Ζώδια κάθε μέρα! Πέμπτη 17 Μαρτίου Ριζικές και αιφνίδιες αλλαγές.

Avatar photo Mari Giova 17/03/2022
Ο Ουρανός πρωταγωνιστεί και φέρνει κεραυνοβόλες αλλαγές στα 12 ζώδια!

Μια  διαφορετική μέρα ξεκινά, καθώς δύο σημαντικές πλανητικές όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορούν να ανατρέψουν την πραγματικότητα σε επίπεδο παγκόσμιας πολιτικής ζωής αλλά και απλής καθημερινότητας.

Αρχίζοντας με τα καλά νέα ο Ερμής- η επικοινωνία σε όλες τις μορφές, η εκπαίδευση, και τα media, το εμπόριο, οι συμφωνίες και τα ταξίδια μέσα από θετικές κυρίως αλλαγές ανανεώνονται και δίνουν διέξοδο, απελευθέρωση και κεραυνοβόλες ευκαιρίες ή εκπλήξεις.

Στα παγκόσμια και εγχώρια όμως, τα νέα δυσκολεύουν καθώς σημαντικοί άνδρες που σχετίζονται με την ναυτιλία και τον θαλάσσιο χώρο, την τέχνη ή την θρησκεία- υπουργοί Ναυτιλίας, ναύαρχοι, καλλιτέχνες και θρησκευτικοί ηγέτες- αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο για την θέση και την ασφάλεια τους -καθαίρεση ή παραίτηση- από σήμερα και τις επόμενες μέρες.

 

 

Κριός      Είναι πάρα πολλά, όλα όσα σας απασχολούν και ίσως δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε. Βρίσκεστε σε δίλημμα, για το πώς θα κινηθείτε στη δουλειά σας και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε για τα οικονομικά σας.  Νιώθετε ανασφάλεια και στις σχέσεις σας αλλά και σε θέματα επαγγελματικών συμφωνιών.

 

Ταύρος     Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχετε ζήσει σημαντικές αλλαγές και η σημερινή μέρα ενισχύει  αυτήν την τάση.  Είναι πολύ πιθανόν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ακόμα και να γνωρίσετε σημαντικούς φίλους και πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν προς αυτήν την εξέλιξη. Προσέξτε γιατί η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να βλάψει τις οικογενειακές  και προσωπικές  σχέσεις.  Πιθανές αλλαγές σε θέματα σπιτιού και στέγης είναι πολύ πιθανές.

 

Δίδυμοι    Ευτυχώς για εσάς, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής δέχεται την εύνοια αλλαγών της τύχης. Σήμερα μία έκπληξη, μία πρωτοποριακή ιδέα, ανανεώνει  την διάθεσή σας και μπορεί να δώσει νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.  Κρατήστε μυστικές ιδέες, σκέψεις και μελλοντικά project από ανταγωνιστές.

 

Καρκίνος      Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες οικονομικών συμφωνιών, γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή ανατροπές.  Προτιμήστε να επικοινωνήσετε με φίλους και σημαντικά πρόσωπα από τον κύκλο των γνωριμιών σας, για να ανανεώσετε ένα συμβόλαιο, μία συμφωνία ακόμα και μία σημαντική ιδέα σας ή να πετύχετε μια αγοραπωλησία.

 

Λέων    Σήμερα καλύτερα να αφήσετε τις σημαντικές κινήσεις ή τις συζητήσεις γιατί οι σχέσεις με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σχοινί. Οικονομικές συμφωνίες και ζητήματα χρειάζονται  μεγαλύτερο έλεγχο. Προτιμήστε να συμβουλευτείτε φίλους και ανθρώπους που εμπιστεύεστε, για να πετύχετε καλύτερα οικονομικά και επαγγελματικά αποτελέσματα.

 

Παρθένος      Βρίσκεστε σε συναισθηματική και πνευματική αναταραχή καθώς η αυριανή Πανσέληνος ήδη σας επηρεάζει και σας προκαλεί μεγιστοποίηση των συναισθημάτων σας αλλά και των γεγονότων που αντιμετωπίζετε. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να απαντήσετε και ακολουθήστε δημιουργικές αλλαγές σε συνεννόηση με ειδικούς συμβούλους ή μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

 

Ζυγός      Οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σας απασχολούν και οι ευκαιρίες διαδέχονται πιθανές ανατροπές.  Το να έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο, θα αποδειχθεί σωτήριο.

 

Σκορπιός    Οι άλλοι, οι σημαντικοί άλλοι άνθρωποι της ζωής σας σάς απασχολούν- ο σύντροφος, ένας συνεργάτης ή ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας. Επαγγελματικά καλό είναι να είσαστε πιο επιφυλακτικοί. Μια συζήτηση ή συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σας δίνει φτερά.

 

Τοξότης     Πιθανές καθυστερήσεις ή βλάβες μηχανημάτων μέσων επικοινωνίας στο χώρο της δουλειάς σας θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλο.  Εναλλακτικά προετοιμαστείτε, κάνοντας έναν προληπτικό έλεγχο και προσέχοντας ιδιαίτερα τα σημαντικά αρχεία για την εργασία.  Στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, μία επίσκεψη από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Αιγόκερως     Η αυριανή Πανσέληνος θα λειτουργήσει από σήμερα ιδιαίτερα δημιουργικά και μπορεί να αναγεννήσει τις προοπτικές, τις ελπίδες και τα σχέδιά σας. Παρόλα αυτά μία συζήτηση ή μία συνάντηση ακόμα και ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας μπορεί να σας προβληματίσει.  Κρατήστε τις σημαντικές ιδέες ή τις γνωριμίες σας, για να τις αξιοποιήσετε τις επόμενες μέρες.

 

Υδροχόος    Ο δικός σας πλανήτης Ουρανός προκαλεί, όπως και εσείς, αναταραχή, αλλαγές, ανατροπές και εκπλήξεις στην οικογενειακή σας ζωή, σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Ένα ξαφνικό φλερτ, μια έκπληξη από τον ερωτικό σας σύντροφο, σας κάνει να νιώσετε πιο επιθυμητοί. Προσέξτε έναν οικονομικό σας συνεργάτη.

 

Ιχθύες    Οι εργασιακές σχέσεις, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες σας θα πρέπει να είναι στο κέντρο της προσοχής σας σήμερα, για να μην προκληθούν προβλήματα και μην δώσετε αφορμή για σχόλια με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

 

© Μάρι Γιόβα  

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *