Ζώδια κάθε μέρα! Τρίτη 22 Μαρτίου Κάποιοι γελάνε & κάποιοι κλαίνε.

Avatar photo Mari Giova 22/03/2022
Ένταση & αισιοδοξία προκαλούν σκωτσέζικο ντους
στη διάθεση & στα γεγονότα των 12 ζωδίων!

 

Η Τρίτη μοιάζει πολύ αστρολογικά με τη χθεσινή μέρα για όλα τα ζώδια, αλλά αφήνει και ένα παράθυρο ελπίδας και αισιοδοξίας. Η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, ανασύροντας μυστικά, ανασφάλειες και έντονα συναισθήματα μέχρι τις 21:00, που αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Τοξότη, ξαναφέρνοντας
αισιοδοξία και στιγμές χαράς με αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια.

Σοβαρή πιθανότητα τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών, βομβών για ανατροπή κυβερνήσεων, αεροπορικών επιδρομών ή στρατιωτικών κονβόι.

Η ηλεκτρική ενέργεια και πιθανά blackouts είναι πιθανά σήμερα, αλλά και κυβερνοεπιθέσεις, βλάβες στο Διαδίκτυο, στα ραντάρ, στους δορυφόρους, μπλοκαρίσματα στα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του χθεσινού άρθρου,
δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν με δύο τραγικές ειδήσεις:
Το αεροπορικό δυστύχημα και την έκρηξη-πυρκαγιά στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών. 

Απόσπασμα από το άρθρο της 21ης Μαρτίου, που ισχύει και
για την Τρίτη, εύχομαι χωρίς τα ίδια τραγικά γεγονότα: 
«Δυστυχώς υπάρχει ο κίνδυνος ανατροπών, εκρήξεων σοβαρών και
ατυχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο με αποκορύφωμα την Τρίτη 22 Μαρτίου. 
Εκρήξεις κυριολεκτικές και μεταφορικές και πολεμικές ενέργειες ή πράξεις στα
άκρα της βίας είναι πιθανόν να συμβούν. Προσοχή σε αεροπλάνα, ηλεκτρισμό
και βραχυκύκλωμα, έκλυση δηλητηριωδών αερίων και εκρηκτικές πρώτες
ύλες. Μια πυρκαγιά μπορεί να ξεσπάσει στον πόλεμο και στην
καθημερινότητα, και να προκαλέσει αλυσιδωτές εκρήξεις. 
Τρομακτικές αποκαλύψεις εγκλημάτων σοκάρουν την κοινή γνώμη και το
αίσθημα δικαίου, αλλά έρχεται η δικαίωση». 

 

Κριός     Η συλλογική εργασία ένας ομαδικός στόχος. Οι φίλοι αλλά κυρίως οι οικονομικές υποθέσεις σας απασχολούν και είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα, ακόμα και να ανατρέψετε τα δεδομένα σας. Σταδιακά, από τις 9 το βράδυ, η Σελήνη σας βοηθά να βελτιώσετε τη διάθεση και την αισιοδοξία σας, αλλά χρειάζεται ακόμα μία μέρα υπομονής και σύνεσης.

 

Ταύρος    Οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις παραμένουν στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας και σήμερα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε εκρηκτικές καταστάσεις και ανατροπές που μπορεί να παρουσιαστούν απρόσμενα στον επαγγελματικό σας τομέα. Μηχανήματα, Διαδίκτυο και νέες
τεχνολογίες χρειάζονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

 

Δίδυμοι    Αξιοποιήστε την έμπνευση που μπορεί να έχετε από μία νέα ιδέα στον επαγγελματικό σας χώρο και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Προσέξτε, όμως, μη δώσετε αφορμή για σχόλια και μην εμπιστευτείτε κανέναν στο χώρο της δουλειάς που μπορεί να παραποιήσει τα λόγια σας.

 

Καρκίνος     Ακόμα κι αν σας απασχολούν σοβαρά θέματα με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, από σήμερα μπορείτε σταδιακά να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα και να βρείτε δημιουργικές διεξόδους μέσα από συζητήσεις και συμφωνίες για το μέλλον.

 

Λέων     Μία μέρα ακόμα υπομονή για να αρχίσει με καταλαγιάζει η ένταση και η πίεση που νιώθετε σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και οικογενειακές σχέσεις. Νομικές υποθέσεις ή θέματα με την ακίνητη περιουσία σάς απασχολούν. Από αύριο σταδιακά θα νιώθετε καλύτερα.

 

Παρθένος      Με μικρά βήματα συναίνεσης και συμβιβασμού μπορείτε να βρείτε το κοινό σημείο ανάμεσα σ’ εσάς, στον σύντροφο ή ένα συνεργάτη σας και να πετύχετε μία γόνιμη συμφωνία.

Ο τομέας των εργασιακών σχέσεων αλλά και θεμάτων που αφορούν στην υγεία και στους κανονισμούς χρειάζονται ακόμα προσοχή.

 

Ζυγός      Ακόμα και αν νιώθετε ιδιαίτερη ανασφάλεια στα θέματα των οικονομικών σας αλλά και της αναγνώρισης της αξίας σας, μπορείτε να πετύχετε μέσα από τις σχέσεις σας στον εργασιακό χώρο καλύτερα αποτελέσματα, ακόμα και στα οικονομικά.

 

Σκορπιός    Η Σελήνη μέχρι τις 9:00 το βράδυ είναι στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις της αναγνώρισής σας από τους γύρω σας.

Η δημιουργικότητα, η έμπνευση, το φλερτ, ο ερωτικός σύντροφος ή τα παιδιά σας σάς δίνουν στιγμές χαράς και ικανοποίησης.

 

Τοξότης     Υπομένετε την ημέρα μέχρι να καλωσορίσατε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 21:00 και να αρχίσετε να νιώθετε και πάλι λίγο πιο αισιόδοξοι, αλλά και πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Αναζητάτε στιγμές θαλπωρής το βράδυ με δικούς σας ανθρώπους.

 

Αιγόκερως    Ένας ομαδικός στόχος ή ένα κοινό όνειρο μπορεί να γίνουν πραγματικότητα μέσα από φίλους, τον κύκλο των γνωριμιών σας, μία σημαντική νέα γνωριμία. Σήμερα το κλειδί της επιτυχίας είναι η εξωστρέφεια, η επικοινωνία σας με τους γύρω σας μέσα από συναντήσεις και
συζητήσεις. Έκτακτα έξοδα προκαλούν ένταση.

 

Υδροχόος     Συγκεντρώνετε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό τομέα και στην αναγνώριση από τους γύρω σας. Μπορείτε να πετύχετε καλύτερες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες με προοπτική. Οι γεννημένοι αρχές Φεβρουαρίου προσέξτε.

Ιχθύες      Επαγγελματικοί στόχοι, αλλά και θέματα στέγης σπιτιού και οικογένειας σας απασχολούν και μπορείτε να βρείτε δημιουργικές διεξόδους μέσα από συζητήσεις, επικοινωνία και συναντήσεις. Πολλοί αποφασίζετε να μετακομίσετε ή να μεταφέρετε τη δουλειά σας στο χώρο του σπιτιού σας.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *