Tα ζώδια που η Αφροδίτη θα προσφέρει το δώρο του Έρωτα !! Οι πιο ερωτικές μέρες για 5 ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 05/04/2022
Η Αφροδίτη στον θρόνο του Ποσειδώνα μαγεύει & κυβερνά
τις σχέσεις των ανθρώπων!
Αφροδίτη στους Ιχθύς 5 Απριλίου ως 2 Μαΐου.

 

Το μήνυμα της Αφροδίτης

Ο έρωτας δίνει στους θνητούς την Αθανασία.

Ντύνει μια μόνο στιγμή με την αιωνιότητα.

Και λάμπει στα μάτια σαν φως από αστέρια.

 

Μέσα στο σκοτάδι μια ηλιαχτίδα έρχεται, η Αφροδίτη στο ζώδιο που χαίρεται να κυβερνά και να βασιλεύει τους Ιχθύς. 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου. 

Η Αφροδίτη είναι η Αρμονία σε όλες τις μορφές των ανθρώπινων σχέσεων και οι Ιχθύες είναι ένα από τα 3 ζώδια που η Αφροδίτη εκφράζει τα πιο θετικά της στοιχεία όλες τις αρετές της για τον έρωτα, την αγάπη, την αλληλεγγύη.

Η Ποσειδώνια Αφροδίτη στέφεται βασίλισσα και χαίρεται, γιατί οι Ιχθύες της ταιριάζουν απόλυτα για να αναδείξει την ομορφιά σε όλα γύρω μας.

Νιώθουμε διαφορετικά μια εσωτερική δύναμη και ένα πείσμα να προχωρήσουμε,ν’ αγωνιστούμε και να καλλιεργήσουμε, όλα εκείνα τα όνειρα που μας δίνουν ανάσα, θάρρος και χαρά όταν τα φροντίζουμε… Και αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα, να φροντίσουμε τους στόχους μας με σχέδιο, Πίστη και έμπνευση.

 

Το ταξίδι της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, ο πλανήτης που εκφράζει την ενέργεια της Αγάπης, την αρμονία στις σχέσεις, την Ειρήνη και την διπλωματία, την Τέχνη και την δημιουργία, την ομορφιά, την σαγήνη και τον Έρωτα ακόμα και τις οικονομικές σχέσεις.

Χαράς ευαγγέλια για τα κέντρα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, τα σπορ και τις βόλτες στην θάλασσα, τα ινστιτούτα αισθητικής, την μόδα και όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Για τους πιο ρομαντικούς ένας έρωτας σαν κινηματογραφική ταινία τώρα γεννιέται με την έμπνευση και την μαγεία της Αφροδίτης στο ζώδιο της θάλασσας.

 

Οι πιο Ερωτικές μέρες

7 Απριλίου το βράδυ όταν η Σελήνη και η Αφροδίτη απογειώνουν συναισθήματα και ρομαντισμό.

27 Απριλίου ως 1 Μαΐου, όταν η Αφροδίτη θα συναντήσει τους δύο κυβερνήτες του ζωδίου που θα είναι, τον Δία και τον Ποσειδώνα.

Προσέξτε όμως, γιατί στις 2 Μαΐου αλλάζει ζώδιο και διάθεση κάτι που μπορεί να επηρεάσει και μια μέρα νωρίτερα και να προκαλέσει ξαφνική ρήξη.

 

 

Καρκίνος     Μια ερωτική σχέση έρχεται σαν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Έχετε ένα σύμμαχο από τις 5 Απριλίου, την Αφροδίτη, σας δίνει γοητεία, σαγήνη και την εύνοια της. Μέσα από μια επικοινωνία ή ένα ταξίδι έχετε μια ερωτική συνάντηση με άτομα που βρίσκονται μακριά. Μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας, αυτός που περιμένατε πάντα…

 

Λέων     Ξυπνάνε οι αναμνήσεις και δυνατά μυστικά συναισθήματα.

Έχετε ανοίξει τα φτερά σας και είστε έτοιμοι να  κατακτήσετε τον κόσμο αλλά η ψυχή σας ανήκει σε έναν μυστικό έρωτα. Τώρα είναι η στιγμή να τον συναντήσετε και να ζήσετε στιγμές πάθους.

 

Παρθένος   Μια σχέση ζωής δυναμώνει.

Η Αφροδίτη θα επηρεάζει από τις 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου την σχέση με τον σύντροφο σας , την απόφαση σας για συγκατοίκηση ή ακόμα και το όνειρο ένός ιδανικού γάμου. Είναι μία ιδανική ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική φλόγα και γιατί όχι,  τους ερωτικούς σας όρκους.

 

Σκορπιός    Ο έρωτας σας κατακτά με τα βέλη του.

Έχετε την εύνοια της Αφροδίτης στην έμπνευση, την τέχνη και τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τον ρομαντισμό του έρωτα. Οι προσωπικές σχέσεις σας δίνουν χαρά και περισσότερη γοητεία, για να μαγνητίσετε την επιτυχία.

 

Ιχθύες   Καλωσορίστε την Αφροδίτη τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς.

Είστε τυχεροί, γιατί ακόμα και αν οι συνθήκες γύρω σας είναι δύσκολες, ακόμα και αν το παρασκήνιο καιροφυλακτεί πίσω από την πλάτη σας, από τις 5 Απριλίου το απόγευμα και ως τις 2 Μαΐου υποδέχεστε στο δικό σας ζώδιο, την Αφροδίτη που θα σας γεμίσει με γοητεία, ακτινοβολία, δημιουργικότητα και  Έμπνευση, ρομαντισμό και πολλές ερωτικές και όμορφες στιγμές.

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *