Σοβαρός κίνδυνος για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Avatar photo Mari Giova 31/03/2022

Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν

Η πορεία & το μέλλον μιας αινιγματικής φυσιογνωμίας στη παγκόσμια Ιστορία!

Τους επόμενους μήνες  ο Ρώσος Πρόεδρος γεννημένος κάτω από μια μυστική πολυαστρία στον Ζυγό, θα έρθει αντιμέτωπος με έναν σοβαρό κίνδυνο εξέγερσης και ανατροπής του.

Ειδικά η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, το Φθινόπωρο του 22 με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 23  θα είναι άκρως επικίνδυνα σε παγκόσμια θέματα αλλά κυρίως στο προσωπικό Ωροσκόπιο του Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει μια εξέγερση και προσπάθεια ανατροπής ή δολοφονίας του.

Θα μπορέσει ο Ρώσος Μονάρχης να προλάβει και να ξεφύγει από τον σοβαρό κίνδυνο έστω και την τελευταία στιγμή;

Σίγουρα οι αντιδράσεις και τα γεγονότα θα τον αναγκάσουν σε διπλωματικό ελιγμό και αναζήτηση συμμαχίας. Ο Πούτιν δεν είναι αφελής αλλά είναι εγωκεντρικός με αυλή γύρω του και υπερβολικό εγωισμό, για να αναγκάσει με οποιοδήποτε μέσο, το τονίζω ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ για να κρατήσει, να επιβάλλει και να εξασφαλίσει την εξουσία.

Ο Πλούτωνας του ακριβώς στο Μεσουράνημα του Ωροσκοπίου του από το ζώδιο του βασιλιά Λέοντα δεν παίζει παιχνίδια, επιβάλλει την εξουσία του και αν αυτή, η δύναμη, η θέση του- ο Θρόνος του αμφισβητηθούν ή αγνοηθούν επισύρουν την ακραία οργή του και εκδίκηση.

Η δύναμη και η θέση του Βλαντιμίρ Πούτιν θα δοκιμαστεί τον Απρίλιο αλλά και τον Μάιο με τις 2 εκλείψεις που επηρεάζουν τον Πλούτωνα, το Μεσουράνημά του τον Νότιο Δεσμό Σελήνης- κάρμα αλλά και τον Ωροσκόπο, την Αφροδίτη του στον Σκορπιό και τον Δία του .

Οι εκλείψεις όμως, τον επηρεάζουν με κίνδυνο ανατροπής και επανάστασης και ενεργοποιούνται  επικίνδυνα  τον Αύγουστο, Οκτώβριο- Νοέμβριο του 2022 και τον Ιούνιο του 2023.

Ενώ και μετά τις 17 Σεπτεμβρίου οι όψεις του Δία με Κρόνο και Ουρανό δείχνουν πως χάνει υποστηρικτές και προκαλεί με μεγάλο κόστος το αίσθημα κοινού Δικαίου του λαού του και της παγκόσμιας κοινότητας.

Βλέποντας την συνολική εικόνα ο Πούτιν ακόμα και αν προλάβει την ανατροπή του και αντέξει με σοβαρές απώλειες και συμβιβασμούς το 2022, όμως δεν θα αντέξει το 2023 την οριστική ανατροπή.

 

Σημαντική Σημείωση για την εξέλιξη του πολέμου 

Μετά τα μέσα Απριλίου θα φανεί η ανάγκη για συμβιβασμό και ουδέτερες ζώνες, αν ως τις αρχές Μαΐου ο Πούτιν και οι έτεροι δεν υπογράψουν μια συμφωνία παύσης του πολέμου, τότε αυτός ο πόλεμος θα διαρκέσει πολλούς μήνες.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *