Ζώδια κάθε μέρα! Δευτέρα 14 Μαρτίου~ Χρειάζεται ετοιμότητα και λεπτοί ελιγμοί για την επιτυχία.

Avatar photo Mari Giova 13/03/2022

Ξεκινάει μια ξεχωριστή εβδομάδα για έμπειρους και καλά προετοιμασμένους.

Σήμερα η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα αναμοχλεύει ψευδαισθήσεις, εντείνει την παραπληροφόρηση και οδηγεί πιο εύκολα σε λάθη και παγίδες.

 

Η Σύνοδος Αφροδίτης και Άρη αυτές τις ημέρες δοκιμάζεται από το απατηλό του Ποσειδώνα και το απρόσμενο του Ουρανού προκαλώντας ρήξεις, απογοήτευση και χωρισμούς σε σχέσεις, οικονομικές συνεργασίες και συμμαχίες που δεν έχουν πια νόημα.

 

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν.

 

Πρέπει να προσέχουν τις προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις τα σταθερά ζώδια Ταύροι 25 Απριλίου ως 4 Μαΐου, Λέοντες του Ιουλίου ως τις 5 Αυγούστου, Σκορπιοί από 27 Οκτωβρίου ως 5 Νοεμβρίου και Υδροχόοι από 24 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 6ης και 13 μοίρας αυτών των ζωδίων. Ζυγοί και Ιχθύες ως παραδοσιακά ζώδια της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα θα χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί στις μεταξύ τους σχέσεις και σε πιθανά λάθη.

 

Κριός      Η Σελήνη ευνοεί τη δημιουργικότητά, την έκφραση των συναισθημάτων σας και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Όμως, οι υπόλοιποι πλανήτες προκαλούν σύγχυση, διλήμματα και πιθανές εξαπατήσεις οικονομικές ή προβλήματα σε φιλικές σχέσεις.

 

Ταύρος     Ισορροπήστε σε ένα τεντωμένο σκοινί μεταξύ των επιθυμιών της οικογένειας  και  υψηλών απαιτήσεων στον επαγγελματικό χώρο αλλά και πιθανόν εντάσεων.

Προσέξτε ιδιαίτερα  παραπλανητικά σχόλια  και ψεύτικες υποσχέσεις από το κύκλο των φίλων ή σε μια  ομαδική εργασία.

 

Δίδυμοι    Σήμερα η επιθυμία σας για επικοινωνία συναντά εμπόδια και θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή  ανάμεσα στις δικές σας σκέψεις και ιδέες και την οπτική των άλλων.  Άλλωστε αυτό λέγεται διάλογος.

Μία επαγγελματική συμφωνία ή ένα νομικό ζήτημα χρειάζεται σύνεση.  Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια στο χώρο της δουλειάς.

 

Καρκίνος      Διαχειριστείτε με αυτοσυγκράτηση και λογική οικονομικές υποθέσεις έσοδα και έξοδα.  Πιθανόν να προκληθούν εντάσεις ακόμα και σοβαρά λάθη  σε θέματα οικονομικών υποθέσεων που χειρίζονται και άλλα άτομα.

Ελέγξτε την φόρτιση και τις ανασφάλειες σας, επικοινωνώντας με πολύ δικά σας άτομα ή μέσα από δράση και σωματική άσκηση.

 

Λέων     Είναι πιο εύκολο σήμερα να προβάλλεται την εικόνα σας και τις ικανότητές σας στους άλλους. Ο τομέας των συνεργασιών και των σχέσεων πυρπολείτε από δυσαρμονικές όψεις πλανητών και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικές αλλά και ερωτικές παγίδες.

 

Παρθένος    Νιώθετε ιδιαίτερη ψυχική πίεση από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες, που έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα.  Φροντίστε τον εαυτό σας όσο γίνεται και βάλτε ένα πολύ καλό πρόγραμμα στον τομέα της εργασίας.

Αποφύγετε την πρόκληση παρεξηγήσεων  και τηρήστε τους κανόνες υγείας.

 

Ζυγός       Υπάρχει ένα ρευστό και ομιχλώδες κλίμα στον τομέα της καθημερινότητας και των εργασιακών σας σχέσεων. Προσπαθήστε να μην το μεταφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα  και τον κύκλο των γνωριμιών σας.

 

Σκορπιός     Η δουλειά σας κρύβει πολλές προκλήσεις και πρέπει να δείξετε όλοι σας τις ικανότητες για να αποφύγετε την ρήξη.  Η οικογένεια σας απασχολεί  και σας χρειάζεται.

 

Τοξότης       Ναι μεν,  αλλά….  Αυτή η φράση τα λέει όλα για τη σημερινή μέρα.  Από τη μία τα μελλοντικά σχέδια σας σάς δίνουν Έμπνευση και ενέργεια, για να προχωρήσετε, όμως τα εμπόδια από το περιβάλλον σας  παραμένουν και σας προβληματίζουν.

 

Αιγόκερως       Φροντίστε να τακτοποιήσετε εγκαίρως οικονομικές υποθέσεις και προσέξτε συσκευές επικοινωνίας ακόμα και το αυτοκίνητό σας.  Έκτακτα έξοδα  προκύπτουν και σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια.

 

Υδροχόος       Δώστε σημασία αλλά δείξτε και διπλωματία σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας προσωπικές και επαγγελματικές.  Αποφύγετε τις διενέξεις και επιλέξτε τις συμμαχίες, για να προχωρήσετε.

 

Ιχθύες     Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης σήμερα προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας και θα χρειαστεί, να ελέγξετε τον ίδιο σας τον εαυτό, για να μην προκαλέσετε σχόλια.  Φροντίστε την υγεία σας και εκκρεμότητες στην εργασία.

 

Από τη Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova  και το marigiova.gr

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *