Πανσέληνος Μαρτίου Η τελική μάχη φέρνει την Άνοιξη στη ζωή & το πεπρωμένο 5 ζωδίων.

Avatar photo Mari Giova 18/03/2022
A,Warm,And,Cosy,Campfire,In,The,Wilderness,With,Forest
Η Πανσέληνος υψώνεται σαν ένας Ουράνιος Χαρταετός
φτιαγμένος από πλανήτες Θεών και όνειρα Ανθρώπων! 

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου

Όταν όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει, όλα αρχίζουν ξανά!

Η τελική μάχη για έναν σκοπό αναγεννά και θυμίζει πώς άρχισαν όλα όσα είχες ξεχάσει… Η αφοσίωση σε ένα όνειρο οδηγεί στην απελευθέρωση του παλιού και την αναγέννηση του δικού σου φωτεινού εαυτού!

 

Οι πλανήτες πολλές φορές φτιάχνουν σχηματισμούς στον ουρανό που μας θυμίζουν διάφορες μορφές και δίνουν νέο νόημα στην έκφραση της ενέργειας τους στην γη. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου – με ισχυρή επιρροή τρεις μέρες πριν και μετά- στον άξονα Ιχθύων- Παρθένου φτιάχνει έναν μαγικό σχηματισμό, έναν Χαρταετό με τον Ήλιο, τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή στο τέλος των Ιχθύων σε αντίθεση με την πανίσχυρη Σελήνη στις 27ο της Παρθένου, το πεπρωμένο-Βόρειο Δεσμό Σελήνης και τον Πλούτωνα να κρατούν τις ισορροπίες και να προκαλούν μεταμορφωτικές αλλαγές.

 

Αυτή η ξεχωριστή Πανσέληνος- δύο μέρες πριν την Εαρινή Ισημερία- οδηγεί στην σύγκρουση για την αποκάλυψη της αλήθειας, την απελευθέρωση και τον ερχομό της Άνοιξης της ζωής.

Η ενέργεια θα ανανεωθεί και το ταξίδι της ζωής θα ξαναβρεί την χαμένη του πυξίδα. 

 

Η Πανσέληνος του Μάρτη δίνει φτερά στα όνειρα, μεταμορφώνει και αναγεννά μέσα από μια δυνατή φωτιά όλα τα ζώδια, για έναν σκοπό της ζωής τους διαβάστε εδώ και τα 12 ζώδια.

Μέσα από την φωτιά της ζωής και του πολέμου, ξεπηδά ο μυθικός Φοίνικας και δίνει φτερά στα όνειρα των ανθρώπων. Ο σκοτεινός Πλούτωνας κρατάει το κλειδί αυτού του κύκλου του παλιού και του νέου, και αυτός ο πλανήτης δείχνει το τέλος, την μάχη και την φωτιά. Μια φωτιά που μέσα από τις στάχτες της αναγεννιέται η καρδιά και η δύναμη όλων για να μεταμορφώσει τις Μοίρες και την ζωή των ανθρώπων.

 

 

 

Όλα τα ζώδια μπορούν να απελευθερωθούν
από τα τραύματα και τις σκιές του παρελθόντος
‘στο τελετουργικό της Φωτιάς’
τη νύχτα της Πανσελήνου.

 

 

 

Για την τεχνική αυτή, θα χρειαστούμε ένα στυλό, χαρτί,  ένα γυάλινο ή μεταλλικό μπολ γεμάτο με νερό, μία μικρή λαβίδα ή τσιμπιδάκι για να μην καείτε και  φυσικά έναν αναπτήρα ή σπίρτα.

 

Ξεκινάμε καθαρίζοντας και εξαγνίζοντας ενεργειακά τον χώρο μας καίγοντας λιβάνι ή βότανα και αιθέρια έλαια από φασκόμηλο, δεντρολίβανο ό,τι έχουμε στον κήπο και στο σπίτι μας με σεβασμό πάντα στη φύση.  Όταν κόβουμε ένα λουλούδι, ένα βότανο για να το χρησιμοποιήσουμε παίρνουμε μόνο τόσο όσο χρειαζόμαστε και πάντοτε ευχαριστούμε το δέντρο και την γη που μας το  Χάρισε.

Στη συνέχεια  καθόμαστε χαλαρά κοντά στο πάτωμα σε ένα χαλί, κλείνουμε τα μάτια, αν θέλουμε ακούμε την αγαπημένη μας χαλαρή μελωδία και απελευθερώνουμε το μυαλό μας από όλες τις έγνοιες της καθημερινότητας.  Συγκεντρωνόμαστε στην αναπνοή μας και στους ήχους της μουσικής η του περιβάλλοντος γύρω μας.

Όταν νιώσουμε έτοιμοι, χωρίς να πιέζουμε όμως, τον εαυτό μας, αυθόρμητα  γράφουμε πάνω στο χαρτί τα πρόσωπα η τις εμπειρίες που μας έχουν πληγώσει και θέλουμε να απελευθερώσουμε από μέσα μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Τα  γράφουμε αρκετά αραιά και ξεχωριστά το ένα από το άλλο, για να μπορούμε μετά να τα κόψουμε ξεχωριστά και να περάσουμε στην επόμενη διαδικασία.

 

 

Αφού κόψουμε τις λέξεις από τις εμπειρίες ή τα πρόσωπα που μας έχουν πληγώσει κρατάμε την καθεμία ξεχωριστά με το τσιμπιδάκι για να μην καούμε, και το καίμε πάνω από το μπολ με το νερό.  Καθώς καίγεται, νιώθουμε πραγματικά να απελευθερώνουμε και να αφήνουμε να φύγουν από μέσα μας, τα συναισθήματα, τον θυμό, την λύπη που μας έχουν προξενήσει.

Τελικά ευχαριστούμε το στοιχείο της φωτιάς σαν ενέργεια της φύσης, για την απελευθέρωση και τη δύναμη και πετάμε τις στάχτες.  Δεν υπάρχει τίποτα πια συμβολικά και ενεργειακά, να μας πληγώνει μέσα μας.

Στο τέλος κάνουμε ένα μπάνιο και κάτω απ’ το τρεχούμενο νερό νιώθουμε πραγματικά, να φεύγει η παλιά ενέργεια και να καθαρίζουμε από το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μας τις τραυματικές εμπειρίες.

Τώρα είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι να βάλουμε χαρούμενη, δυνατή μουσική και να χορέψουμε κάτω από το φως της Πανσελήνου γιορτάζοντας την Άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης αλλά και του δικού μας εσωτερικού και Φωτεινού εαυτού.

Πέντε ζώδια του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον ωροσκόπο ή την Σελήνη τους σε αυτά, θα αλλάξουν για πάντα.
 

 

Ταύρος    Ανοίγετε καινούργιους δρόμους που οδηγούν στους στόχους σας.

 

Οι πιο ευνοημένοι είστε οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες- 3ο δεκαημέρο του ζωδίου σας από την μεταμορφωτική μαγική ενέργεια της Πανσελήνου.

Οι γεννημένοι από  25 Απριλίου ως 4 Μαΐου Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές,  συγκρούσεις και ανατροπές  στις επαγγελματικές σχέσεις και συνθήκες. Για όλους όμως, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η δημιουργία  και η επίτευξη  στόχων, σχεδίων και ονείρων μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, φίλων ή συμμάχων. Θα έχετε μία σημαντική δεύτερη ευκαιρία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες σε μία  σχέση ζωής και στην κατάκτηση των φιλοδοξιών σας μέσα από επιμόρφωση,  νέες γνώσεις,  συμβόλαια και συμφωνίες, ταξίδια  και έναν ενδιαφέροντα κύκλο γνωριμιών.

 

Παρθένος    Η Πανσέληνος από το δικό σας ζώδιο φωτίζει και αποκαλύπτει.

 

Η ολόγιομη Σελήνη πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες-μέρες του δικού σας ζωδίου.

Συμβαίνουν μεταμορφωτικές  αλλαγές  μέσα από αυτήν την ξεχωριστή Πανσέληνο που τονίζει  τα φωτεινά σημεία αλλά και τις συγκρούσεις στις σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας.  Ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι σύμμαχοι τώρα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος σας και θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή, για να δημιουργήσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τη ζωή που ονειρεύεστε.  Μην βιαστείτε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις, εκτός κι αν είναι μια ώριμη απόφαση που θέλετε καιρό.

Σκορπιός   Η Πανσέληνος φωτίζει τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

 

Η Πανσέληνος ευνοεί και φωτίζει ένα ερωτικό σκηνικό και σας φέρνει πιο κοντά σε στόχους και επιθυμίες με την δύναμη της επικοινωνίας και των ικανοτήτων σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών-3ου δεκαημέρου.

Οργανώστε και σχεδιάστε τις κινήσεις, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας, για να πετύχετε τη δημιουργία και την κατάκτηση  ενός στόχου  που μπορεί να μοιάζει μακρινός ή να σας  προκαλεί ανησυχία και φόβο για το μέλλον, όμως σας οδηγεί στο δρόμο του πεπρωμένου σας.

Οι Σκορπιοί στα τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου προσέξτε οικογενειακές σχέσεις τον γάμο ή μία μακροχρόνια σχέση και συνεργασία.  Θέματα στέγης ή ακίνητης περιουσίας σας προβληματίζουν.

 

 

Αιγόκερως    Τολμήστε να στοχεύσετε ψηλά και θα πετύχετε το στόχο σας.

Επιτέλους έρχεται η Πανσέληνος του Μάρτη και σας δίνει την ενέργεια και τις ευκαιρίες, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε με άτομα επιχειρήσεις και έναν κύκλο ανθρώπων, που θ’ ανανεώσουν τους στόχους,  τις γνώσεις και τις ιδέες σας.

Προχωρήστε  σε μία ανανέωση και Αναγέννηση της εξέλιξης σε όποιον τομέα εσείς επιλέξετε να δημιουργήσετε νέα δεδομένα!

 

 

Ιχθύες    Νέες προοπτικές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σας αφορά μια και το δικό σας ζώδιο πρωταγωνιστεί στην μάχη αλλά και την αλληλοσυμπλήρωση των ιδεών, των στόχων και των ονείρων σας με την πραγματικότητα και επαγγελματικά και καθημερινά ζητήματα που πρέπει να αλλάξετε για να ξαναβρείτε την πορεία σας.

Μέσα από τη σχέση σας με τους άλλους επαγγελματικές φιλικές και συντροφικές αλλάζετε την πορεία της ζωή σας και όσων αγαπάτε. Είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε τα διλήμματα ή τις συγκρούσεις και να αφουγκραστείτε πώς θα ενώσετε τις δυνάμεις σας, για να πετύχετε κοινούς στόχους και συλλογικά όνειρα.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *