Ζώδια κάθε μέρα! Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου Απρόβλεπτοι έρωτες! Ζήλια, πάθος και ρομαντισμός!

Avatar photo Mari Giova 17/04/2022

Ένα δυνατό κρεσέντο  Ερωτικού πάθους στα 12 ζώδια!

Απρόβλεπτοι έρωτες! Ζήλια, πάθος & ρομαντισμός!

 

Οι σχέσεις των ζωδίων σε όλες τις μορφές, ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές,

σήμερα σε μεγάλες αλλαγές!

 

Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρωταγωνιστεί και φέρνει έντονη ευαισθησία και κάνει τη διάθεση πιο μελαγχολική.

Από το βράδυ όμως, μετά τις 20:00, υπόσχεται ένα παράφορο κρεσέντο ερωτισμού, πάθους και ρομαντισμού!

 

Η Αφροδίτη σε καρμική δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα δείχνει προσωπικές σχέσεις αλλά και οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες που δέχονται σοβαρό πλήγμα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη σε αρμονία με τον απρόβλεπτο Ουρανό απελευθερώνει και φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και απρόσμενες συναντήσεις και εκπλήξεις!

 

Ποια ζώδια επηρεάζει: 

Κυρίως τα ζώδια της Αφροδίτης, Ταύρους και Ζυγούς, του Πλούτωνα, Σκορπιούς, και του Ουρανού, Υδροχόους.

Στην Ελλάδα και παγκόσμια φέρνει σκάνδαλα, πτώση και τραγικά γεγονότα στην τέχνη, τον πολιτισμό και στους καλλιτέχνες. Σοβαρή πτώση και αναταράξεις στη διεθνή οικονομία και τα χρηματιστήρια.

 

Ο Ήλιος σε μοιραία όψη με τον Πλούτωνα δείχνει σοβαρά γεγονότα με ηγέτες στην πολιτική και το στρατό, και όπως έχω ήδη προβλέψει στις ΗΠΑ.

Επηρεάζει με δυναμικές αλλαγές και ανατροπές Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους κυρίως του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις 28 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όπως  και το ζώδιο του Ήλιου-Λέοντα και του Πλούτωνα-Σκορπιό πιθανόν και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο Ερμής σε όψη με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει τα πάνω κάτω στις επικοινωνίες, τις ειδήσεις, τα αεροπλάνα, το Διαδίκτυο – απάτες και κυβερνοεπιθέσεις, προβλήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μεταφοράς.

Για κάποια ζώδια, όμως, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις Παρθένους, Ιχθύες, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς στις αρχές του μήνα των γενεθλίων τους.

 

Παγκόσμια θα γίνουν αποκαλύψεις και σκάνδαλα στην πολιτική ζωή και την καλλιτεχνική σκηνή – συνεχίζεται η ισχυρή ανατρεπτική επιρροή στην εξέλιξη του πολέμου Ρωσίας- Ουκρανίας. Θα υπάρξει αποκάλυψη και κίνδυνος ρήξης συμμαχιών κρατών και κομμάτων.

 

 

Κριός    Τελευταίες ημέρες των γενεθλίων σας και η όψη του Ήλιου- Πλούτωνα σας δείχνει τις αδυναμίες σε μια προσωπική σας σχέση, αλλά και τις συγκρούσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό τομέα. Εντονη κινητικότητα στα οικονομικά σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

 

Ταύρος   Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και αργά το βράδυ βελτιώνονται. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, κάνει παιχνίδια τεστάροντας όχι μόνο τις δικές σας αντοχές, αλλά και των γύρω σας. Μέσα από μια σημαντική γνωριμία ή συλλογική δουλειά ευνοούνται οι επαγγελματικοί σας στόχοι, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νομικές λεπτομέρειες, συμφωνίες και συνεργασίες, για να μη βρεθείτε προ απροόπτου. Εκπλήξεις και ουρανοκατέβατες οικονομικές συμφωνίες!

 

Δίδυμοι   Προετοιμάζετε ένα σημαντικό μελλοντικό σας σχέδιο που θα ανοίξει μια δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας. Για κάποιους είναι σπουδές, ένα μακρινό ταξίδι ή μια σημαντική νομική υπόθεση.

 

Καρκίνος    Η διάθεσή σας είναι λίγο μελαγχολική. Σας απασχολεί ένα πρόβλημα οικονομικό ή βαθιά προσωπικό με ένα σημαντικό αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα νιώθετε πολύ καλύτερα τις βραδινές ώρες και θα βρείτε την αρμονία που αναζητάτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

 

Λέων   Θέματα στο σπίτι και την οικογένειά σας σάς απασχολούν. θα είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ εκφράζοντας στους δικούς σας ανθρώπους τις ανησυχίες και την αγάπη σας. Επαγγελματικά και νομικά θέματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και καλύτερο συντονισμό και οργάνωση. Προσέξτε τι υπογράφετε. Ένα σημαντικό ανδρικό πρόσωπο σας χρειάζεται.

 

Παρθένος    Η σημερινή ημέρα ευνοεί τα μεγάλα μελλοντικά σας σχέδια. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, αποφάσεις, απρόσμενες συναντήσεις, μηνύματα και αγοραπωλησίες ανανεώνουν τη διάθεσή σας. Προσέξτε εσείς οι Παρθένοι στις αρχές Σεπτεμβρίου, από τη μία ένας καινούργιος έρωτας ή μια νέα συνεργασία έρχεται, αλλά μία παλιά μακροχρόνια σχέση μπορεί να πληγωθεί ανεπανόρθωτα ή μία μακροχρόνια συνεργασία.

 

Ζυγός    Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητά σας αλλά και στις εργασιακές σχέσεις. Χρειάζεστε ανανέωση και αλλαγές στο χειρισμό οικονομικών υποθέσεων και φορολογικών κληρονομικών θεμάτων. Τα οικονομικά σας και η αναγνώριση της αξίας σας σάς απασχολούν έντονα.

 

Σκορπιός   Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα επηρεάζει έντονα την ψυχολογία, τη διάθεσή σας, τα συναισθήματά σας, αλλά και την προβολή της δουλειάς σας και των ταλέντων σας προς τα έξω. Συγκεντρώνετε τα βλέμματα πάνω σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ συναισθηματικά και οικονομικά.

 

Τοξότης   Οικονομικές, φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις σας απασχολούν και ψάχνετε να βρείτε λύσεις κάποιοι και για το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Μια συμφωνία, ένα ταξίδι ή μια ερωτική σας σχέση θα αντιμετωπίσουν σοβαρό εμπόδιο.

 

Αιγόκερως   Μια σημαντική γνωριμία σας προβληματίζει και σας εμποδίζει να εκφραστείτε ελεύθερα. Μια συνάντηση, μια συζήτηση, ένα μήνυμα σας ανανεώνουν, σας δίνουν λύσεις και διεξόδους και για κάποιους φέρνουν έναν νέο σημαντικό έρωτα. Ευνοούνται τα φλερτ, ο έρωτας, κάθε μορφή δημιουργικότητας και για κάποιους τα παιχνίδια με την τύχη!

 

Υδροχόος    Επαγγελματικά, αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες ή στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα συναντήσετε αντίσταση και θα θελήσετε να βάλετε τα όριά σας. Το βράδυ, μια εκδήλωση, μια γιορτή σας δίνουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Στο χώρο του σπιτιού κάτι θα σας ανανεώσει τη διάθεση ενώ οικονομικά θα έχετε ένα ανέλπιστο δώρο.

 

Ιχθύες    Μια δημιουργική μέρα η σημερινή, αλλά χρειάζεται να αποφύγετε τις παγίδες και να εκφραστείτε περισσότερο μετά τις 20:00 το βράδυ. Εχετε ευκαιρίες και έντονη δημιουργικότητα, Χρειάζεται μόνο συναίνεση για να αποφύγετε το παρασκήνιο, ακόμα και τα εμπόδια που βάζετε εσείς οι ίδιοι στην εξέλιξή σας.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *