Ζώδια κάθε μέρα! Τετάρτη 23 Μαρτίου Ποιοι θα χαμογελάσουν σήμερα;

Avatar photo Mari Giova 22/03/2022

 Ποια ζώδια σήμερα θα χαμογελάσουν πλατιά και ποια θα φορέσουν ροζ γυαλιά ..!

Επιτέλους η Τετάρτη έρχεται μετά από πολλές δύσκολες μέρες να μας υποσχεθεί ότι οι καταστάσεις που μας εμπόδισαν ή απογοήτευσαν από σήμερα μπορούν να φτιάξουν και μπορούν να ανοίξουν νέες ευκαιρίες και δυνατότητες.

Η Σελήνη από αργά χθες το βράδυ και σήμερα στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη φτιάχνοντας την ψυχολογία και τη διάθεση λίγο-πολύ όλων των ζωδίων ωθώντας όλους Να δούμε τη μεγάλη εικόνα το μεγάλο πλάνο της ζωής μας και να είμαστε ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο λίγο πιο χαρούμενη και πιο χαμογελαστή.

 

Η Σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει εξιδανικεύσεις, πολύ δυνατή διαίσθηση, έμπνευση και καλλιτεχνική δημιουργία, πλατωνικούς έρωτες, όμως μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα λόγω αφηρημάδας ή μιας λεπτομέρειας που δεν προσέξαμε.  Επίσης μπορεί να προκαλέσει απάτες, εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις μέσω διαδικτύου, κλοπές αλλά και μεγάλα λόγια χωρίς πρακτικό αντίκρισμα.

Τα ζώδια που φοράνε ροζ γυαλιά είναι

 

Δίδυμοι στα μέσα Ιουνίου,  Παρθένοι στα μέσα Σεπτεμβρίου,

Τοξότες στα μέσα Δεκεμβρίου και Ιχθύς που έχουν γενέθλια στα μέσα Μαρτίου!

 

Τα ζώδια που σήμερα θα χαμογελάσουν μετά από πολύ καιρό είναι οι 

Σκορπιοί, Καρκίνοι, Λέοντες και Κριοί 

Ειδήσεις σήμερα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κινδυνεύουν ν’ αποπροσανατολίσουν ή να παρασυρθούν σε λάθος συμπεράσματα. Λάθη και παγίδες είναι πολύ πιο εύκολο να γίνουν στον γραπτό και τον προφορικό λόγο και θα πρέπει να είναι παραπάνω προσεκτικοί, όσοι οδηγούν ή χειρίζονται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.  Ο χώρος της Τέχνης και οι καλλιτέχνες, η εκπαίδευση, η ναυτιλία, ο θαλάσσιος χώρος και τα πλοία στο επίκεντρο γεγονότων και ειδήσεων.

 

Κριός      Η διάθεση της σημερινής μέρας Σας ταιριάζει και ευνοεί με την ενέργεια της Σελήνης μακροπρόθεσμα σχέδια σας,  σεμινάρια και επικοινωνία,  νομικές υποθέσεις και συμφωνίες,  συζητήσεις και σχεδιασμό ταξιδίων. Η αισιοδοξία και το χαμόγελό σας επιστρέφουν  είναι πολύ πιο εύκολο να πείσετε  και να γοητεύσετε τους άλλους.

 

Ταύρος      Μπορείτε ν’ ακούσετε ιδέες και έμπνευση που παίρνετε μέσα από φίλους τον κύκλο των γνωριμιών σας ή ένα συλλογικό σχέδιο και μία ομαδική δουλειά.  Προσέξτε μόνο μην παρασυρθείτε σε ουτοπικές χίμαιρες  και μεγάλα λόγια χωρίς αντίκρισμα.  μυστικά συναισθήματα οι κρυφές οικονομικές υποθέσεις θα είναι στο κέντρο της προσοχής σας.

 

Δίδυμοι     Ο Ερμής δικό σας κυβερνήτης πλανήτης σήμερα συναντά τον ρομαντικό αλλά απατηλό και κάπως φευγάτο Ποσειδώνα και σας αποσυντονίζει πλήρως σε επαγγελματικές υποθέσεις. Αν η δουλειά σας έχει να κάνει με το χώρο της τέχνης και της δημιουργίας τότε σίγουρα θα έχετε την έμπνευση και τη φαντασία που χρειάζεστε. Προσέξτε πάρα πολύ τις λεπτομέρειες πρακτικά ζητήματα κ λάθη η εξαπατήσεις στο χώρο της δουλειάς.  μην δώσετε αφορμή για σχόλια και κουτσομπολιό με συναδέλφους Γιατί αυτό Δυστυχώς θα γυρίσει εναντίον σας.

 

Καρκίνος     Σήμερα εστιάζετε σε καθημερινές υποχρεώσεις με έγγραφα και υπηρεσίες,  τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στη δουλειά και στο σπίτι  και σε σχέδια με βάθος χρόνου.  η αισιοδοξία επιστρέφει στην καθημερινότητα και στις εργασιακές σας συνθήκες και σχέσεις.  η επικοινωνία και η Έμπνευση σας μπορεί να έρθει από κάπου που δεν περιμένετε ιδιαίτερα Όσοι είστε γεννημένοι κοντά στα μέσα Ιουλίου.

 

Λέων    Η διάθεσή σας Και η ψυχολογία σας από σήμερα είναι πολύ καλύτερα.  Η δημιουργικότητα η ερωτική σας διάθεση για παιχνίδια και για φλερτ επιστρέφουν το ίδιο και η αισιοδοξία σας.  μυστικές υποθέσεις χρειάζονται προσοχή για να μην σας συκοφαντήσουν μέσα από μία οικονομική συμφωνία η ένας κρυφός ερωτικός σύντροφος.

 

Παρθένος    Ο Ερμής δικό σας κυβερνήτης μαζί με τον Ποσειδών φέρνουν στο επίκεντρο υποσχέσεις συζητήσεις και σχέσεις με σημαντικούς άλλους το σύντροφό τους συνεργάτες ή έναν σημαντικό  σύμβουλο.  αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνητικά και συμβόλαιο εάν πρέπει Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

 

Ζυγός      Η μέρα σας ευνοεί στη δημιουργικότητα και την έμπνευση που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε σχόλια και παραπλανητικές υποσχέσεις στις εργασιακές σχέσεις.  Φροντίστε την υγεία αλλά και την υγιεινή του εργασιακού σας χώρου και τηρήστε τους κανονισμούς, για να αποφύγετε τις παγίδες.  Ο τομέας επικοινωνίας ευνοείται κ σας γεμίζει ελπίδα.

 

Σκορπιός    Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στον τομέα του έρωτα της δημιουργίας της Χαράς και των αγαπημένων σας προσώπων.  οι καλλιτέχνες και όσοι είστε γεννημένοι κοντά στα μέσα Νοεμβρίου ευνοείστε ιδιαίτερα μέσα από την έμπνευση και την τέχνη.  Οι ερωτευμένοι βλέπετε τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά.

 

Τοξότης      Η Σελήνη από χτες το βράδυ στο δικό σας ζώδιο συγκεντρώνει γύρω σας την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού.  Είστε πιο εξωστρεφείς και πιο κοντά στη δική σας φωτεινή ενέργεια. Προσέξτε μόνο την υπερευαισθησία που μπορεί να σας μπλοκάρει σε θέματα οικογένειας αλλά και ζημιές οι κλοπές στο χώρο του σπιτιού ή του γραφείου.

 

Αιγόκερως     Χρειάζεστε ξεκούραση και πνευματική αποτοξίνωση από τα σχόλια των γύρω σας.  Νιώθετε ότι όλοι κάτι θέλουν από σας  και εσείς απλά θέλετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε.  Ο τομέας της επικοινωνίας μπορεί να δώσει καρπούς σε δημιουργικά επαγγέλματα και αν ακολουθήσετε την έμπνευση και τη διαίσθηση σας προσέξτε υπάρχει κίνδυνος υπερβολικών υποσχέσεων ακόμα και ψευδών ειδήσεων.

 

Υδροχόος    Προσέξτε τους οικονομικούς χειρισμούς που κάνετε γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα  και παγίδες στα οικονομικά σας. η Σελήνη σας ευνοεί μέσα από γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα και σας δίνει τη στήριξη φύλλο αλλά και έμπνευση μέσα από μία ομαδική δουλειά.

 

Ιχθύες    Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο μαζί με το Δία και τον Ποσειδώνα δείχνει πως σκέφτεστε συζητάτε και στο κέντρο του ενδιαφέροντος σας είναι οικογένεια οι δικοί σας άνθρωποι ο χώρος του σπιτιού και της στέγης.  Η έμπνευσή σας θα είναι δεδομένη προσέξτε μόνο να είστε γειωμένοι με την πραγματικότητα. Στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα μπορείτε να προβάλλετε τα θετικά σας στοιχεία.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *