8-14 Μαΐου Ο Δίας της Τύχης σε ζώδιο της Φωτιάς & ο Ερμής ανάδρομος φέρνουν τα πάνω κάτω για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 08/05/2022

Οι προβλέψεις της νέας εβδομάδας  για όλα τα ζώδια.

Η εξωστρέφεια & η τόλμη κερδίζουν!

 

Η σημαντικότερη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η νέα θέση του Δία από τις 11 Μαΐου ως τις 27 Οκτωβρίου που αφήνει για μήνες το ζώδιο του αιώνιου ρομαντισμού και επισκέπτεται το τολμηρό ζώδιο του Κριού προτρέποντας όλα τα ζώδια να δράσουν, να βγουν προς τα έξω και να κατακτήσουν με τόλμη τους στόχους και τα όνειρα που έκαναν τους προηγούμενους μήνες!

 

Οι πιο τυχεροί του ζωδιακού με τον Δία στον Κριό

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες  αλλά και Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. 

 

Προσέξτε όμως, οι ευκαιρίες αυτήν την εβδομάδα ανατρέπονται, ο Ουρανός πραγματοποιεί μια δύσκολη όψη με τον Δία, θα χρειαστεί να περιμένετε τα τέλη Μαΐου ως τις 27 Οκτωβρίου, για να εκτιμήσετε τα δώρα του Δία!

 

Η επόμενη σημαντική αλλαγή που ξεκινά την Τρίτη στις 10 Μαΐου και θα επηρεάζει ως τις 3 Ιουνίου είναι η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή, πλανήτη που επηρεάζει συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές, μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς, τηλέφωνα, αυτοκίνητα και μηχανήματα αλλά και τα media και τους ,μαθητές, παιδιά και εφήβους, δημοσιογράφους, εμπορικές δραστηριότητες και συμφωνίες και φυσικά τα ταξίδια. Σε όλα αυτά προσοχή γιατί οι καθυστερήσεις και οι ζημιές θα είναι σε πρώτο πλάνο.

 

Ισχυρή επιρροή στα μεταβλητά ζώδια λόγω του Ανάδρομου Ερμή :

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

Αυτή η εβδομάδα όμως, προετοιμάζει και την Πανσέληνο- ολική έκλειψη Σελήνης στον μοιραίο Σκορπιό, το ζώδιο που δεν συγχωρεί και ανασύρει παλιά πεπραγμένα με επίκεντρο την 16η Μαΐου! Η επιρροή όμως, θα είναι έντονη από αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει τα σταθερά ζώδια στα μέσα του μήνα των γενεθλίων τους Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να προσπαθήσουν περισσότερο και να πράξουν με σύνεση και σοφία.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες σε μια δύσκολη περίοδο:

Κυριακή 8 Μαΐου – εξαιρούνται Καρκίνοι, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και υδροχόοι στις αρχές του μήνα γενεθλίων τους-

και η Παρασκευή 13 Μαΐου!

 

Οι πιο πιεστικές μέρες: 

9, 10, 11 και 12 Μαΐου.

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, να θυμόμαστε, πως είμαστε λίγες μέρες πριν την μεγάλη έκλειψη και Πανσέληνο στον Σκορπιό που επηρεάζει ΗΠΑ και Μπάιντεν, Ρωσία, Β. Ελισάβετ, την Ελλάδα σε οικονομία και κυβέρνηση και Τουρκία. Ακριβώς στην ημερομηνία αυτής της έκλειψης 16 Μαίου με διάρκεια ως τον Νοέμβριο του 2022  είναι η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Αμερικανού Προέδρου, μια δύσκολη ημερομηνία για τις συνέπειες από τις αντίπαλες χώρες Ρωσία και Τουρκία.

Οι οικονομίες, το τραπεζικό σύστημα και τα γεωφυσικά φαινόμενα είναι σε μεγάλη αναταραχή και οι συνέπειες θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια. Η Ελλάδα σε προοδευμένο χάρτη, όπως ήδη έχω γράψει προετοιμάζεται για σοβαρές αλλαγές μέχρι τον Νοέμβριο οικονομικές και κυβερνητικές…

Η μεγάλη όψη και καρμική Δία και Ουρανού σε ημιτετράγωνο φέρνει ανατρεπτικά και επικίνδυνα γεγονότα με εκρήξεις και γεγονότα που οδηγούν σε παράλογη βία, με γεγονότα που προετοιμάζονταν στο παρασκήνιο στο σκοτάδι και τώρα θα βγουν με ορμή μπροστά. Μια προσέγγιση μόνο Δίας οι Νόμοι και οι Νομοθέτες, Δικαστές, Πρόξενοι η πολεμική εξουσία από τον Στρατό ανατρέπονται από μια απρόβλεπτη εξέλιξη, ίσως μέσα από την Αεροπορία ή έκρηξη με αέρια. Συνήθως σε τέτοιες όψεις και με τον Δία στον Κριό θα δούμε στρατιωτικά γεγονότα που προετοιμάζονταν από μυστικές υπηρεσίες.

Η Ειρήνη να βασιλέψει και η Δικαιοσύνη των λαών.

 

Κριός     Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη η λύση και θεραπεία.  Φροντίστε να ξεκουράζεστε και κυρίως να φροντίσετε να φορτίζετε την ενέργειά σας με βόλτες στη φύση και κάνοντας πράγματα δημιουργικά που σας γεμίζουν. Ανήκετε στα τυχερά ζώδια που η Αφροδίτη και ο Δίας- οι δύο πιο τυχεροί πλανήτες- σας γεμίζουν με γοητεία θάρρος και τόλμη για να μαγνητίζετε τις ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, μέχρι να θέσετε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο σχέδιο σας. Αν βιαστείτε υπάρχει ο κίνδυνος ρήξης συμφωνιών και οικονομικών ανατροπών.

 

 

Ταύρος     Ένα μυστικό και τα οικονομικά σας απασχολούν.

Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο κομμάτι μυστικών οικονομικών συμφωνιών, που μπορεί να ανατραπούν και να επηρεάσουν και επαγγελματικές υποθέσεις.  Εάν περιμένετε, το κλίμα θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά περισσότερα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να κοπιάσετε περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα και στις συνεργασίες.  ο Ερμής σε αναδρομή τροχιά επαναφέρει οικονομικές υποθέσεις ή υποχρεώσεις οικονομικού περιεχομένου από το παρελθόν.

 

 

Δίδυμοι     Επανέρχονται παλιές ανολοκλήρωτες υποθέσεις και πρόσωπα.

Ο Ερμής από τις 10 Μαΐου σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά ως τις 3 Ιουνίου επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, την επικοινωνία σας και θα φέρει στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις ή θέματα με το σπίτι. Ο κύκλος των γνωριμιών σας, οι φίλοι και οι παρέες, μία ομάδα ανθρώπων με κοινά όνειρα, μακροπρόθεσμα θα αποδώσουν καρπούς αλλά τώρα θα προκύψουν παρασκηνιακές ενέργειες και ανατροπές.

 

Καρκίνος     Μια επαγγελματική και οικονομική συμφωνία κινδυνεύει.

Η νέα θέση του Δία από τις 11 Μαΐου υπόσχεται πολλά σε επαγγελματικά όνειρα.  Αυτήν την εβδομάδα όμως, ένας επαγγελματικός στόχος ή μία σημαντική συμφωνία μπορεί να ανατραπεί ή να μπλοκαριστεί λόγω οικονομικών θεμάτων που αφορούν κι άλλους. Ο Ερμής ανάδρομος σας θυμίζει όλα αυτά που έχετε αμελήσει να φροντίσετε… και σας κάνει να ξενυχτάτε με σκέψεις και αναμνήσεις από το παρελθόν.  Φροντίστε θέματα υγείας και κυρίως ψυχολογίας.

 

Λέων      Ένα μεγαλόπνοο επαγγελματικό σχέδιο χρειάζεται προσοχή.

Η νέα θέση του Δία θα είναι πολύ ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο έως τον Οκτώβριο. Τώρα όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μία επαγγελματική ανατροπή που μπορεί να μπλοκάρει τα σχέδια σας.

Ο Ερμής ανάδρομος σας θυμίζει ή φέρνει στο δρόμο σας παλιές γνωριμίες και φίλους αλλά και παλιότερους στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από συλλογική δουλειά.

 

Παρθένος     Σας απασχολεί ο επαγγελματικός τομέας.

Ήρθε η εποχή με τον ανάδρομο Ερμή ν’ αναθεωρήσετε και να δείτε με άλλο μάτι επαγγελματικές εκκρεμότητες αλλά και υποθέσεις που χρειάζονται αλλαγές.  Πιθανές καθυστερήσεις καλό είναι να τις έχετε προβλέψει, για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε μηχανήματα αλλά και μέσα επικοινωνίας που σας χρειάζονται επαγγελματικά.

Η νέα θέση του Δία μακροπρόθεσμα ευνοεί οικονομικές υποθέσεις, όμως, τώρα θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί, για ν’ αποφύγετε ανατροπές.

 

Ζυγός        Μια συνεργασία ή μια σχέση βάλλεται από οικονομικές ανατροπές.

Ο Ερμής ακόμα και ανάδρομος δεν σταματά την θετική του επιρροή φέρνοντας επανασυνδέσεις και επιστροφές ανθρώπων, που μπορούν να σας ανοίξουν ένα παράθυρο στο μέλλον.  Η νέα θέση του Δία μακροπρόθεσμα θα ευνοήσει σχέσεις και συνεργασίες.

Παρόλα αυτά ο ουρανός μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά και να προκαλέσει κλυδωνισμούς, κυρίως οικονομικούς στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

 

Σκορπιός     Επαγγελματικές συνεργασίες και συνήθειες αλλάζουν αιφνιδίως!

Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος αναμοχλεύει αναμνήσεις και συναισθήματα από το παρελθόν αλλά και οικονομικές υποθέσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια και πρέπει να τακτοποιήσετε.  Εάν χρωστάτε ή σας οφείλουν είναι η κατάλληλη περίοδος για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να πάρετε τα χρήματα σας.

Καλύτερα να αρχίζετε να αρχίζετε να προετοιμάζεστε  για την επόμενη έκλειψη που σας επηρεάζει και να βρείτε λύσεις οι διεξόδους σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η νέα θέση του Δία μακροπρόθεσμα ευνοεί την καθημερινότητα και την υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών αλλά και τις εργασιακές σχέσεις.  Τώρα όμως θα πρέπει να προστατεύσετε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

 

Τοξότης      Αναθεωρείτε σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν.

Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας τότε θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε σχέση με κανονισμούς και υποθέσεις που αφορούν το δημόσιο αλλά και υπαλλήλους ή πελάτες σας. Μία ερωτική σχέση έχει πολλά να σας δώσει στο μέλλον, αρκεί τώρα να την προστατεύσετε και να αποφύγετε επικίνδυνες συζητήσεις.

Ο Ερμής ανάδρομος επαναφέρει συνεργάτες ή συντρόφους από το παρελθόν σας και σας προκαλεί διλήμματα.

 

Αιγόκερως      Η οικογένεια και ο ερωτικός σύντροφος σας προβληματίζουν.

Προβλέψτε από τώρα να μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες για το επόμενο διάστημα. Η καθημερινότητα και οι εργασιακές σας σχέσεις ή μία σύμβαση σας απασχολούν με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή και θα πρέπει ν’ αναθεωρήσετε και να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε.

Η νέα θέση του Δία μακροπρόθεσμα θα ευνοήσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, τώρα όμως, υπάρχει ο κίνδυνος ρήξης με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένα οικογενειακό πρόβλημα.

 

Υδροχόος      Ερωτικές επιστροφές και επικοινωνιακά προβλήματα.

Η ερωτική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον καθώς επιστρέφουν σχέσεις από το παρελθόν και έρωτες που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Προσέξτε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και κυρίως να μην υπογράψετε καμία συμφωνία αυτό το διάστημα.

Υπάρχει ο κίνδυνος ανατροπής σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή μια νομική υπόθεση.

 

Ιχθύες      Εκκρεμείς υποθέσεις με το σπίτι ή την οικογένεια πρέπει να επιλυθούν.

Θέματα στέγης σπιτιού και οικογένειας που εκκρεμούσαν τώρα επανέρχονται για να τα επιλύσετε. Ο Δίας για πολλούς μήνες θα ευνοεί τον οικονομικό τομέα όμως, τώρα θα έχετε έκτακτα έξοδα.

Μία συμφωνία, ένα συμβόλαιο, το αυτοκίνητο ή κάποιο άλλο εργαλείο επικοινωνίας σας προβληματίζει και θα χρειαστείτε σίγουρα ένα δεύτερο σχέδιο.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *