Ζώδια κάθε μέρα Πέμπτη 28/4! Τα πιο βαθιά μυστικά αποκαλύπτονται.

Avatar photo Mari Giova 27/04/2022

Τα μάτια μιλάνε & λένε τα ανομολόγητα μυστικά των ανθρώπων.

Ερμής & Πλούτωνας ενώνουν την δύναμη της σκέψης και των μυστικών. 

 

Μια συνάντηση & μια συζήτηση αποκαλύπτει και απελευθερώνει!

 

Η Σελήνη στον φλογερό και δυναμικό Κριό τονίζει την ορμητική ενέργεια και δράση, τα παρορμητικά συναισθήματα και δίνει θάρρος και δύναμη για την κατάκτηση των στόχων και την επιβεβαίωση.

 

Το βράδυ, η Σελήνη-ψυχή συναντά τον Χείρωνα ανοίγοντας παλιά τραύματα και τονίζοντας την ανάγκη για αποδοχή και αγάπη.

 

Παράλληλα, ο Ερμής σε αρμονία με τον Πλούτωνα δίνει βάθος στην έκφραση, αποκαλύπτει αλήθειες και βαθιά κρυμμένα μυστικά, βοηθάει στην έρευνα και την αποκάλυψη. Υπάρχουν ευκαιρίες στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τις μεγάλες συμφωνίες σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Θα αναζητηθούν λύσεις και μπορούν να βρεθούν αν υπάρχει καλή θέληση.

Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και τις εξαπατήσεις, γιατί η αυριανή δύσκολη όψη Hλιου-Ποσειδώνα επηρεάζει από σήμερα. Κίνδυνος για ηγέτες πολιτικούς και θρησκευτικούς και σημαντικά πρόσωπα, αλλά και σκάνδαλα. Δηλητηριάσεις και τοξικά αέρια.

 

Κριός   Γίνεστε πιο δημοφιλείς και αγαπητοί στους γύρω σας. Είναι η ευκαιρία σας να προβάλετε την προσωπικότητά σας και να συγκεντρώσετε την προσοχή. Προσέξτε να μην προβάλετε τον εγωισμό και την ένταση. Το βράδυ έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσετε αποδοχή και αγάπη από την οικογένειά σας.

 

Ταύρος   Μπορείτε να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία, να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφο, έναν συνεργάτη ή έναν σύμβουλο που θα σας βοηθήσει. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μακροπρόθεσμο σημαντικό επαγγελματικό σχέδιό σας που θα σας βοηθήσει στο μέλλον και να κερδίσετε μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σας.

 

Δίδυμοι   Αξιοποιήστε τη δύναμη που σας δίνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα για να βρείτε λύσεις και εξόδους και να πετύχετε σε επαγγελματικές αλλά και οικονομικές υποθέσεις. Άτομα στο ζώδιο του Σκορπιού μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

Καρκίνος   Η Σελήνη σήμερα τονίζει ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα και σας πιέζει να βρείτε λύσεις μέσα από μια συζήτηση ή συμφωνία. Το βράδυ νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη πίεση και άγχος. Μπορείτε να βρείτε λύση και διέξοδο μέσα από φίλους, τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

 

Λέων   Είναι έντονη η επιθυμία σας να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία ή ένα μελλοντικό σχέδιο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και συναντήστε ή συζητήστε με έναν σημαντικό παράγοντα από το χώρο της δουλειάς σας που μπορεί να σας βοηθήσει στο δρόμο για την επιτυχία.

 

Παρθένος   Η ευκαιρία να συζητήσετε εκ βαθέων με τον ερωτικό σύντροφο ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας φέρει πιο κοντά και θα απομακρύνει υπόνοιες και υποψίες. Μπορείτε να πετύχετε στον τομέα των σπουδών, των νομικών υποθέσεων και συμφωνιών, αλλά και να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να χτίσετε το μέλλον.

 

Ζυγός    Μπορείτε να πετύχετε μια σημαντική οικονομική επένδυση ή να τακτοποιήσετε ένα σοβαρό κληρονομικό και οικονομικό ζήτημα. Το σπίτι, η ακίνητη περιουσία, η εφορία, οι τράπεζες, τα ταμεία σας απασχολούν, αλλά οδηγήστε στην καλύτερη λύση. Οι μακροχρόνιες σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο.

 

Σκορπιός    Παρά τα προβλήματα των εκλείψεων και τον Κρόνο που πιέζει τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, σήμερα είναι μία μέρα που μπορείτε να βρείτε διεξόδους, λύσεις,

αλλά και γόνιμες συμμαχίες με σημαντικούς ανθρώπους για την εξέλιξή σας. Ο έρωτας, η δημιουργία και η χαρά της ζωής σάς κλείνουν το μάτι και περιμένουν να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

 

Τοξότης    Μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον, να φτιάξετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, να βρείτε βοήθεια και στήριξη σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και φυσικά να τονώσετε την αίσθηση ασφάλειας που αναζητάτε. Οικονομικές ευκαιρίες και υιοθέτηση νέων, πιο υγιεινών συνηθειών.

 

Αιγόκερως    Στην εργασία, στα μελλοντικά σχέδια, αλλά και μέσα από ένα φλερτ ή τον ερωτικό σύντροφο μπορείτε να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Σήμερα είναι μία

καλή μέρα για να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε και να μοιραστείτε τις ιδέες σας, τη δημιουργικότητά σας, αλλά και τα συναισθήματά σας με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Υδροχόος    Κρατήστε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα την προσωπική σας ζωή και τα σχέδιά σας. Θα σας δοθεί μια ευκαιρία για να βελτιώσετε επαγγελματικά θέματα. Κάποιοι θα

συναντήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε μυστικό χώρο.

 

Ιχθύες    Προσέξτε παγίδες και λάθος χειρισμούς στο χώρο της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας. Μην προκαλέσετε άθελά σας πρόβλημα σε μία εργασιακή σχέση. Στον τομέα των

οικονομικών θα κάνετε έξοδα.Επικοινωνήστε, συζητήστε, συναντηθείτε και ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας με σημαντικούς ανθρώπους.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *