Ζώδια κάθε μέρα! 24-25 Μαρτίου Εκπλήξεις και μικρές αλλαγές ανανεώνουν.

Avatar photo Mari Giova 24/03/2022
Ποια ζώδια θα ανανεωθούν και ποια είναι έτοιμα για λάθη;

 

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου η Σελήνη παραμένει για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Τοξότη προσπαθώντας να φέρει μία νότα αισιοδοξίας μέσα από ταξίδια, συζητήσεις και όμορφες στιγμές με παρέες. Το τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα δείχνει μία ασυνεννοησία και πιθανά λάθη στις αποφάσεις, τις συζητήσεις, τις ειδήσεις που διαρρέουν.

Μοιάζει σαν να μην μπορούμε να εκφράσουμε στους άλλους όσα νιώθουμε και να υπάρχει μία πλήρης απουσία συγχρονισμού.  Το φαινόμενο αυτό θα επιδεινωθεί με τη Σελήνη κενή πορείας από τις 15:00  ως τα μεσάνυχτα που η Σελήνη θα επισκεφτεί τον παραδοσιακό Αιγόκερω ταιριάζοντας ιδανικά με το πνεύμα της 25ης Μαρτίου. 

Οι παραδόσεις  και οι συνήθειες της οικογένειας και της κοινωνίας ξαναέρχονται πιο δυνατές στο προσκήνιο όλη τη μέρα. Ενώ από το απόγευμα ευνοούνται οι εκπλήξεις και οι αλλαγές για να ανανεωθεί η ψυχολογία και η διάθεσή μας.

 

Κριός     Η Πέμπτη είναι πιο κοντά στη δική σας διάθεση για ταξίδια πραγματικά ή μεταφορικά με το μυαλό,  Για επικοινωνία αισιοδοξία χαρά ανέμελες στιγμές συζητήσεις.

Ενώ η Παρασκευή σας βάζει σε καλούπια μέσα από μία κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

 

Ταύρος    Την Πέμπτη έρχονται αναμνήσεις και συναισθήματα που κρύβετε μέσα από μία συζήτηση ή ένα μήνυμα για σας. Σας απασχολούν μυστικά και βγαίνουν στην επιφάνεια οικονομικές ανασφάλειες σας ή κάποια παράπονα που έχετε με φίλους σας.

Η Παρασκευή όμως, σας αποζημιώνει και με το παραπάνω σε ό,τι έχει να κάνει με εκδρομές, ταξίδια κάθε μορφή επικοινωνίας και σας  ανανεώνει  φέρνοντας μία  απρόσμενη  έκπληξη.

 

Δίδυμοι     Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε συζητήσεις που έχετε με τον σύντροφο ή συνεργάτες σας στη δουλειά. Αποφύγετε να συζητήσετε κάτι σημαντικό ή να αποφασίσετε οριστικά.

Η Παρασκευή είναι μία μέρα που τα συναισθήματα είναι πιο σημαντικά τι χρειάζεστε την έκπληξη την αλλαγή έστω και σε μυστικό χώρο  για να ανανεωθείτε

 

Καρκίνος     Η Πέμπτη για σας έχει πολλά να τακτοποιήσετε και στη δουλειά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Ίσως γιατί θέλετε να προλάβετε να τα κάνετε όλα, ούτως ώστε την Παρασκευή να την αφιερώσετε τον σύντροφό σας και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Μαζί με φίλους ανανεώνεται  η ψυχολογία σας.

 

Λέων    Η Πέμπτη μπορεί να γίνει μία πιο ανέμελη και χαλαρή μέρα με καλή παρέα διασκέδαση και δημιουργία. Προσέξτε μόνο έκτακτα έξοδα ή κάποια λάθη που μπορεί να στεναχωρήσουν εσάς και το σύντροφό σας.

Την Παρασκευή άλλα θα θέλετε να κάνετε και άλλα θα είστε υποχρεωμένοι να κάνετε για τους γύρω σας.  Από το απόγευμα όμως, σας δίνετε η ευκαιρία να βγείτε έξω και να γίνετε το επίκεντρο του θαυμασμού.

 

Παρθένος    Η Πέμπτη για εσάς χρειάζεται περισσότερη υπομονή και προσοχή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και με το σύντροφό σας.

Αντίθετα η Παρασκευή σας αποζημιώνει και σας προσφέρει όμορφες στιγμές, δημιουργίας, χαράς και αγάπης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ζυγός      Η Πέμπτη για το δικό σας ζώδιο θα είναι μία ιδιαίτερα πολυάσχολη και γεμάτη μέρα από επικοινωνία κίνηση και δραστηριότητες. Χρειάζεται όμως, προσοχή σε αυτά που θα πείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μην προκληθούν σχόλια και κουτσομπολιά από τους γύρω σας.

Η Παρασκευή για σας είναι μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και το σπίτι σας.

 

Σκορπιός   Την Πέμπτη είστε έτοιμοι να κάνετε έξοδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Προσέξτε λάθος συνεννοήσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και ποντάρετε περισσότερο στην Παρασκευή που η επικοινωνία, μία μικρή απόδραση κοντά στη φύση, μία συζήτηση και μία βόλτα θα ανανεώσει και την ψυχολογία σας αλλά και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

 

Τοξότης      Για κάποιο λόγο την Πέμπτη επηρεάζεστε πάρα πολύ και συγκινείστε με το κλίμα στο σπίτι και την οικογένεια, ίσως και να προβληματίζεστε με οικονομικές υποθέσεις.

Παρόλα αυτά την Παρασκευή θα  ανανεωθείτε και θα εκτονωθείτε με δραστηριότητες και σπορ ή μία εξόρμηση στην φύση.

 

Αιγόκερως   Τα συναισθήματα σας την Πέμπτη, όπως και η ψυχολογία σας θα είναι πιο φορτισμένη και θα χρειάζεστε χρόνο ξεκούρασης και ηρεμίας.

Αντίθετα την Παρασκευή περνάτε στη δράση και γίνεστε πιο εξωστρεφείς μαζί με αγαπημένους σας ανθρώπους, τα παιδιά και οι ελεύθεροι μέσα από εκπλήξεις, διασκέδαση και φλερτ.

 

Υδροχόος    Και τις δύο μέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τα χρήματα που χειρίζεστε σε έξοδα που δεν χρειάζονται ή ακόμα και στο να μην χάσετε κάποιο πολύτιμο αντικείμενο.  Μαζί με φίλους και παρέες θα περάσετε την Πέμπτη.

Ενώ την Παρασκευή θα θέλετε να μείνετε με πολύ δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι και την οικογένεια σας.

 

Ιχθύες     Η Πέμπτη είναι μία μέρα που λίγο σας προκαλεί  σε παγίδες επαγγελματικές ή σχόλια που δεν σας ταιριάζουν στον κοινωνικό περίγυρο.

Πολύ πιο δημιουργικά και ανανεωτικά θα νιώσετε την Παρασκευή μαζί με φίλους γνωστούς μέσα από χόμπι και παρέες μέσα από μικρές ανανεωτικές αποδράσεις.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *