H Μεγάλη εβδομάδα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες & απρόσμενες αλλαγές!

Avatar photo Mari Giova 16/04/2022

H Μεγάλη εβδομάδα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες & απρόσμενες αλλαγές!

Διαβάστε την πρόβλεψη του ζωδίου και του Ωροσκόπου σας.

 

Η σημαντικότερη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η νέα θέση του Ήλιου που αφήνει το τολμηρό ζώδιο του Κριού και περνάει στον πιο γήινο και πρακτικό Ταύρο από τις 20 Απριλίου ως τις 20 Μαΐου.

Τονίζεται η ανάγκη για τα διατροφικά αγαθά και τους καρπούς της γης. Η αγροτική ζωή και η φύση θα μας απασχολήσουν και θα προκαλέσουν αμφισβητήσεις, ριζικές αλλαγές και ανατροπές.

Η θάλασσα κρύβει θησαυρούς που περιμένουν να ανακαλυφθούν!

 

 

Στην προσωπική ζωή θα είναι έντονη η ανάγκη για σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια αλλά θα χρειαστούν αλλαγές και ανανέωση. Κάποια ζώδια ερωτεύονται κεραυνοβόλα του Νερού και της Γης αλλά με αβέβαιη διάρκεια Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και κάποια άλλα αποφασίζουν να χωρίσουν.

Προετοιμάζεται από τώρα η μερική έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απρίλη φέρνοντας ανατροπές και αλλαγές σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

 

Η ένταση από τις προηγούμενες μέρες κορυφώνεται μέχρι και τις 19 Απρίλη, παγκόσμια και προσωπικά και μόνο οι πιο ψύχραιμοι θα νικήσουν.

 

Μέρες μεγάλης προετοιμασίας για την συγκομιδή των καρπών.

Οι πιο δημιουργικές μέρες της Μεγάλης εβδομάδας είναι: Μ. Τετάρτη 20, Μ. Πέμπτη 21 και Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου.

Οι πιο πιεστικές μέρες:   με επίκεντρο την Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου και λίγες μέρες νωρίτερα, Μ. Τρίτη 19 Απριλίου

Η Αφροδίτη σε καρμικό ημιτετράγωνο με Πλούτωνα φέρνει σκάνδαλα, πτώση και τραγικά γεγονότα στην Τέχνη και στους καλλιτέχνες.

Ο Ήλιος σε μοιραία όψη με Πλούτωνα δείχνει σοβαρά γεγονότα στις ΗΠΑ και με Ηγέτες στην πολιτική και τον στρατό- στρατηγούς.

Ο Ερμής σε όψη με τον Ουρανό φέρνει τα πάνω κάτω στις επικοινωνίες, τις ειδήσεις, τα αεροπλάνα, το διαδίκτυο- απάτες και κυβερνοεπιθέσεις, προβλήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μεταφοράς.

Παρόμοια προβλήματα στα μέσα επικοινωνίας και τα μέσα μεταφοράς με επίκεντρο την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου. Κυρίως επηρεάζει τα σταθερά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου Δεκαημέρου.

 

Ισχυρή επιρροή στα παρορμητικά ζώδια: 

Προσοχή και διπλωματία θα χρειαστούν και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των 6 τελευταίων ημερών και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 28ο μοίρα αυτών των ζωδίων.

Παγκόσμια κορύφωση πολεμικών και τρομοκρατικών ενεργειών, σοβαρά ατυχήματα και ένας ηγέτης πλήττεται ή ανατρέπεται.

Οι ΗΠΑ στο μάτι του κυκλώνα με μοιραία γεγονότα για την ασφάλεια όλων και ενός εξέχοντος ηγέτη.

 

 

Κριός       Γίνεστε πιο συναισθηματικοί και δράτε μυστικά.

Δώσατε μάχες με θάρρος και γενναιότητα σε επαγγελματικά θέματα που κλόνισαν συνεργασίες  και σχέσεις.  Από τις 20 Απρίλη θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και ενεργείστε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. προετοιμάζετε τη δράση σας. Ο αιφνιδιασμός είναι η καλύτερη τακτική σας. Για έναν μήνα ο Ήλιος τονίζει την ανάγκη για αναγνώριση της αξίας σας από μία σημαντική σας σχέση αλλά και την αναγνώριση της δουλειάς σας.

 

Ταύρος     Ο Ήλιος φωτίζει τις επιθυμίες  και την λάμψη σας.

Μυστικά και παρασκήνιο αποκαλύφθηκαν στο χώρο της δουλειάς, οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους ξεκαθαρίστηκαν και τώρα ήρθε η ώρα στις 20 Απρίλη και για ένα μήνα να υποδεχθείτε τον Ήλιο και να γιορτάσετε τον μήνα των γενεθλίων σας.

Πλέον θα έχει μεγαλύτερη σημασία να προβάλετε τα ταλέντα σας αλλά και τις επιθυμίες σας, να βάλετε όρια και να εκφράσετε την εξωστρέφειά σας.  Έτοιμοι για αλλαγές εσείς οι σταθεροί του ζωδιακού.

 

 

Δίδυμοι      Η επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση  στο  κέντρο της προσοχής.

Με τον Άρη την Αφροδίτη αλλά και τη μεγάλη σύνοδο Δία Ποσειδώνα στο μεσουράνημα σας  διεκδικείτε καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερη αναγνώριση στο επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό σας κύκλο.   Προσέξτε οικονομικά ζητήματα θέματα με την εφορία και φροντίστε την υγεία σας.  ανησυχείτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάποιες φορές νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε.  ο Ήλιος στον οίκο των μυστικών σας τονίζει τις ψυχολογικές και συναισθηματικές σας ανάγκες και ανασφάλειες.

 

Καρκίνος     Οι επαγγελματικοί αγώνες ηρεμούν μετά τις 20 Απρίλη.

Ο Ήλιος για ένα μήνα από τις 20 Απριλίου φωτίζει όνειρα στόχους και επιθυμίες που μοιράζεστε μαζί με τους συντρόφους τους φίλους και τους συμμάχους σας.  είναι σημαντικό να κινείστε ομαδικά και να ανοίξετε το κύκλο των γνωριμιών σας για να πετύχετε μεγαλύτερη στήριξη και επιτυχία.  μελλοντικά σχέδια συμφωνίες και μία δεύτερη ευκαιρία περνάμε από σκοπέλους αλλά μετά τις 20 βρίσκουν το δρόμο τους.

 

 

Λέων      Πληγωμένοι αλλά ακόμα δυνατοί συνεχίζετε.

Οι πρώτες μέρες της καινούργιας εβδομάδας έχουν ακόμα ένα βαρύ φορτίο σε νομικά και εργασιακά θέματα αλλά και στις σχέσεις που αφορούν τη δουλειά σας.

Ευτυχώς από τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα ο δικός σας κυβερνήτης Ήλιος ανεβαίνει στην κορυφή του ωροσκοπίου σας και σας βοηθά να λάμψετε με τις ικανότητές τη δύναμη  και τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό κύκλο.  Προσέξτε οι γεννημένοι  τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου γιατί η έκλειψη ήδη επηρεάζει το κύρος και τη Φήμη σας.

 

 

Παρθένος     Μεγάλα μακρόπνοα σχέδια και ταξίδια.

Μετά από ένα επίπονο διάστημα ανασφαλειών και φόβου αλλά και έκτακτων εξόδων Ευτυχώς από τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα ο Ήλιος θα φωτίζει μία σημαντική δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σας.  Μπορείτε να σχεδιάσετε μεγάλα project να επικοινωνήσετε ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και σε μεγάλη εταιρείες,  να ανοίξετε τους ορίζοντές και τον κύκλο των γνωριμιών σας επεκτείνοντας τις ευκαιρίες και την δράση σας.  Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου Προσέξτε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας.

 

Ζυγός    Απλά θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας.

Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να αποφεύγετε λάθη και παγίδες  στον προγραμματισμό της δουλειάς σας. Μακροχρόνια οικονομικά κληρονομικά και οικογενειακά θέματα χρειάζονται προσοχή στην αρχή της εβδομάδας.  Από τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα ο Ήλιος τονίζει μυστικά συναισθήματα,  κρυφούς πόθους αλλά και ανασφάλειες και φόβους.  Το ηφαίστειο της ψυχής έχει ξυπνήσει.

 

Σκορπιός     Είστε άκρως δημιουργικοί και απόλυτα ερωτικοί.

Το επίκεντρο της ζωής των συναισθημάτων και του ενδιαφέροντος σας είναι οι σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές.  τις πρώτες μέρες της εβδομάδας υπάρχει κίνδυνος μία συζήτηση να σας οδηγήσει σε οριστική ρήξη και χωρισμό άν δεν προσέξετε.  Από τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα φωτίζεται ο τομέας της συντροφικότητας και των συνεργασιών αλλά και των ισχυρών Συμμάχων και υποστηρικτών.

 

 

Τοξότης      Φροντίστε την αρμονία στην οικογένειά σας. 

Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα των ερωτικού συντρόφου και τα  παιδιά σας  τις πρώτες μέρες περνάνε  κρίση.  φροντίστε τους γονείς και το σπίτι σας Γιατί από κει αντλείτε δύναμη και πίστη.  Μετά τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα η εργασία αλλά και οι συνήθειες της καθημερινότητας σας σάς απασχολούν και είστε έτοιμοι για αλλαγές.

 

 

Αιγόκερως      Αλλάζετε την προσωπική σας ζωή.

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε νέα δεδομένα σε μία δική σας δουλειά ή επιχείρηση και κάποιοι και στην ερωτική και προσωπική σας ζωή.  Κεραυνοβόλες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα οδηγούν σε απελευθέρωση για να δημιουργήσετε  όλα όσα σας κάνουν χαρούμενους.  Στην αρχή της εβδομάδας θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις διαδρομές με το αυτοκίνητο στα ταξίδια αλλά και με θέματα στην επικοινωνία σας.

 

Υδροχόος     Αλλάζουν και ανανεώνονται  οι σταθερές σχέσεις και οι συνεργασίες.

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε ιδιαίτερα το παρασκήνιο αλλά και την ψυχολογία σας γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε λάθη πανικού στην προσωπική η οικονομική σας ζωή.  Από τις 20 Απριλίου οικογένεια χώρους του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας η σχέση με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας απασχολούν και ετοιμάζεστε για ριζικές αλλαγές .

 

 

Ιχθύες   Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας μόλις ξεκίνησε.

Ξεκινάτε καινούργιες διαδρομές, αγώνες και κατακτήσεις για να πετύχετε και θα πετύχετε τα όνειρά σας.  Η καριέρα, η κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση πλέον είναι στο επίκεντρο της δράσης σας.  Έχετε το μαγνητισμό τη γοητεία και τις ικανότητες να κερδίσετε τους γύρω σας. Προσέξτε μόνο οι Ιχθύες του Φλεβάρη γιατί ο Άρης πυροδοτεί άγχη  και μικρές εκρήξεις.  Μετά τις 20 Απριλίου συναντήσεις ταξίδια και ο κύκλος των γνωριμιών σας σας ανανεώνουν και ανανεώνονται!

Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *