Ζώδια κάθε μέρα! 5 και 6 Μαΐου Απρόσμενες συναντήσεις μας εκπλήσσουν ευχάριστα!

Avatar photo Mari Giova 04/05/2022

Άκουσε την καρδιά σου & τόλμησε μια αλλαγή. Ακολούθησε το απρόσμενο!

 

Η διάθεση των ημερών είναι τρυφερή – από τη Σελήνη στον Καρκίνο- αλλά κρύβει πολλά απρόσμενα γεγονότα και εκπλήξεις -Ηλιος μαζί με Ουρανό-, ένα μήνυμα, μια συνάντηση που δεν περιμένουμε, αλλά είναι μια όμορφη αλλαγή.

 

Πρωταγωνιστούν από σήμερα ως τις 9 Μαΐου το ζώδιο του Ήλιου, ο Λέων, και ο Υδροχόος του Ουρανού, που συναντιούνται και δημιουργούν ηλεκτρική καταιγίδα. Ο Άρης της δράσης και της έντασης εμπλέκεται και προτρέπει στο κυνήγι της νίκης!

 

Στο παγκόσμιο σκηνικό, από σήμερα έως τη Δευτέρα 9 Μαΐου, ένας σημαντικός ηγέτης-Ήλιος θα αναλάβει δράση και θα προβεί σε μια σημαντική κίνηση που θα μας εκπλήξει! Υπάρχει η ανάγκη να συναντηθούν οι αντίπαλες πλευρές και να βρεθούν λύσεις.

 

Η Σελήνη σε υδάτινο ζώδιο πάντα τονίζει τα συναισθήματα,

την ευαισθησία και την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και ευνοεί

Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς! 

 

Επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη για τη μεγάλη έκρηξη, δημοσιευμένη στις 3  και 4 Μαΐου στην εφημερίδα, στο Okmag και στο marigiova.gr:

«Σε παγκόσμιο επίπεδο, o Άρης με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσουν μια απρόβλεπτη εξέλιξη… ακόμα και μια σοβαρή έκρηξη που δεν περιμένουμε».

 

 

Κριός   Η σημασία της δημιουργικότητας μαζί με φίλους και νέες γνωριμίες μπορεί να σας αποδώσει πολύ σημαντικούς καρπούς και να σας φέρει μια έκπληξη. Η Σελήνη από σήμερα τονίζει την ανάγκη να φροντίσετε την οικογένεια και το σπίτι σας, να νιώσετε πώς ξαναγυρνάτε στις ρίζες σας.

 

Ταύρος   Η συνάντηση του Ήλιου και του Ουρανού γίνεται στο δικό σας ζώδιο και η ανάγκη για αλλαγές είναι πιο δυνατή από ποτέ. Αλλαγές που επηρεάζουν την καριέρα, το σπίτι, την οικογένειά σας, εσάς τους ίδιους. Η Σελήνη από σήμερα θα τονίσει την επικοινωνία και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς.

 

Δίδυμοι  Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού φέρνει μια μυστική συνάντηση ή ένα μήνυμα από το παρελθόν που δεν περιμένατε. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψετε μυστικά συναισθήματα και κρυμμένα ταλέντα και να τα εκφράσετε με τον δικό σας τρόπο. Στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, έξοδα για την οικογένεια και το σπίτι μάλλον είναι στο πρόγραμμα.

 

Καρκίνος   Η Σελήνη από σήμερα στο ζώδιό σας έλκει τα βλέμματα και την προσοχή πάνω σας. Είστε πιο συναισθηματικοί, πιο ευαίσθητοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε και την οικογένειά σας και τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Ήλιος και Ουρανός μαζί, σας βοηθούν στη συλλογική δουλειά και τους ομαδικούς στόχους μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σας και των φίλων.

 

Λέων   Μία ιδιαίτερη μέρα σήμερα για το δικό σας ζώδιο καθώς ο Ηλιος, δικός σας κυβερνήτης, ενώνεται με τον Ουρανό και προκαλεί εκπλήξεις και αναπάντεχα γεγονότα στον επαγγελματικό, κοινωνικό τομέα και στις συνεργασίες. Μία σημαντική σχέση προκαλεί έντονα συναισθήματα.

 

Παρθένος   Μία ευκαιρία έρχεται από έναν καινούργιο κύκλο ανθρώπων, ακόμα και από μία άλλη χώρα. Επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις και συμφωνίες μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο, αρκεί να ακολουθήσετε τις αλλαγές και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Οι φίλοι και οι ομαδικοί στόχοι πρωταγωνιστούν.

 

Ζυγός   Επαγγελματική και κοινωνική στόχοι σας απασχολούν και θα πρέπει να δεχτείτε κάθε πρόσκληση ή πρόκληση να δείξετε τη χαρισματικότητα και τα ταλέντα σας στους γύρω σας. Οικονομικές κληρονομικές και φορολογικές υποθέσεις αλλάζουν τα δεδομένα.

 

Σκορπιός    Το συνειδητοποιείτε τα τελευταία χρόνια και θα το συνειδητοποιήσετε και τώρα πως οι μακροχρόνιες σχέσεις, οι προσωπικές αλλά και οι επαγγελματικές, αλλάζουν, κρύβουν εκπλήξεις, ευκαιρίες, αλλά και ανατροπές. Η ευκαιρία έρχεται μέσα από την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργία που κρύβεται στα ταλέντα σας.

 

Τοξότης    Η καθημερινότητά σας αλλάζει και σας εκπλήσσει και οι εργασιακές σχέσεις κρύβουν απρόσμενες συναντήσεις και αλλαγές. Ο ερωτισμός σας στα ύψη ενώ οι πιο λογικοί θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια.

 

Αιγόκερως    Η δημιουργικότητά σας, τα ταλέντα σας οι ικανότητές σας για να επενδύσετε σε μια δική σας δουλειά είναι στο αποκορύφωμα αυτές τις ημέρες και κρύβουν ευκαιρίες, έμπνευση και εκπλήξεις. Ο ερωτικός σύντροφος ή μια απρόσμενη συνάντηση σας συνεπαίρνει.

 

Υδροχόος   Θέματα της οικογένειας αλλά και ο σύντροφός σας σας απασχολούν και θα πρέπει να ενεργήσετε, να δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Θέματα με υπηρεσίες αλλά και οι εργασιακές σχέσεις μπορούν από σήμερα να σας δώσουν μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

 

Ιχθύες   Η Σελήνη από σήμερα ευνοεί τη δημιουργικότητά σας, τη γοητεία σας και σας ωθεί να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής και να εκφραστείτε μέσα από τον έρωτα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία σημαντική επικοινωνία, ακόμα και μία απρόβλεπτη συνάντηση σας εκπλήσσει ευχάριστα.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *