Νέα Σελήνη και έκλειψη, το τέλος και η αρχή που αλλάζει για πάντα το πεπρωμένο των 12 ζωδίων!

Avatar photo Mari Giova 23/04/2022

Κυριακή του Πάσχα 24 ως Σάββατο 30 Απριλίου

Οι προβλέψεις μιας απόλυτα Ερωτικής & Επαναστατικής εβδομάδας!

Γεννιούνται μεγάλοι έρωτες και σημαντικά δημιουργήματα Τέχνης και Πολιτισμού.

Από αυτήν την έκλειψη και μετά τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο!

 

 

Το μήνυμα της Έκλειψης του Ήλιου

Να βλέπεις ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε έναν κόκκο άμμου

και τον ουρανό σ’ ένα αγριολούλουδο.

Να κρατάς το άπειρο μες στην παλάμη σου

και την αιωνιότητα σε μια στιγμή.

 

William Blake, 1803

 

Μία ξεχωριστή Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στις 10ο μοίρες του Ταύρου- το ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη-   ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων και μεγάλων αλλαγών.

Το φαινόμενο της έκλειψης σε σύνοδο με τον Ουρανό, πλανήτη των επαναστάσεων και των απρόσμενων αλλαγών και ανατροπών προκαλεί και αναταράσσει την οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα, όπως την γνωρίζαμε ως τώρα και γίνεται ένα ορμητικό ποτάμι αλλαγών και επαναστάσεων.

 

Από τώρα και ως το 2026, όπου ο Ουρανός  θα έχει ολοκληρώσει την επανάστασή του στον γήινο Ταύρο θα δούμε τον κόσμο, την φύση, την γη και τα αγαθά της, τις πηγές ενέργειας και πλούτου, την διατροφική αλυσίδα, την καλλιέργεια και αξιοποίηση της γης,  τα χρήματα και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αλλάζουν. Νέες μορφές οικονομίας και διακίνησης αγαθών όπως τα χρήματα σε ψηφιακή μορφή και άλλες μορφές που ακόμα δεν φανταζόμαστε. Θα χρειαστεί να αξιοποιηθεί η δύναμη του νερού και να ανακαλυφθεί ο θαλάσσιος πλούτος.

 

Η επιρροή των εκλείψεων έχει ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου και φτάνει ως το τέλος Μαΐου. Θα υπάρξουν έντονα μετεωρολογικά και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, αναταραχή στην γη με επίκεντρο τις ημέρες κοντά τις 30 Απριλίου.

Τα σοσιαλιστικά κόμματα και η πολιτική σκηνή, όπως υπήρχε θα αλλάξει μέσα από επαναστάσεις και ανατροπές.

Ένας σημαντικός ηγέτης πλήττεται.

Ο Θεσμός της Βασιλείας πιθανόν στην  Μ. Βρετανία θα πάρει νέα μορφή από τώρα και ως το τέλος του 2022 καθώς -όπως ήδη έχω γράψει οι εκλείψεις επηρεάζουν την υγεία και την θέση της Ελισάβετ. Όμως και ο Κάρολος δεν φαίνεται να μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια τον θρόνο.

 

 

Οι πιο ερωτικές και δημιουργικές μέρες γεμάτες έμπνευση και ρομαντισμό:

26 ως 28 Απριλίου και στις 30 Απρίλη.

Η ρομαντική ενέργεια της Αφροδίτης στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Δία και τον Ποσειδώνα και σε αρμονία με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα  ενώνει την καρδιά του κόσμου με την αληθινή πηγή της ζωής, την ΑΓΑΠΗ, την εμπιστοσύνη και την πίστη σε κάτι ανώτερο και στα όνειρα που βγαίνουν αληθινά.

Εμείς επιλέγουμε τους δρόμους και τους συνταξιδιώτες, για να φτάσουμε στον κόσμο που ποθεί η ψυχή μας.

 

Η πιο απατηλή μέρα-κίνδυνος λάθος επιλογών στις 29 Απριλίου.

 

 

Όλα τα ζώδια  όποιο στόχο ή επιθυμία κι αν έχουν, για να πετύχουν πρέπει να ακολουθήσουν την συλλογική Ψυχή του κόσμου, τον ανθρωπισμό, το συναίσθημα και την έμπνευση.

Με την οργάνωση ενός σχεδίου- που επιθυμεί η πρακτικότητα της γης του Ταύρου, που ναι μεν έχει όραμα,  στηρίζεται όμως στην πραγματικότητα και στις αναγκαίες ακόμα και αιφνίδιες αλλαγές- Ουρανός που πρέπει να τολμήσουμε.

 

 

Προτάσεις  κλειδιά για αρμονία με την ενέργεια της Νέας Σελήνης και έκλειψης:

Φτιάξε ένα σχέδιο ζωής με τα όνειρά σου.

Δημιούργησε και απόλαυσε όσα έχεις!

Απόλαυσε καθημερινές απλές στιγμές όπως το να περπατάς ξυπόλητος στην άμμο ή να γελάς με ένα αστείο.

Πίστεψε  σε κάτι ανώτερο.

Ζήσε αυτήν την στιγμή. Αυτή η στιγμή είναι η ζωή σου.” 

Εμπιστέψου και εκτίμησε τις ικανότητες και τα χαρίσματά σου.

Ανακάλυψε και Αγάπα τον αληθινό εαυτό σου.

Συγχώρησε τον εαυτό σου και τους άλλους για να προχωρήσεις ελεύθερος.

Απελευθέρωσε την ψυχή και τη ζωή σου από τοξικά συναισθήματα και σχέσεις.

 

Κριός      Ένας ρομαντικός έρωτας βάζει φωτιά στα όνειρά σας.

Κι όμως αυτή η έκλειψη μπορεί να σας προκαλεί ανασφάλεια αλλά σας κινητοποιεί να διεκδικήσετε, να προετοιμάσετε και να σχεδιάσετε την κατάκτηση μίας σημαντικής επιθυμίας σας.

Μην αποκαλύπτετε ακόμα τα σχέδιά σας και δείτε τους οιωνούς και τις αλλαγές που γίνονται στην οικονομική και περιουσιακή σας κατάσταση.

 

Ταύρος      Χαρείτε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Χρόνια πολλά! Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο συναντά τη Σελήνη και πραγματοποιούν μαζί μερική έκλειψη Ηλίου με επιρροή μηνών.

Όσοι έχετε γενέθλια από 28 Απριλίου ως 2 Μαΐου θα ζήσετε μία ολόκληρη γενεθλιακή χρονιά, μία ριζική αλλαγή στη ζωή σας.

Όλοι θα νιώσετε έναν άνεμο δυνατών αλλαγών και αναθεώρηση στόχων.  Ξυπνάνε οι δικές σας επιθυμίες και αλλάζουν τα δεδομένα στην επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή.  Ο κύκλος των γνωριμιών σας κρύβει ευκαιρίες και έναν ρομαντικό έρωτα.

 

 

Δίδυμοι   Προσέξτε τα μυστικά και σε ποιους τα εμπιστεύεστε.

Προετοιμάστε ένα σημαντικό σχέδιό σας αλλά προσέξτε να το κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και παρασκηνιακές ενέργειες. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο κυβερνήτης, από τις 30 Απρίλη σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τα μηνύματα που κρύβονταν για καιρό.

Ο τομέας της καριέρας αλλά και των κοινωνικών εκδηλώσεων πρωταγωνιστεί και σας δίνει ευκαιρίες προβολής ή μια μοναδική ρομαντική συνάντηση με τον έρωτα.

 

 

Καρκίνος    Φίλοι και σημαντικές γνωριμίες  αλλάζουν τα δεδομένα.

Η συλλογική δουλειά και οι οικονομικοί στόχοι θα περάσουν από αλλαγές, πού στο χέρι σας θα είναι να τις εξισορροπήσετε σκεπτόμενοι το κοινό συμφέρον.  Οι φίλοι και ο ευρύτερος κύκλος των γνωριμιών σας θα σας βοηθήσει μόνο, αν σεβαστείτε και τις δικές τους επιθυμίες.

Τα μελλοντικά σχέδια, ταξίδια, νομικές υποθέσεις και συμφωνίες ευνοούνται και κάπου εκεί μακριά ο έρωτας σας περιμένει.

 

Λέων     Οι επαγγελματικοί σας στόχοι αλλάζουν ριζικά.

Η μερική έκλειψη Ηλίου σας επηρεάζει πάντα και για μεγάλο χρονικό διάστημα ειδικά όσους έχετε γενέθλια στο τέλος Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου.  Ο τομέας της καριέρας της κοινωνικής αναγνώρισης και φήμης θα περάσει από ριζικές αλλαγές και για να υπάρξει μία καινούργια αρχή Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η να τελειώσει ο προηγούμενος κύκλος δραστηριότητας.  Μυστικά συναισθήματα για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο δυναμώνουν τις ευαισθησίες και τους πόθους σας. Προσέξτε λάθος χειρισμούς σε οικονομικά ζητήματα.

 

 

Παρθένος     Είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε μεγάλες αλλαγές.

Η καθημερινότητα και η εργασία σας σάς έχουν κουράσει και είστε έτοιμοι να αλλάξετε συνήθειες και ν’ ανανεώσετε τις εργασιακές συνθήκες της ζωής σας.  Υιοθετείτε έναν νέο τρόπο ζωής και πολλοί ανανεώνεστε μέσα από ένα μεγάλο ταξίδι ή ένα νέο σημαντικό κύκλο γνωριμιών και γνώσης.

Μια μακροχρόνια σχέση περνάει στο επόμενο βήμα!

 

 

Ζυγός    Ένας επαγγελματικός και οικονομικός στόχος  σας αφυπνίζει.

Μία όμορφη σχέση μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας και να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε μυστικά συναισθήματα αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, την εφορία ή ζητήματα κοινών  συμφερόντων.

 

 

Σκορπιός     Στο επίκεντρο της έκλειψης οι μακροχρόνιες σχέσεις.

Σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται κάτω από την δυνατή επιρροή των αλλαγών, που απαιτεί η έκλειψη Ηλίου.

Πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες της οικογένειάς σας αλλά και των σημαντικών συνεργατών και συντρόφων.  Αλλιώς μία σχέση η συνεργασία θα ολοκληρωθεί για να δώσει χώρο σε κάτι καινούργιο.

Η δημιουργία η χαρά και ο έρωτας σας ανεβάζουν στον ουρανό.

 

 

Τοξότης      Ανανέωση και ριζικές αλλαγές στην εργασία.

Είστε φύσει ελεύθεροι και χρειάζεστε αέρα και χώρο και στον τομέα της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων.  Ακολουθείτε ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι στη δουλειά σας, υιοθετώντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα και νέες τεχνολογίες ή μία επαναστατική ιδέα.

Φροντίστε θέματα υγείας και ευεξίας για ν’ ανανεώσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας.  Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια  σας απασχολούν.

 

 

Αιγόκερως     Ένας δυνατός κεραυνοβόλος έρωτας φέρνει τα πάνω κάτω.

Η έκλειψη τονίζει δυνατά συναισθήματα έρωτα και δημιουργίας!

Με έναν απρόσμενο τρόπο ένα πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας και θα την αλλάξει.  Όσοι επιθυμείτε ένα παιδί, τώρα μπορεί να έρθει.

Η δημιουργία, η τέχνη και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν στη ζωή σας και σας απελευθερώνουν.  Μηνύματα, συναντήσεις και συζητήσεις κρύβουν ευκαιρίες και έντονη δράση.

 

 

Υδροχόος    Η έκλειψη αναστατώνει κι αλλάζει ριζικά τη ζωή σας.

Η μερική έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο με τον δικό σας πλανήτη Ουρανό φέρνει ριζικές αλλαγές στον τομέα των οικογενειακών σχέσεων ή του σπιτιού ακόμα και της χώρας διαμονής σας.  Είστε έτοιμοι να τα αλλάξετε όλα, να επαναστατήσετε και ν’ ανανεώσετε τη ζωή σας.

Από τις 30 Απριλίου ο Ερμής φέρνει πολλά φλερτ και ερωτικά μπερδέματα.

 

Ιχθύες     Δημιουργικές αλλαγές στην καθημερινότητα και έντονη εξωστρέφεια.

Ο τομέας της επικοινωνίας, η δύναμη και το ταλέντο σας να είστε με τους γύρω σας κρύβει αναγκαστικές αλλαγές και ευκαιρίες. Θα πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί και πιο εξωστρεφείς για να αντιμετωπίσετε νέα εργασιακά δεδομένα και νέες σχέσεις.

Προσέξτε μηνύματα συζητήσεις αλλά και διαδρομές και μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Γοητεύετε  και προκαλείτε  την προσοχή όλων.

 

Από τη Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *