Απρίλιος 2022 Μια Μεγάλη Σύνοδος και μια έκλειψη Ηλίου αλλάζει την πραγματικότητα των 12 ζωδίων.

Avatar photo Mari Giova 03/04/2022
Όλα τα μεγάλα πλανητικά φαινόμενα του Απρίλη
& η επιρροή τους στα 12 ζώδια.
Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς,
το ζώδιο που και οι δύο κυριαρχούν!
Μια φορά στα 165 χρόνια συμβαίνει αυτό το πλανητικό γεγονός!

 

Ο Απρίλης έρχεται φέρνοντας σημαντικά γεγονότα στην παγκόσμια και προσωπική ζωή! Ξαφνικές εναλλαγές ενέργειας υπόσχονται οι πλανήτες με σημαντικά και σπάνια πλανητικά φαινόμενα.

 

Ο Απρίλης του 2022 φέρνει μια δυνατή και απόλυτα συναισθηματική και δημιουργική ενέργεια για όλη την ανθρωπότητα αλλά και στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε έναν συγκεκριμένο τομέα ζωής και δράσης που θα αναλύσουμε για τα 12 ζώδια. Θα εμπνεύσει την ανάγκη του ανθρωπισμού και της Ενσυναίσθησης, της δημιουργίας ενός πιο ειρηνικού κόσμου.

Ακριβώς στις 12 Απριλίου αλλά η επιρροή του εκτείνεται όλο το 2022- και θα επηρεάσει γενιές ανθρώπων- γίνεται μία σπάνια Σύνοδος που είχε συμβεί πριν 165 χρόνια Δία και Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Όλοι εμείς που θα ζήσουμε τη μαγεία αυτής της όψης αλλά και την επιρροή της πρέπει να δείξουμε Σοφία και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη, που έχουμε την ευκαιρία για μία και μοναδική φορά στη ζωή μας να δούμε αυτό το σπάνιο γεγονός.

 

Τα παιδιά που θα γεννηθούν αυτόν τον Απρίλη μέχρι τις 10 Μαΐου αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου θα είναι μία εμπνευσμένη γενιά μεγάλων καλλιτεχνών, οραματιστών, μεγάλων δασκάλων και πνευματικών ή θρησκευτικών ηγετών και πολιτικών.  Νέα κινήματα στην τέχνη και στην πολιτική ζωή θα ξεκινήσουν και θα δυναμώσουν από αυτό το μήνα!

 

Οι φάσεις της Σελήνης τον Απρίλιο από τη Νέα Σελήνη στην κορύφωση της Πανσελήνου και στην έκλειψη Ηλίου.

 

Αυτός ο μήνας έχει διπλή νέα Σελήνη, την 1η Απρίλη στο ζώδιο του Κριού στις 11 μοίρες αλλά και στο τέλος του μήνα στις 30 μία Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου στις 10 μοίρες με τεράστιες αλλαγές και ισχυρή επιρροή για όλο το 2022 αλλά και με μεγάλες ανατροπές στην οικονομία, στις πηγές ενέργειας, την αγροτική ζωή και την γη και μια επανάσταση που φτάνει ως το 2026. Όταν και θα τελειώσει η ανατρεπτική πορεία του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο της οικονομικής  ασφάλειας τον Ταύρο.

Η Πανσέληνος στις 16 Απριλίου και 3 μέρες πριν και μετά θα λειτουργήσει αποκαλυπτικά σε μυστικά και σκάνδαλα αλλά και θα δώσει τέλος σε τοξικά συναισθήματα και σχέσεις που είχαν φτάσει σε παρακμή. Παγκόσμια θα γίνουν αποκαλύψεις και σκάνδαλα στην πολιτική ζωή και την καλλιτεχνική σκηνή αλλά θα υπάρξει και κίνδυνος ρήξης Συμμαχιών και συνεργασιών κρατών και κομμάτων.

 

Ποιοι πλανήτες αλλάζουν ζώδια τον Απρίλιο;

Η πιο γλυκιά, ρομαντική και πολλά υποσχόμενη πλανητική αλλαγή του Απρίλη γίνεται το απόγευμα της 5ης Απριλίου, όταν η Αφροδίτη αφήνει τον κάπως ψυχρό Υδροχόο και επισκέπτεται το ζώδιο της έξαρσης της , το ζώδιο που η Αφροδίτη εκφράζει όλες τις αρετές και φτάνει στο μέγιστο της δύναμης της, τους Ιχθύς. Η Αφροδίτη θα μείνει στο ζώδιο της Αγάπης ως τις 2 Μαΐου και θα θελήσει να δυναμώσει τα πιο  συναισθήματα, την Τέχνη, να ξαναφέρει την Αρμονία και την Αγάπη σε όλες της τις αποχρώσεις αλλά και την Ειρήνη και θέλω να πιστεύω πως ως τις αρχές Μαΐου θα τα έχει καταφέρει μαζί με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον αναγεννητικό Πλούτωνα.

Ο Ήλιος ως τις 19 Απριλίου στον Κριό θα δίνει τόλμη, θάρρος, πάθος αλλά και εγωισμό και μάχες. Ενώ από τις 20 Απριλίου αλλάζει και γίνεται πιο σταθερός στο ζώδιο του Ταύρου όπου όμως θα αναθεωρήσει και θα αλλάξει στην έκλειψη του στις 30.

Ο πλανήτης του ερωτισμού αλλά και του πολέμου, ο Άρης στις 15 Απριλίου αφήνει τον Υδροχόο και ακολουθεί την αιώνια αγαπημένη του την Αφροδίτη στους Ιχθύς καταλαγιάζοντας τον εγωισμό και την σύγκρουση. Εύκολα θα μπερδεύεται και θα επηρεάζεται στα θέλω και την δράση του.

Τέλος ο παιχνιδιάρης Ερμής στις 11 ως τις 29 Απρίλη θα είναι στον Ταύρο και το πείσμα θα κυριαρχεί στην επικοινωνία αλλά και η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

 

 

Κριός   Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι Κριοί. Ιδιαίτερη σημασία θα αποκτήσει  το παρελθόν οι αναμνήσεις Αλλά κυρίως όλα όσα θέλετε και ονειρεύεστε βαθιά μέσα σας.  θα προετοιμάσετε βιώνοντας πολύ έντονα συναισθήματα έναν Νέο κύκλο δράσης για τα όνειρά σας. Βάλτε Λοιπόν στόχους και δυνατές επιθυμίες Στο μυαλό και την ψυχή σας και πιστέψτε σε αυτούς.   Προετοιμάζετε  διακριτικά και μυστικά όλα όσα θέλετε να κατακτήσετε.

Η Νέα Σελήνη μαζί με μια πληθώρα πλανητών στο δικό σας ζώδιο δείχνει τη νέα αρχή και την δυναμική ενέργεια που θα έχετε τουλάχιστον ως τις 19 Απριλίου. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο ως τις 14 αλλά και η Πανσέληνος απέναντί σας δείχνει πως οι σχέσεις με φίλους και ομάδες, με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα πρέπει να ακούτε τι έχουν να σας πουν… για να μην επέλθει ρήξη. Μετά τις 15 το παρασκήνιο φουντώνει και εσείς γίνεστε πιο ευάλωτοι αλλά και συναισθηματικοί. Φροντίστε να ξεκουραστείτε.

 

Ταύρος     Έχετε μία μοναδική ευκαιρία, να συναντήσετε τους ανθρώπους εκείνους τους συντρόφους, τους φίλους που θα σας εμπνεύσουν και μαζί τους θα πραγματοποιήσετε ιδέες, όνειρα και κοινούς στόχους.  Ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και δημιουργήστε όσα ονειρεύεστε.

Αυτόν μήνα πρώτα ο Ερμής από τις 11 και στη συνέχεια ο Ήλιος θα έρθουν στο ζώδιό σας κάτι αλλάζει και στην αυτοπεποίθησή σας και σας δίνει λάμψη αλλά και πειθώ σε συζητήσεις και συμφωνίες. Προσέξτε όμως γιατί οι εκλείψεις σας αφορούν και θα ξεκαθαρίσουν ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ευτυχώς η Αφροδίτη από τις 5 και μετά, θα σας δίνει γοητεία και μαγνητισμό για να γλυκάνετε τις αντιθέσεις.

 

Δίδυμοι      Κυνηγάτε και εμπνευστείτε σε έναν πολύ μεγάλο επαγγελματικό η κοινωνικό στόχο.  ένας συνεργάτης η ο σύντροφός της ζωής σας θα σας ενεργοποιήσει για να προχωρήσετε μαζί σε ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό project, ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός όπως ο γάμος.  Προσέξτε οι Δίδυμοι κοντά στα μέσα Ιουνίου γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται και να παρασυρθείτε σε ένα μεγάλο λάθος.

Η αλλαγή ζωδίου του κυβερνήτη σας Ερμή στις 11 ως τις 29 Απριλίου στον σταθερό Ταύρο Σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της υγείας και κυρίως της ψυχολογίας σας και θα πρέπει επιτέλους να ξεκουραστείτε. Τα πιο σημαντικά καλό είναι να τα αποφασίσετε ή να τα ξεκινήσετε μέχρι τις 14 Απριλίου πού ο Άρης και ο Ήλιος θα ευνοούν τις ενέργειες,  τις διεκδικήσεις και τους στόχους σας.  μετά τα μέσα Απρίλη  θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση σε υποχρεώσεις επαγγελματικές.

 

Καρκίνος     Είστε από τους ευνοημένους αυτής της σπάνιας πλανητικής συνάντησης Δία και  Ποσειδώνα στον τομέα της ζωής σας που δείχνει μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία. Μία ευκαιρία σε μία σημαντική σχέση ζωής ή τη μετακόμιση σας σε μία χώρα του εξωτερικού,  ένα σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο, μία αλλαγή στον τομέα των σπουδών και όλα αυτά που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

Ο Απρίλης ξεκινάει δυναμικά για τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά θα πρέπει να μην εκφραστείτε εγωιστικά και να ισορροπήσετε την ενέργεια που διοχετεύετε στον επαγγελματικό τομέα για την κοινωνική σας προβολή και την ενέργεια που διοχετεύετε στο σπίτι και την οικογένεια σας,  για να μην υπάρξουν εντάσεις και παράπονα με επίκεντρο την πανσέληνο στις 16 του μήνα. Το τελευταίο δεκαήμερο η ενέργεια της έκλειψης συγκεντρώνεται σε θέματα φίλων,  γνωριμιών ομαδικής δουλειάς και κοινών στόχων.

 

Λέων      Μέχρι τις 14 Απριλίου αγωνίζεστε πιο πολύ για τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.  Η ξεχωριστή Σύνοδος Δία και Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας υποθέσεων που αφορούν και άλλα άτομα ή πήγες.  Ακούστε τη διαίσθηση σας σε ένα σημαντικό οικονομικό εγχείρημα, προσέξτε όμως λάθη και υπερβολές.  Μία μυστική ερωτική σχέση απογειώνει και πυροδοτεί απόλυτα ρομαντικά συναισθήματα.

Ως τις 19 Απριλίου σας απασχολούν μελλοντικά σχέδια και στόχοι,  θέματα συμφωνιών νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών. Από τις 20 Απριλίου ο Ήλιος στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας ποτίζει την καριέρα σας και την κοινωνική σας προβολή. Προσέξτε όμως οι Λέοντες στα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου, γιατί η έκλειψη Ηλίου σας αφορά και μπορεί να προκαλέσει μία μεγάλη αλλαγή από τώρα και για ένα χρόνο στον τομέα της καριέρας.

 

Παρθένος   Η ξεχωριστή πλανητική συγκυρία επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων με το σύντροφό σας τον γάμο σας μία συγκατοίκηση είναι μία σημαντική συνεργασία που αλλάζει και μπορεί να σας κάνει να ονειρεύεστε μία νέα πραγματικότητα.  Ονειρεύεστε το επόμενο βήμα με το πιο σημαντικό άνθρωπο για την εξέλιξή σας.  Οι  γεννημένοι τα μέσα Σεπτεμβρίου να είστε πιο προσεκτικοί στην υπερβολή και στην εξιδανίκευση των άλλων.

Ένα καλύτερο διάστημα αρχίζει μετά τις 5 Απριλίου με την Αφροδίτη να γλυκαίνει τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας συνεργάτες, σύντροφο και συμβούλους.  Ο Ερμής από τις 11 Απρίλη θα σας βοηθάει επικοινωνιακά  σε συμφωνίες, εμπόριο, συζητήσεις και συναντήσεις, ταξίδια και αγοραπωλησίες. Αλλά ο Άρης από τις 15 δυναμώνει την ένταση, τον ανταγωνισμό και τις διαμάχες. Ευτυχώς για σας η έκλειψη στο τέλος Απρίλη θα λειτουργήσει θετικά και δημιουργικά.

Σίγουρα δεν θα βαρεθείτε αυτόν τον μήνα.

 

Ζυγός     Η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα αφορά και αλλάζει την καθημερινότητά σας, τις σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον και σας δίνει μία ιδιαίτερη έμπνευση, για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα πιο καλλιτεχνικά ή με μεγαλύτερη έμπνευση για πολλούς στον τομέα της δουλειάς.

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο του Απρίλη στο δικό σας ζώδιο με επίκεντρο στις 16.  Τότε θα αποφασίσετε με ποιους συντρόφους, συνεργάτες, συμμάχους ακόμα και δικούς σας ανθρώπους θα συνεχίσετε την πορεία σας.  Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί 9- 18 Απρίλη.

 

Σκορπιός    Δίας και Ποσειδώνας μία φορά στη ζωή του κάθε ανθρώπου και για σας σας δίνουν φτερά μέσα από τη δημιουργία μιας νέας ζωής,  την έμπνευση και την τέχνη και έναν παραμυθένιο ρομαντικό έρωτα.  οι γεννημένοι τα μέσα Νοεμβρίου είστε έτοιμοι να απογειωθείτε.

Ο Απρίλης σας δίνει πολλούς λόγους για να χαρείτε και ένας Ίσως ο πιο σημαντικός είναι η Αφροδίτη από τις 5 του μήνα στον οίκο του έρωτα, της τέχνης και της δημιουργίας, της Χαράς της ζωής της διασκέδασης και των παιδιών.

Στα μέσα Απριλίου  η Πανσέληνος σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε θέματα επικοινωνίας,  μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών  και σχέσεων με το περιβάλλον σας.  μετά τις 20 του μήνα η επιρροή της έκλειψης ηλίου δυναμώνει και επηρεάζει σε μία σημαντική σχέση η συνεργασία τους  γεννημένους στο τέλος Οκτωβρίου και αρχές Νοέμβρη.

 

Τοξότης        Ο Δίας δικό σας κυβερνήτης συναντά για μία μοναδική φορά τον Ποσειδώνα αυτόν το μήνα και μέχρι το τέλος του χρόνου ενεργοποιεί θέματα της οικογένειας,  του σπιτιού και του χώρου σας,  της επαγγελματικής στέγης δίνοντας μία ιδιαίτερη ευαισθησία και πολλά συναισθήματα για την οικογένειά σας ακόμα και τροφοδοτώντας την ανανέωση του πατρικού σας σπιτιού.    Οι γεννημένοι τα μέσα Δεκέμβρη Προσέξτε περισσότερο δικούς σας ανθρώπους.

Προσπαθήστε να βελτιώσετε θέματα σπιτιού επαγγελματικού χώρου αλλά και οικογενειακών σχέσεων ως τις 14 του Απρίλη.  γιατί μετά ο Άρης θα διεγείρει όλα αυτά τα θέματα και αν υπάρξουν προβλήματα θα τα ενεργοποιήσει, για να εκτονωθούν και να βρεθούν λύσεις.

 

Αιγόκερως    Η επικοινωνία σας μία σημαντική μεγάλη Ιδέα μπορεί να αλλάξει όχι μόνο αυτόν τον μήνα Αλλά όλη τη χρονιά.  μη διστάσετε να βγείτε προς τα έξω να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να συνταχθείτε να εκφραστείτε πιο δημιουργικά μαζί με άλλους ανθρώπους.  ένα ταξίδι,  ένα συμβόλαιο,  ένα άτομο από το περιβάλλον σας  αλλάζει την οπτική σας.

Θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια μετά την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.  Σταδιακά θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας και θα μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε κοινά σημεία.  Προσέξτε οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών  κοντά στην Πανσέληνο στις 16 σε θέματα καριέρας αλλά και φήμης. Μην δώσετε αφορμή για ένταση και για σχόλια.

 

Υδροχόος     Σας απασχολούν οικονομικές υποθέσεις και Μπορείτε να βρείτε πιο δημιουργικούς τρόπους Εσόδων για να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και ασφάλεια.  οι καλλιτέχνες θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε χρήματα από την τέχνη σας αλλά και οι υπόλοιποι επαγγελματίες, αν βάλετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητά στη ζωή σας θα κερδίσετε πολλά.

Οι μέρες της έντασης της πίεσης και του άγχους καταλαγιάζουν όταν ο Άρης φύγει από το ζώδιό σας και περάσει στους Ιχθύς στις 15 Απριλίου. Μαζί με την πανσέληνο στα μέσα του μήνα φωτίζονται μελλοντικά όνειρα και στόχοι σας, ταξίδια και νομικές υποθέσεις αλλά θα πρέπει πάλι να προσέξετε μυστικά και άτομα που κινούνται στο Παρασκήνιο.

Οι Υδροχόοι στα τέλη Γενάρη και αρχές Φλεβάρη επηρεάζεστε στον τομέα της ακίνητης περιουσίας, του σπιτιού και της οικογένειας με την έκλειψη Ηλίου στα τέλη του Απρίλη.

 

Ιχθύες  Στο δικό σας ζώδιο γίνεται η μεγάλη σύνοδος Δία και Ποσειδώνα. Μέσα λοιπόν, από το όραμα σας για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην επαγγελματική σας πορεία ή ένας σημαντικός κοινωνικός στόχος που θα φέρει την αναγνώριση, ακόμα και ένας γάμος μπορεί να πραγματοποιηθεί να ξεκινήσει και να καρποφορήσει με αφετηρία Τον Απρίλη.

Επιτέλους ο Απρίλης  με την Αφροδίτη από τις 5  αρχίζει να δείχνει το φωτεινό πρόσωπο της Άνοιξης να σας δίνει άπλετη γοητεία, δημιουργικότητα, Έμπνευση και ευκαιρίες για να παρασύρετε με τη Σαγήνη, την πειθώ και τα ταλέντα σας, τους γύρω σας.

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Μ ΆΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *