Ζώδια κάθε μέρα! Παρασκευή 8 Απριλίου  Το μυστικό της επιτυχίας.

Avatar photo Mari Giova 07/04/2022
 Το μυστικό της επιτυχίας είναι να δράσετε & να επικοινωνήσετε,
αλλά με σκέψη και σύνεση.

 

Η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τα συναισθήματα στοργής και τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά από το απόγευμα ανοίγουν παλιές πληγές.

 

Ο Ερμής σε όψη εξαγώνου με τον Άρη δίνει δράση, αυθορμητισμό, τόλμη, αλλά και ένταση στην επικοινωνία. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

 

Οι πλανήτες σήμερα επιταχύνουν τις εξελίξεις με τέτοια ορμή και ταχύτητα, που είναι εύκολο να γίνουν λάθη στην επικοινωνία αλλά και στο χειρισμό επικίνδυνων εργαλείων και μηχανημάτων.

Προσοχή, λοιπόν, στις εκρήξεις, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.

Μια συζήτηση μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά και η ταχύτητα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και στα media θα υπάρξουν πολλές ένθερμες αντιδράσεις με πρωταγωνιστές δημοσιογράφους. Αεροπλάνα, αέρια και ηλεκτρική ενέργεια χρειάζονται σωφροσύνη στο χειρισμό τους.

 

Κριός     Θέματα της οικογένειας και του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης σας επηρεάζουν έντονα και θα πρέπει να προσέξετε να μην πληγώσετε τους δικούς σας ανθρώπους με τον εγωισμό σας. Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε και να δράσετε με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Προσέξτε μόνο, γιατί η υπερβολική ορμή μπορεί να σας στοιχίσει.

 

Ταύρος     Σας απασχολούν πολλά και περισσότερο οι δικοί σας άνθρωποι, η οικογένειά σας και τα συναισθήματά σας. Μιλήστε τους και ακούστε τους. Προσέξτε μόνο να μην πληγώσετε και να μην πληγωθείτε από ένα μυστικό ή ένα εγωιστικό κίνητρο που δεν χρειάζεται. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να πετύχετε μία συμφωνία, αλλά θα χρειαστεί όλη σας η εμπειρία για να μην καταλήξει σε ένταση και διαμάχη.

 

Δίδυμοι     Η οικογενειακή σας σταθερότητα και η οικονομική σας ασφάλεια έχουν ιδιαίτερο ρόλο σήμερα. Οι συζητήσεις, τα μηνύματα και οι συναντήσεις δεν σταματάνε και τρέχουν πολύ γρήγορα. Προσέξτε να μην το παρακάνετε .

 

Καρκίνος   Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο προβάλλει τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας, σας κάνει πιο εξωστρεφείς, αλλά τονίζει και τις ευαισθησίες, τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Μπορείτε να πετύχετε με τη βοήθεια και άλλη μία οικονομική συμφωνία.

 

Λέων     Κάποιες φορές δίνετε την εντύπωση ότι άλλα θέλετε μέσα σας και άλλα δείχνετε προς τα έξω. Προσπαθήστε να μην πληγώσετε με μια εγωιστική κίνηση αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε και θέλετε να πετύχετε μία σημαντική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό. Προσέξτε όμως γιατί σε λίγες μέρες μπορεί να ανατραπεί.

 

Παρθένος      Οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα σήμερα σας απασχολούν και μπορούν να έχουν ευνοϊκή κατάληξη. Προσέξτε μόνο πάνω στην ταχύτητα μη γίνει κάποιο λάθος. Οι φίλοι και οι γνωριμίες από το απόγευμα σας προβληματίζουν.

 

Ζυγός      Θέλετε να έρθετε σε επικοινωνία και συμβιβασμό με έναν σημαντικό συνεργάτη ή τον σύντροφό σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας, και εκφράστε τις επιθυμίες σας.

 

Σκορπιός       Είστε σε δράση για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην εργασία αλλά και την καθημερινότητά σας και να βοηθήσετε πρόσωπα της οικογένειας. Η επικοινωνία σας ευνοείται, το ίδιο και τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

Τοξότης      Χαμηλώστε την ταχύτητα ειδικά στις μετακινήσεις σας, αλλά και στις συζητήσεις που κάνετε καλό είναι να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Παρ’ όλα αυτά, το φλερτ και τα ερωτικά μηνύματα παίρνουν φωτιά. Δημιουργική μέρα.

 

Αιγόκερως      Σήμερα είναι πιθανόν να κάνετε παραπάνω έξοδα για την οικογένειά σας και σίγουρα κάποιες συζητήσεις για θέματα σπιτιού, ασφάλειας και χρημάτων.

 

Υδροχόος       Είστε έτοιμοι να μιλήσετε και να διεκδικήσετε όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Εκφραστείτε, αλλά να θυμάστε ότι μπορεί να πείτε και πράγματα που μετά θα μετανιώσετε. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να δράσετε, να επικοινωνήσετε, αλλά με σκέψη και σύνεση.

 

Ιχθύες     Ευτυχώς η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη και τον Δία κάνουν ό,τι μπορούν για να σας βοηθήσουν να πείσετε, να επικοινωνήσετε με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά σας ή ακόμα και να εκφράσετε δημιουργικά τα ταλέντα σας. Καλύτερες ώρες το πρωί ως το μεσημέρι. Είστε σε νευρικότητα για οικονομικά θέματα, αλλά τα νεύρα δεν ωφελούν ποτέ.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *