Ζώδια κάθε μέρα! Πέμπτη 7 Απριλίου Το βράδυ μαγεύει και παρασύρει.

Avatar photo Mari Giova 07/04/2022
 Η αλήθεια αποκαλύπτεται,
ενώ ευνοούνται σχέδια που έχουν προετοιμαστεί με πολλή δουλειά!

 

Ο Ερμής σήμερα σε αρμονική όψη με τον Κρόνο ευνοεί σχέδια, συζητήσεις, ιδέες και συμφωνίες που έχουν δουλευτεί και οργανωθεί σε κάθε λεπτομέρεια και με μεγάλη προσοχή.  

Προσοχή  Η Σελήνη θεωρείται κενή πορείας από τις 06:15 ως τις 18:30 και δεν ευνοεί καμία σημαντική κίνηση ή συζήτηση.

Το βράδυ όμως, μας αποζημιώνει γεμίζοντας συναίσθημα τις στιγμές και αγάπη.

 

Κριός     Η επικοινωνία και οι δουλειές που έχετε να κάνετε είναι πάρα πολλές και σήμερα μοιάζει να μην μπορείτε να βγάλετε άκρη ή το πρόγραμμά σας να ανατρέπεται. Το βράδυ, όμως, στο σπίτι με τους δικούς σας ανθρώπους ή σε μια μυστική συνάντηση εκφράζετε όλα σας τα συναισθήματα. 

 

Ταύρος    Δουλεύετε μυστικά για να πετύχετε μία επαγγελματική συμφωνία και, αν μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, θα πετύχετε το στόχο σας. Το βράδυ αλλάζει θετικά η διάθεσή σας μέσα από μια επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Δίδυμοι      Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε όσα εδώ και καιρό σκέφτεστε και δουλεύετε. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι τις 18:30 μην ξεκινήσετε τίποτα σημαντικό. Καλύτερα πιο αργά ή αύριο.

 

Καρκίνος    Η μέρα για σας χωρίζεται στα δύο. Είστε πολύ μπερδεμένοι και καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να μην ξεκινήσετε ένα σημαντικό έργο. Μετά τις 18:30 η ψυχολογία σας βελτιώνεται και εκφράζετε τα συναισθήματά σας σε αυτούς που αγαπάτε.

 

Λέων    Αυτά τα μυστικά σας που έρχονται το βράδυ και σας ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα εκφράστε τα, πείτε τα, ζήστε τα. Από αυτό το βράδυ και τις επόμενες μέρες ευνοείστε να εκφράσετε μυστικά συναισθήματα. Προετοιμάζεται το έδαφος για μια σημαντική επαγγελματική ή νομική συμφωνία. 

 

Παρθένος   Μπορείτε να συνεχίσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, αλλά δεν ευνοούνται καινούργιες σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 18:30. Το βράδυ ευνοούνται ευχάριστες στιγμές με φίλους, αλλά και νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός   Προετοιμάστε το έδαφος για μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία ή μια σοβαρή συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Το βράδυ πιθανόν να σας καλέσουν σε μια γιορτή και να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες.

 

Σκορπιός    Για λίγες ώρες σταματήστε να αναλύετε τα πράγματά σας και να σκέφτεστε δυναμώνοντας τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Το βράδυ και η ψυχολογία σας αλλά και η διάθεση των άλλων απέναντί σας γλυκαίνουν και μπορείτε να έχετε μια πολύ τρυφερή συνάντηση ή συζήτηση που θα σας δώσει φτερά. 

 

Τοξότης      Συζητήσεις, βόλτες και μικρά ταξίδια ανανεώνουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.  Οι ελεύθεροι επιχειρηματίες περιμένετε μια σημαντική συμφωνία και θα την πραγματοποιήσετε, αλλά καλύτερα όχι σήμερα. Αργά το βράδυ στο σπίτι με δικούς σας ανθρώπους ή τον σύντροφό σας μοιράζεστε τρυφερές στιγμές.

 

Αιγόκερως   Θέματα στην εργασία ή κάποιο πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί σας αγχώνει, αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να σκεφτείτε καθαρά, ούτε για να κάνετε κάτι σημαντικό. Προσέξτε λεπτομέρειες που πιθανόν να μην παρατηρήσατε στη δουλειά σας. Από το βράδυ μια συντροφική σχέση σάς κάνει να χαμογελάτε.

 

Υδροχόος    Οι ερωτικές σχέσεις σήμερα σας μπερδεύουν. Τα πιο σημαντικά αφήστε τα για τις βραδινές ώρες, που η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ρομαντική και οι άνθρωποι εκφράζονται πιο εύκολα.

 

Ιχθύες    Προσπαθήστε να μην κάνετε κάποια λάθος ανατροφοδότηση σε σχόλια και σε κακοπροαίρετους απέναντί σας ανθρώπους. Θέματα σπιτιού και οικογένειας σας μπερδεύουν. Όμως, από τις 18:30 η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο ή το παιδί σας σάς γεμίζει χαρά.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *