4-10 Απρίλη Ένα δυνατό κρεσέντο Αγάπης και δημιουργίας για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 03/04/2022

Το Κρεσέντο της Σελήνης & της Αφροδίτης στο ζώδιο της αγάπης σκορπίζει ευκαιρίες επιτυχίας & χαράς

στα 12 ζώδια!

Το μήνυμα της Αφροδίτης στο ζώδιο που βασιλεύει

‘Το τραγούδι της Ψυχής,
μαγεύει τ’ αστέρια & το σύμπαν!’’

 

Ξεκινάει μια εβδομάδα μετά το φαινόμενο της Νέας Σελήνης, πιο δημιουργική- γιατί πάντα στην πρώτη φάση που το φεγγάρι ξεκινάει να ‘γεμίζει’ είναι η ένεργεια της ανάπτυξης, της βλάστησης πιο δυνατή και αναζωογονητική για όλα τα ζώδια. Νιώθουμε διαφορετικά μια εσωτερική δύναμη και ένα πείσμα να προχωρήσουμε,ν’ αγωνιστούμε και να καλλιεργήσουμε, όλα εκείνα τα όνειρα που μας δίνουν ανάσα, θάρρος και χαρά όταν τα φροντίζουμε… Και αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα, να φροντίσουμε τους στόχους μας με σχέδιο, Πίστη και έμπνευση.

 

Τα πιο ευοίωνα αστρολογικά νέα της εβδομάδας είναι η αλλαγή στο ταξίδι της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, ο πλανήτης που εκφράζει την ενέργεια της Αγάπης, την αρμονία στις σχέσεις, την Ειρήνη και την διπλωματία, την Τέχνη και την δημιουργία, την ομορφιά, την σαγήνη και τον Έρωτα ακόμα και τις οικονομικές σχέσεις  από το απόγευμα της 5ης Απριλίου ως τις 2 Μαΐου!!

Χαράς ευαγγέλια για τα κέντρα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, τα σπορ και τις βόλτες στην θάλασσα, τα ινστιτούτα αισθητικής, την μόδα και όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Για τους πιο ρομαντικούς ένας έρωτας σαν κινηματογραφική ταινία τώρα είναι πιο πιθανός. Για τους πιο πρακτικούς, ας βάλουν στην δουλειά τους κάτι από την έμπνευση και την μαγεία της Αφροδίτης στο ζώδιο της θάλασσας.

 

Οι πιο ευνοϊκές μέρες για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες είναι

Η Κυριακή 3 Απριλίου με την Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει αλλαγές, ουρανοκατέβατες συναντήσεις και κεραυνοβόλες εκπλήξεις θετικές για Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

H Τετάρτη 6 Απριλίου ευνοεί το χιούμορ, τις συναντήσεις και τα μηνύματα αλλά και να σταθεροποιεί στόχους.

Η Πέμπτη 7 Απριλίου και τέλος η Παρασκευή 8 Απριλίου 

η επικοινωνία, η δράση και το συναίσθημα εναρμονίζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Μέρες πίεσης 

Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Απριλίου ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε σκληρές όψεις με την Σελήνη πιέζει και προκαλεί ρήξη, ένταση, ατυχήματα ή χωρισμούς σε

Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους  μετά τις 13 του μήνα γέννησης τους Προσοχή και διπλωματία θα χρειαστούν και οι Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι.

Παγκόσμια κορύφωση πολεμικών ενεργειών και ατυχήματα.

 

Το Σ.Κ. 9 και 10  θα είναι εκρηκτικό από την ένταση Ερμή σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα. Προσοχή σε ταξίδια, στα Μ.Μ.Μ, στην ταχύτητα, στον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων, στα νεαρά άτομα και σε δημοσιογράφους ειδικά απεσταλμένους στον πόλεμο.

Ισχυρή επιρροή σε Διδύμους, Παρθένους και Σκορπιούς και στις τελευταίες μοίρες-μέρες Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων.

Η ένταση από τις προηγούμενες μέρες θα κορυφωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο παγκόσμια και προσωπικά και μόνο οι πιο ψύχραιμοι θα νικήσουν.

 

Ο Will Smith ο γνωστός ηθοποιός έχει τον Ερμή κυβερνήτη του Ωροσκοπίου του σε αυτές τις μοίρες των ζωδίων και αναμένονται ποινές και εξελίξεις αυτές τις ημέρες. * διαβάστε το ξεχωριστό άρθρο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή και τα σκοτεινά σημεία του Ωροσκοπίου του δημοσιευμένο από τις 28 Μαρτίου.

 

 

Κριός      θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να δείξετε ωριμότητα, για την επιτυχία.

Ο δικός σας κυβερνήτης Άρης σε όψη με τον Κρόνο στην αρχή της εβδομάδας ζητάει από σας να οργανώσετε και να μελετήσετε κάθε λεπτομέρεια, για να πραγματοποιήσετε συλλογικά σχέδια και κοινά όνειρα μαζί με φίλους ή με μια ομάδα εργασίας.

Η Αφροδίτη από το απόγευμα της Τρίτης ως τις 2 Μαΐου δείχνει μυστικές συναντήσεις για οικονομικές συνεργασίες και μυστικούς έρωτες που δεν έσβησαν ποτέ.

 

Ταύρος    Έχουν μείνει τα τελευταία χιλιόμετρα, για το τέλος ενός επαγγελματικού Μαραθωνίου.  

Ακόμα λίγη προσοχή και διατήρηση της ψυχραιμίας  θα πρέπει να δείξουν οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου.

Από το απόγευμα της Τρίτης ως τις 2 Μαΐου η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης αλλάζει ζώδιο και σταδιακά θα αρχίσετε να νιώθετε πιο αρμονικά μέσα από παρέες, φίλους και έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών. Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από μία φιλία ή μέσα από μία κοινωνική εκδήλωση.

 

Δίδυμοι   Ο κύκλος των γνωριμιών σας πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις.

Μία αρκετά δραστήρια και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινάει και έχετε την ορμή να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με φίλους, παρέες και μία ομάδα ανθρώπων με κοινή κατεύθυνση και στόχους.

Η συλλογική δουλειά αλλά και οι κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις ευνοούνται. Περίοδος έμπνευσης στο χώρο της εργασίας πιο δημιουργική ίσως και καλλιτεχνική. Ενώ για κάποιους ο έρωτας έρχεται στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσοχή το Σαββατοκύριακο.

 

Καρκίνος     Τα καταφέρνετε και πάλι με την πειθώ σας.

Τακτοποιήστε με προσοχή οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους.  Ευτυχώς έχετε ένα σύμμαχο από την Τρίτη, την Αφροδίτη, σας δίνει γοητεία, πειθώ και την εύνοια της στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τις συμφωνίες με άτομα που βρίσκονται μακριά αλλά και σε μελλοντικά σχέδια.

Στο τέλος της εβδομάδας υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε επαγγελματικές  και κοινωνικές δραστηριότητες.

 

Λέων     Ξυπνάνε οι αναμνήσεις, τα συναισθήματα και οι μυστικοί έρωτες.

Έχετε ανοίξει τα φτερά σας και είστε έτοιμοι να  κατακτήσετε τον κόσμο με ταξίδια, συμφωνίες συμβόλαια για κάποιους σπουδές ή νομικές υποθέσεις.  Γενικά τα μελλοντικά σχέδια, οι στόχοι, μεγάλα project αρχίζουν να δείχνουν τη δυναμική τους.

Μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικά που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα αλλά και σε μία ρομαντική  ερωτική υπόθεση.

 

Παρθένος   Οι σημαντικές σχέσεις και οι οικονομικές συνεργασίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας.

Από τη μία η Αφροδίτη θα επηρεάζει από την Τρίτη και ως τις 2 Μαΐου τον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων με το σύντροφο, τους συνεργάτες, τους συμμάχους ακόμα και τους ανταγωνιστές.  Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνετε ειρήνη μαζί τους και φυσικά ν’ ανανεώσετε τους ερωτικούς σας όρκους.

Οικονομικά η δράση σας επιβραβεύεται αλλά θα πρέπει στο τέλος  της εβδομάδας να προσέξετε.

 

Ζυγός    Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την εμφάνιση αλλά και την υγεία σας.

Η Αφροδίτη από τις 5 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου επηρεάζει την καθημερινότητά σας, βελτιώνει τις σχέσεις στο γραφείο με συνεργάτες και υπαλλήλους και σας δίνει Έμπνευση και δημιουργικότητα στην εργασία.

Θα έχετε την ευκαιρία, να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να βελτιώσετε την εμφάνιση και την εξωτερική σας εμφάνιση.  Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σταθεροποιούνται αλλά το Σ.Κ. χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή.

 

Σκορπιός    Ο έρωτας σας κατακτά με τα βέλη του.

Έχετε την εύνοια της Αφροδίτης στην έμπνευση, την τέχνη και τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τον ρομαντισμό του έρωτα. Οι προσωπικές σχέσεις σας δίνουν χαρά και περισσότερη γοητεία, για να μαγνητίσετε την επιτυχία.

Οι Σκορπιοί-οι γεννημένοι μετά τις 12 Νοεμβρίου θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση της έντασης, σε οικογενειακά θέματα αλλά και στην ταχύτητα. Δραστηριοποιηθείτε και τακτοποιήστε υποχρεώσεις.  Προσοχή το Σαββατοκύριακο.

 

Τοξότης     Ανοίγετε το σπίτι και την καρδιά σας σε αγαπημένα πρόσωπα.

Θα χρειαστεί προσοχή και οργάνωση σε επικοινωνιακά θέματα, σε συμφωνίες, συναντήσεις, αγορές ακόμα και ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τις νέες τεχνολογίες. Θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε την ενέργεια αλλά και τη λογική σας, για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Λειτουργήστε προληπτικά και κάντε service στο αυτοκίνητο ή το κινητό σας. Τα φλερτ, η διασκέδαση και η δημιουργικότητα σας είναι στα καλύτερά τους.

 

Αιγόκερως   Σας απασχολούν έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια.

Έκτακτα έξοδα σας απασχολούν και προσπαθείτε να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε καλύτερα οικονομικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας ή την ακίνητη περιουσία.

Ευτυχώς από την Τρίτη το απόγευμα η Αφροδίτη θα ευνοεί κάθε μορφή επικοινωνίας, διαφήμισης, μικρές αποδράσεις και εκδρομές στη φύση, ραντεβού και γιατί όχι φλερτ και ερωτικές στιγμές.

 

Υδροχόος     Τελευταίες μέρες έντασης.

Ο Άρης μαζί με τον Κρόνο δυναμιτίζουν το κλίμα και τη διάθεσή σας ειδικά για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 11 Φεβρουαρίου.

Η Αφροδίτη από το απόγευμα της Τρίτης και για πολλές μέρες θα δίνει μικρές ανάσες σε οικονομικά θέματα αλλά θα είστε και πιο επιρρεπείς σε αγορές και δαπάνες ομορφιάς και ψυχαγωγίας. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και έτοιμη να συζητήσετε και να διεκδικήσετε προσοχή όμως στην ένταση το Σαββατοκύριακο.

 

Ιχθύες   Καλωσορίστε την Αφροδίτη τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς.

Είστε τυχεροί, γιατί ακόμα και αν οι συνθήκες γύρω σας είναι δύσκολες, ακόμα και αν το παρασκήνιο καιροφυλακτεί πίσω από την πλάτη σας, από την Τρίτη το απόγευμα και ως τις 2 Μαΐου υποδέχεστε στο δικό σας ζώδιο, την Αφροδίτη που θα σας γεμίσει με γοητεία, θα δίνει ακτινοβολία, δημιουργικότητα και  Έμπνευση, ρομαντισμό και πολλές ερωτικές και όμορφες στιγμές.

Ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη από μια πιο δημιουργική ή καλλιτεχνική εργασία!

 

Από τη Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova και το marigiova.gr 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *