Ερμής ανάδρομος 10/5 ως 3/6. Τα Ναι και τα Όχι για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 10/05/2022

Ερμής ανάδρομος, τα μπερδέματα, οι επιστροφές και οι επανασυνδέσεις έρχονται για όλα τα ζώδια!

Τα καλά νέα ο Ερμής  σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά φέρνει επιστροφές ερωτικών συντρόφων και χρημάτων εκτός από τα μπερδέματα που προκαλεί…

Ο Ερμής στις 10 Μαΐου  ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από το κατεξοχήν ζώδιο της επικοινωνίας, τους Διδύμους, επηρεάζοντας όλα τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς ως τις 22 Μαίου.

Στις 23 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου επιστρέφει φαινομενικά ανάδρομος στον Ταύρο και θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Ουσιαστικά ο Ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει την καθημερινότητα όλων των ζωδίων από τις 10 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου και λίγες μέρες πριν και μετά!

 

Οι πιο τυχερές μέρες με τον Ερμή σε θετικές όψεις:

19 ως και 25 Μαΐου!

 

Κάποια ζώδια όμως, θα κερδίσουν  κι όμως ναι υπάρχουν και οι τυχεροί που θα δουν αγαπημένα τους πρόσωπα να επιστρέφουν στην αγκαλιά τους αλλά και οι τυχεροί που θα λάβουν επιτέλους εκείνα τα αναδρομικά που περιμένουν εδώ και καιρό ή τα χρήματα που δάνεισαν και ήρθε η ώρα να τα ζητήσουν και να τα πάρουν πίσω!

 

 

Ας δούμε την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή σαν μια δεύτερη ευκαιρία και ας πούμε ΝΑΙ :

 

Για να ξαναβρούμε χαμένους έρωτες, όνειρα και επαγγελματικά σχέδια που αφήσαμε ανολοκλήρωτα.

Να συναντηθούμε με παλιούς φίλους και συνεργάτες, ένα reunion είναι πάντα όμορφο!

Να αναθεωρήσουμε και να διορθώσουμε λάθη.

Να μας εκπλήξουν επιστροφές ερωτικών συντρόφων ή και χρημάτων που περιμέναμε.

Να διεκδικήσουμε αναδρομικά …

Να επαναδιαπραγματευτούμε παλιές συμφωνίες.

Να ‘παζαρέψουμε’.

Να τελειώσουμε εκείνη την δουλειά ή τις σπουδές που αφήσαμε στην μέση.

Να ανακτήσουμε παλιά αρχεία και να σώσουμε όλα τα αρχεία και τις επαφές μας από τον υπολογιστή και το κινητό μας τηλέφωνο.

Να προμηθευτούμε ένα καλό πρόγραμμα antivirus για την προστασία των αρχείων μας.

Να ψάξουμε σε παλιά μαγαζιά ευκαιρίες vintage – αγορές μεταχειρισμένων με άλλα λόγια

Να ξετρυπώσουμε παλιούς θησαυρούς ακόμα και στην ντουλάπα της μαμάς …

Προνοήστε, φύγετε νωρίτερα για ένα ραντεβού σας – μια απεργία ή ένα κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα είναι πιθανόν να σας αγχώσει.

Τσεκάρετε ότι δεν ξεχάσατε κάτι σημαντικό.

Πετάξτε τα άχρηστα κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Να μιμηθούμε την κίνηση του Ερμή – να σταματήσουμε για λίγο, να χαμηλώσουμε ταχύτητα σε όλα και να στραφούμε σε αυτά που θέλουμε και έχουν πραγματική αξία!

 

 

Υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά που πρέπει να αποφύγουμε για 3 εβδομάδες που διαρκεί ο Ανάδρομος Ερμής, τα ΌΧΙ:

 

Αποφύγετε να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στην ζωή σας- εκτός κι αν είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και καθυστερήσεις ή ακόμα και απογοητεύσεις.

Μην πάρετε τώρα μια οριστική απόφαση και καθυστερήστε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία.

Εξετάσεις γραπτές και προφορικές κρύβουν παγίδες- μην βιαστείτε να απαντήσετε, ξανασκεφτείτε το θέμα και τι σας ζητάει.

Προσέξτε που στέλνετε σημαντικά μηνύματα- το να το στείλετε σε λάθος παραλήπτη είναι εύκολο να συμβεί με ανάδρομο Ερμή.

Μην ξεκινήσετε τώρα ένα μεγάλο ταξίδι και αν το κάνετε τελικά, τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και να ασφαλίσετε τις βαλίτσες σας. Εκτός κι αν ξαναγυρνάτε ή επιστρέφετε κάπου, για να ολοκληρώσετε κάτι που σας περιμένει.

Μην αγοράσετε καινούριο τηλέφωνο, αυτοκίνητο, υπολογιστή ή οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας και μεταφοράς.

Καθυστερήστε το άνοιγμα καινούριου τραπεζικού λογαριασμού.

Μην αφήσετε τίποτα τελευταία στιγμή, οι απεργίες και οι ζημιές μπορεί να σας μπλοκάρουν και να εκτεθείτε στα ραντεβού και την δουλειά σας.

Ελέγξτε ότι παραδόθηκε το e mail ή το μήνυμά σας.

Μην βιάζεστε.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο 

Θα υπάρξουν συγκλονιστικά εξώφυλλα περιοδικών και καταιγισμός ειδήσεων. Απεργίες και βλάβες στα μέσα επικοινωνίας και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Προσοχή σε αεροπλάνα. Επανέρχονται και εξιχνιάζονται ειδήσεις από το παρελθόν. Η Παιδεία απασχολεί την κοινή γνώμη.

 

 

Κριός   Δημιουργήστε την γέφυρα που σας ενώνει με τους γύρω σας.

Χαρείτε την επικοινωνία με φίλους. Η επικοινωνία στο φουλ και μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό μηνυμάτων, ειδήσεων, συναντήσεων και συμφωνιών έχετε να διαχειριστείτε και επιστροφές παλιών φίλων και γνωστών.

Είναι σημαντικό με τον ανάδρομο Ερμή να προσέξετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια ακόμα και το τι λέτε και σε ποιον. Πιθανές παρεξηγήσεις, διαμάχες και καθυστερήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα είναι μες το πρόγραμμα. Οπλιστείτε με υπομονή, σώστε τα αρχεία σας και τα σημαντικά έγγραφα, κάντε σέρβις στο αυτοκίνητό σας και με σχέδιο Β΄ όλα θα πάνε καλά.

Μετά τις 23 Μαΐου επιστρέφουν παλιές οικονομικές υποθέσεις και αναδρομικά χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό.

 

Ταύρος   Οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται!

Ο Ερμής στον οίκο των οικονομικών σας σας φέρνει αναδρομικά έσοδα και δώρα από αυτήν την εβδομάδα. Αλλά φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Η φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για το ζώδιό σας στον οικονομικό τομέα και στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Αν περιμένετε εδώ και καιρό χρήματα, αναδρομικά και έξτρα δώρα έρχονται και σας δίνουν ασφάλεια και προσωπική ικανοποίηση.  Είναι η ιδανική περίοδος για να ζητήσετε και να πάρετε, όσα σας χρωστάνε αλλά προς Θεού μην δανείσετε τώρα, αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε.

Οικονομικά και επικοινωνιακά συνεχίζονται οι μάχες για την οικονομική σας ασφάλεια και για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες! Λύσεις μπορούν να βρεθούν κοντά στις 25/5 και στις 10/6.

 

Δίδυμοι Τα όνειρά σας ξαναγυρνούν αλλά και το παρελθόν σας!

Διορθώστε και προλάβετε μπερδέματα και καθυστερήσεις!

Αναμνήσεις και μηνύματα από τα παλιά αναμοχλεύουν έντονα συναισθήματα και οδηγούν σε αλλαγές ή ανατροπές.

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο ως τις 22 Μαΐου ξαναφέρνει σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με σχέσεις προσωπικές αλλά και οικονομικούς συνεργάτες!

Αλλάξτε και αναθεωρήστε την τακτική σας αλλά κυρίως δείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας με μια άλλη ματιά. Συναντήσεις, μηνύματα και ειδήσεις έρχονται από τα παλιά και ξυπνάνε συναισθήματα.

Φανείτε δημιουργικοί στην δουλειά και την καθημερινότητά σας και δεν θα χάσετε.

 

Καρκίνος     Ακολουθήστε την έμπνευση και την διαίσθησή σας.

Αναμνήσεις και μηνύματα από το χτες επανέρχονται και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Θα πρέπει να φροντίσετε την ψυχολογία και θέματα υγείας που έχετε αμελήσει και να μιλήσετε για τις σκέψεις σας σε άτομα από το περιβάλλον σας ή σε ειδικούς.

Μετά τις 23 Μαίου ο Ερμής επιστρέφει στον Ταύρο και σας ξαναφέρνει στο προσκήνιο φίλους και γνωριμίες από το παρελθόν αλλά και στόχους και κοινά όνειρα που αφήσατε ανολοκλήρωτα.

 

Λέων   Ένας κοινός στόχος σας ενώνει με φίλους.  

Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι κοινοί ομαδικοί στόχοι φωτίζουν το χαμόγελό σας. Δραστηριοποιείστε μέσα από ομαδική δουλειά.

Η επικοινωνία, μια συνάντηση και μια συζήτηση μπορούν να φέρουν μια δυνατή συμφωνία, ένα συμβόλαιο ή μια αγοραπωλησία.  Παλιοί φίλοι και γνωριμίες επιστρέφουν από το παρελθόν και σας βοηθούν να πετύχετε μια επιθυμία σας.

Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος να θυμάστε, ότι τα ίδια θέματα θα επανέλθουν και αργότερα, πιθανόν με πιο ευνοϊκές συνθήκες. Καλό είναι να μην βιαστείτε. Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μετά τις 23 Μαΐου ο Ερμής επαναφέρει παλιές επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες, ήρθε ο καιρός να τις ξαναδείτε και να τις ολοκληρώσετε.

 

Παρθένος   Επαγγελματικά σχέδια και προτάσεις επιστρέφουν τώρα!

Ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά είναι στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Δίνετε όλη σας την ενέργεια και μάχεστε για το κύρος και την φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο.

Μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική συμφωνία ευνοϊκή για εσάς αλλά και για μια συνεργασία σας.

Έχετε την στήριξη ισχυρών προσώπων ή επενδυτών. Κληρονομικά ή άλλα κοινά οικονομικά επανέρχονται και τακτοποιούνται

Στηριχτείτε στην εμπειρία σας και κάντε οικονομία δυνάμεων αλλά και οικονομικών πόρων. Μια κρίση θα βρει την λύση της. Η πιο ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδια σας ξεκινάει μετά τις 23 Μαΐου!

 

Ζυγός  Επιστρέφουν παλιές υποθέσεις και αλλάζουν το μέλλον σας.

θα ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 10 Μαΐου και ως τις 22 σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ταξίδια, συναντήσεις και μηνύματα ξυπνούν αναμνήσεις και σχέδια ζωής!

Όσοι ταξιδέψετε, θα δείτε έναν έρωτά σας να δυναμώνει.  Μπορεί να ξεκινήσετε μόνοι το Ταξίδι αυτό και χιλιόμετρα μακριά να ξαναβρείτε τον πρώτο σας έρωτα ή να νομίζετε πως η σχέση σας τελειώνει και να ξαναβρείτε την χαμένη φλόγα.

Ένας δεύτερος γάμος και μια σχέση ζωής σας κλείνει το μάτι!

Όσοι περιμένετε χρήματα από νομικές υποθέσεις ή από κάποιο συμβόλαιο μετά τις 22 Μαΐου  μπορείτε να πετύχετε τον στόχο σας.

Συμφωνίες που επιθυμούσατε και δουλέψατε γι’ αυτές έρχονται τώρα σε σας!

 

Σκορπιός    Μέρες δημιουργίας και έμπνευσης.

Ο Ανάδρομος Ερμής επηρεάζει και δυναμώνει με πιο πρακτικούς στόχους τα όνειρά σας.

Μετά τις 23 Μαΐου μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε και να αναγεννήσετε σχέσεις και συνεργασίες ακόμα και αν πληγώθηκαν στο παρελθόν.

Τακτοποιήστε οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες και κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας. Όσοι περιμένετε αναδρομικά έσοδα ή σας οφείλουν χρήματα, ο Ερμής ανάδρομος από τις 10 Μαΐου και ως τις 22 είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα λάβετε.

 

Τοξότης   Επιστρέφουν σύντροφοι και συνεργάτες.

Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή ζητά την προσοχή σας σε θέματα γάμου, συντροφικότητας, συνεργασιών και συμμαχιών.

Προσέξτε, γιατί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 ως τις 22 Μαΐου  στο απέναντι ζώδιο από σας, κυβερνά όλο το δίκτυο των διαπροσωπικών σας σχέσεων και φέρνει επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν αλλά και μπερδέματα. Απλώς μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα.

Θυμηθείτε πως η σκληρή προσπάθεια και οι μακροχρόνιοι στόχοι σας μαζί με οργάνωση και έμπειρους φίλους και συμμάχους στο πλευρό σας θα ανταμειφθεί.

 

Αιγόκερως   Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε το όνειρό σας!

Ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της εργασίας και των καθημερινών συνηθειών ενεργοποιεί επαγγελματικά θέματα και σχέσεις με άτομα του εργασιακού χώρου και ξαναφέρνει στο προσκήνιο μια δεύτερη προσπάθεια για οικονομικά έσοδα. Στηριχτείτε στην διαίσθηση, την δημιουργία αλλά και την εμπειρία σας!

Μια ενδιαφέρουσα περίοδος  για τις ερωτικές σας υποθέσεις με επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν ξεκινάει από τις 23 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουνίου!! Ένας ρομαντικός αλλά και δυνατός έρωτας ή ένα όνειρο δημιουργίας αναγεννιέται.

 

Υδροχόος    Ο έρωτας επιστρέφει στην αγκαλιά σας!

Ο ανάδρομος Ερμής προβάλει τα χαρίσματά σας, τονίζει την διάθεση να βρεθείτε με πολύ δικά σας πρόσωπα και τα συναισθήματά σας.

Αυτή την φορά όμως, ο Ερμής αν και ανάδρομος από τις 10 ως τις 22 Μαΐου,  μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά στην ζωή σας. Είναι η δεύτερη ευκαιρία σας, απλώς φροντίστε να μην μπερδευτείτε πάλι και να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς σύντροφο.

 

Ιχθύες    Όσα αγαπάτε θα είναι η όαση που ψάχνετε.

Όσοι από σας αντιμετωπίσατε προβλήματα στην οικογένεια ή με αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα θα πρέπει να τα δείτε από την ματιά των άλλων.

Ο Ερμής ανάδρομος σας καλεί να ξαναδείτε και να ξαναβρείτε τις ρίζες σας , το σπίτι, την γειτονιά που μεγαλώσατε και να θεραπεύσετε πληγωμένες οικογενειακές σχέσεις.

Μπορεί να σημαίνει πως επιστρέφετε στο πρώτο σας σπίτι ή ό,τι επανέρχονται καταστάσεις από το παρελθόν και συγγενείς. Δώστε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, συμφωνίες και συζητήσεις. Καλό είναι τώρα, να μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο για αγορά ή πώληση ακινήτου. Θα είστε πολύ καλύτερα μετά τις 23 Μαΐου!

 

© Μάρι Γιόβα

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *