20 Απριλίου-20 Μαΐου Ήλιος στον Ταύρο Η απόλαυση των αισθήσεων ξεκινάει για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 20/04/2022

20 Απριλίου  Ξεκινά ο μήνας του Ταύρου.

  Οι απολαύσεις της ζωής

αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για όλα τα ζώδια!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Ταύρους που από σήμερα και για έναν μήνα θα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους! Ο Ήλιος επισκέπτεται για 30 μέρες τον σταθερό και γήινο Ταύρο Θυμίζοντας μας την αξία των απλών απολαύσεων της ζωής. Όλα όσα μπορούμε να χαρούμε με όλες μας τις αισθήσεις  φωτίζονται από τον ήλιο για να μας δείξουν την αξία και τη χαρά που μπορούν να μας δώσουν.

 

Το μήνυμα του Ήλιου στον Ταύρο

 

Απολαμβάνω απλές στιγμές ζώντας με όλες τις αισθήσεις μου.

Μυρίζω τα άγρια τριαντάφυλλα και τα άνθη της κερασιάς,

γεύομαι στο στόμα μου φρούτα γεμάτα χυμούς.

Αγγίζω την γη και ξαπλώνω στην θάλασσα ,

νιώθω το αεράκι να μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

Aγκαλιάζω τον έρωτα και το φτερούγισμα της καρδιάς.

 

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ξεκινάνε από τώρα να δείχνουν την αξία και τη σημασία τους.  Ο αισθησιασμός, ένα καλό ποτήρι κρασί, ένα απολαυστικό γεύμα, μία βόλτα στη φύση, το άγγιγμα του αγαπημένου το άρωμα των λουλουδιών όλα αυτά τα απλά και πολύ σημαντικά εκφράζονται με τον ήλιο στον Ταύρο.

Η επαφή μας με τη γη και όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την ζωή στην φύση, τα αγαθά, οι καρποί, η καλλιέργεια της, τα λουλούδια και τα δέντρα, η αγροτική ζωή και τα αποκτήματα μας ό,τι μας δίνει ασφάλεια και σταθερότητα εκφράζονται πιο δυνατά και επιτακτικά με τον Ήλιο στον Ταύρο.

 

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 30 Απριλίου έρχεται μία έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου, που επηρεάζει όλα τα παραπάνω και την οικονομία και την ασφάλεια που θα θέλαμε να νιώθουμε  και στις 16 Μαΐου η δεύτερη έκλειψη και τελευταία στον άξονα Ταύρου Σκορπιού.

Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι σταθεροί του ζωδιακού που θα αναγκαστούν σε αλλαγές  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

 

Κριός     Ο Ήλιος για έναν μήνα από σήμερα θα τονίζει την ανάγκη σας για ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα.  Δεν θα είναι πάντα εύκολο αλλά θα είναι αυτό που θα αναζητήσετε να βρείτε από την αρχή.

 

Ταύρος    Χρόνια πολλά.  θυμηθείτε να απολαύσετε το νέο χρόνο των γενεθλίων σας πού ξεκινάει και σας υπόσχεται ένα νέο κύκλο εμπειριών γεγονότων και δράσης.  Για άλλη μία γενεθλιακή χρονιά θα χρειαστεί να μάθετε την ανάγκη της αλλαγής και να υιοθετήσετε μία πιο σύγχρονη μάτια στις παραδοσιακές σχέσεις και αξίες σας.

 

Δίδυμοι     Ο Ήλιος για ένα μήνα θα φωτίζει τα μυστικά και τις επιθυμίες της ψυχής σας.  θα χρειαστείτε ξεκούραση και ηρεμία Αλλά και να θυμηθείτε όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια.  θα χρειαστεί να επαναστατήσετε και να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε όσο επιθυμείτε.

 

Καρκίνος     Ο Ήλιος από σήμερα φωτίζει τις φιλίες τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας μαζί με τους συντρόφους σας στο ταξίδι της ζωής. Ξαναβρίσκετε παλιούς φίλους ανανεώνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας αλλά και ξεκαθαρίζετε τα όριά σας.

 

Λέων     Αποκτά ιδιαίτερη σημασία ο κοινωνικός σας κύκλος η φήμη σας, η αναγνώριση σας και η λάμψη των ταλέντων σας στον τομέα της καριέρας. Θα επαναδιαπραγματευθείτε κοινωνικές σχέσεις το δεσμό με το σύντροφό σας και τις συμμαχίες σας.

 

Παρθένος     Τα ταξίδια ανοίγονται μπροστά σας όσο μακριά κι αν είναι ο προορισμός σας.  Ένας νέος κύκλος γνωριμιών και ενδιαφερόντων σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία.  Μη φοβηθείτε να τολμήσετε και να αλλάξετε, να δοκιμάσετε το καινούργιο ή να ανανεώσετε όσα έχετε και αξίζουν, δίνοντας τους μία νέα ευκαιρία.

 

Ζυγός     Θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να τρέφετε τις βαθύτερες επιθυμίες και τους πόθους της ψυχής σας.  Μυστικά συναισθήματα αλλά και οικονομικές προκλήσεις θα σας απασχολήσουν για έναν μήνα.

 

Σκορπιός     Ο Ήλιος τις επόμενες  30 μέρες θα φωτίζει και θα τονίζει κάθε μορφής προσωπική και επαγγελματική σας σχέση.  Σας απασχολεί ο σύντροφος και θα πρέπει να τον ακούσετε και να του δώσετε τη σημασία που σας ζητάει αλλιώς θα έχετε αντιδράσεις που ίσως να μην είστε έτοιμοι να δεχτείτε.  Μια επαγγελματική σχέση αποκτά ιδιαίτερη αξία.

 

Τοξότης      Η καθημερινότητά σας αλλάζει υπάρχει έντονη ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τη σταθερότητα και την ασφάλεια που η φύση δίνει.   Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε διαφορετικά την ουσία της ζωής που κρύβεται σε απλές στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης.

 

Αιγόκερως      Ο Ήλιος από τον φιλικό για εσάς Ταύρο σας ταιριάζει και ευνοεί την ερωτική αλλά και δημιουργική πλευρά της ζωής.  Αφεθείτε σε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και να είστε έτοιμοι για αλλαγές ακόμα και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σας ταρακουνήσουν.

 

Υδροχόος    Η οικογένεια, οι ρίζες μας, ο τόπος που μένετε και που μεγαλώσατε το πατρικό σας σπίτι τονίζονται και αποκτούν ιδιαίτερη σημασία μέσα από αλλαγές και εκπλήξεις για έναν μήνα. Είναι ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά και τους δεσμούς σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Ιχθύες    Ένα ταξίδι, μία σημαντική αλλαγή στο περιβάλλον σας, μία γνωριμία, μία συνάντηση ή μία συμφωνία αλλάζει το πλάνο της ζωής σας και σας πάει σε καινούργιους δρόμους που σας δείχνουν λύσεις και διεξόδους.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *