Ζώδια κάθε μέρα! Τετάρτη 30 Μαρτίου Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, αποφύγετε τις παγίδες της ημέρας!

Avatar photo Mari Giova 29/03/2022
Ευκαιρίες, αισιοδοξία, ευαισθησία & έντονες εναλλαγές για όλα τα ζώδια.

 

Η Σελήνη παραμένει ως αύριο το πρωί στο ζώδιο των Ιχθύων του ανθρωπισμού και των πιο λεπτών και ευαίσθητων συναισθημάτων.  Σήμερα όμως, η Σελήνη συναντά το Δία και τον Ποσειδώνα ενεργοποιώντας ευκαιρίες  και προσκαλώντας στην τύχη μέσα από την έμπνευση και  μία πνευματική ή ανώτερη καθοδήγηση.

Οι ευχές, οι προσευχές, οι σκέψεις, τα όνειρα, η διαίσθηση, η έμπνευση και ένας μυστικός αόρατος κόσμος είναι πιο δυνατός σήμερα. Γι’ αυτό θα πρέπει να ακούμε περισσότερο τις ανάγκες της ψυχής μας και να πιστεύουμε στο καλύτερο που μπορεί να συμβεί.

 

Τα ζώδια που ευνοούνται

οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες κυρίως του 2ου και 3ου Δεκαημέρου

και οι Τοξότες.

 

Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο μας πιέζει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και να προλαμβάνουμε πιθανά εμπόδια και δυσκολίες, που μπορεί να παρουσιαστούν στην επικοινωνία, στα μέσα επικοινωνίας αλλά και στα μέσα μετακίνησης. Ο χώρος των media  και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δοκιμάζεται για άλλη μία μέρα.

  • Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα. 

 

Κριός     Θα χρειαστεί να προσέξετε μία συζήτηση συμφωνία ή ακόμα και διαδρομή με φίλους ή γνώριμα πρόσωπα.  η ευκαιρία για σας σήμερα είναι να αποδράσετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας σε μία βόλτα στη φύση ή σε έναν χώρο που σας ηρεμεί.

 

Ταύρος      Η ευκαιρία σήμερα μπορεί να έρθει Μέσα Από  μία ευρύτερη ομάδα ατόμων με Κοινή κατεύθυνση, Τον κύκλο των γνωριμιών σας μία παρέα ή έναν καλό φίλο. Προσέξτε όμως το παρασκήνιο ειδικά στη δουλειά σας και μυστικά η σχόλια.

 

Δίδυμοι      Έχετε περάσει και καλύτερες μέρες! Οπότε και σήμερα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι σε μικρά εμπόδια που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα με φίλους ή να ανατρέψουν ένα στόχο σας.  Προετοιμασμένοι σημαίνει ελέγχω και την τελευταία λεπτομέρεια και είμαι πολύ συνεπής σε αυτά που λέω και που πράττω.

 

Καρκίνος     Αρκετά δημιουργική η σημερινή μέρα για σας. Είστε από τα τυχερά ζώδια, σχεδιάστε μακροπρόθεσμα σχέδια και επικοινωνήστε με άτομα από έναν άλλο χώρο που μπορεί να σας δώσουν ευκαιρίες και συμβουλές.  Σπουδές, νομικές υποθέσεις, ειδικοί σύμβουλοι, συμβόλαια συμφωνίες, ξένοι και εξωτερικό, ταξίδια ευνοούνται.  Επαγγελματικά όμως και οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσοχή.

 

Λέων    Τα συναισθήματά σας καθοδηγούν και σας εμπνέουν και θα χρειαστεί να ακούσετε αυτά που τόσο καιρό νιώθατε και κρύβατε. Η έμπνευση θα σας βγει σε καλό ακόμα και σε οικονομικές υποθέσεις. Προσοχή  όσοι είστε γεννημένοι κοντά στα μέσα Αυγούστου σε συζητήσεις και συμφωνίες με τον σύντροφό ή ένα συνεργάτη.

 

Παρθένος    Έρχεστε πιο κοντά με το σύντροφό σας ή πετυχαίνετε μία σημαντική συμμαχία και συνεργασία. Η προσοχή της μέρας πρέπει να είναι σε οικονομικά θέματα που αφορούν υπηρεσίες του δημοσίου ή  εργασιακές σχέσεις και συμβάσεις.

 

Ζυγός    Η καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων είναι το επίκεντρο της μέρας και από κει μπορείτε να αντλήσετε ενέργεια, για να ανανεώσετε τη δουλειά σας. Προσέξτε περισσότερο μία συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή μία συμφωνία με έναν συνεργάτη σας.

 

Σκορπιός    Από τις πιο τυχερές μέρες για το δικό σας ζώδιο στον έρωτα, τη δημιουργία, την τέχνη, την ψυχαγωγία μία δική σας ασχολία.  Είστε χαρούμενοι, ονειρεύεστε και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Ακολουθώντας τα ταλέντα και μαγεύοντας τους γύρω σας.  Προσοχή εσείς που είστε γεννημένοι περίπου στα μέσα Νοεμβρίου σε συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον ή με κάποιο πρόσωπο της οικογένειας που μπορεί να σας χρειάζεται.  Φροντίστε τον εαυτό σας.

 

Τοξότης   Η Σελήνη σήμερα συναντά το δικό σας κυβερνήτη πλανήτη τον Δία στον τομέα του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης και της οικογένειας.  Αντλήστε και δώστε ενέργεια και δύναμη στην ανανέωση του προσωπικού σας χώρου και καλέστε την οικογένειά σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να γιορτάσετε και να ανανεώσετε τους δεσμούς σας στο σπίτι σας.

 

Αιγόκερως   Προσέξτε λίγο περισσότερο νεαρά άτομα και την επικοινωνία σας μαζί τους οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα. Σε θέματα επικοινωνίας θα κερδίσετε περισσότερο δείχνοντας την ευαισθησία, την ενσυναίσθηση και τα ταλέντα σας  και εκφράζοντας  την εξωστρέφεια σας.

 

Υδροχόος    Μετακινήσεις, διαδρομές, μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς, μηχανήματα και συζητήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα και ωριμότητα στον τρόπο που συζητάτε ή χειρίζεστε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας.  Στα οικονομικά κάτι αρχίζει να αλλάζει μία ευκαιρία θα σας δοθεί αλλά προσέξτε γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε έξοδα που πιθανόν να μην πολυχρειάζονται.

 

Ιχθύες      Προσέξτε λίγο τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας, τα έξοδα που κάνετε και φυσικά το παρασκήνιο που λέω συνέχεια ότι υπάρχει και δεν πρέπει να δίνεται αφορμή για σχόλια.  Παρόλα αυτά η μέρα σας ανήκει όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται σε σας και στην προσωπικότητα, τα ταλέντα και τα χαρίσματα που προβάλλετε προς τα έξω. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αποφύγετε τις παγίδες.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *