Ζώδια κάθε μέρα! Τετάρτη16/3 Νιώθοντας μπερδεμένοι και ευάλωτοι.

Avatar photo Mari Giova 16/03/2022
Υπάρχει μια ασάφεια που μπερδεύει την δράση και τους στόχους. 

 

Η Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της εργασίας, από τις 07:00 την Τετάρτη δείχνει την ψυχολογική και συναισθηματική ανάγκη όλων, να ακολουθήσουμε την ρουτίνα και τις συνήθειες της καθημερινότητας και της εργασίας για να νιώσουμε ασφάλεια.

Η οργάνωση,  η προσφορά υπηρεσιών,  θέματα φροντίδας της υγείας και της ευεξίας  όπως και η τακτοποίηση υποχρεώσεων πρωταγωνιστούν κατά τη διάρκεια της μέρας. Μια πιο υγιεινή διατροφή και η άσκηση θα λειτουργήσουν ψυχοθεραπευτικά.

 

Ο Άρης σήμερα σε καρμική όψη σύγκρουσης με τον Ποσειδώνα  προβλέπει πιθανές μάχες και πολεμικές ενέργειες στη θάλασσα, κίνδυνο με επικίνδυνα αέρια και χημικά ή βιολογικά όπλα, προσοχή στην ναυτιλία και τις εξαπατήσεις.

 

Προσοχή και για σήμερα πρέπει να δείξουν

οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου Δεκαημέρου.

 Κριοί και Ιχθύες ως παραδοσιακά ζώδια του Αρη και του Ποσειδώνα

εμπλέκονται σε παγίδες και εντάσεις. 

 

 

Κριός      Σας απασχολεί η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις στην εργασία και πιθανά θέματα υγείας στο οικογενειακό περιβάλλον.  Εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες, μπορούν εύκολα να τακτοποιηθούν.  Προσέξτε όμως, το παρασκήνιο λάθη και παγίδες  στη δράση σας, για να πετύχετε ομαδικούς στόχους  και τη δημιουργία εντάσεων σε φιλικές σχέσεις.

 

Ταύρος     Υπάρχει μία πίεση, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη στον τομέα των επαγγελματικών στόχων και της συλλογικής δουλειάς.  Ευτυχώς η Σελήνη από σήμερα θα λειτουργεί υποστηρικτικά για να δημιουργήσετε όμορφες συνθήκες εμπνεύσης Και δημιουργικότητας αλλά και για να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά.

 

Δίδυμοι    Προσέξτε επαγγελματικές συμφωνίες ή συμβόλαια και θέματα επικοινωνίας στο διαδίκτυο αλλά και τα αρχεία της δουλειάς σας.  θα είστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί στον χώρο της οικογένειας, ενώ  θα τακτοποιήσετε και θα οργανώσετε καλύτερα τον χώρο σας στο γραφείο ή στο σπίτι.  Ένα καλό ξεκαθάρισμα χρειάζεται.

 

Καρκίνος      Πολλά μπορείτε να πετύχετε και παγίδες να αποφύγετε μέσα από την ικανότητα σας, να επικοινωνείτε και να ψυχολογείτε τους γύρω σας.  Συναντήσεις και συζητήσεις γεμίζουν το πρόγραμμα της μέρας. Συμβόλαια, συμφωνίες και οικονομικές θέσεις απαιτούν προσοχή σε λεπτομέρειες.

 

Λέων    Αποφύγετε να αντιδράσετε συναισθηματικά σε οικονομικά θέματα, που αφορούν τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας. Αν και θέλετε να νιώσετε ασφάλεια στα οικονομικά σας, πιθανόν να κάνετε έξοδα για αγαπημένα σας πρόσωπα ή απλώς για να τονώσετε την ψυχολογία σας.

 

Παρθένος    Από το πρωί φιλοξενείται τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και μπορείτε να προβάλλετε τις ικανότητές σας για να μαγνητίζετε τα βλέμματα και την προσοχή από το περιβάλλον σας.  Είστε πιο συναισθηματικοί, πιο ευάλωτοι και λίγο περισσότερο αγχωμένοι απ’ όσο χρειάζεται. Προσέξτε, όταν χειρίζεστε μηχανήματα, για να αποφύγετε μικροατυχήματα και φροντίστε περισσότερο την ψυχοσωματική σας υγεία.  Οικονομικές και εργασιακές σας σχέσεις χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

 

Ζυγός      Κρατήστε καλύτερα μυστικά τα σχέδιά σας σε θέματα επαγγελματικά και αποφύγετε τα σχόλια και το παρασκήνιο.  Χρειάζεστε  λίγο χρόνο με τον εαυτό σας απομόνωση και ξεκούραση αλλά οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα  και στο χώρο της δουλειάς δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.

 

Σκορπιός     Υπάρχει μία ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και στις οικογενειακές σχέσεις.  Αποφύγετε για σήμερα τουλάχιστον να ενεργήσετε και αφήστε τα πράγματα να καταλαγιάσουν και κυρίως να ξεκαθαρίσουν. Η ασάφεια και η ρευστότητα, όπως και οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί δεν βοηθούν  στην κατάλληλη δράση.  Φίλοι και σημαντικές γνωριμίες παίζουν βοηθητικό ρόλο.

 

Τοξότης     Είναι μέρα εξωστρέφειας και προβολής των ικανοτήτων σας στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.  Μπορείτε να κερδίσετε τη συμπάθειά και την εκτίμησή γύρω σας, άν φανείτε εργατικοί και μεθοδικοί.  Προσέξτε στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας  ελλοχεύουν κίνδυνοι.  Ενώ τσεκάρετε τα επικοινωνιακά και μεταφορικά σας μέσα.

 

Αιγόκερως     Ευτυχώς η Σελήνη περνάει σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σας και ενεργοποιεί θετικά μελλοντικά σχέδια, ταξίδια και project με ξένους και εξωτερικό.  Νομικές υποθέσεις, σπουδές και συμφωνίες στο προσκήνιο για σήμερα.  Έκτακτα έξοδα και προβλήματα στα μηχανήματα επικοινωνίας ή το αυτοκίνητό σας είναι πιθανά.

 

Υδροχόος     Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες αλλά και προσωπικές αναμνήσεις και συναισθήματα σας προκαλούν τη διάθεση, να τακτοποιήσετε και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που σας πιέζουν και σας προκαλούν ανασφάλεια.  Πιθανά λάθη μπορούν να σας στοιχίσουν σε έκτακτα έξοδα.

 

Ιχθύες       Αποφύγετε  να πιέσετε κι άλλο τον οργανισμό σας και κυρίως φροντίστε  την ψυχολογία σας και ξεκουραστείτε. Υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν παρασκηνιακά και είναι έτοιμοι να σχολιάσουν κάθε σας λάθος και κάθε σας κίνηση. Γι’ αυτό διαφυλάξετε τα μυστικά σας και μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας.  Ο σύντροφος και οι συνεργάτες από σήμερα  έρχονται στο επίκεντρο  του μυαλού και της καρδιάς σας.

 

© Μάρι Γιόβα 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *