Ζώδια κάθε μέρα! Δευτέρα 28 Μαρτίου Η αλήθεια αποκαλύπτεται …

Avatar photo Mari Giova 27/03/2022

Αποκαλύπτεται η αλήθεια σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

Η Σελήνη από χτες στον Υδροχόο ενεργοποιεί την Σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου και προκαλεί την ανάγκη για ελευθερία και οριστική ρήξη ακόμα και χωρισμό σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές και πολιτικές συμμαχίες.

Περισσότερο επηρεάζονται και πρέπει να προσέξουν την ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές και χωρισμό, οι σταθεροί του ζωδιακού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μεταξύ 10 και 16 του μήνα γέννησης τους αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες τους με επίκεντρο την 21ο μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου με τίτλο

‘Ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο’’ δυστυχώς με τις εκρήξεις στο Λβιβ 

‘Στο παγκόσμιο σκηνικό δύσκολα γεγονότα για την ασφάλεια…. μεγάλες εκρήξεις από αέρια και υγρά καύσιμα και εκρηκτικές ύλες.’

 

 

Κριός        Χαμηλώστε την ένταση, όταν συζητάτε στις παρέες σας και με φίλους.  Χαμηλώστε την ταχύτητα, όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε  μηχανήματα. Προστατεύστε τη δουλειά σας μέσα από ομάδες αλλά και τις σχέσεις και τις συνεργασίες που έχετε χτίσει.

 

Ταύρος   Θα ήταν πιο συνετό  να είστε πιο προσεκτικοί σε μία κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωση και να αποφύγετε έντονες συζητήσεις. Νιώθετε να πιέζεστε και να περιορίζεστε σε θέματα καριέρας.

 

Δίδυμοι    Δείτε πιο μακριά, δραστηριοποιηθείτε και προσέξτε τον τρόπο σας όταν συζητάτε. Συμβόλαια και  συμφωνίες, μία σημαντική σχέση, νομικές υποθέσεις  δεν ευνοούνται, εκτός και αν έχετε εργαστεί για αυτές  σε βάθος χρόνου και σκληρά. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την ταχύτητα και τις αιχμηρές συζητήσεις.

 

Καρκίνος    Προσέξτε πάρα πολύ οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία ακόμα και μυστικές ερωτικές σχέσεις.  Θα είστε σαν ένα ηφαίστειο και μάλλον θα πρέπει να εκτονωθείτε πιο δημιουργικά ή συναισθηματικά.

 

Λέων    Η σχέση με τον σύντροφο ή ο γάμος σας ακόμα και μία σημαντική συνεργασία δοκιμάζεται. Καλύτερα εκφραστείτε σκεπτόμενοι  δημιουργικά μεγάλα σχέδια και ταξίδια για το μέλλον.

 

Παρθένος   Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα κανονισμών στο χώρο της εργασίας και να φροντίσετε την υγεία και την ευεξία σας.  Εργασιακές σχέσεις κλυδωνίζονται.  Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφό σας.

 

Ζυγός   Θέλετε να επενδύσετε στη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας παρόλα αυτά η ένταση μπορεί να ανατρέψει το καλό κλίμα. Ξεκαθαρίζετε τι θέλετε εσείς και τι οι άλλοι από εσάς.

 

Σκορπιός   Οικογενειακές  σχέσεις ή μακροχρόνια προβλήματα στο σπίτι σας απασχολούν και σας αγχώνουν. Υπάρχει ο κίνδυνος σύγκρουσης με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.

 

Τοξότης    Προσέξτε  την ταχύτητα, τα μηχανήματα  και  μία παροδική ένταση. Η επικοινωνία σε κάθε της μορφή χρειάζεται σύνεση και σκέψη από μέρους σας το ίδιο και οι συμφωνίες και αγοραπωλησίες.

 

Αιγόκερως   Τακτοποιείστε οικονομικές εκκρεμότητες και ξεκαθαρίστε σχέσεις προσωπικές που σας προβληματίζουν.  Χρειάζεστε οικονομική ασφάλεια αλλά και σταθερότητα και αναγνώριση.

 

Υδροχόος    Η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο σας κάνουν πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο συναισθηματικούς στις σχέσεις σας με τους άλλους. Συνειδητοποιείτε την αλήθεια, την πραγματικότητα και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις με ωριμότητα.

 

Ιχθύες     Καλύτερα να μην δώσετε άλλη αφορμή για σχόλια και να  φροντίσετε την ψυχολογία και την υγεία σας. Ξεκουραστείτε και προστατευτείτε από εχθρούς.

 

 Μάρι Γιόβα 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *