτε τη φύση και τη θάλασσα, ταξιδέψτε και σύντομα θα ξαναβρείτε τα όνειρα και την ενέργεια που αναζητάτε.

 

Υδροχόος   Θα χρειαστεί να κερδίσετε την εμπιστοσύνη σημαντικών ατόμων.

Αν θέλετε και να έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και συνεργάτες, θα πρέπει να τους πείσετε για την ειλικρίνεια, την εμπειρία, και την ωριμότητα που πρέπει να δείξετε σε σημαντικές υποθέσεις.

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας και των ταξιδιών και ο Ήλιος δίνουν έμφαση σε μακροχρόνιες σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές.

Από τις 19 ως τις  22 Ιουλίου η ένταση δυναμώνει στο χώρο του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης ή της ακίνητης περιουσίας και προκαλεί δυσαρμονία στις οικογενειακές σχέσεις.

Μη φοβάστε τις αλλαγές οδηγούν σε μία νέα αρχή. Οι πιο τυχερές ημερομηνίες ξεκινάνε στο τέλος της εβδομάδας.

 

 

Ιχθύες   Φερθείτε με ωριμότητα και διπλωματία.

Η επικοινωνία σας με τους γύρω σας και οι σκέψεις σας είναι σε μία διαδικασία αλλαγής αλλά και έντασης. Είναι σημαντικό να αναθεωρείται και να ξανά βλέπετε λάθη από το παρελθόν για να μην τα επαναλάβετε.

Η Κυριακή 17 Ιουλίου σας δίνει έμπνευση και όμορφες στιγμές γεμάτες έρωτα, αγάπη και δημιουργία.

Η καθημερινότητα όμως, από τις 18 ως τις 21 Ιουλίου σε μία ομαδική δουλειά ή με σημαντικές γνωριμίες και σχέσεις κρύβει πολλές απαιτήσεις και απαιτεί λεπτούς ελιγμούς και διπλωματία, αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους αλλά και την Αρμονία στις σχέσεις σας.

Από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο κάτι αρχίζει ν’ αλλάζει προς το καλύτερο και στην εργασία αλλά και στις σχέσεις σας.

 

Από τη Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *