Ζώδια κάθε μέρα! Τετάρτη 6 Απριλίου Τολμήστε να εκφραστείτε, είναι η μεγαλύτερη απελευθέρωση!

Avatar photo Mari Giova 06/04/2022
Επιτέλους η διάθεση φτιάχνει και τα νέα τρέχουν γρήγορα!

 

Μετά από πολλές δύσκολες μέρες ξεκινάει επιτέλους ένα τριήμερο ευνοϊκών όψεων για τα περισσότερα ζώδια. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των Διδύμων, τονίζοντας μηνύματα, ειδήσεις, πληροφορίες, ανάλαφρες συζητήσεις, ραντεβού, διαδρομές και εξορμήσεις που αναζωογονούν το μυαλό και την ψυχολογία μας.

 

Η μεγάλη ένταση μοιάζει να καταλαγιάζει σταδιακά, χρειάζεται λίγο ακόμα προσοχή ειδικά σε μηχανήματα και επικίνδυνα σπορ, αλλά και στο χειρισμό εντάσεων.

Οι όψεις της Σελήνης, σε αρμονία με πολλούς πλανήτες, δείχνουν μία σταθεροποίηση θετικών συνθηκών και ευκαιρίες που προκύπτουν με την εξωστρέφεια.

 

 

Κριός    Προετοιμάστε το έδαφος επικοινωνιακά για να πετύχετε ένα στόχο σας προσωπικό και επαγγελματικό μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σας ή έναν σημαντικό φίλο.

 

Ταύρος    Αρχίζει να αλλάζει το αρνητικό κλίμα και η πίεση στη δουλειά σας και από σήμερα μπορείτε να πετύχετε, ακολουθώντας την έμπνευσή σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, καλύτερες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες.

 

Δίδυμοι    Τι καλύτερο από τη σημερινή μέρα για να εκφραστείτε, να συζητήσετε, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι μελλοντικό που ονειρεύεστε, να προσεγγίσετε τους γύρω σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Συμφωνίες νομικές υποθέσεις, σπουδές ευνοούνται.

 

Καρκίνος     Προετοιμάζετε πολλά σε οικονομικό επίπεδο που θα αποδώσουν λίγο αργότερα. Για την ώρα, είστε σε μυστικές συναντήσεις και συνομιλίες και φροντίστε να τις κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Εν τω μεταξύ, το έχουμε ήδη γράψει, η Αφροδίτη από χθες σας δίνει έξτρα γοητεία και πολλές ικανοποιήσεις.

 

Λέων      Η επιτυχία σας πλησιάζει μέσα από συνεργασίες και συμμαχίες από τον κύκλο των γνωριμιών σας, σημαντικούς φίλους και ισχυρά πρόσωπα. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε σχέσεις που τυχόν επλήγησαν το προηγούμενο διάστημα.

 

Παρθένος    Από σήμερα σταθεροποιούνται και αποδίδουν σταδιακά οι εργασιακές σχέσεις και συμφωνίες και πραγματοποιούνται οι επαγγελματικοί σας στόχοι.

 

Ζυγός       Η αισιοδοξία και η ελπίδα επιστρέφουν και σας ανανεώνουν. Μία συζήτηση ή ένα μήνυμα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση.

 

Σκορπιός      Η ψυχολογία σας ανανεώνεται μέσα από μια συζήτηση, ένα μήνυμα από έναν πολύ δικό σας άνθρωπο. Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη. Οικονομικές υποθέσεις και σοβαρά θέματα της οικογένειάς σας που σας απασχολούν τώρα μπορούν να πάρουν έναν πιο δημιουργικό δρόμο.

 

Τοξότης      Και ενώ θέματα επικοινωνίας σάς απασχολούσαν, από σήμερα θα αρχίσετε να βρίσκετε λύσεις, διεξόδους και να πετυχαίνετε πιο αρμονικές σχέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

 

Αιγόκερως      Η καθημερινότητα σήμερα μπορεί να αποδώσει καρπούς και στη δουλειά σας και αν είχατε κάποιες εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Υδροχόος     Αν έχετε διαφωνήσει ή έχετε έρθει σε αντιπαράθεση τις προηγούμενες μέρες, τότε να ξέρετε πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συζητήσετε και να τα ξαναβρείτε με έναν σημαντικό άνθρωπο για την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Πολλοί σας φλερτάρουν και σας θαυμάζουν. Περνάτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας.

 

Ιχθύες        Η Αφροδίτη ευτυχώς από χθες το βράδυ αρχίζει σταδιακά να διορθώνει, να βελτιώνει και να σας ευνοεί σε όλες τις επιδιώξεις σας. Η σημερινή μέρα είναι ουδέτερη, κυρίως θα σας απασχολήσουν θέματα στο σπίτι και στην οικογένεια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε διαφωνίες και προβλήματα.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *