Η βίαιη αντίδραση του Will Smith θα του στοιχίσει το Όσκαρ;

Avatar photo Mari Giova 28/03/2022

Μπορεί ένα λάθος να στοιχίσει την καταστροφή μιας μεγάλης καριέρας…; 

Τι μπορεί να προκάλεσε αυτό το εκρηκτικό και βίαιο ξέσπασμα στην λαμπερή τελετή των βραβείων Όσκαρ, το όνειρο κάθε ηθοποιού σε όλο τον κόσμο;

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Πρωταγωνιστής είναι Ζυγός στις 25 Σεπτεμβρίου 1968 στις 21:47 στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Είχα  περιγράψει- προβλέψει  από τις 26 και 27 Μαρτίου το ακραίο περιστατικό της βραδιάς των Όσκαρ στο άρθρο της εβδομάδας από 27 Μαρτίου ως 2 Απριλίου δημοσιευμένο και στο https://marigiova.gr/oi-provlepseis-tis-evdomadas-27-martioy-2-aprilioy-gia/

‘’Ο πλανήτης της επικοινωνίας… ο Ερμής περνάει από τις 27 Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού….

Προσοχή γιατί ο Ερμής στον Κριό δεν φημίζεται για την ευγένειά του και από μια αυθόρμητη ή παρορμητική λέξη… να ξεσπάσει μια εκρηκτική κατάσταση.

Στο  ωροσκόπιο του Will Smith παρατηρώ μία σύνοδο Ήλιου, Ουρανού και Πλούτωνα σε αντίθεση με τον Χείρωνα η οποία βέβαια δείχνει μία ιδιόρρυθμη και τραυματική σχέση, καρμική με το πατρικό του πρότυπο. Μια σχέση απουσίας ή απώλειας του πατέρα του από την παιδική του ηλικία.  Επίσης ο Άρης του ο πλανήτης της έντασης και σε κάποιες περιπτώσεις της βίας βρίσκεται στον 4ο – τον οίκο, της οικογένειας που δείχνει ότι στα παιδικά του χρόνια υπήρχαν καταστάσεις μεγάλης  έντασης στο σπίτι του.

 

Η αντίδρασή του μπορεί να ερμηνευτεί σε βάθος από τη θέση της Σελήνης του που δείχνει από τη μία την ψυχολογία του αλλά και τη σχέση με τη μητέρα και φυσικά στη συνέχεια της ενήλικης ζωής του τη σχέση με τη σύζυγό του.  Η Σελήνη του μεγάλου ηθοποιού βρίσκεται στον Σκορπιό, στο ζώδιο της πτώσης της και μάλιστα σε σύνοδο με τον πλανήτη Ποσειδώνα. Δείχνει μία ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του αλλά κ ένα ξεχωριστό ισχυρό δέσιμο με την σύζυγό του λόγω γεγονότων της φύσης του Ποσειδώνα, που μπορεί να είναι κάποιο τραυματικό γεγονός που τον κάνει να νιώθει λύπη και να νιώθει την ανάγκη να τις προστατεύσει πιθανόν λόγω κάποιας ασθένειας ή και δύσκολων καταστάσεων που τις καθιστούσαν ευάλωτες. Επομένως ο ίδιος ένιωθε υπεύθυνος για να τις προστατεύσει και να τις φροντίσει.  Η Σελήνη στο Σκορπιό και μάλιστα στο ωροσκόπιό ενός άντρα σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα είναι ισχυρή ένδειξη μιας τραυματικής παιδικής ηλικίας, ενός μοιραίου γεγονότος που έχει σημαδέψει αυτόν τον άνθρωπο για πάντα. Ένα δύσκολο γεγονός που μοιάζει να φέρει για πάντα στη ζωή του. Σαν ένα ηφαίστειο μέσα του σαν μια πληγή.

 

Η έκφραση μέσω της Tέχνης είναι η πιο δημιουργική μορφή αυτής της όψης, ειδικά της Tέχνης που σχετίζεται με τον Ποσειδώνα δηλ. τον κινηματογράφο ή τη μουσική. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετώπισε στη ζωή του και να αντιμετωπίζει από όσο γνωρίζουμε θέματα υγείας με τις γυναίκες της οικογένειας του, τη μητέρα και τη σύζυγο, που τον έχουνε ευαισθητοποιήσει σε υπερβολικό βαθμό.

Ακόμα  κι αν το βραβείο Όσκαρ δεν του αφαιρεθεί- πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο με τις πλανητικές συγκυρίες που βλέπω από δω και στο εξής 2022 ως και το 2023 στο χάρτη του  Will Smith-  η πράξη του αυτή άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και θα αντιμετωπίσει νομικά αλλά και επαγγελματικά τις συνέπειες της πράξης του με την σπίλωση και στη συνέχεια του ονόματος, της καριέρας και της φήμης του.

 

Από τις 30 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου με επίκεντρο τις πρώτες 10 μέρες του Απρίλη αλλά και μεταξύ 16 και 19 Απριλίου που έχουμε την ισχυρή επιρροή της Πανσελήνου πάνω ακριβώς στον Ερμή του, τον κυβερνήτη όλου του ωροσκοπίου του- ο Γουίλ Σμιθ έχει ωροσκόπο στους Διδύμους, επομένως ο Ερμής είναι κυβερνήτης του- και σε σύγκρουση με τον μοιραίο, σκοτεινό, αδυσώπητο και καταστροφικό Πλούτωνα  θα αντιμετωπίσει αποκαλύψεις σκοτεινών μυστικών και σκάνδαλα αλλά και μια έντονη ψυχολογική αναταραχή.

 

Ο Δίας σε αρμονία με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα του δείχνει πως θα έχει ισχυρή συμπαράσταση από τους συνεργάτες, τη σύντροφό του, τη σύζυγό του. Δυστυχώς δεν φαίνεται ικανή αυτή η πλανητική επιρροή να αναστρέψει το ποτάμι της οργής. θα θερίσει πικρούς καρπούς και θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις ή μαρτυρίες που θα τον διασύρουν. Δεν τελειώνουν στη βραδιά των Όσκαρ οι συνέπειες της πράξης του.

Αυτό το Οσκαρ θα είναι η αρχή μιας επώδυνης αλληλουχίας τραυματικών γεγονότων μιας μεγάλης καριέρας ως το 2023. Η έκλειψη που έγινε στις 19 Νοεμβρίου του 2021 και που επαναλαμβάνεται τον Μάιο του 2022 σχεδόν στις ίδιες Μοίρες στον Σκορπιό ακριβώς στη μοίρα του Ποσειδώνα του και πολύ κοντά στη Σελήνη του δείχνει σπίλωση του ονόματος και της φήμης του ή ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα για τη σύζυγο ή την μητέρα του.

Ο Will Smith δεν έγινε τυχαία ένας μεγάλος ηθοποιός, η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Ποσειδώνας αλλά και η πολυαστρία στην Παρθένο και τον Ζυγό στον οίκο της δημιουργίας και της Τέχνης, μπορούν να εκφράσουν όλη την γκάμα των βαθύτερων και πιο τραυματικών συναισθημάτων και εμπειριών όχι μόνο ενός ανθρώπου αλλά όλων περνώντας μέσα από το συλλογικό ασυνείδητο.

Έχει την δύναμη να μαγνητίζει πολύ ισχυρούς φίλους και θαυμαστές αλλά και ισχυρούς αντιπάλους. Βιώνει αλλά και προκαλεί έντονα, απόλυτα και ακραία συναισθήματα όλων των αποχρώσεων. Σωτήρια έστω και λίγο πριν το χείλος του γκρεμού, η δύναμη που έχει να αναγεννάτε μέσα από τις στάχτες του και η ισχυρή στήριξη των φίλων και συμμάχων του, της μητέρας και της συζύγου του.

Πολλοί θα σταθούν στο πλευρό του αλλά ακόμα περισσότεροι θα τον λιθοβολήσουν.

 

Υ.Σ. Δεν εκφέρω σε καμία περίπτωση γνώμη θετική για αυτό το περιστατικό βίας. Απλώς προσπαθώ να το αναλύσω μέσα από το προσωπικό ωροσκόπιο του κατά τα άλλα μεγάλου καλλιτέχνη. Ελπίζοντας πως οι αποκαλύψεις και η τρικυμία που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι ακραία. Επίσης να πω πως δεν γνωρίζω λεπτομέρειες της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής από το παρελθόν ή το παρόν του. Πέρα από τις βασικές πληροφορίες για την σύζυγο και την λαμπερή καριέρα του.

 

©Μάρι Γιόβα

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *