Ζώδια κάθε μέρα! Μ. Τρίτη 19 Απριλίου Η αισιοδοξία κερδίζει στο τέλος!

Avatar photo Mari Giova 19/04/2022

Τελικά η εξωστρέφεια κερδίζει!

 

Επιτέλους από σήμερα το μεσημέρι θα αρχίσουμε σταδιακά, με υπομονή, να βρίσκουμε περισσότερα φωτεινά σημεία στην καθημερινότητά μας και περισσότερους λόγους για να χαρούμε. Η Σελήνη στον Τοξότη αλλάζει την ψυχολογία και τη διάθεση, κάτι όμως που θα φανεί κυρίως μετά το μεσημέρι.

 

Τις πρωινές ώρες η κόντρα Σελήνης και Άρη προκαλεί παροδικές εντάσεις και μικροπροβλήματα που μπορεί να μας προκαλέσουν γκρίνιες, παράπονα και μια αναστάτωση στο πρόγραμμά μας.

Όσο κυλάει η μέρα, η ψυχολογία μας θα φτιάχνει και θα βρίσκουμε ευκαιρίες να περάσουμε ξένοιαστες στιγμές με καλή παρέα και σχεδιάζοντας μελλοντικούς στόχους και ταξίδια.

 

Θέματα σπουδών,  νομικών ζητημάτων, αλλά και ό,τι σχετίζεται με μεγάλους οργανισμούς, πανεπιστήμια, πρεσβείες, ξένους και εξωτερικό είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

 

 

Κριός     Και σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις προσωπικές σας σχέσεις και την επικοινωνία σας. Το πρωί κρύβει ένταση, αλλά στην πορεία της η μέρα σας αποζημιώνει φέρνοντας ξανά χαμόγελα και λόγους για να είστε χαρούμενοι. Ταξίδια, μελλοντικά σχέδια, συζητήσεις και μηνύματα σας φέρνουν χαρά.

 

Ταύρος    Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με φιλικά σας πρόσωπα ή να δημιουργήσει αναταραχή σε έναν συλλογικό στόχο στη δουλειά σας. Μετά το μεσημέρι θα νιώσετε καλύτερα και θα θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε έναν πολύ δικό σας άνθρωπο.

 

Δίδυμοι     Το πρωί θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί για να ξεπεράσετε άγχη και εντάσεις με τον σύντροφό ή έναν επαγγελματικό συνεργάτη σας. Πιθανά οικονομικά έξοδα προκαλούν άγχος. Μετά το μεσημέρι η διάθεσή σας βελτιώνεται και βρίσκετε κοινά σημεία με σημαντικές σχέσεις.

 

Καρκίνος     Προσέξτε περισσότερο τις λεπτομέρειες  και τους κανονισμούς το πρωί στην εργασία, αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες, για να μην υπάρξουν προστριβές και ένταση.  Θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε δημιουργικά και να σχεδιάσετε ένα μελλοντικό πλάνο που θα  βελτιώσει την εργασία και την καθημερινότητά σας.

 

Λέων     Μια παροδική ένταση το πρωί σας χαλάει τη διάθεση, αλλά η πορεία της ημέρας σας αποζημιώνει με δημιουργικές και ερωτικές στιγμές μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Παρθένος     Ένα οικογενειακό ζήτημα σας φέρνει σε προστριβή με τον σύντροφό σας.  Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και στον τομέα των συνεργασιών.  Μετά το μεσημέρι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας και να περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι σας. Για τους εργασιομανείς  μία ανανέωση στον επαγγελματικό χώρο θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.

 

Ζυγός     Προσέξτε την ένταση σε θέματα επικοινωνίας τις πρωινές ώρες αλλά και στη δουλειά σας.  Επίσης, μειώστε την ταχύτητα όταν οδηγείτε. Μετά το μεσημέρι η εξωστρέφειά σας σας αποζημιώνει και είστε γεμάτοι μηνύματα, συναντήσεις και διάθεση να σχεδιάσετε ταξίδια.

 

Σκορπιός     Τα οικονομικά σας σας απασχολούν και σας φορτίζουν με πιθανά έξοδα και ανασφάλειες.  Μία ένταση θα είναι παροδική με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και στην πορεία της μέρας θα βρείτε νέους τρόπους και δρόμους για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να κερδίσετε παντού!

 

Τοξότης      Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο από σήμερα σας κάνει πιο ευαίσθητους, πιο συναισθηματικούς, και το πρωί η αλήθεια είναι προκαλεί ένα άγχος ή μία ένταση στο σπίτι και στην οικογένεια.  Παρ’ όλα αυτά, η συνέχεια της μέρας θα σας αποζημιώσει με πολλές συναντήσεις και μία εξωστρέφεια που κερδίζει.

 

Αιγόκερως     Η μέρα αρχίζει κάπως βαριά και μελαγχολικά, προκαλεί τα νεύρα σας και τις ανησυχίες σας. Στην πορεία όμως θα νιώσετε καλύτερα και θα βρείτε νέους λόγους να γίνετε πιο αισιόδοξοι. Χρειάζεστε ξεκούραση και να φροντίσετε την ψυχολογία και την υγεία σας.  Μυστικά σας απασχολούν, αλλά σίγουρα θα βρείτε τις λύσεις.

 

Υδροχόος    Η Σελήνη τονίζει θέματα με φίλους αλλά και γνωριμίες, συλλογική δουλειά και κοινούς στόχους.  Το πρωί θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά και πιο διπλωματικά. Αργότερα, η διάθεσή σας και η κοινωνικότητά σας βελτιώνονται και σας αποζημιώνουν.

 

Ιχθύες      Στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικότητας, πρέπει να τα δώσετε όλα και να δείξετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και τα ταλέντα σας.  Προσέξτε το πρωί παροδικές εντάσεις ή το  χειρισμό μηχανημάτων που απαιτούν προσοχή και σύνεση.  Μετά το μεσημέρι απλά βγείτε προς τα έξω και λάμψτε.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Evi
    19/04/2022

    Πόσο μέσα πέφτεις όμως κάθε φορά!!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *