Ζώδια κάθε μέρα! Τρίτη 5 Απριλίου Μια συζήτηση, ένα μήνυμα δίνει ελπίδα.

Avatar photo Mari Giova 05/04/2022
Ευτυχώς η διάθεση για επικοινωνία & χιούμορ
σώζει την τελευταία στιγμή.

 

Δύο τα καλά νέα για σήμερα, η Σελήνη στους Διδύμους ευτυχώς βοηθάει σε συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και χιούμορ ακόμα και αθώα φλερτ, που μπορεί να βοηθήσουν στην εκτόνωση της κατάστασης.

Το καλύτερο νέο αστρολογικά όμως, η είσοδος από το απόγευμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς ως τις 2 Μαΐου. 

Η Αφροδίτη είναι η αρμονία σε όλες τις μορφές των ανθρώπινων σχέσεων και οι Ιχθύες είναι ένα από τα 3 ζώδια που η Αφροδίτη εκφράζει τα πιο θετικά της στοιχεία όλες τις αρετές της για τον έρωτα, την αγάπη, την αλληλεγγύη. Η Ποσειδώνια Αφροδίτη στέφεται βασίλισσα και χαίρεται, γιατί οι Ιχθύες της ταιριάζουν απόλυτα για να αναδείξει την ομορφιά σε όλα γύρω μας.

 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο προκαλεί ένταση, ατυχήματα ή χωρισμούς στις τελευταίες ημέρες των Ταύρων, Λιονταριών, Σκορπιών και Υδροχόων μετά τις 14 του μήνα γέννησης τους. Προσοχή και για Κριούς και Αιγόκερους. 

 

Παγκόσμια κορύφωση βίας, πολεμικών ενεργειών και ατυχημάτων.

Το διαδίκτυο, οι κυβερνοεπιθέσεις, οι χάκερς και το μπλακ άουτ είναι πολύ πιθανά αυτές τις ημέρες. Η ηλεκτρική ενέργεια και τα αέρια, σοβαρά γεωφυσικά φαινόμενα, η αεροπορία και τα αεροπλάνα αλλά και οι σιδηροδρομικές γραμμές και τα τρένα πρωταγωνιστούν σε δύσκολα γεγονότα για δεύτερη συνεχή μέρα.

 

Κριός    Ευτυχώς η επικοινωνία σήμερα θα είναι πιο βοηθητική για το δικό σας ζώδιο και θα σας είναι πιο εύκολο, να εκφραστείτε ακόμα και να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να ξεσκάσετε σε μία βόλτα. Παρόλα αυτά από χτες και σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα στόχων συλλογικής δουλειάς και φιλικές σχέσεις.

 

Ταύρος    Η επαγγελματική σας ζωή σας απασχολεί πολύ ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 13 Μαΐου  και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας αλλά και να αποφύγετε εντάσεις.  η σελήνη σήμερα δείχνει έξοδα για την οικογένεια και το σπίτι που ίσως και να μην είναι απόλυτα αναγκαία αλλά θα σας κάνουν να νιώσετε λίγο καλύτερα ψυχολογικά.

 

Δίδυμοι    Η Σελήνη από σήμερα θα είναι στο δικό σας ζώδιο κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς αλλά και πιο ευαίσθητους σε θέματα οικογένειας και αγαπημένων σας ανθρώπων.  Προσέξτε τις εργασιακές σχέσεις και θέματα ψυχοσωματικής υγείας.

 

Καρκίνος    Με τη Σελήνη στον τομέα των μυστικών φαίνεται πως αυτά τα βράδια δεν θα κοιμηθείτε εύκολα, θα σκέφτεστε πολλά και θα νιώθετε ακόμα περισσότερα αλλά δεν θα τα εκφράζετε.  Δημιουργήστε μέσα από την τέχνη και ακούστε μουσική, για να μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ηρεμήσετε.

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας μοιάζουν πιο δυνατοί αλλά δεν είναι.

 

Λέων    Ο κύκλος των γνωριμιών σας, οι δημόσιες σχέσεις μία σημαντική γνωριμία αλλά και οι φίλοι σας και οι παρέες παίζουν έναν ευνοϊκό ρόλο και σας βοηθούν να αποφορτιστείτε αλλά και να πετύχετε στόχους. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.

 

Παρθένος   Η Σελήνη από σήμερα επηρεάζει θέματα καριέρας αλλά και κοινωνικής αναγνώρισης.  Συγκεντρώνετε την προσοχή και μπορείτε να προβάλλετε πιο εύκολα τις ικανότητες σας αλλά και την εξωστρέφεια σας.  Προσοχή σε εργασιακές σχέσεις  και σε θέματα υγείας και ευεξίας.

 

Ζυγός    Ονειρεύεστε σημαντικά και μεγάλα ταξίδια και σήμερα είναι η ιδανική μέρα, για να ξεκινήσετε το σχεδιασμό τους ή να οργανώσετε μεγάλα σας σχέδια για το μέλλον. Ο ερωτικός σύντροφος, το παιδί σας σας απασχολούν και σας προβληματίζουν.

 

Σκορπιός    Εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 14 Νοεμβρίου, πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να αποφύγετε την ένταση.  Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και βοηθήστε όσο μπορείτε, άτομα της οικογένειάς σας που σας χρειάζονται. Τα συναισθήματά σας αλλά και οι ανασφάλειές σας είναι πολύ δυνατές, μην τα αφήνετε να κυριαρχούν.

 

Τοξότης      Ο τομέας του γάμου ή μία σημαντική συνεργασία ακόμα και η σχέση με το σύντροφό σας αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία από σήμερα. θα πρέπει να φανείτε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων.  Προσέξτε θέματα επικοινωνίας αλλά και μηχανήματα, το διαδίκτυο ή το αυτοκίνητό σας.

 

Αιγόκερως    Δεύτερη μέρα σήμερα που ο Άρης συναντά τον Κρόνο και σας επηρεάζει έντονα . Θέλετε να νιώσετε πως αναγνωρίζουν οι άλλοι την αξία σας και να  αισθανθείτε συναισθηματική σταθερότητα αλλά και οικονομική ασφάλεια.

 

Υδροχόος     Μόνο οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών έχετε λίγες μέρες ακόμα, που πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να μην προκαλείτε εντάσεις. Όλοι οι υπόλοιποι Υδροχόοι με τη Σελήνη να σας ευνοεί, μπορείτε να φλερτάρετε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να φανείτε εξαιρετικά δημιουργικοί  ακόμα και στη δουλειά σας.

 

Ιχθύες    Η ψυχολογία σας ακόμα και θέματα υγείας χρειάζονται την προσοχή σας.  Φροντίστε να ξεκουραστείτε. Αποφύγετε να δώσετε τροφή σε σχόλια. Η οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν σήμερα και αύριο. θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτούς τους τομείς.

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *