Ζώδια κάθε μέρα! Δευτέρα 9 Μαΐου Μια μέρα σε κόντρα ρόλο με την ευτυχία!

Avatar photo Mari Giova 09/05/2022
Female,Face,,Space,And,Zodiac,Signs,And,Planets,Symbols.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης της Δευτέρας είναι η Σελήνη… και σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Λέοντα, που δείχνει την ανάγκη όλων να χαρούν, να δημιουργήσουν, να ερωτευτούν όμως, σε κόντρα-σε αντίθεση 180 μοιρών με τον αυστηρό και αδέκαστο Κρόνο. Τι σημαίνει αυτό;

Για όλα τα ζώδια παγκόσμια θα πρέπει  να αφήσουμε στην άκρη την ανεμελιά και την ανάγκη για αγορές, για έξοδα, φλερτ και διασκέδαση και να στρωθούμε στη δουλειά, να δείξουμε συνέπεια, να οργανωθούμε και να έχουμε ένα σχέδιο ακόμα και εναλλακτικό. Για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες καθυστερήσεις ή μικρό αναποδιές παρουσιαστούν σήμερα.

Να θυμάστε ότι έχουμε μπει για τα καλά στην επιρροή της δεύτερης έκλειψης  και ειδικά η σημερινή μέρα είναι ακριβώς στις μοίρες αυτής της έκλειψης. Επομένως και παγκόσμια και σε προσωπικό επίπεδο καλύτερα να είμαστε, όσο γίνεται, πιο οχυρωμένοι έχοντας την γνώση, την εμπειρία και τη σοφία που έχουμε πάρει ήδη!

 

Παγκόσμια  θέματα με την αεροπορία ή την αεροδιαστημική και γενικά τις νέες τεχνολογίες, το ίντερνετ τους hackers τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αρχεία  θα μας απασχολήσουν καθώς είμαστε ήδη υπό την επιρροή της φαινομενικά ανάδρομης κίνησης του Ερμή επίσημα από αύριο Τρίτη αλλά ήδη επηρεάζονται όλα.

 

Ακριβώς στις 15:39 πραγματοποιείται η ακριβής αντίθεση Σελήνης-Κρόνου και μετά η Σελήνη δεν πραγματοποιεί καμία άλλη όψη, μέχρι να περάσει αργά το βράδυ στο επόμενο ζώδιο.  αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη θα είναι κενή πορείας και το μόνο που θα ευνοεί θα είναι οι καθημερινές συνήθειες ρουτίνας και η ενδοσκόπηση η αυτογνωσία ο διαλογισμός  ή απλά η ηρεμία.

 

Κριός    Αρχίστε να προσέχετε τα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας και διπλοτσεκάρετε τα μηνύματα σας. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τον ερωτικό σύντροφο ή με τα παιδιά σας οι γονείς και να μην μπερδέψετε τις φιλίες ή τις γνωριμίες σας στις προσωπικές σας σχέσεις.

 

Ταύρος   Οικονομικές υποθέσεις θα αρχίσουν να σας απασχολούν πολύ έντονα και πιθανόν να έχετε επιστροφές και αναδρομικά.  Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα της οικογένειάς σας, τους γονείς σας και δείξτε ιδιαίτερη οργάνωση και σκληρή δουλειά στα επαγγελματικά σας.

 

Δίδυμοι     Αρχίστε να προσέχετε γιατί ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και αυτό θα σας επηρεάσει σε όλους τους τομείς επικοινωνίας.  Ειδικά σήμερα ο τομέας της επικοινωνίας, οι συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια και σημαντικά project, μεγάλες εταιρείες από το εξωτερικό ή άτομα που ζουν στο εξωτερικό  απαιτούν από σας όλη την αυτοσυγκέντρωση σας.

 

Καρκίνος    Σήμερα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους είτε είναι ο σύντροφος, ένας συνεργάτης, μία τράπεζα, η εφορία, ένα δάνειο ή μία διατροφή.  Μεγάλη προσοχή λοιπόν, γιατί πιθανόν να δοκιμαστούν οι δικλείδες  ασφαλείας σας.

 

Λέων     Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα είναι απέναντι από τον Κρόνο. Δείχνει πως πρέπει να κρατήσετε και να δείξετε υπομονή, για να βρείτε τη χρυσή τομή  ανάμεσα σε σας και σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σας.

 

Παρθένος     Να είστε προετοιμασμένοι από σήμερα για μπερδέματα στο επαγγελματικό περιβάλλον και καθυστερήσεις. Η αντίθεση Σελήνης και Κρόνου θα προκαλέσει την υπομονή και τα όρια σας στις εργασιακές σχέσεις και ελέγχους που μπορεί να γίνουνε. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρείτε κάθε κανονισμό και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα υγείας και δημοσίων υπηρεσιών.

 

Ζυγός       Να είστε προσεκτικοί με επαγγελματικές γνωριμίες και σχέσεις και να μην αδιαφορείτε για τους αγαπημένους σας ανθρώπους λόγω της δουλειάς και των φιλοδοξιών σας.  Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια παράπονα  και μάλιστα δικαιολογημένα.

 

Σκορπιός    Θέματα καριέρας κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης σας απασχολούν αλλά η πιο σημαντική ανάγκη θα είναι να έρθετε κοντά στην οικογένειά σας και κυρίως στους γονείς σας. Θέματα επικοινωνίας  και ταξίδια σας  προβληματίζουν.

 

Τοξότης      Αρχίστε να προετοιμάζεστε με καθυστερήσεις, επιστροφές ακόμα και μπερδέματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες.  Σήμερα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με το αυτοκίνητο, τις συζητήσεις, τα μηχανήματα και κυρίως τα αρχεία σας στο διαδίκτυο αλλά και σημαντικές συμφωνίες ή μελλοντικά σχέδια.

 

Αιγόκερως    Οικονομικές, τραπεζικές, φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, για να μη γίνουν λάθη και να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.  Πιθανόν σήμερα θα νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια και συναισθηματική και οικονομική. Προσπαθήστε να μιλήσετε σ’ έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε.

 

Υδροχόος    Μην είστε αυστηροί με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας κι αν θέλετε να βάλετε τα όρια σας μπορείτε να το κάνετε με πιο ευγενικό τρόπο. Η καθημερινότητα στη δουλειά ακόμα και η ψυχοσωματική σας υγεία σας απασχολούν και  δεν  πρέπει να ξεπερνάτε τις αντοχές και τα όρια σας.

 

Ιχθύες   Πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στην καθημερινότητά σας και στις σχέσεις σας με τους γύρω σας και κυρίως στη σχέση σας στο εργασιακό περιβάλλον.  Να τηρείτε τους κανονισμούς και να προστατεύετε τον εαυτό σας και την υγεία σας χαλαρώνοντας στον ελεύθερό σας χρόνο.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *