Ζώδια κάθε μέρα! Τρίτη 29 Μαρτίου Τα όνειρα δυναμώνουν.

Avatar photo Mari Giova 28/03/2022
Ονειρευόμαστε και νιώθουμε πιο δυνατά από πριν!

 

Σήμερα αρχίζει η διάθεση όλων να γλυκαίνει και τα συναισθήματα να μετράνε περισσότερο. Θα υπάρχει η ανάγκη να δραπετεύσουμε με το νου, την καρδιά και το σώμα μας σε μέρη πιο όμορφα, πιο ρομαντικά.

Μια βόλτα στην θάλασσα ή στην φύση θα επαναφορτίσει την χαμένη ενέργειά μας και θα διώξει αρνητικές σκέψεις και περιττή ένταση που υπήρχε και υπάρχει για λίγο ακόμα. Εναλλακτικά οποιαδήποτε δραστηριότητα που αφορά την δημιουργία, την φαντασία, την Τέχνη, την μουσική μια ωραία ταινία, την προσευχή ‘η τον διαλογισμό και την χαλάρωση σε έναν ήσυχο χώρο θα μας βοηθήσει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας.

 

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο των Ιχθύων, της Τέχνης, του ανθρωπισμού και των πιο λεπτών και ευαίσθητων συναισθημάτων  από σήμερα στις 07:32 ως το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι η τριπλότητα του Νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες μια και εκφράζονται πάντα συναισθηματικά, δημιουργικά και καλλιτεχνικά, όπως η Σελήνη στους Ιχθύς.

 

Η επικοινωνία, οι συμφωνίες , οι συζητήσεις και οι διαδρομές χρειάζονται ακόμα προσοχή και συνετές κινήσεις αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις και το αντίτιμο θα είναι αυστηρό. Όπως στην υπόθεση του Will Smith την βραδιά των Οσκαρ ο παρορμητισμός τις επόμενες μέρες θα τιμωρηθεί αυστηρά και μένει να το δούμε.

 

Συμβουλή μην δανείσετε χρήματα και μην δανειστείτε θα δυσκολευτείτε πολύ. Επίσης αν περιμένετε σήμερα να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις ή πρακτικά ζητήματα συγγνώμη αλλά οι πλανήτες δεν θα συμφωνήσουν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν θα αποδώσει την πρακτικότητα των στόχων σας.

 

 

Κριός      Θα πρέπει να ξεκουραστείτε, να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.  Έχετε συσσωρεύσει πολλή ένταση η οποία βγαίνει αυτές τις μέρες και καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί σε συζητήσεις και μετακινήσεις σας ή όταν χρησιμοποιείτε επικίνδυνα εργαλεία ή μηχανήματα.

 

Ταύρος    Μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις πιθανόν να σας προκαλέσουν προβλήματα.  Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια και μειώστε τα έξοδά σας.  Συγκεντρώνεστε σε ομαδικούς στόχους είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας είτε αφορά ένα όνειρο σας μέσα από φίλους  και γνωριμίες.

 

Δίδυμοι     Θέματα δικά σας και της οικογένειάς σας σάς απασχολούν αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να σκέφτεστε και τους άλλους όταν εκφράζεστε. Η καριέρα σας θα σας απασχολήσει και θα έχετε την ευκαιρία να προβληθείτε έστω και με προσπάθεια.

 

Καρκίνος     Ο τομέας  της επικοινωνίας ιδιαίτερα όσον αφορά επαγγελματικούς σας στόχους, συμφωνίες και συζητήσεις  δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για το δικό σας ζώδιο.  Παρόλα αυτά από σήμερα η Σελήνη ευνοεί μελλοντικά σχέδια σας,την επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή έχουν μία άλλη κουλτούρα και το σχεδιασμό μελλοντικών ταξιδιών.

 

Λέων    Αν προετοιμάζετε ένα συμβόλαιο, μία νομική υπόθεση, επαγγελματικές συμφωνίες, αγοραπωλησίες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε λεπτομέρειες.  Από σήμερα τα συναισθήματά σας για μία σχέση από το παρελθόν ή έναν μυστικό έρωτα γίνονται ακόμα πιο δυνατά και σας αναστατώνουν.  Οικονομικές υποθέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

 

Παρθένος   Οικονομικά ζητήματα και κληρονομικές υποθέσεις ή φορολογικές σας προβληματίζουν και χρειάζονται προσοχή. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργατών αποκτά ιδιαίτερη σημασία από σήμερα.

 

Ζυγός     Θέματα της απλής καθημερινότητας σας απασχολούν, όπως και η σχέση σας με υπαλλήλους στην εργασία. Η δουλειά σας θα αποδώσει καλύτερα αν ακολουθήσετε τη διαίσθηση, δημιουργικές αλλαγές και αφήσετε την έμπνευσή σας να σας καθοδηγήσει μέσα από τους γύρω σας. Με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας καλύτερα να αποφύγετε έντονες συζητήσεις.

 

Σκορπιός    Ευτυχώς παρά την ένταση του Άρη και τις δυσκολίες του Κρόνου για το δικό σας ζώδιο, η Σελήνη τουλάχιστον θα είναι ο σύμμαχός σας από σήμερα ως την Πέμπτη. Γίνεστε πιο δημιουργικοί, πιο συναισθηματικοί και ερωτικοί και έχετε εξαιρετική έμπνευση σε όλους τους τομείς.

 

Τοξότης     Ο τομέας της οικογένειας του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης θα σας απασχολήσει αυτές τις μέρες. Να είστε πιο κοντά στην οικογένειά σας και στους γονείς σας και θα σας κάνει καλό ν’ ανανεώσετε τον χώρο σας.

 

Αιγόκερως   Ο Ερμής αυξάνει την ένταση σε θέματα οικογένειας οπότε καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να μην το παρακάνετε με την αυστηρότητα σας.  Ευτυχώς η Σελήνη Θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να επικοινωνείτε πιο διαισθητικά  και με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση με άτομα του περιβάλλοντος σας.

 

Υδροχόος    Οικονομικές υποθέσεις σας απασχολούν, όπως και θέματα στην εργασία σας.  Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδα και αποφύγετε  να δανειστείτε.

 

Ιχθύες   Επιτέλους η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο από σήμερα τονίζει τις ικανότητες και προβάλλει τα ταλέντα σας.  Προσπαθήστε όμως και εσείς να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας, για να βγείτε κερδισμένοι από τον περίγυρό της και τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *