Ζώδια κάθε μέρα! Τετάρτη 27 Απριλίου Μεγάλοι έρωτες γεννιούνται & παρασύρουν σε ένα όνειρο.

Avatar photo Mari Giova 26/04/2022

Η πραγματικότητα μεταμορφώνεται σε σκηνή από ταινία.

Σήμερα η Αφροδίτη μαζί με την Σελήνη συναντούν τον Δία και τον ρομαντικό Ποσειδώνα εκτοξεύοντας την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα και την φαντασία. Οποιαδήποτε δημιουργική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία. Η τέχνη, ο πολιτισμός, η θρησκευτικότητα και η πίστη ευνοούνται και δυναμώνουν.

Κάτω από την μαγευτική επιρροή της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα γεννιούνται έρωτες σαν παραμύθι γεμάτοι ρομαντισμό.

Τα ζώδια που ζουν πιο δυνατά αυτήν την ρομαντική όψη Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια της Αφροδίτης Ταύροι και Ζυγοί!

 

Η Σελήνη θα έχει δύναμη στους Ιχθύς ως τις 16:36, που αναγεννάται από την ενέργεια και την δύναμη του Πλούτωνα και δίνει βάθος και ένταση στα συναισθήματα και την ψυχική ανάγκη να γίνουμε Ένα με τον σύντροφο και την μαγεία του κόσμου.

 

Μετά είναι κενή πορείας– δηλ. χωρίς καμία κύρια όψη- ως τις 19:10 και δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα και αποφάσεις, υποσχέσεις ή αγορές. Αντίθετα είναι οι ώρες που όλα τα ζώδια χρειάζονται μια παύση και μια ενδοσκόπηση.

 

Η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και περνάει στον δυναμικό Κριό από τις 19:10  όπου και θα μείνει 2 μέρες παροτρύνοντας σε δυναμισμό, ενέργεια και δράση, παρορμητικά συναισθήματα και ανάγκη για κατάκτηση των στόχων και επιβεβαίωση.

Ενώ ο Ερμής σε ευνοϊκή όψη με τον Δία δίνει ευκαιρίες στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τις μεγάλες συμφωνίες σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Προσέξτε μην δανείσετε και μην δανειστείτε.

 

Προσέξτε τις εξιδανικεύσεις και τις ψευδαισθήσεις

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και ίσως και οι Ιχθύες

κυρίως οι γεννημένοι στα μέσα του μήνα των γενεθλίων τους.

 

 

Κριός    Φροντίστε τον εαυτό σας, την ψυχολογία σας και ξεκουραστείτε Κάντε μία βόλτα κοντά στη φύση κοντά στη θάλασσα Ακούστε μουσική δημιουργήστε όλα όσα ονειρεύεστε.  Σήμερα η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή αλλά  η ψυχολογία και η ενέργεια σας είναι ευάλωτη. Στις 19:10 η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο και νιώθετε πιο δυνατοί και έτοιμοι να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε.

 

Ταύρος    Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών ευνοείστε ιδιαίτερα μέσα από γνωριμίες, σημαντικά πρόσωπα και φίλους, για να πετύχετε τα πιο δημιουργικά και μεγάλα όνειρά σας. Πολλοί θα συναντήσετε έναν ρομαντικό έρωτα μέσα από έναν κύκλο γνωριμιών.

 

Δίδυμοι    Βάζετε τις βάσεις, κάνετε μία συζήτηση, μία συνάντηση ή έχετε μία ιδέα που μπορεί να σας οδηγήσει σε μία σημαντική εξέλιξη επαγγελματική, όπου θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας από ανταγωνιστές και αντιπάλους. Σε μία εκδήλωση ή επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να γνωρίσετε έναν σημαντικό άνθρωπο.

 

Καρκίνος    Πιστέψτε πως μπορείτε να ζήσετε τα δικά σας όνειρα και να δείτε τις ευχές σας για μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία ζωής να πραγματοποιούνται.  Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, η επικοινωνία, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες, τα μελλοντικά σχέδια ευνοούνται και μπορούν να σας δώσουν λύσεις και διεξόδους που δεν φαντάζεστε.

 

Λέων     Ένας σημαντικός επαγγελματικός στόχος, ένα συμβόλαιο με οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.  Προσέξτε μόνο τις λεπτομέρειες και τη διαχείριση σοβαρών οικονομικών ζητημάτων, για να αποφύγετε παγίδες ακόμα και λάθος υπολογισμούς.

 

Παρθένος   Όσοι έχετε μία αντιπαράθεση σήμερα και τις επόμενες μέρες μπορείτε να βρείτε μία συμβιβαστική και δημιουργική λύση, που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε για να κατακτήσετε μελλοντικά σας σχέδια.  Η σχέση με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική.

 

Ζυγός    Σας απασχολούν θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας σας και σήμερα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να διορθώσετε μία επαγγελματική σχέση ή να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο και τους συνεργάτες.

 

Σκορπιός    Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε και να ζήσετε την έμπνευση και την ευτυχία μιας ρομαντικής αγάπης. Όλοι είστε έτοιμοι να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, να δημιουργήσετε στο χώρο της εργασίας σας ή μέσα από κάποιο χόμπι σας και να ακολουθήσετε την έμπνευση σας.

 

Τοξότης   Έχετε την ευκαιρία να βρείτε υποστηρικτές, συμμάχους και συνεργάτες στην καθημερινότητά σας σε θέματα εργασίας και υποχρεώσεων ακόμα και να έρθετε πιο κοντά σε δικούς σας ανθρώπους. Αν σας απασχολεί ένα ζήτημα με την ακίνητη περιουσία σας μπορεί να τακτοποιηθεί.

 

Αιγόκερως    Στοχεύστε στη δύναμη που έχει η επικοινωνία και τις ευκαιρίες που μπορείτε να συναντήσετε με την εξωστρέφεια σας.  Ευνοούνται οι συναντήσεις, οι συζητήσεις, κάθε μορφή διαφήμισης της δουλειάς σας ακόμα και μία ερωτική συνάντηση ή ένα φλερτ που θα σας δώσει αισιοδοξία.

 

Υδροχόος    Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε οικονομική λύση και διέξοδο αλλά θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στην δική σας διαχείριση οικογενειακών και οικονομικών θεμάτων.  Ένα αγαπημένο πρόσωπο σας κάνει ακόμα να ελπίζετε.

 

Ιχθύες    Η σημερινή μέρα είναι δική σας και οφείλετε να τις ζήσετε μέσα από τη δημιουργία, την έμπνευση, την φαντασία, το ταλέντο, τα χαρίσματα σας.  Δείξτε το φωτεινό σας πρόσωπο στους γύρω σας και ο κόσμος θα σας χαμογελάσει.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *