Ζώδια κάθε μέρα! Τρίτη 26 Απριλίου Η διάθεση είναι πιο ρομαντική & τρυφερή!

Avatar photo Mari Giova 25/04/2022

Η Σελήνη στους Ιχθύς  τονίζει τα συναισθήματα και την ανάγκη όλων για απόδραση από την πραγματικότητα. Ενώ ο Ερμής προετοιμάζει την ευνοϊκή αυριανή όψη με τον Δία και δίνει ευκαιρίες στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τις μεγάλες συμφωνίες σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Οι καλύτερες ώρες της Τρίτης είναι μετά το μεσημέρι και τα πιο τυχερά ζώδια συναισθηματικά είναι του Νερού, οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Ενώ επικοινωνιακά και σε επίπεδο γνωριμιών και ευκαιριών της Γης, οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι αλλά και το ζώδιο του Ερμή οι Δίδυμοι και του Δία οι Τοξότες.

 

Η Τρίτη ξεκινάει με μία δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα από το πρωί και ως τις 15:30, καλύτερα όλα τα ζώδια να είναι πιο προσεκτικά, πιο συνετά και να μην κάνουν κάποιο καινούργιο ξεκίνημα, να μην αποφασίσουν και να μην πραγματοποιήσουν κάτι σημαντικό.

Ο έρωτας, η ζήλια, το ερωτικό πάθος, φόβοι και ανασφάλειες ανασύρουν τις ευαισθησίες και την καχυποψία ως τις 15:30 των Καρκίνων και Σκορπιών αλλά και Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων.

 

 

Κριός   Είστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι σήμερα αλλά θα νοιώσετε πολύ καλύτερα μετά το μεσημέρι με μία μικρή έκπληξη ή αλλαγή που θα αποφασίσετε.  Προσπαθήστε να μείνετε για λίγο μόνοι σας κι αν μπορείτε περπατήστε κοντά στη φύση και τη θάλασσα, για να αποφορτιστείτε.

 

Ταύρος    Με φίλους αλλά και νέες γνωριμίες μέσα από μία ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους μπορείτε να πετύχετε πολλά. Αρκεί να αποφύγετε μέχρι το μεσημέρι μία ένταση πού μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση.

 

Δίδυμοι    Σήμερα ως το μεσημέρι θα νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας. Εσείς είστε πιο εγκεφαλικοί και λογικοί, ενώ η διάθεσή της μέρας είναι πιο ρομαντική. Όμως μετά το μεσημέρι οι ευκαιρίες από το κοινωνικό ίσως και το επαγγελματικό σας περιβάλλον προσφέρονται για να κερδίσετε σε όλα τα επίπεδα!  Μην φοβηθείτε μία σημαντική αλλαγή, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

 

Καρκίνος    Ενώ η διάθεσή σας είναι ανανεωμένη, υπάρχει ο κίνδυνος το πρωί ή το μεσημέρι ένας σημαντικός άνθρωπος, ο σύντροφος η ένας συνεργάτης να σας χαλάσει τη διάθεση.  Όσο κυλάει η μέρα οι ευκαιρίες μέσα από σημαντικούς στόχους, φίλους και γνωριμίες έρχονται σε σας.

 

Λέων     Η μέρα κρύβει μία σημαντική ευκαιρία μέσα από μία γνωριμία σας στο κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσέξτε μόνο μέχρι το μεσημέρι, να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Μία ένταση μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση.

 

Παρθένος    Παρακάμψτε την αρχή της μέρας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει τη διάθεση.  Μετά το μεσημέρι μια έκπληξη, μία αλλαγή, ένα μήνυμα ή μία συζήτηση σας κάνει να βλέπετε τον κόσμο με πιο φωτεινά χρώματα!

 

Ζυγός    Μία υποχρέωση στην εργασία ή με την οικογένειά σας σάς χαλάει τη διάθεση. Μετά το μεσημέρι όμως, οι πλανήτες σας υπόσχονται μία συνάντηση ή μία συζήτηση που ανανεώνει τη διάθεσή σας και σας κάνει να ελπίζετε σε μία οικονομική ευκαιρία και για κάποιους, γιατί όχι, σε μία μυστική συνάντηση.

 

Σκορπιός    Είστε έτοιμοι για άλλη μία φορά, να βάλετε τα όρια σας ίσως και να πληγώσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο κυρίως μέχρι το μεσημέρι.  Η συνέχεια της μέρας όμως, κρύβει απίστευτη δημιουργικότητα και στιγμές έρωτα αλλά και μια σημαντική ευκαιρία μέσα από μία συνεργασία.

 

Τοξότης   Η αρχή της μέρας χρειάζεται προσοχή σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα.  Διαφυλάξτε την ψυχολογία σας και φροντίστε θέματα υγείας.  Ενώ μετά το μεσημέρι σας περιμένουν λύσεις και ευκαιρίες στο επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Αιγόκερως    Ο τομέας της επικοινωνίας αλλά και των διαδρομών, το αυτοκίνητο ή τα αρχεία σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή στην αρχή της ημέρας.  Αντίθετα μετά το μεσημέρι μπορείτε να πετύχετε μία σημαντική συμφωνία, μία χαρούμενη συνάντηση ή ακόμα και μία γνωριμία που ανοίγει νέους ορίζοντες.

 

Υδροχόος     Προστατεύστε την ψυχολογία σας και την οικονομική σας κατάσταση.  Μετά το μεσημέρι βρίσκεται μία σημαντική λύση ακόμα και υποστήριξη για ένα οικονομικό ή οικογενειακό σας θέμα.  Ακολουθήστε τον δρόμο των αλλαγών χωρίς να φοβάστε, γιατί θα σας οδηγήσουν σε μία καλύτερη προοπτική.

 

Ιχθύες     Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πιο δημοφιλείς, συγκεντρώνετε τα βλέμματα πάνω σας και σας βοηθά να προβάλετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα σας.  Μέχρι το μεσημέρι όμως προσέξτε την συλλογική δουλειά ή μία φιλία και γνωριμία.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *