Ετήσιες προβλέψεις 2021: Τ’αστέρια γράφουν νέα αρχή στον Ζωδιακό με το αθάνατο μελάνι της μοίρας !

Avatar photo Mari Giova 30/12/2020

Προβλέψεις 2021 ζωντανά στον Επικοινωνία 94fm

Μέσα από την ρωγμή του χρόνου ξεπηδάει μια ηλιαχτίδα, που φωτίζει νέους δρόμους, ακολουθήστε τους κρατώντας το χέρι όσων αγαπάτε !

Ένα Νέο κεφάλαιο θα γραφτεί στην ιστορία του κόσμου και την ζωή των 12 Ζωδίων, με σημαντικές αλλαγές και νέες ελπίδες !

Γεννιέται μια νέα πραγματικότητα πιο φωτεινή, προχωρήστε …

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που άκουσα σαν παραμύθι από έναν μεγάλο ψυχοθεραπευτή, τον Χόρχε Μπουκάι.

Ένας Βασιλιάς κάποτε δεν μπορούσε να βρει την ευτυχία και την ηρεμία στην καρδιά του. Σοφοί γιατροί και θεραπευτές προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν μάταιο. Τότε εμφανίστηκε ένας φτωχός ταξιδευτής και του χάρισε ένα δαχτυλίδι. Του είπε, φόρα το δαχτυλίδι αλλά κάθε πρωί όταν ξυπνάς και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, διάβαζε την φράση που είναι χαραγμένη μέσα στο δαχτυλίδι … Η φράση έγραφε “θα περάσει κι αυτό…”

Εγώ για το 2021, σας χαρίζω ένα άλλο όμορφο δαχτυλίδι με μια φράση χαραγμένη μέσα του, αλλά κάθε πρωί όταν ξυπνάτε και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, διαβάστε αυτήν την φράση και πιστέψτε στο καινούριο που γεννιέται πρώτα μέσα μας και μετά και στην ζωή μας …

” Συγχωρώ και απελευθερώνω το παρελθόν. Ευχαριστώ, Δημιουργώ και Απολαμβάνω την χαρά της ζωής μου σήμερα, τώρα και κάθε μέρα !! “

 

Κριός

Τα όνειρά σας λάμπουν το 2021 με τόλμη, θάρρος και αγώνες !

Στην αρχή της νέας χρονιάς και μοιάζετε με πληγωμένους πολεμιστές που επιστρέφουν από την μάχη στο σπίτι τους. Από την αρχή του 2021 νιώθετε πιο αισιόδοξοι και οι άλλοι σας βλέπουν πιο ερωτικούς και γοητευτικούς. Θα δώσετε πολύ από την ενέργειά σας και μάχες σε αλλαγές οικονομικές ή ακόμα και για ένα μεγάλο όνειρό σας. Προσέξτε τα έξοδα και μην μπερδέψετε χρήματα και φιλίες ή γνωριμίες ιδιαίτερα τον Ιανουάριο.

Ξεκαθαρίζετε τους στόχους σας  και αν επιλέξετε με σύνεση φίλους ή σημαντικούς ανθρώπους με κοινό όραμα δίπλα σας, τη νέα χρονιά θα κατακτήσετε στόχους και όνειρα!

Τα καλύτερα του 2021 θα ξεκινήσουν από τις 12 Φεβρουαρίου και μετά τίποτα δεν θα μπορεί να σταματήσει την ανοδική  πορεία σας.

Το 2020 ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά για το ζώδιό σας κρατήστε την γνώση από τα μαθήματα που πήρατε και οργανώστε τα καλύτερα σχέδιά σας. Μόνο οι Κριοί 12- 17 Απρίλη  πρέπει ακόμα λίγο να προσέχουν θέματα οικονομικών και καριέρας.

Οι εκλείψεις του καλοκαιριού αλλά και του χειμώνα θα σας δώσουν την ώθηση για άνοιγμα της επικοινωνίας, ταξιδιών και αλλαγών κυρίως δημιουργικών.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες

 • 21/3 ως 14/4
 • 10/7 ως 11/8
 • 20/11 ως 12/12

 

Ταύρος

Βάλτε όρια στους άλλους και ξεπεράστε τα δικά σας!!

Τη νέα χρονιά κάνετε την επανάστασή σας και αλλάζετε τα επαγγελματικά και κοινωνικά δεδομένα.

Αλλάζετε, τα τελευταία χρόνια εσείς που τόσο αγαπάτε την σταθερότητα έχετε δει την ζωή σας να αλλάζει αλλά και την οπτική σας. Το 2021 μπαίνει δυναμικά μια και ο πλανήτης της δράσης επισκέπτεται το ζώδιό σας στις 7 Ιανουαρίου μετά από πολλούς μήνες έντονου παρασκηνίου και μυστικών κινήσεων,  επιτέλους μαθαίνετε ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι σας. Η ένταση αλλά και ο ερωτισμός σας φτάνει στο κόκκινο και είστε έτοιμοι να δώσετε τις δικές σας μάχες κυρίως για οικονομικά και συμφωνίες ή συμβόλαια που αφορούν την καριέρα, την καταξίωση και την φήμη σας.

Κάποιοι θα είστε έτοιμοι να σπάσετε συμφωνίες και άλλοι ακόμα και να μετακομίσετε ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια μέχρι τις 5 Μαΐου. Το 2021 θα βγείτε τελικά νικητές και πιο δυνατοί, αν ακούσετε το ένστικτο σας, φίλους με κοινά όνειρα  και αν δώσετε δεύτερη ευκαιρία πρώτα στον εαυτό σας για να ανοίξετε τα φτερά σας, να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις γνωριμίες σας και κυρίως να ξεκαθαρίσετε θέματα εργασίας και κοινωνικών σχέσεων.

Οι πιο απαιτητικοί μήνες του 2021 που θα κληθείτε να δώσετε μάχες και να κρατήσετε ισορροπίες, για να βγείτε αλώβητοι είναι ο Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Ιούνιος και αρχές Ιουλίου, ο Νοέμβριος με την έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, να επηρεάζει το 3ο Δεκαήμερο και ο Δεκέμβριος.

Οι πιο ερωτικές μέρες και νύχτες

 • 25/2 ως 21/ 3
 • 15/4 ως 8/5
 • 14/5 ως 14/9

Δίδυμοι

 

Πιστέψτε στην ζωή, είναι η μαγική λέξη και το δώρο της νέας χρονιάς

Αν για όλους υπάρχει μόνο μια ζωή, για το δικό σας ζώδιο το 2021 θα σας χαρίσει και μια δεύτερη ζωή με την γνώση και το απόσταγμα των χρόνων.

Νιώθετε πιο δυνατοί και έτοιμοι, για να κατακτήσετε τα πιο τολμηρά σχέδιά σας.

Πιστέψτε, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε, ανοίχτε το μυαλό και τους ορίζοντές σας. Συμβουλευτείτε ανθρώπους με γνώσεις , ειδικούς, διαβάστε ή γράψτε, αποκτήστε νέα ενδιαφέροντα και κυρίως δώστε στον εαυτό σας και στους άλλους μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Πολλοί αποφασίζετε ένα δεύτερο γάμο πιο ώριμοι αλλά και αισιόδοξοι.  Από τον Μάιο ως τον Ιούλιο νέες ευκαιρίες επαγγελματικές παρουσιάζονται. Οι εκλείψεις του Μαΐου, Ιουνίου αλλά και του Δεκεμβρίου σας επηρεάζουν με αλλαγές ή ανατροπές,  που αν δεν θέλετε, τότε πρέπει να υποχωρήσετε και να προσέξετε. Τα καλλίτερα είναι μπροστά σας … ακολουθήστε την ζωή που σας ξαναδίνετε.

Ερωτικές ημερομηνίες

 • 27-29/3
 • 9/5 ως 2/6
 • 16/8 ως
 • 5/11 και ως το τέλος του 2021 μυστικοί έρωτες

 

Καρκίνος

 

Είστε σε τροχιά αλλαγών και νέων στόχων, ακούστε την καρδιά σας!

Μετά από μια δύσκολη τριετία, το 2021 έρχεται σαν μια χρονιά βάλσαμο για την ψυχή σας. Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί και διαγράψτε οτιδήποτε σκοτεινιάζει την ψυχή σας.  Ο νέος χρόνος θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να οργανώσετε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Μην μπερδέψετε τα οικονομικά σας με άλλους είτε είναι τα οικονομικά του συντρόφου ή ενός συνεργάτη αλλά ούτε και με φιλικά σας πρόσωπα. Το 2021 τα κλειδιά της επιτυχίας και της ισορροπίας είναι η οργάνωση, το ξεκαθάρισμα και η απελευθέρωση. Ευκαιρίες μπορεί να έρθουν από έναν κύκλο γνώσης, επικοινωνίας και ταξιδιών αλλά και σημαντικών γνωριμιών.

Ερωτικές μέρες  

 • 2/6 – 26/6
 • 10/9 – 6/10
 • 31/10 – 12/12!

 

Λέων

Ακολουθήστε τον δρόμο της  χαράς και της δημιουργίας

Το 2021 θα χρειαστεί να  ξεκαθαρίσετε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας προσωπικές ή επαγγελματικές με την σοφία των εμπειριών σας.

Είναι σημαντικό να έχετε σχέδιο, οργάνωση αλλά και να προχωράτε μαζί με τους κατάλληλους ανθρώπους. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην χημεία της ζωής. Ο σύντροφος, που τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε ή να περάσετε στο επόμενο μεγάλο βήμα της δέσμευσης, του γάμου ή ακόμα και μιας σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας. Ο ειδικός σύμβουλος που μπορεί να σας στηρίξει ή να σας καθοδηγήσει σωστά.

Όμως οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία δεν προχωράει, θα ανατραπεί. Οι επαγγελματικές αλλαγές σας απασχολούν και θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς και προσαρμοστικότητα.

θα δείτε τις ευκαιρίες για το επόμενο μεγάλο βήμα μέσα από αναγκαίες αλλαγές, που κάποιες φορές μπορεί να είναι και απαιτητικές ή πιεστικές λόγω ανάληψης μεγάλων ευθυνών, ιδιαίτερα τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και αρχές Ιουλίου, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ερωτικές μέρες

 • 1/1 – 8/1
 • 27/6 – 21/7
 • 7/10 – 4/11

Παρθένος

 

Νέοι στόχοι καριέρας και  αλλαγές στην καθημερινότητα

Μια δυσκολία που μπλοκάρει την καθημερινότητα ή την εργασία σας και σας αγχώνει, μπορεί να γίνει η αφορμή για μια μεγάλη αλλά όμορφη αλλαγή. Κοιτάξτε τις λύσεις που υπάρχουν μπορεί να είναι από το εξωτερικό, μια συμφωνία ή μια ιδέα που δεν είχατε σκεφτεί και σας την είπε ένας ειδικός σύμβουλος, το άνοιγμα της επικοινωνίας και σε άλλους χώρους και ανθρώπους . Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα κερδίσετε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Προσέξτε μόνο τις σχέσεις σας με τον νόμο και τα εργασιακά.

Το 2021 είναι η ευκαιρία σας να θεραπεύσετε κυριολεκτικά ή μεταφορικά τα τραύματα, τους φόβους , τις ανασφάλειες σας και τις πληγές πολλών χρόνων. Υιοθετείτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και πρέπει πια να φροντίσετε όχι μόνο την δουλειά σας αλλά κυρίως την ψυχή και το σώμα σας. Είναι η ιδανική χρονιά για να πάρετε πίσω μια πιο υγιή εικόνα του εαυτού σας αλλά και της απλής εργασιακής σας καθημερινότητας.

Οι εκλείψεις Μαΐου και Ιουνίου όπως και του Δεκεμβρίου, επηρεάζουν και πιέζουν θέματα στέγης, οικογένειας και καριέρας. Απλά μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτούς τους μήνες.

Ερωτικές μέρες και νύχτες

 • 8/1 – 1/2
 • 21/3 – 14/4
 • 22/7 – 15/8
 • 5/11- 31/12 και συνεχίζεται!

 

Ζυγός

Ξαναβρίσκετε την χαμένη σας αισιοδοξία και δημιουργείτε την προσωπική σας ευτυχία

Το 2021 σας περιμένει ένα μεγάλο δώρο, ξαναβρίσκετε το παιδί μέσα σας, που χαίρεται με την ίδια την ζωή!     Η αφορμή μπορεί να είναι ένας έρωτας, μια δική σας δημιουργία, η τέχνη και η ψυχαγωγία, ένα έργο σας που σας εμπνέει , ακόμα και η γέννηση ενός παιδιού. Αρκεί να βρείτε εναλλακτικούς ή νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης και να αδράξετε τις ευκαιρίες με την γνώση που σας χάρισαν οι εμπειρίες σας, χωρίς να ξανακάνετε τα ίδια λάθη. Πολλοί μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε τον χώρο σας.  Ο μόνος περιορισμός είναι να μην ρισκάρετε σε μεγάλες επενδύσεις και να διαχειριστείτε με σύνεση και ευελιξία οικονομικές υποθέσεις και φυσικά ποιους εμπιστεύεστε, για τον χειρισμό των οικονομικών σας αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας, ειδικά  Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Δεκέμβριο.

Ερωτικές μέρες και νύχτες όλο το 2021 και πιο πολύ

 • 7/1-  15/3
 • 14/4- 8/5
 • 16/8 – 10/9

 

Σκορπιός

Αναζητάτε την ασφάλεια στις ρίζες σας και  γεύεστε τους καρπούς από το δέντρο της ζωής σας

Η νέα χρονιά θέτει νέα δεδομένα και βάσεις στη ζωή σας. Οι πρώτοι δύο μήνες και οι δύο τελευταίοι του 2021 αλλά και ο Ιούνιος μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα είναι άκρως απαιτητικοί και πιεστικοί, κυρίως για τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου αλλά και όσους έχουν γεννηθεί μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Για σας μια σημαντική σχέση, ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης , η οικογένειά σας θα κλονιστεί από ένα ψέμα ή μια λάθος κίνηση. Αν φερθείτε με ωριμότητα και ειλικρίνεια, η καταιγίδα απλά θα περάσει και  θα δείτε τις ευκαιρίες για μια νέα αρχή μέσα από αναγκαίες αλλαγές.

Από τις 14 Μαΐου ως τις 28 Ιουλίου αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που προαναγγέλλει ο Δίας για τον Έρωτα, την δημιουργία και την χαρά του Δώρου που έρχεται στη ζωή σας και την ομορφαίνει…

Οι Σκορπιοί του 3ου Δεκαημέρου θα ζήσετε ένα αληθινό παραμύθι, ένα όνειρό σας  που θα σας δώσει φτερά ευτυχίας!

Ερωτικές μέρες και νύχτες

 • 25/2 – 21/3
 • 14/5 – 28/7
 • 11/9 – 6/10 !

 

Τοξότης

 

Το 2021 σας δίνει πίσω την ελευθερία και το πνεύμα αισιοδοξίας που τόσο χρειάζεστε !

Μια νέα χρονιά που σας δίνει νέες ευκαιρίες, αλλαγές αλλά και ανατροπές και προκλήσεις. Ο τομέας της επικοινωνίας, των δικτύων και του διαδικτύου, των ταξιδιών, των αγορών, των συμφωνιών και της γνώσης θα είναι στο επίκεντρο της δράσης σας τη νέα χρονιά.  Τα μέσα επικοινωνίας όπως το κινητό, το κομπιούτερ ή το αυτοκίνητο μπορεί να χρειαστούν σέρβις ή αλλαγή!

Πρωτοποριακές ιδέες αλλά και σημαντικές συναντήσεις σας ευνοούν οικονομικά αλλά και επαγγελματικά. Οι σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας αλλά και οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες υπάρχει κίνδυνος να ανατραπούν κυρίως Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και αρχές Ιουλίου και τους δύο τελευταίους μήνες του 2021.  Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην αρχή της χρονιάς, τον Ιανουάριο μην κάνετε καμιά σημαντική κίνηση και όλα τα άλλα απλά θα χρειαστούν την αισιοδοξία που εμπνέεται στους γύρω σας.  Από τον Μάιο αποφασίζετε θετικές αλλαγές στον χώρο σας ή σας δίνει χαρά η οικογένειά σας, μήπως περιμένετε νέο μέλος;

Ερωτικές ημερομηνίες  

 • 21/3 -26/6
 • 7/10-4/11

 

Αιγόκερως

 

Επενδύετε στην καριέρα και στη φήμη σας αλλά να είστε έτοιμοι και για αλλαγές

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια αποδίδουν καρπούς αν  τα κρατήσετε μυστικά από άτομα που κινούνται στο περιβάλλον σας και δεν είναι ειλικρινή απέναντί σας. Αποφύγετε την παγίδα λοιπόν των ψεύτικων συμβούλων και προσέξτε τις συμφωνίες και τα συμβόλαιά σας. Τον Ιανουάριο προσέξτε περιττά έξοδα , λάθος οικονομικές κινήσεις, το αυτοκίνητο ή τα μέσα επικοινωνίας σας, από βλάβες αλλά και από χάκερς.

Το 2021 μαγνητίζετε με τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας  και προβλέπεται πολύ ερωτικό και δημιουργικό, για όσους τολμήσετε να δημιουργήσετε και να ανανεωθείτε μέσα από αλλαγές !

Τον Φεβρουάριο τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο νιώθετε ανασφάλεια  σε μια σημαντική σχέση σας ή σε μια μυστική οικονομική συμφωνία που δεν σας δίνει την αίσθηση σταθερότητας που χρειάζεστε. Αυτή η πρόκληση όμως, θα είναι  και το ερέθισμα, για να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, δημιουργικοί και ανανεωμένοι.

Ερωτικές ημερομηνίες 

 • 8/1 – 3/3
 • 14/4- 20/5
 • 11/6 -15/8
 • 5/11 και συνεχίζεται και μετά το 2021!

 

Υδροχόος

 

Το 2021  είναι η δική σας αφετηρία και θα είστε οι πρωταγωνιστές !

Είστε στο ξεκίνημα της νέας εποχής , της εποχής του Υδροχόου με εσάς να πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις αλλά και κάποιες φορές να παρασύρεστε από τα λάθη σας.  Το 2021 γράφεται ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας, ξεκινάτε έναν 30ετή  κύκλο ζωής. Είναι η χρονιά που θα θυμάστε και ανάλογα με τον σπόρο που τώρα θα διαλέξετε θα δρέψετε τους καρπούς τα επόμενα 30 χρόνια. Οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του Ζωδιακού, ο Δίας ταυτισμένος με την καλή τύχη και ο Κρόνος ταυτισμένος με την δικαιοσύνη αλλά και την αυστηρότητα και τα μαθήματα της ζωής είναι στο δικό σας ζώδιο. Αν ενεργήσετε με σύνεση και ωριμότητα, θα δείτε τις ευκαιρίες για μια νέα αρχή μέσα από αναγκαίες αλλαγές, που κάποιες φορές μπορεί να είναι και πιεστικές, ιδιαίτερα τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και αρχές Ιουλίου, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.  Πολλοί θα μετακομίσετε σε άλλο σπίτι ή και εργασιακό χώρο, κάποιοι θα αλλάξετε ακόμα και πόλη ή χώρα και σίγουρα όλοι θα ζήσετε αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας ίσως και ακίνητης περιουσίας.

Ερωτικές ημερομηνίες

 • 14/1 – 25/4
 • 4/5 – 14/9

 

Ιχθύες

 

Η τελευταία πρόβα πριν την μεγάλη πρεμιέρα!!

Χρονιά προετοιμασίας και ολοκλήρωσης  θα είναι το 2021 για σας τους ονειροπόλους Ιχθείς. Ουσιαστικά θα ολοκληρώσετε σχέδια ή σχέσεις και θα κρατήσετε ό, τι είναι πολύτιμο για την ψυχή και την ισορροπία σας. Ουσιαστικά το 2021 είναι η χρονιά που ολοκληρώνεται ένας 12ετής κύκλος και τώρα κάνετε απολογισμό των ανθρώπων και των εμπειριών που γνωρίσατε τα τελευταία 11 χρόνια. Νιώθετε την ανάγκη να ηρεμήσετε, να ξεκουράσετε τον καταιγισμό των γεγονότων αλλά και των συναισθημάτων που βιώσατε. Είναι τόσο σημαντικό να αφήσετε ό, τι ήταν λάθος και ό, τι σας πλήγωσε πίσω σας. Κοιτάξτε κατά πρόσωπο τους φόβους σας και αφήστε τους να φύγουν. Εσείς έχετε τη δύναμη να θεραπεύσετε  τώρα τη ζωή και τη ψυχή σας.

Ξεκουραστείτε, προσευχηθείτε ή διαλογιστείτε κοντά στην φύση και την θάλασσα. Πατήστε στην γη και περπατήστε σε μια νέα πραγματικότητα ‘καθαροί’ από το παρελθόν. Το πρώτο δίμηνο κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες, τις αυταπάτες και τους ‘δήθεν φίλους’  είναι μήνες προκλήσεων. Μην δώσετε αφορμή για σχόλια. Το παρασκήνιο θα υπάρχει για μήνες. Εσείς απλώς συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και την φροντίδα της ψυχοσωματικής υγείας σας.

Οι εκλείψεις του Μαΐου, Ιουνίου και Δεκεμβρίου γίνονται στον άξονα στέγης, οικογένειας και καριέρας και θα πιέσουν για αλλαγές. Η μόνη που επηρεάζει έντονα  τον δικό σας πλανήτη, τον Ποσειδώνα είναι της 10ης Ιουνίου, 15 μέρες πριν και μετά ,προσέξτε  να μην κάνετε σοβαρά λάθη σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας.

Από τον Μάρτιο  προχωρήστε στην οργάνωση νέων επαγγελματικών σχεδίων και επέκτασης των σημαντικών  γνωριμιών αλλά και της καλής σας φήμης.  Με την γνώση της εμπειρίας σας και με πιο σοφά βήματα αυτήν την φορά, προετοιμάστε τη ζωή σας, να υποδεχτεί την Άνοιξη και πιο πολύ από τον Μάιο ως τις 28 Ιουλίου, τον Δία  στο δικό σας ζώδιο, σαν μια  υπόσχεση για το υπέροχο μέλλον που θα ζήσετε.

Πιο ερωτικές μέρες  και νύχτες  

 • 25/2 – 21/3
 • 2/6- 26/6
 • 11/9 – 6/10

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Η παλιά σπορά θα βλαστήσει και θα καρποφορήσει  σε μια νέα πραγματικότητα στην ζωή όλων . Οι νέες τεχνολογίες , η ιατρική, η ρομποτική, η αεροδιαστημική, η ψυχολογία και οι ανθρωπιστικές επιστήμες, η αστρολογία, η έρευνα του διαστήματος και η ανακάλυψη νέων πλανητών και γαλαξιών θα φέρουν στην ανθρωπότητα τεράστια επιστημονικά επιτεύγματα. Σημαντικές ιατρικές θεραπείες θα βρεθούν και η θεραπεία του Covid-19  το 1ο εξάμηνο του 2021. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι μήνες έντασης εκρήξεων , επαναστάσεων και παράλογης βίας αλλά και τρομοκρατικών επιθέσεων . Η ορκωμοσία του Νέου Αμερικανού Προέδρου όλο τον Ιανουάριο του 2021 δυστυχώς ενέχει τον κίνδυνο βίας και εκρηκτικής τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Ιούνιος και οι αρχές Ιουλίου όπως και ο Νοέμβριος Δεκέμβριος επίσης κρύβουν συγκρούσεις και παράλογη βία. Είναι η μάχη ανάμεσα στην παλιά ενέργεια και την  νέα εποχή που ανατέλλει .

Η Ελλάδα από τον Μάρτιο και ακόμα περισσότερο από τον Μάιο θα έχει σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης και ελπίδας.

Ευχόμαστε η ειρήνη και η λογική να επικρατήσουν. Γιατί πάντα υπάρχει η πίστη πως η σοφία μπορεί να ξεπεράσει κάθε αστρολογική τάση.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

 1. Παπαιωάννου Βασιλική
  22/02/2021

  Καλημέρα σας κα Γιόβα Είμαι γεννημένη στις 28/8/1962 ώρα 19.55μμ Αρτα πως θα μου πάει η χρονιά 2021? Σας ευχαριστώ
  Με εκτίμηση

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *