Ζώδια κάθε μέρα! Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου

Avatar photo Mari Giova 02/04/2022
Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept
Η μεγάλη Σύνοδος του Χείρωνα ανάβει την πρώτη φλόγα
& δίνει το σύνθημα της μάχης για τα 12 ζώδια!

 

 

Σε ποιον τομέα ζωής και σε ποιο τραύμα των ζωδίων θα υπάρξει θεραπεία και φωτεινή διέξοδος;

Ποιο φόβο και πληγή θα φωτίσει και θα θεραπεύσει η Σύνοδος του πληγωμένου θεραπευτή Χείρωνα με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή;

Η  μεγάλη Σύνοδος στον Κριό του Χείρωνα με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή ανάβει την πρώτη φλόγα της επιθυμίας

Το μήνυμα του Χείρωνα

Ακολούθησε τον δικό σου δρόμο ζωής με ενθουσιασμό και θάρρος.

Πέρνα μέσα από τον φόβο, γνωρίζεις την αξία αυτού που επιθυμείς & την φωτιά που κρύβεις.

Γίνε αυτός που πάντα Είσαι. Η πρώτη φλόγα της ζωής & του Έρωτα…

 

Οι πληγές για τον Χείρωνα είναι μετάλλια νίκης και ζωής.

”Τα παιδιά δείχνουν τις ουλές τους σαν μετάλλια. Οι εραστές τις χρησιμοποιούν σαν ένα μυστικό προς αποκάλυψη.” L. Cohen

Αν ο Ήλιος εκφράζει την ζωή και την δημιουργία,  ο Χείρωνας ο νεοανακαλυφθείς πλανήτης ή αστεροειδής – ανακαλύφθηκε 1η Νοεμβρίου 1977- είναι το πιο βαθύ σκοτάδι, η βαθιά πληγή στην ψυχή ή το σώμα ενός ατόμου αλλά και ένα ισχυρό τραυματικό γεγονός στην κοινωνία.

 

Ο Χείρωνας έρχεται να δείξει το τραύμα που δεν κλείνει παρά μόνο, αν αποδεχτούμε την αποστολή μας σε αυτόν τον κόσμο και αν αγαπήσουμε το δικό μας ξεχωριστό κομμάτι,  ξεπερνώντας την απόρριψη που νιώσαμε και τον φόβο να εκφράσουμε τον γνήσιο εαυτό μας. Ο Ερμής συμβολίζει τα νεαρά άτομα, τους εφήβους και τα παιδιά, την επικοινωνία και τις πληροφορίες, τα μηνύματα θεών και ανθρώπων από την μυθολογία. Η Νέα Σελήνη που μόλις γεννήθηκε δείχνει την συλλογική Ψυχή, τα συναισθήματα την μητέρα και την οικογένεια.

 

 

 

Ο Χείρωνας όμως, είναι ο θεραπευτής ο σοφός Δάσκαλος που μας διδάσκει και θεραπεύει μέσα από τον Κριό, δείχνει την πρώτη φλόγα που μας κινεί να ορμήσουμε στην μάχη της ζωής και της αποστολής μας.

Ο Χείρωνας είναι το βέλος που ανάβει την φωτιά και φωτίζει το πεπρωμένο των γενναίων και ξεχωριστών αλλά και όλων όσων αναζητούν να ξαναβρούν τον εαυτό που έχασαν.  

Μια σημαντική Σύνοδος στην αρχή όλων, τον Κριό για τη θεραπεία παλιών τραυμάτων και μπλοκαρισμένης αυτοέκφρασης σε έναν τομέα ζωής ξεχωριστό για το κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο. Ο εγωισμός θα πληγώσει η γνήσια επιθυμία και έκφραση θα απελευθερώσει.

 

Μετά από μία σημαντική νέα αρχή και Νέα Σελήνη, ο Ήλιος, το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα, συναντά δύο σημαντικούς πλανήτες, τον Ερμή, που κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας, και τον πρόσφατα ανακαλυφθέντα πλανήτη για κάποιους -αστεροειδή για άλλους- Χείρωνα, τον πληγωμένο και σοφό θεραπευτή του ζωδιακού. Τρεις πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κύκλο της Νέας Σελήνης, για να μπορέσουμε να φωτίσουμε, να ανακαλύψουμε και να συζητήσουμε, να εκφράσουμε, να δούμε κατάματα πληγές δικές μας προσωπικές αλλά και σε τομείς της ζωής μας ξεχωριστούς για τον καθέναν μας και να βρούμε διέξοδο δημιουργική, μέσα από την κατανόηση και την επικοινωνία, την έκφραση και την αυτοέκφραση, να απελευθερώσουμε τον πόνο, την οργή, το θυμό και να τα μετατρέψουμε σε κάτι φωτεινό!

 

Το Σάββατο οι καλύτερες ώρες είναι νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, με δυνατές ευκαιρίες για συναντήσεις, ιδέες και συζητήσεις που ανοίγουν καινούργιους δρόμους.

Η Σελήνη στον Ταύρο από τις 19.50 το Σάββατο και όλη την Κυριακή απελευθερώνει μία ενέργεια αλλαγών, για να μπορέσουμε να ξαναβρούμε την ασφάλεια, τη συναισθηματική και την οικονομική, που χρειαζόμαστε.

 

Ποια δύναμη και ενέργεια φωτίζουν Ήλιος και Χείρωνας στον χάρτη του κάθε ζωδίου το σημάδι, τη λύση και τη θεραπεία;

 

Κριός     Είστε οι τυχεροί που μετά τη νέα Σελήνη τρεις πλανήτες συναντιούνται σε σύνοδο ακριβείας στο ζώδιό σας. Εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο είστε οι Κριοί που έχετε γεννηθεί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και επηρεάζεστε για έναν ολόκληρο χρόνο. Ηρθε η στιγμή να ξεπεράσετε παλιές πληγές και να βρείτε έναν πιο δημιουργικό τρόπο να εκφράζετε τις δικές σας επιθυμίες και τη δική σας προσωπικότητα και βούληση. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από το θυμό που έχετε συσσωρεύσει, εκφραστείτε δημιουργικά.

 

Ταύρος    Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε ή να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε από έναν παλιό κύκλο εμπειριών της ζωής σας. Από το βράδυ του Σαββάτου θα είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα και τα θέλω σας. Είστε έτοιμοι για αλλαγές αλλά και επανάσταση.

 

Δίδυμοι    Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, συμμετέχει σε αυτή τη Μεγάλη Σύνοδο το βράδυ του Σαββάτου και μοιάζει σαν να φωτίζεται ένα σημαντικό όνειρό σας, μια επιθυμία που μπορείτε να πραγματοποιήσετε εσείς μαζί με τους συντρόφους και τους φίλους σας.

 

Καρκίνος    Η καριέρα σας και η ανάγκη σας για κοινωνική αναγνώριση και προβολή σάς οδηγούν σε μια υπερβολή, ακόμα και σε μια εγωιστική αντιπαράθεση. Προσέξτε γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε ένα λάθος που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη ένταση επαγγελματική. Η λύση μπορεί να δοθεί αν ακούσετε χωρίς εγωισμό τις ιδέες όλων και τολμώντας εκφραστείτε πιο δημιουργικά.

 

Λέων     Ο κυβερνήτης σας Ήλιος συναντά τον Ερμή το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και τη σοφία του Χείρωνα όλο το Σαββατοκύριακο. Μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, φίλους ή μια σημαντική γνωριμία μπορείτε να ταξιδέψετε μακριά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να ανοίξετε ορίζοντες και να σχεδιάσετε μελλοντικά μεγάλα projects που θα στεφθούν με επιτυχία. Προσέξτε, θα χρειαστεί να υπάρχει ειλικρίνεια, αλήθεια και τόλμη, αλλιώς η συνειδητοποίηση θα εξελιχθεί σε ντόμινο.

 

Παρθένος    Η σημαντική Σύνοδος με τον Ήλιο επηρεάζει ιδιαίτερα το δικό σας ζώδιο, αφού συμμετέχουν ο Χείρωνας και ο Ερμής, δικοί σας κυβερνήτες πλανήτες. Θα χρειαστεί όμως να είστε απόλυτα ειλικρινής και να αγγίξετε την ουσία παλιών τραυμάτων στις σχέσεις και την ψυχή σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε φόβους και ανασφάλειες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

 

Ζυγός   Η σημαντική σύνοδος πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους συμμάχους, ακόμα και ειδικούς συμβούλους. Οποιο πρόβλημα και αν έχετε, μπορείτε να βρείτε τη λύση του μέσα από τη συνεργασία και την τόλμη για μία νέα αρχή μαζί με τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

Σκορπιός    Η καθημερινότητά σας, ο τομέας της υγείας, η ανάγκη σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σώμα σας, τις διατροφικές σας συνήθειες, όλα αυτά και κάθε απλή στιγμή της ημέρας και της ρουτίνας σας στη δουλειά ή στο σπίτι φωτίζονται για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλάζοντας και τολμώντας. Τα σπορ και η γυμναστική θα τονώσουν την ενέργειά σας.

 

Τοξότης     Όλη η θεραπευτική και δυνατή ενέργεια των πλανητών έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της δημιουργικότητας του έρωτα και των προσωπικών σας σχέσεων. Θεραπεύστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και ζήστε απλές, χαρούμενες στιγμές.

 

Αιγόκερως    Το σπίτι και η οικογένεια, οι δικοί σας άνθρωποι, οι ρίζες σας, ο τόπος σας, το πατρικό σας σπίτι κρύβουν τη δύναμη, αλλά και τα τραύματα που πρέπει να θεραπεύσετε για να ξαναβρείτε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 

Υδροχόος     Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι η αρχή. Μέσα από μια συζήτηση, μια ιδέα, ένα ταξίδι, μια συνάντηση, ακόμα και ένα μήνυμα ή μια αγγελία θα ξαναβρείτε τη φλόγα που δίνει νόημα και δραστηριοποιεί την ενέργειά σας για να κατακτήσετε όλα όσα θέλετε μέσα από την έκφραση.

 

Ιχθύες      Μία νέα πιο δυναμική αρχή θα χρειαστεί να γίνει, για να αλλάξετε την οικονομική σας ζωή, τα έσοδα, την ασφάλειά σας. Ξεκινήστε από την αναγνώριση και αξιοποίηση των ταλέντων και της αξίας σας. Γίνετε πιο δυναμικοί, αλλά λιγότερο παρορμητικοί στη διαχείριση και λιγότερο εγωιστές.

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *