10 Ιουλίου – 24 Ιουλίου ο κύκλος της Νέας Σελήνης. Ποια είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 09/07/2021
Το μήνυμα της Νέας Σελήνης:
Το δέντρο της ζωής παίρνει δύναμη από τις ρίζες του.

Αναγέννηση και επιστροφή στις ρίζες της ζωής, στην αγκαλιά των αγαπημένων και της οικογένειας. Αυτή την δύναμη για ζωή και αγάπη, εκεί που η ψυχή βρίσκει καταφύγιο, αναζητήστε και θ’ αναγεννηθείτε..!

H Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το ζώδιο που κυβερνά, στον Καρκίνο που η Σελήνη νιώθει οικεία, στο ‘σπίτι’ της, στις 18ο μοίρες, δίνει νέα πνοή σε καινούρια ξεκινήματα, που κρύβουν δημιουργικές αλλαγές και παραμυθένια όνειρα.

Το ευνοϊκό τρίγωνο του ρομαντικού Ποσειδώνα πυροδοτεί τα όνειρα και τα συναισθήματα ενώ το εξάγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό τις ριζικές αλλαγές.

Τα ζώδια που είναι πιο τυχερά από το Νέο φεγγάρι

είναι οι Καρκίνοι 7-15 Ιουλίου, οι Σκορπιοί 7 – 16 Νοεμβρίου και οι Ιχθύες 3-13 Μαρτίου ειδικά οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί. Το στοιχείο τους το Νερό τα βοηθάει να ρέουν με τις εξελίξεις προσπερνώντας εμπόδια και ακολουθώντας το μονοπάτι της ψυχής και της εσωτερικής τους φωνής.   

Τα ζώδια της Γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι  ευνοούνται μέσα από αλλαγές που πρέπει ν’ αποφασίσουν και να πράξουν, για ν’ ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Η τριπλότητα των ζωδίων του Aέρα Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν μια και οι ίδιοι θα είναι κυρίαρχοι με τις επιλογές τους στην μοίρα τους, αρκεί ν’ αφήσουν για λίγο την ψυχρή λογική και ν’ ακούσουν την καρδιά και την διαίσθησή τους.

Τα ζώδια της Φωτιάς Κριοί, Λέοντες και Τοξότες μοιάζουν να μην ταιριάζουν με το υδάτινο και ευαίσθητο κλίμα της Νέας Σελήνης αλλά αν παντρέψουν τον ενθουσιασμό και την ενέργειά τους με το συναισθηματικό Νέο Φεγγάρι , αν σταματήσουν λίγο να ξεκουραστούν και ν’ αναζητήσουν την εσωτερική τους φωνή, το συναίσθημα, τις ρίζες τους τότε θα κερδίσουν νέες εμπειρίες δύναμης και αναγέννησης.

Διαβάστε αναλυτικά τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σας εδώ

Astronote ~ Καραδοκεί η αντίθεση με τον Πλούτωνα, ευτυχώς αρκετά μακρινή αλλά υπαρκτή, να δείχνει τα εμπόδια και τις προκλήσεις της μοίρας, που πρέπει το κάθε ζώδιο να ξεπεράσει αλλά κυρίως όσοι ανήκουν ή έχουν σημαντικούς πλανήτες στο 3ο δεκαήμερο ή την 24-26 μοίρα των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων. Οι  Κριοί που έχουν γενέθλια 14-17 Απριλίου, οι Ζυγοί 18-20 Οκτωβρίου, οι Καρκίνοι 16-19 Ιουλίου και οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 15-17 Ιανουαρίου.

Τα ξεκινήματα της Νέας Σελήνης ολοκληρώνονται με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 24 Ιουλίου,

που φέρνει επαναστατική διάθεση και ανάγκη απελευθέρωσης και αλλαγών στη ψυχολογία και στη διάθεση όλων.

P.S. Πλανητικό Υστερόγραφο

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με δυο σημαντικούς ‘απλανείς’ αστέρες  τον Wasat και Propus δείχνουν σε προσωπικό επίπεδο τιμές και δόξα για ταλαντούχους καλλιτέχνες και δημιουργούς  αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνουν κίνδυνο από ‘δηλητήρια’ και αέρια.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *