Τα τυχερά ζώδια της έκλειψης Ηλίου!

Avatar photo Mari Giova 30/04/2022

Αυτή η έκλειψη Ηλίου έρχεται σαν ένα μεγάλο & απρόσμενο δώρο για 5 ζώδια!

Μια στιγμή μπορεί να γίνει όλη σου η ζωή!

 

Τα πιο πολύτιμα κρύβονται σε απλές στιγμές, σε μια αλλαγή,

μια συνάντηση, μια πόρτα που σε περιμένει να την ανοίξεις.

 

Η Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στις 30 Απριλίου ακριβώς στις 23:28 απελευθερώνει μία ενέργεια αλλαγών πιο δυνατή στα πιο τυχερά ζώδια, για να μπορέσουν να ξαναβρούν την ασφάλεια, τη συναισθηματική και οικονομική που χρειάζονται.

Αυτά τα ζώδια και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα πέντε ζώδια από 6ο – 14ο μοίρες θα ζήσουν μια μεγάλη αλλαγή σε έναν τομέα ζωής ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα!

 

Το μήνυμα της Έκλειψης του Ήλιου

Μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να σε οδηγήσει στον προορισμό σου!

 

Κριός      Η έκλειψη  σας προκαλεί οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια αλλά σε αρμονία με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ενεργοποιεί  να διεκδικήσετε και να σχεδιάσετε την κατάκτηση όσων αξίζουν για σας.

Μυστικά τρυφερά συναισθήματα ξυπνάνε εκφράστε τα σε χώρο μυστικό.

 

 

Καρκίνος    Οι φιλίες, ο κύκλος των γνωριμιών, η συλλογική δουλειά και  οι οικονομικοί στόχοι Θα περάσουν από αλλαγές που θα πρέπει να εξισορροπήσετε σκεπτόμενοι κοινούς στόχους αλλά και δίκαιη μοιρασιά.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία φέρνει μια αγάπη από μακριά ή σε ένα ταξίδι σαν δεύτερη ευκαιρία ζωής.

  

 

Παρθένος      Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινά κυριολεκτικά ή μεταφορικά! Έχετε μια αλλαγή μπροστά σας που μπορεί να σας απογειώσει. Στην εργασία και  την καθημερινότητα σας είστε έτοιμοι να ανανεώσετε τις εργασιακές συνθήκες αλλά και απλές συνήθειες για την υγεία και την ευεξία σας.

Μια μακροχρόνια συντροφική σχέση εξελίσσεται σοβαρά στο μέλλον.

 

 

Αιγόκερως       Μια συνάντηση φέρνει τα πάνω κάτω. Η έκλειψη Ηλίου τονίζει δυνατά συναισθήματα έρωτα και δημιουργίας.  Με έναν απρόσμενο τρόπο ένας έρωτας ή ο καρπός του έρωτά σας θα μπει στη ζωή σας και θα την αλλάξει! Πιο ευνοημένοι και έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή οι Αιγόκεροι από 27 Δεκεμβρίου ως 6 Ιανουαρίου. Βγείτε, ταξιδέψτε και επικοινωνήστε οι ευκαιρίες είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένουν να τις προσέξετε.

Πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας, για να έλξετε τον κατάλληλο σύντροφο.

 

Ιχθύες     Aλλάζουν όλα γύρω σας και σας εκπλήσσουν. Η επικοινωνία και τα ταξίδια,  η δύναμη και τα ταλέντα σας, το χάρισμα να επικοινωνείτε και να νιώθετε  τους γύρω σας κρύβει αλλαγές και ευκαιρίες. Προσέξτε ταυτόχρονα  μηνύματα, συζητήσεις, αρχεία  αλλά και διαδρομές και μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς.

Η γοητεία σας μαγνητίζει και ξελογιάζει, περισσότερο εσείς των τελευταίων ημερών.

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *