Μια ξεχωριστή εβδομάδα & μια Πανσέληνος που μεταμορφώνει τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 13/03/2022
Στο φως της Πανσελήνου υψώνεται ένας Ουράνιος Χαρταετός
φτιαγμένος με πλανήτες θεών και όνειρα ανθρώπων!

 

Μαζί του στο ουράνιο πέταγμά του παίρνει τις πιο δυνατές ευχές

και τα σχέδια που γεννιούνται στην φωτιά του πάθους

και τα ανεβάζει ψηλά, για ν’ αλλάξει την σύγκρουση σε δημιουργία.

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου

Η μάχη για τα όνειρά σου οδηγεί στην απελευθέρωση και την δημιουργία

του δικού σου ξεχωριστού Πεπρωμένου.

Όλα μοιάζουν πιο γλυκά, όταν παλεύει η καρδιά σου γι’ αυτά…

 

 

Τo αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας

 

Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου– με ισχυρή επιρροή τρεις μέρες πριν και μετά- στον άξονα Ιχθύων- Παρθένου φτιάχνει έναν μαγικό σχηματισμό ενός Χαρταετού –kiteπου στις άκρες του έχει τον Ήλιο, τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή στο τέλος του ζωδιακού και των Ιχθύων σε αντίθεση με την πανίσχυρη Σελήνη στις 27ο της Παρθένου, τον ωροσκόπο, το πεπρωμένο- Βόρειο Δεσμό και τον Πλούτωνα να κρατούν τις ισορροπίες και να προκαλούν μεταμορφωτικές αλλαγές.

 

Η Πανσέληνος -λίγο πριν την εαρινή Ισημερία- κλείνει έναν κύκλο από τον οποίο θα μείνει μόνο ό,τι είναι υγιές, δυνατό και αληθινό. Από αυτόν τον πυρήνα της αλήθειας και της ουσίας θα γίνουν ριζικές μεταμορφώσεις για την Αναγέννηση των αξιών, των ονείρων και των επιθυμιών όλων.

Η τελική μάχη οδηγεί στην Άνοιξη της ζωής.

Η ενέργεια θα ανανεωθεί και το ταξίδι της ζωής θα ξαναβρεί την χαμένη του πυξίδα. Οι σχέσεις που θα αντέξουν θα χτίσουν τον νέο κόσμο και θα καρποφορήσουν τους πιο γλυκούς καρπούς. 

 

 

Η Σύνοδος Αφροδίτης και Άρη που διαρκεί ως τις 5 Απριλίου και αυτές τις ημέρες δοκιμάζεται από το απατηλό του Ποσειδώνα και το απρόσμενο του Ουρανού προκαλεί ρήξεις, απογοήτευση και χωρισμούς σε σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες που δεν έχουν πια νόημα.

 

Πρέπει να προσέχουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις  τα σταθερά ζώδια Ταύροι 25 Απριλίου ως 4 Μαΐου, Λέοντες του Ιουλίου ως τις 5 Αυγούστου, Σκορπιοί από 27 Οκτωβρίου ως 5 Νοεμβρίου και Υδροχόοι από 24 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 6ης και 13 μοίρας αυτών των ζωδίων. 

 

Ο Ερμής συνεχίζει το ταξίδι του στους Ιχθύς  -πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία, τις διαδρομές, τα ταξίδια, το εμπόριο και τις συμφωνίες-  με επίκεντρο 17-19 Μαρτίου τονίζει με επώδυνο τρόπο ειδήσεις, ταξίδια αλλά και θέματα που αφορούν τον θαλάσσιο χώρο, την θρησκεία, την Τέχνη και την δημοσιογραφία και τους εκπροσώπους τους. Οι έφηβοι και οι νέοι είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ και χρειάζονται στήριξη.

Τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες να είναι όσο γίνεται πιο προστατευμένα και να περνάνε από προληπτικούς ελέγχους.

Πολλά λάθη μπορούν να γίνουν σε πρακτικά θέματα και η δράση θα μπερδεύεται…

Μέρες που η πραγματικότητα δεν θα είναι ξεκάθαρη
και η αλήθεια θα σκεπάζεται από απάτες

 

Από 13 ως 16 Μαρτίου όταν ο Ποσειδώνας θα συναντήσει τον Ήλιο και την Αφροδίτη με τον Άρη  σε δύσκολες καρμικές όψεις προκαλώντας κρίση σε οικονομία, συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις

 

Οι μέρες συνεχίζουν να πιέζουν ηγέτες και καλλιτέχνες ως τις 19 με τις όψεις Ουρανού και Πλούτωνα και την δυνατή Πανσέληνο να μεταμορφώνει την ζωή και την πραγματικότητα με σκληρές αποκαλύψεις και ανατροπές που εκπλήσσουν και κλονίζουν θέσεις και πρόσωπα.

 

Χωρισμοί και σκάνδαλα στην πολιτική και την Τέχνη κλονίζουν την κοινή γνώμη.

 

 

 

 Κριός      Είναι πολλά αυτά που κρύβετε μέσα σας.

 

Σκέψεις και συναισθήματα, όνειρα και φόβοι ξυπνάνε και σας προκαλούν. Ήρθε η εποχή να κλείσετε έναν κύκλο στην καριέρα και την καθημερινότητά σας. Προέχει να φροντίσετε την ψυχολογία και την υγεία  σας και να αλλάξετε τις υποχρεώσεις σας, για να ξαναβρείτε την ενέργεια και την διάθεση να έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας και να χτίσετε απλές στιγμές καθημερινότητας στην εργασία που σας εκφράζουν και αποδίδουν.

 

 

Ταύρος    Ανοίγετε καινούργιους δρόμους που οδηγούν στους στόχους σας.

 

Οι γεννημένοι από  25 Απριλίου ως 4 Μαΐου Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές,  συγκρούσεις και ανατροπές  στις επαγγελματικές σχέσεις και συνθήκες.  για όλους όμως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η δημιουργία  και η επίτευξη  στόχων σχεδίων και ονείρων μαζί με  μία ομάδα ανθρώπων, φίλων ή συμμάχων . Θα έχετε μία σημαντική δεύτερη ευκαιρία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες σε μία  σχέση ζωής και στην κατάκτηση των φιλοδοξιών σας μέσα από επιμόρφωση,  νέες γνώσεις,  συμβόλαια και συμφωνίες, ταξίδια  και έναν ενδιαφέροντα κύκλο γνωριμιών.

 

Δίδυμοι      Αλλαγές στην καριέρα και στην οικογένεια. 

Θα χρειαστεί να κρατήσετε την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την πίεση επαγγελματικών και κοινωνικών θεμάτων και τις ανάγκες για φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας.  Οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα, η εφορία ή ένα δάνειο σας απασχολούν και θα είναι ο καταλύτης σημαντικών  εξελίξεων, που θα επηρεάσουν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Ακολουθήστε δημιουργικές αλλαγές και ξεπεράστε τις  ανασφάλειες και τα εμπόδια που εσείς οι ίδιοι βάζετε.

 

Καρκίνος       Η Πανσέληνος ενεργοποιεί μακρόπνοους  στόχους.

 

θα αντιμετωπίσετε διλήμματα και αμφιβολίες αλλά μην καθυστερήσετε να δράσετε και να επικοινωνήσετε σκέψεις και μελλοντικά σας σχέδια για εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και σημαντικά project για τη δική σας επιχείρηση και δημιουργικότητα.  Το κλειδί για την εξέλιξη σας βρίσκεται στη δύναμη που σας δίνει ό,τι αγαπάτε.

 

Λέων     Φροντίστε περισσότερο επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες.

 

Δίνετε μάχες  σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο με έναν συνεργάτη,  μία σύμβαση ή τον σύντροφό σας.  Η Πανσέληνος προκαλεί ανακατατάξεις, έκτακτα έσοδα, αγοραπωλησίες και συμφωνίες για κληρονομικά ή τραπεζικά και φορολογικά ζητήματα. Μυστικά και δυνατά συναισθήματα αποκαλύπτονται κάτω από το φως της Σελήνης.

 

 

Παρθένος    Η Πανσέληνος από το δικό σας ζώδιο φωτίζει και αποκαλύπτει.

 

Συμβαίνουν μεταμορφωτικές  αλλαγές  μέσα από αυτήν την ξεχωριστή Πανσέληνο που τονίζει  τα φωτεινά σημεία αλλά και τις συγκρούσεις στις σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας.  Ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι σύμμαχοι τώρα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος σας και θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή, για να δημιουργήσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τη ζωή που ονειρεύεστε.  Μην βιαστείτε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

 

Ζυγός     Οι φιλοδοξίες σάς αφυπνίζουν!

 

Βρίσκεστε σε μία εσωτερική και κυρίως ψυχολογική και συναισθηματική αναταραχή για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και τις επιθυμίες σας σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.  Προετοιμάζετε σε μυστικό χώρο συναντήσεις και συζητήσεις που επιθυμείτε να αλλάξουν την καθημερινότητα αλλά και τις ισορροπίες  στην επαγγελματική σκακιέρα.  Προσέξτε περισσότερο  τις σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή  τα παιδιά.

 

 

Σκορπιός   Η Πανσέληνος ευνοεί τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

 

Οργανώστε και σχεδιάστε τις κινήσεις, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας για να πετύχετε τη δημιουργία και την κατάκτηση  ενός στόχου  που μπορεί να μοιάζει μακρινός ή να σας  προκαλεί ανησυχία και φόβο για το μέλλον όμως σας οδηγεί στο δρόμο του πεπρωμένου σας. Οι Σκορπιοί στα τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου προσέξτε οικογενειακές σχέσεις τον γάμο ή μία μακροχρόνια σχέση και συνεργασία.  Θέματα στέγης ή ακίνητης περιουσίας σας προβληματίζουν

 

 

Τοξότης     Αντιμετωπίζετε διλήμματα και προκλήσεις.

 

Η καριέρα σας, η αναγνώριση της αξίας σας και οικονομικές απολαβές είναι ο στόχος σας αλλά και το πεδίο της μάχης που δίνετε.  Για λόγους επαγγελματικούς και οικονομικούς μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειάς σας ή ακόμα και σε μία αλλαγή σπιτιού η επαγγελματικής στέγης.  Οι δικοί σας άνθρωποι σας χρειάζονται και εσείς οργανώνετε τα σχέδιά σας, για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλοδοξίες και την οικογένεια.

 

 

Αιγόκερως    Τολμήστε να στοχεύσετε ψηλά και θα πετύχετε το στόχο σας.

 

Επιτέλους έρχεται η Πανσέληνος του Μάρτη και σας δίνει την ενέργεια και τις ευκαιρίες να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε με άτομα επιχειρήσεις και έναν κύκλο ανθρώπων, που θ’ ανανεώσουν τους στόχους,  τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Προχωρήστε  σε μία ανανέωση και Αναγέννηση της εξέλιξης σε όποιον τομέα εσείς θελήσετε, να δημιουργήσετε νέα δεδομένα!

 

Υδροχόος     Η ασφάλεια σας  συναισθηματική και οικονομική στο επίκεντρο.

 

Ξεκινάει ένας κύκλος ριζικών αλλαγών που επηρεάζει τις βαθύτερες επιθυμίες σας και αγγίζει μυστικά συναισθήματα φόβους και ανασφάλειες που κρύβετε καιρό αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξετε κατάματα και να απελευθερωθείτε.  Οικονομικές φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις σας απασχολούν kαι πρέπει να βάλετε όλη τη δύναμή σας και τις διασυνδέσεις σας, για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  στην επαγγελματική και οικονομική σας ζωή. Ριζικές αλλαγές στην οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία και το σπίτι.

 

Ιχθύες    Νέες προοπτικές σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σας αφορά μία και το δικό σας ζώδιο αποτελεί τον έναν πόλο  και εσείς μέσα από τη σχέση σας με τους άλλους επαγγελματικές φιλικές και συντροφικές αλλάζετε την πορεία τη ζωή σας και όσων αγαπάτε.  Είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε τα διλήμματα ή τις συγκρούσεις και να αφουγκραστείτε πώς θα ενώσετε τις δυνάμεις σας, για να πετύχετε κοινούς στόχους και συλλογικά όνειρα.

 

 

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα  @mari_yiova και το  www.marigiova.gr

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *