Ζώδια κάθε μέρα! Τετάρτη 4 Μαΐου Πες Ναι στις εκπλήξεις και τις αλλαγές!

Avatar photo Mari Giova 03/05/2022

Μέρα εκπλήξεων και πολλών μηνυμάτων!

 

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το θετικό εξάγωνο του Άρη, του πλανήτη της δράσης, με τον Oυρανό, τον πλανήτη που κυβερνάει τις αλλαγές, τις εκπλήξεις, κάποιες φορές και τις ανατροπές.

Σε προσωπικό επίπεδο ευνοείται κάθε ενέργεια που κρύβει έμπνευση, διαίσθηση και τόλμη για αλλαγές.

 

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι το ζώδιο του Άρη, ο Κριός, και το ζώδιο του Ουρανού, ο Υδροχόος. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων αν ενώσουν τη δύναμή τους μπορούν να πετύχουν μία σημαντική νίκη.

 

Η Σελήνη  συνεχίζει για τελευταία μέρα την πορεία της στους επικοινωνιακούς Διδύμους και φέρνει πολλές ειδήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις, αλλά και αγορές.

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο ο Άρης με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει μια απρόβλεπτη εξέλιξη στον πόλεμο, στην Αεροπορία, ακόμα και μια σοβαρή έκρηξη που δεν περιμένουμε.

 

Κριός    Πιστέψτε το και θα γίνει! Σήμερα και αύριο έχετε τη δύναμη να εμπνευστείτε από ένα όνειρό σας, μια σημαντική επιθυμία σας και μέσα από μια αλλαγή να κάνετε την έκπληξη. Αφεθείτε στη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα.

 

 

Ταύρος    Μία συνάντηση μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών ή των φίλων σας μπορεί να φέρει ευκαιρίες και αλλαγές και εκπλήξεις στη ζωή σας. Μην αντιστέκεστε σε δημιουργικές αλλαγές που σας προτείνουν.

 

 

Δίδυμοι    Η Σελήνη σάς βοηθά να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε και να γίνετε ιδιαίτερα δημοφιλείς. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι στη δουλειά σας μπορεί να ενοχληθούν, για αυτό να είστε ετοιμοπόλεμοι.

 

 

Καρκίνος     Πολλά μυστικά σήμερα, πολλές συζητήσεις, συμφωνίες, κρυφά μηνύματα. Κάτι ετοιμάζεται, κάτι προετοιμάζεται και καλά κάνετε να το κρατάτε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και πρέπει να βρείτε επιτέλους χρόνο για τον εαυτό σας.

 

 

Λέων      Η μέρα σήμερα σας εμπνέει να κάνετε υπερβολές στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Με τον δικό σας  Ήλιο σε όψη με τον Δία, τον πλανήτη της χαράς, αλλά και της υπερβολικής αισιοδοξίας, προσπαθήστε να κρατήσετε το μέτρο σε όλα τα πρακτικά και, ΝΑΙ, χαρείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Οι φίλοι και οι γνωριμίες σε πρώτο πλάνο γεμίζουν τη μέρα σας.

 

 

Παρθένος      Μπορείτε να βρείτε λύση και διέξοδο σε μια ένταση ή ένα θέμα που έχετε να λύσετε με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη. Θα χρειαστεί να κάνετε έναν ελιγμό, μία αλλαγή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

 

 

Ζυγός       Η επικοινωνία σας ανοίγει νέους δρόμους. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να σχεδιάσετε μελλοντικά projects, να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή μεγάλες εταιρίες, ακόμα και να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι στις εργασιακές σχέσεις για να έχετε και οικονομικά οφέλη.

 

 

Σκορπιός      Μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές, φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς σας και να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Η δημιουργία, η έμπνευση και ένας έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα.

 

 

Τοξότης      Το επίκεντρο είναι και για σήμερα οι σημαντικές σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Ευνοείται κάθε μορφή επικοινωνίας και συμφωνιών. Νιώθετε να οικοδομείτε σε γερές βάσεις. Στον χώρο της δουλειάς, του σπιτιού και της καθημερινότητας χρειάζονται αλλαγές για να ανανεωθείτε.

 

 

Αιγόκερως     Υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και εκκρεμότητες της καθημερινότητας θα γεμίσουν τη μέρα σας. Μπορείτε να πετύχετε μια σταθεροποίηση εργασιακών και οικονομικών στόχων μέσα από καλύτερη οργάνωση, Αλλά και από μια σημαντική εργασιακή σας σχέση. Η εξωστρέφειά σας, η επικοινωνία και οι συναντήσεις σας κρύβουν όμορφες εκπλήξεις και σας ανανεώνουν ερωτικά.

 

 

Υδροχόος     Η Σελήνη σήμερα σας ευνοεί και σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να μιλήσετε σοβαρά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ευφυΐα και η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη δουλειά σας και να πάρετε ικανοποίηση. Μια οικονομική αλλαγή δίνει λύσεις.

 

 

Ιχθύες      Ο Άρης από σήμερα σε αρμονία με τον πλανήτη των αλλαγών σάς βοηθά να επικοινωνήσετε, να δράσετε και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στο περιβάλλον σας και στα μηνύματά σας μέσα από μία αλλαγή.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *