Ζώδια κάθε μέρα! 29 & 30 Απριλίου Η έκλειψη Ηλίου προ των πυλών ξαφνιάζει, αλλάζει και ανατρέπει την προσωπική και παγκόσμια ζωή.

Avatar photo Mari Giova 29/04/2022
Full,Solar,Eclipse,,Astronomical,Phenomenon,-,Full,Sun,Eclipse.,The

Ο κόσμος αλλάζει και όλα τα ζώδια θα ζήσουν μια μεγάλη αλλαγή-ανατροπή σ’ έναν τομέα ζωής και κάποιοι τυχεροί του ζωδιακού μια σπάνια Ερωτική ένωση!

 

Το μήνυμα της Έκλειψης του Ήλιου:

Μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να σε οδηγήσει στον προορισμό σου

& ν’ αποκαλύψει άγνωστους θησαυρούς.

 

Μία ξεχωριστή Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στις 10ο μοίρες του Ταύρου- το ζώδιο  της Αφροδίτης-   ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων και μεγάλων αλλαγών. Ευτυχώς ο κυβερνήτης της έκλειψης η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Δία στην πιο ευνοϊκή όψη της χρονιάς την ημέρα της έκλειψης δείχνει πως τα όνειρα πραγματοποιούνται μέσα από ριζικές αλλαγές και με την δύναμη της αγάπης, του ανθρωπισμού και της πίστης. Τα πιο δύσκολα μπορούν να αποφευχθούν.  Πχ ένας σεισμός που επειδή γίνεται στην θάλασσα δεν έχει μεγάλες ζημιές. Τα γεωφυσικά φαινόμενα θα είναι έντονα και ανατρεπτικά με σεισμούς και μεγάλες αλλαγές στον καιρό με επίκεντρο τις ημέρες 29 Απριλίου – 5 Μαΐου ανά τον κόσμο.

Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει ήδη τα γεγονότα, την οικονομία, την ζωή και σε σύνοδο με τον Ουρανό, πλανήτη των επαναστάσεων και των απρόσμενων αλλαγών και ανατροπών προκαλεί σεισμό στην οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα, όπως την γνωρίζαμε ως τώρα και γίνεται ένα ορμητικό ποτάμι αλλαγών και στην πολιτική ζωή αλλά και σε σοβαρά θρησκευτικά ζητήματα, που ήδη έχουμε προβλέψει και διαφαίνονται.

Από τώρα και μέχρι τον Νοέμβριο θα δούμε τον κόσμο, την φύση, την γη και τα αγαθά της, τις πηγές ενέργειας και πλούτου, την οικονομία και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αλλάζουν.

Ένας σημαντικός ηγέτης πλήττεται.

Προσοχή ξανατονίζω στις ΗΠΑ και τον Μπάιντεν, Τουρκία, Ρωσία στην Βρετανία ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις λόγω της υγείας της βασίλισσας και στην Ελλάδα ξεκινάνε σοβαρά θέματα για τον λαό και την κυβέρνηση λόγω οικονομικών και χρηματοπιστωτικών θεμάτων πιθανόν και σκανδάλων που προσέξτε από τον Μάιο ως τον Νοέμβριο του 2022 είναι εξαιρετικά κρίσιμες οι συγκυρίες για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση και η οικονομία δοκιμάζονται.

Η πιο απατηλή μέρα στις 29 Απριλίου.

Πάντα Εμείς επιλέγουμε τους δρόμους και τους συνταξιδιώτες.

 

 

Προτάσεις κλειδιά για αρμονία με την ενέργεια της έκλειψης

Προετοίμασε ένα σχέδιο ζωής και ακολούθησε αλλαγές για να το πετύχεις.

Απόλαυσε και εκτίμησε την αξία όσων έχεις!

Τα πιο πολύτιμα κρύβονται σε απλές στιγμές, όπως το να περπατάς ξυπόλητος στην άμμο.

‘Να είσαι ευτυχισμένος αυτήν την στιγμή. Αυτή η στιγμή είναι όλη η ζωή σου.’

Εκτίμησε και αγάπησε εσύ πρώτος τον εαυτό σου.

 

 

Κριός      Η έκλειψη  σας προκαλεί οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια αλλά σε αρμονία με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ενεργοποιεί  να διεκδικήσετε και να σχεδιάσετε την κατάκτηση όσων αξίζουν για σας.

Μυστικά τρυφερά συναισθήματα ξυπνάνε εκφράστε τα σε χώρο μυστικό.

 

Ταύρος    Φιλοξενείτε στο δικό σας ζώδιο την μερική έκλειψη Ηλίου με επιρροή ως τον Νοέμβριο.  Οι Ταύροι από 27 Απριλίου ως 6 Μαΐου θα ζήσετε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας ως τα επόμενα γενέθλια σας. Όλοι θα νιώσετε έναν άνεμο δυνατών αλλαγών και αναθεώρηση στόχων. Οι φίλοι και μια σημαντική γνωριμία  σας δίνουν ελπίδες. Κάποιοι κυρίως των τελευταίων ημερών γνωρίζετε τον έρωτα σε μια φιλία ή μέσα από μια παρέα. Δεχτείτε κάθε πρόσκληση!

 

Δίδυμοι    Φροντίστε την ψυχολογία αλλά και θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας. Υπάρχει κάτι που ακόμα δεν γνωρίζετε.

Προετοιμάστε ένα σημαντικό σχέδιό σας αλλά προσέξτε να το κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και παρασκηνιακές ενέργειες.  Ο τομέας της καριέρας αλλά και των κοινωνικών σχέσεων σας δίνει ευκαιρίες.

 

Καρκίνος    Οι φιλίες, ο κύκλος των γνωριμιών, η συλλογική δουλειά και  οι οικονομικοί στόχοι Θα περάσουν από αλλαγές που θα πρέπει να εξισορροπήσετε σκεπτόμενοι κοινούς στόχους αλλά και δίκαιη μοιρασιά.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία φέρνει μια αγάπη από μακριά ή σε ένα ταξίδι σαν δεύτερη ευκαιρία ζωής.

  

Λέων     Θέματα καριέρας, συνεργασιών αλλά και μια μακροχρόνια σχέση περνάνε από ριζικές αλλαγές και εκπλήξεις.

Η μερική έκλειψη Ηλίου σας επηρεάζει πάντα και για μεγάλο χρονικό διάστημα ειδικά όσους έχετε γενέθλια στο τέλος Ιουλίου και ως τις 8 Αυγούστου.

Μυστικά συναισθήματα δυναμώνουν μαζί με το πάθος.

 

Παρθένος       Η εργασία και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει και είστε έτοιμοι να ανανεώσετε τις εργασιακές συνθήκες αλλά και απλές συνήθειες για την υγεία και την ευεξία σας.

Μια σχέση εξελίσσεται σοβαρά στο μέλλον.

 

Ζυγός    Αλλάζει η καθημερινότητά σας και εμπνέεστε να δημιουργήσετε.  Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε μυστικά συναισθήματα αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, την εφορία ή κοινά  συμφέροντα.

Κάποιες φορές η αγάπη έρχεται έτσι απλά αρκεί να την εκτιμήσετε.

 

Σκορπιός     Η έκλειψη επηρεάζει με ανατροπές τις μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες ειδικά όσους είστε τέλος Οκτωβρίου και ως 7 Νοεμβρίου.

Πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες της οικογένειάς σας αλλά και των σημαντικών συνεργατών και συντρόφων.

Η δημιουργία  και ο έρωτας σας ανεβάζουν στον ουρανό!

 

Τοξότης     Θα χρειαστείτε ανανέωση στην καθημερινότητα και τις συνήθειες σας και ριζικές αλλαγές στην εργασία.

Χρειάζεστε αέρα και χώρο στον τομέα της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων.  Ακολουθείστε ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι στη δουλειά σας . Φροντίστε θέματα υγείας, για να ανανεώσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια  σας απασχολούν.

Ένας έρωτας μπορεί να έρθει ως την πόρτα σας και κάποιοι αποφασίζετε να συγκατοικήσετε ή να αυξήσετε την οικογένειά σας.

 

Αιγόκερως       Μια συνάντηση φέρνει τα πάνω κάτω. Η έκλειψη Ηλίου τονίζει δυνατά συναισθήματα έρωτα και δημιουργίας.  Με έναν απρόσμενο τρόπο ένας έρωτας ή ο καρπός του έρωτά σας θα μπει στη ζωή σας και θα την αλλάξει! Πιο ευνοημένοι και έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή οι Αιγόκεροι από 27 Δεκεμβρίου ως 6 Ιανουαρίου. Βγείτε, ταξιδέψτε και επικοινωνήστε οι ευκαιρίες είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένουν να τις προσέξετε.

 

Υδροχόος    Η μερική έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο με τον δικό σας πλανήτη Ουρανό φέρνει ανατροπές και αλλαγές στην οικογένεια ή το σπίτι ακόμα και τον τόπο διαμονής σας ή την επαγγελματική στέγη. Η συνάντηση με έναν σημαντικό σύντροφο ή συνεργάτη μπορεί να είναι απρόβλεπτη αλλά και εύκολα ανατρέψιμη. Πιο προσεχτικοί εσείς που έχετε γεννηθεί από 26 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου.

Πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας, για να έλξετε τον κατάλληλο σύντροφο.

 

Ιχθύες     Aλλάζουν όλα γύρω σας και σας εκπλήσσουν. Η επικοινωνία και τα ταξίδια,  η δύναμη και τα ταλέντα σας, το χάρισμα να επικοινωνείτε και να νιώθετε  τους γύρω σας κρύβει αλλαγές και ευκαιρίες. Προσέξτε ταυτόχρονα  μηνύματα, συζητήσεις, αρχεία  αλλά και διαδρομές και μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς.

Η γοητεία σας μαγνητίζει και ξελογιάζει, περισσότερο εσείς των τελευταίων ημερών.

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *