Τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας 27 Μαρτίου~ 2 Απριλίου Η Νέα Σελήνη ανοίγει νέους κύκλους στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 27/03/2022
Idyllic,Heavenly,Picture,-,Colorful,Hot,Air,Balloon,,Two,Seagulls

Και έτσι ξαφνικά…

Mια νέα αρχή ανατέλλει για τα 12 ζώδια

στο Φως της Νέας Σελήνης!

 

H εβδομάδα μιας νέας αρχής ξεκινά! Η καινούρια ανθοφορία ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη να προετοιμάζεται και τις όψεις του Κρόνου-Θεριστή  με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή ξεκαθαρίζοντας γεγονότα, σχέσεις και αποφάσεις. Θα κρατήσει μόνο τα αναγκαία στον Νέο κύκλο της η Σελήνη από την πρώτη μέρα του Απρίλη στις 08:24 ακριβώς, στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού ουρανού, τον ορμητικό Κριό στις 11ο μοίρες.

Η ακριβής Σύνοδός της με τον Αγγελιοφόρο Ερμή της επικοινωνίας και των συμφωνιών μαζί με τον πληγωμένο θεραπευτή και δάσκαλο Χείρωνα δείχνει την ανάγκη να μάθουμε, για να θεραπευτούμε και να απελευθερωθούμε από τα τραύματα και τα λάθη μας ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.

  • Αλλά δείχνει και την απόλυτη  ανάγκη να νικήσει η νέα Ζωή που προετοιμάζεται με τη Νέα Σελήνη και να ηττηθεί ο εγωισμός και ο θυμός του πολεμοχαρή Κριού. Κάποια ισχυρή δύναμη  θα μεσολαβήσει για την τελική Ειρήνη με επίκεντρο στις 2 Απριλίου όταν ο δυνατός Ήλιος του Κριού συναντήσει τον Ερμή σε μια ισχυρή και πολλά υποσχόμενη Σύνοδο κορυφής των δύο πλανητών ή δυνάμεων…

Η μάχη δεν θα είναι εύκολη, όμως αρχίζοντας από τα μέσα Απριλίου θα δείξει την ανάγκη για Ειρήνη και συμβιβαστική λύση ως τις αρχές Μαΐου που υπάρχει σοβαρή ελπίδα να υπογραφεί η τελική συμφωνία ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία.

 

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και των ταξιδιών, ο Ερμής περνάει από τις 27 Μαρτίου ως τις 10 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού, ανανεώνοντας την έκφραση και την επικοινωνία, τις ιδέες αλλά και τα ταξίδια όλων και περισσότερο των ζωδίων της φωτιάς Κριού, Λέοντα και Τοξότη αλλά και του αέρα Διδύμων, Ζυγού και Υδροχόου.

  • Προσοχή γιατί ο Ερμής στον Κριό δεν φημίζεται για την ευγένειά του και από μια αυθόρμητη ή παρορμητική λέξη να ξεσπάσει μια εκρηκτική κατάσταση.

 

Οι πιο ευνοϊκές μέρες για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες αλλά μαζί με κόπο και προσεκτικά βήματα είναι:

Η Τρίτη 29 Μαρτίου, η Πέμπτη 31 Μαρτίου, η Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου. 

 

Προσοχή πολλές όψεις πλανητών με τον Κρόνο στις 27, 28 και 30 Μαρτίου αλλά και την επόμενη εβδομάδα, δείχνουν ξεκαθαρίσματα, απογοητεύσεις και συνειδητοποίηση της αλήθειας αλλά και οριστική ρήξη χωρισμό ιδιαίτερα σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους μεταξύ 10 και 17 του μήνα των γενεθλίων τους ή σε όσους έχουν σημαντικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

 

 

Κριός     Βάζετε την υπογραφή σας στο μέλλον σας!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο ξεκινώντας έναν καινούργιο κύκλο διάρκειας 12 μηνών με τη δική σας σφραγίδα και υπογραφή.

Έχετε μείνει πολύ καιρό  στο περιθώριο και πλέον νιώθετε την ανανεωτική ορμή της Άνοιξης και των γενεθλίων σας να σας ωθεί να  γίνετε πιο εξωστρεφείς, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και τόλμη. Πλέον θέλετε να εντυπωσιάσετε και να ακούσετε τις δικές σας επιθυμίες αλλά και της οικογένειας σας.

Μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους ξεκινάτε ένα καινούργιο ταξίδι ζωής, που θα δώσει καρπούς μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας.

Ταύρος     Διεκδικείτε  την αναγνώριση που σας αξίζει.

Ξεκινάει μία εβδομάδα που η αναγνώριση της αξίας σας γίνεται αυτοσκοπός.  Έχετε κουραστεί να δίνετε μάχες για να αποδείξετε την επαγγελματική σας αξία και πλέον είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε τους συμμάχους και τους συντρόφους σας.

Ο κύκλος της Νέας Σελήνης προετοιμάζει το έδαφος για να πετύχετε μελλοντικούς σας στόχους. Θα χρειαστεί όμως, να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή, για να ωριμάσουν οι συνθήκες  και να συνειδητοποιήσετε αυτά που θέλετε στη ζωή σας.

Δίδυμοι    Ο κύκλος των γνωριμιών σας  αυξάνεται μαζί με τα όνειρά σας.

Ο Ερμής από τις 27 Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού μοιάζει να φέρνει στη ζωή σας το  αναζωογονητικό αεράκι της Άνοιξης.

Θα γίνετε πιο παρορμητικοί στις σκέψεις, στις ιδέες και την έκφρασή τους και θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και πιο τολμηροί σε έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών, μιας ομάδας ανθρώπων με κοινούς στόχους και πετυχαίνοντας φιλίες με ισχυρά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν και θα σας εμπνεύσουν.

 

Καρκίνος     Η καριέρα  και οι στόχοι σας χρειάζονται ανανέωση.

Ο Ερμής και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού δίνει σημαντική ώθηση και ταχύτητα σε επαγγελματικές εξελίξεις, την φήμη σας και την κοινωνική σας καταξίωση.

Θα χρειαστείτε μεγαλύτερη υπομονή και προσπάθεια, για να πετύχετε στόχους και σκοπούς και θα χρειαστεί να ανανεώσετε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας μέσα από νέα άτομα καινούργιες ιδέες και ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής.

Λέων     Όσο πιο μακριά φτάνουν οι στόχοι σας τόσο πιο ψηλά θα φτάσετε!

Ο Ερμής μαζί με τη Νέα Σελήνη προοιωνίζουν μελλοντικά σχέδια, μεγάλα project επαγγελματικά και εκπαιδευτικά, μακρινά ταξίδια, σπουδές και εξειδικευμένα σεμινάρια, γνωριμίες και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή με το εξωτερικό ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή.

Νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και ένας  διαφορετικός έρωτας  σας δίνουν αισιοδοξία.

 

Παρθένος     Ανανεώνεται η διάθεση σας και γίνεστε πιο διεκδικητικοί.

Σημαντική αυτή η Νέα Σελήνη καθώς μαζί με τον Ερμή συναντά τον Χείρωνα  εκτοξεύοντας στην ερωτική σας διάθεση και ζωή  και προκαλώντας απανωτές εκρήξεις  ερωτισμού, συναισθημάτων και έντονων επιθυμιών. Τα συναισθήματά σας, αν δεν εκφραστούν θα οδηγήσουν σε έκρηξη θυμού.

Οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν μπορούν τώρα να λυθούν μέσα από νέους δρόμους  διαφορετικά θα υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα σε σας και άλλους.

Ζυγός    Σημαντικές σχέσεις και συμμαχίες πρωταγωνιστούν και φέρνουν εξελίξεις.

Η Νέα Σελήνη μαζί με τον Ερμή συμπορεύονται στον τομέα του γάμου των επαγγελματικών συνεργασιών και των οικονομικών συμμάχων για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Σημαντικοί άλλοι άνθρωποι και σύμβουλοι παίζουν σημαντικό ρόλο και ανοίγουν νέους δρόμους που δεν βλέπατε μέχρι τώρα για να δώσουμε διέξοδο σε καταστάσεις που είχαν φτάσει σε τέλμα.

Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε και να δώσετε προσοχή στις σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή το παιδί σας.

Σκορπιός    Προστατεύστε την Αρμονία  στις οικογενειακές σχέσεις.

Οι σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφό σας θα σας απασχολήσουν και πολλοί θα έχετε θέματα που πρέπει να λύσετε με το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Φροντίστε την ασφάλεια και την υγεία μεγαλύτερων ατόμων της οικογένειας. Μία νέα αρχή ξεκινά και αλλάζει την καθημερινότητά σας και τη ρουτίνα σας.

Τώρα είναι πιο εύκολο να ανανεώσετε την φροντίδα του εαυτού σας και της υγείας σας. Υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες στη διατροφή και την άσκηση.  Οι εργασιακές σχέσεις  ανανεώνονται και  νέες ιδέες σας ενθουσιάζουν.

 

Τοξότης     Ζείτε ένα Κρεσέντο δημιουργίας και κατακτήσεων.

Και έτσι ξαφνικά όπως μπαίνει η άνοιξη ανανεώνεται και το εκπέμπετε στους γύρω σας προκαλώντας το θαυμασμό του αντίθετου φύλου.  Φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ραντεβού και ταξίδια ανανεώνουν τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή σας οδηγούν στη δημιουργία μιας νέας  σχέσης.

Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με άτομα από το περιβάλλον και τους συγγενείς σας  αλλά και σε μηχανήματα και μέσα επικοινωνίας.

 

Αιγόκερως    Συνειδητοποιείτε τι θέλετε και ξεκαθαρίζετε τα όριά σας.

Ο δικός σας κυβερνήτης Κρόνος μέσα από τον τομέα των οικονομικών σας υποθέσεων σας ωθεί να διεκδικήσετε και να ξεκαθαρίσετε ή να τακτοποιήσετε τα έσοδα από τη δουλειά σας αλλά και εκκρεμείς υποθέσεις.

Προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε με όλους τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες και να κρατήσετε μία διπλωματική στάση. Σε κάθε περίπτωση προετοιμαστείτε για έκτακτα έξοδα και οργανωθείτε.

Η ανανέωση του χώρου σας στο σπίτι ή στο γραφείο, η οικογένεια και επισκέψεις θα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος σας.

Υδροχόος      Τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα σας σώζουν!

Ουσιαστικά είναι η εξωστρέφεια σας, η ανανεωμένη διάθεση σας και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με άτομα από το περιβάλλον σας που θα σας δώσουν ευκαιρίες και διεξόδους σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.

Προσπαθήστε να εκτονώσετε τον δυναμισμό σας μέσα από τα σπορ και την άσκηση ή ακόμα και την δημιουργική επαγγελματική σας δράση και σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την κατά μέτωπο σύγκρουση. Επαγγελματικές και κοινωνικές ακόμα και οικογενειακές σχέσεις ωριμάζουν και ξεκαθαρίζουν.

Ιχθύες      Το να νιώσετε ασφαλείς είναι η προτεραιότητα σας.

Η Νέα Σελήνη μαζί με τον Ερμή στον τομέα των οικονομικών αναδεικνύει την ανάγκη σας  για οικονομική ασφάλεια και έσοδα από τη δουλειά σας.  Ταυτόχρονα μπορείτε να γίνετε πιο δυναμικοί και να διεκδικήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ανανεώστε τους στόχους σας, για να δουλέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

Μην εμμένετε στο παρελθόν και σε συνήθειες αυτοκαταστροφικές.  Προσέξτε αυτούς που κινούνται παρασκηνιακά και φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας.

 

Μάρι Γιόβα 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *