Ζώδια κάθε μέρα! 15 Μαρτίου Ο προσεκτικός σχεδιασμός σώζει από λάθη και παγίδες.

Avatar photo Mari Giova 15/03/2022

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, όμως σε αντίθεση με τον Κρόνο, η αυστηρότητα, η οργάνωση και η σκληρότητα της πραγματικότητας τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες περιορίζει, ελέγχει και τελικά αναδιοργανώνει την έκφραση των συναισθημάτων και των στόχων! 

 

Μεγαλύτερη προσοχή και για σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες για τα σταθερά ζώδια, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Κριοί, Ζυγοί και Ιχθύες, ως παραδοσιακά ζώδια του Αρη, της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, εμπλέκονται σε λάθη και εντάσεις. 

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Ο  Άρης προετοιμάζει σύγκρουση με τον Ποσειδώνα, προβλέποντας πιθανές μάχες και πολεμικές ενέργειες στη θάλασσα, σεισμικά φαινόμενα στον θαλάσσιο χώρο, κίνδυνο με επικίνδυνα αέρια και χημικά ή βιολογικά όπλα με επίκεντρο από σήμερα ως τις 18 Μαρτίου.

 

Κριός    Σκεφτείτε και προνοήστε γιατί δεν είναι όλοι όπως φαίνονται. Αποφύγετε να μπερδέψετε φίλους με τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλιώς θα απογοητευτείτε ή θα πληγώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Ταύρος    Η διάθεσή σας σήμερα συνεχίζει να μην είναι η καλύτερη, μια και έχετε να αντιμετωπίσετε την πίεση και τους περιορισμούς σε επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά σας θέματα.

 

Δίδυμοι    Η επικοινωνία είναι για σας το δικό σας οξυγόνο. Αλλά σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συζητήσεις, συμφωνίες, ιδέες, νομικές υποθέσεις, ακόμα και μετακινήσεις. Ελέγξτε το τηλέφωνο, τα αρχεία και το αυτοκίνητό σας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. 

 

Καρκίνος    Η ανασφάλειά σας για οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα σας προκαλεί μια μελαγχολική διάθεση, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Χρειάζεται ένα γερό ξεκαθάρισμα όλων όσα σας βαραίνουν και βάζουν το γκρίζο στην καθημερινότητά σας. 

 

Λέων    Θέλετε όλοι να σας αγαπούν και να σας αποδέχονται για τη φωτεινή και ζεστή προσωπικότητά σας και εν μέρει έχετε δίκιο, αλλά έχουν και οι άλλοι δίκιο, οι οποίοι απαιτούν από εσάς να είστε συνεπείς σε αυτά που τους έχετε υποσχεθεί και στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες. 

 

Παρθένος    Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας προβληματίζει και σας απασχολεί. Προσπαθήστε να φροντίζετε την υγεία και την ψυχολογία σας και να κρατήσετε όσο γίνεται μια αρμονία στις σχέσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον.

 

Ζυγός   Οι στόχοι και τα όνειρά σας μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών και φίλους σας απασχολούν και σας προβληματίζουν, καθώς φαίνεται πως η πραγματικότητα εμποδίζει τα σχέδιά σας. Προσοχή στις σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά.

 

Σκορπιός    Η επικοινωνία σας μπλοκάρεται σε θέματα της οικογένειας ή του σπιτιού. Σας απασχολούν μελλοντικά σχέδια και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα που προσωρινά καθυστερούν και εσείς απογοητεύεστε. Θα έρθουν καλύτερες μέρες.

 

Τοξότης   Προσέξτε συζητήσεις, συναντήσεις, αγορές και συμφωνίες. Διαβάστε καλά τα…” ψιλά γράμματα” και ελέγξτε το μεταφορικό σας μέσο, το τηλέφωνο και τα αρχεία σας στον υπολογιστή. Μετά το μεσημέρι η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο. 

 

Αιγόκερως   Τακτοποιήστε οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχετε με τράπεζες, δάνεια, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Είστε έτοιμοι να κάνετε άσκοπα έξοδα και λάθη. Προσέξτε ποια άτομα εμπιστεύεστε από το περιβάλλον σας.

 

Υδροχόος    Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Διαχειριστείτε καλύτερα οικονομικές υποθέσεις και εργασιακές υποχρεώσεις. 

 

Ιχθύες   Η καθημερινότητα σήμερα είναι περισσότερο πιεστική στη δουλειά, σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και η ψυχολογία σας δυστυχώς δεν βοηθάει. Θα νιώσετε καλύτερα, αν οργανώσετε εκκρεμότητες και μετά το μεσημέρι φροντίστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

 

© Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *